Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya tebrik ederim hepinizi harikasınız kızlar Namaria bireysel dereceni ayrıca tebrik ediyorum canım

Bi şey kalmamış canım

Nasılmış ? Çok merak ediyoruz onu ?

Süpersin canım

İyi günlerde giyin canım bence değiştir 42 al direkt
Sağol bitanem ..Ya pek beğendim değiştirip gelmesini bekleyemezdimÇok bol olursa ilerde daraltiririm

Namaria Bireyselde 2.olmuşsun canım
Tebrik ederim
Ya tebrik ederim hepinizi harikasınız kızlar Namaria bireysel dereceni ayrıca tebrik ediyorum canım
Cok teşekkür ediyorum canlar
Arkadasim teyzemle beni samandag meydan koyu tarafina sahile getirdi denize karsi bi nefes aldim simdi bakinca da bireysel ikinciligimi ve takim şampiyonlugumuzu gördüm
İnsallah hepimiz saglikla istediğimiz kilolara erisiriz

Vallahi maşallah diyorum başka bir şey demiyorum. Nazar etmesinler takımımızı .. canim sizdeki lazimliktan farkli vir lazimlik alsan keşke. Hatta klozetli lazimliklar var sanırım. Ondan alıp önce içerde onda denesen sobra kademe kademe sonra tuvalete yaklastirsan nasil olur işe yaramaz mi

İyi gezmeler canım dolu dolu bir nefes de benden taraf Çek denizden en son kaç ay önce gördüm acaba ? Marttaydı sanırsam

Rakibrm bu haftada boyunun ölçüsünü alıyım ozamam

O da aklıma geldi geçen bimde pembe panda şeklinde klozet görünce evdeki lazımlığı oturmak için kullanılacak bir şey olarak kodlamış kafasına ona öyle bi klozet alıp kendim de klozete oturup beraber deneyeceğiz artık

Canımsın

Daha eve donmedik hala sahilde dalga seslerini dinliyorum cok iyi geldi elhamdülillah. Hayat kosturmacasinda kendimizi dinleyemiyoruz. Menümü yazayim.
Cok öpüyorum sizleri sevgili takim arkadaslarim iyi aksamlar sevgiler
Tebrik ederim 2.ligini arkadaşım Bu haftada gelsin 1.lik inşallah

Bunun tarzı salaş zaten oyuzden sıkıntı olmadı ama ilerde daraltiririm.. dur atiyim resmini

Kocamannn tebrik ediyorum
Haftada 1.ligi alalım 3te 3 olsun

21 Ağustos Menüm
13.00: 2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 ceviz
Domates-Salatalik

18.00: 2 kase kıymalı bulgur çorbası
1 kase salata
1 yk Elbasan tava

2 lt su tamamlanacak inşallah☺
Afiyet olsun canım çok iyi
21 Ağustos cuma
Sabah 9.30

Ara :11.30

öğlen 13.00
akşam 19.30

Spor yok 2.5 litre su içildi

7000 adım atıldı

Eki Görüntüle 2678540
afiyet olsun arkadaşım
Seninle eliptik kardeşi olalimmkYapmak istiyorum ama bir türlü baslayamadim ya destek ya rakip olalım sporda
Rakibem gayet güzel cuma gününe göre menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…