- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.341
Ya tebrik ederim hepinizi harikasınız kızlar
Azimli ve başarılı takımım
Bu haftanın 1.si yine biziz
Hepinizi tebrik ediyorum
Sağol bitanem ..Ya pek beğendim değiştirip gelmesini bekleyemezdimBi şey kalmamış canım
Nasılmış ? Çok merak ediyoruz onu ?
Süpersin canım
İyi günlerde giyin canım bence değiştir 42 al direkt
Cok teşekkür ediyorum canlar
Vallahi maşallah diyorum başka bir şey demiyorum. Nazar etmesinler takımımızı .. canim sizdeki lazimliktan farkli vir lazimlik alsan keşke. Hatta klozetli lazimliklar var sanırım. Ondan alıp önce içerde onda denesen sobra kademe kademe sonra tuvalete yaklastirsan nasil olur işe yaramaz miEloşum hoş geldin ya nasılsın çocuklar nasıl bizi gördüğün gibi başarıdan başarıya koşuyoruztuvalet eğitimi gitmiyor korkuyor tuvalete girmeye klozete oturmaya lazımlığı bebekken sandalye olarak kullandı şimdi tuvalet yapmayı algılayamıyor anladığım kadarıyla biraz daha erteledim
İyi gezmeler canım dolu dolu bir nefes de benden taraf Çek denizden en son kaç ay önce gördüm acaba ? Marttaydı sanırsamCok teşekkür ediyorum canlar
Arkadasim teyzemle beni samandag meydan koyu tarafina sahile getirdi denize karsi bi nefes aldim simdi bakinca da bireysel ikinciligimi ve takim şampiyonlugumuzu gördüm ☺
İnsallah hepimiz saglikla istediğimiz kilolara erisiriz
Rakibrm bu haftada boyunun ölçüsünü alıyım ozamamolur valla ben senınle cok keyıfle yarıstım
haftaya bır challenge a baslıyorum 1 ayda karın kası yaptırıyor fln bakalım madem karantınadayım barı evde bunu yapayım yıne haftaya hızlı baslayacagım yani
ben 29 benden getırttım gelınce ıcıne gırmeye calısacagım dar olan kotlarım popomdan dusuyor
O da aklıma geldi geçen bimde pembe panda şeklinde klozet görünce evdeki lazımlığı oturmak için kullanılacak bir şey olarak kodlamış kafasına ona öyle bi klozet alıp kendim de klozete oturup beraber deneyeceğiz artıkVallahi maşallah diyorum başka bir şey demiyorum. Nazar etmesinler takımımızı .. canim sizdeki lazimliktan farkli vir lazimlik alsan keşke. Hatta klozetli lazimliklar var sanırım. Ondan alıp önce içerde onda denesen sobra kademe kademe sonra tuvalete yaklastirsan nasil olur işe yaramaz mi
Canımsınilk başladığın zamandı benim dediğim tabi yine karıştırmıyorsam :)
şeydayı ben de hatırlıyorum maşallahlıydı hep eksi rakamla bildirim yapardı o da
sen hep gaza gel gülüm böyle konularda harika işler başarıyorsunee bize de gaz geliyor o zaman tabi:)
Tebrik ederim 2.ligini arkadaşımDaha eve donmedik hala sahilde dalga seslerini dinliyorum cok iyi geldi elhamdülillah. Hayat kosturmacasinda kendimizi dinleyemiyoruz. Menümü yazayim.
Cok öpüyorum sizleri sevgili takim arkadaslarim iyi aksamlar sevgiler
Allah razı olsun canımTebrik ederim 2.ligini arkadaşımBu haftada gelsin 1.lik inşallah ❤
Bunun tarzı salaş zaten oyuzden sıkıntı olmadı ama ilerde daraltiririm.. dur atiyim resminiayy ne güzellll güle güle sağlıkla giy gülüm hatta sık sık giy 1 aya bol gelecekkkk
acaba değişip bir küçük bedenini mi istesen ben de bol giymeyi severim ama kot kıyafetin çok bolu iyi durmuyor 1 aya cidden çuval gibi olmasın
Geçmiş olsun cnm Rabbim en kısa zamanda feraha çıkarsınŞimdi biraz hafifledi canım
Sanırım sinirsel, kötü bir gün geçirdim
Güzelmiş canım güle güle giyinBunun tarzı salaş zaten oyuzden sıkıntı olmadı ama ilerde daraltiririm.. dur atiyim resminiEki Görüntüle 2678612
tamam öyle yaparım artıkcanım bizim resimleri inceleyip porsiyon tahmini Yapacağımız vaktin 4 te 1 ini harcayarak porsiyonlarını yazıya dökersen biz de daha kolay anlayabiliriz diye düşünüyorum
Tamam bundan sonra öyle yaparımBen söylemeyi unuttum canım
yazarhanim35 resim paylaşmıyoruz canım, yazı olarak yazalım miktarları ile birlikte
Kocamannn tebrik ediyorum
Azimli ve başarılı takımım
Bu haftanın 1.si yine biziz
Hepinizi tebrik ediyorum
Başınız sağolsun canım rabbim ailesine sabır versinKorona dan dediler beyin kanaması geçirdi. Teşekkür ederim kaptanım
Afiyet olsun canım çok iyi21 Ağustos Menüm
13.00: 2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 ceviz
Domates-Salatalik
18.00: 2 kase kıymalı bulgur çorbası
1 kase salata
1 yk Elbasan tava
2 lt su tamamlanacak inşallah☺
afiyet olsun arkadaşım21 Ağustos cuma
Sabah 9.30
Ara :11.30
öğlen 13.00
akşam 19.30
Spor yok 2.5 litre su içildi
7000 adım atıldı
Eki Görüntüle 2678540
Seninle eliptik kardeşi olalimmk13.30 ( geçe kaldı evde bir şey yoktu dün akşam geldiğimiz için alış veriş yaptık)
2 yumurta
3 dilim tb ekmek
Domates salatalık
1 tatlı kaşığı fındık ezmesi
16.00
Ben tane şeftali
19.00
1 kase mercimek çorbası
7 kaşık sebzeli kıymalı bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
2 lt su
İşim biter kızım da izin verirse Eliptic yapıcam inş
Rakibem gayet güzel cuma gününe göre menü21.08.2020
11:30
2 dilim cavdar ekmegı
2 parmak peynır
5 zeytın
1 haslanmış yumurta
Bıraz lane
15:00
1 şeftali
1 armut
19:00
8 kaşık bulgur pilavı
1 haşlanmış tavuk butu
Yarım kase yogurt
Su 2lt
Spor usenmezsem challange a baslıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?