Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Azimli sporcu Ayşe hu hu nerdesin ? Gelecek Cuma’ya eski sistemindeki gibi spor ve diyetle 60ı göreceğine inanıyorum
burdayim burdaa:))2 3 gundur basladim spora:))
ah ahh 1.5 sene önce toplam 32 kilo vermiştim geri aldım bu defa aynı hataya düşmemmm allahın izniyle
30 kiloyu vermeyi tamamlayınca partiiiii zamanıı
insallah bu sefer koruycaksin abla:))
Cuma 81.5
Bugün 81
Fark -500 gr

Regl ve wc sorunm vardi -1 hedefime ulaşamadım
ozamn iyi gitmis yinede:)
eksiye geçmeye hazırsın tatil fazlalıklarını attın ya gerisi kolay
aynen insallah
bi nevi zayiflama kampi olmus:))
Kızlar başım ağrıyor, midem bulanıyor, hiç iyi değilim.

1.lik kutlamalarını size bırakıyorum...

Boş bırakmayın buraları
gecmis olsun biraz uyyup dinlenirsen gecer belki
Çok şükür iyiyim. Ama moralim bozuk. 8 yaşında bir kız çocuğu kaybettik. Eşimin kuzeni idi
basiniz sagolsun canim
allah ailesine sabir versin

Benim de 18 saat dersim varmış şükür derse gider gelirim artık
Doğrusu listeye girdikten sonra atak yapmak istiyorum, eksiler boşa gitmesin. Bir de kızım hasta olunca uykusuzluk direncimi düşürdü, diyeti gevşettim biraz. İnşallah haftaya iyi bir eksi olur
Hadi hayırlı olsun canım bol eksilerin olsun kızın toparlandı mı biraz olsun ?
Niye ilk defa, arabayı mi sattınız☺
Yok canım il içi tayine başvurmuştum çıktı oturduğum semtte şu an kadrom
Kızlar başım ağrıyor, midem bulanıyor, hiç iyi değilim.

1.lik kutlamalarını size bırakıyorum...

Boş bırakmayın buraları
Canım dikkat et kendine tansiyonun var mı ?
Çok şükür iyiyim. Ama moralim bozuk. 8 yaşında bir kız çocuğu kaybettik. Eşimin kuzeni idi
Ya başınız sağolsun Allah ailesine sabır versin

Tşk ederim abla❤
Ben yemegimi yer giderim kahve içeriz
Annem senelik iznini memlekette gecirecek 2hafta babam önceden gitti bahçe yapmış
Yarinda annem gidecek
ne güzel sağ selamet gitsin annen de sağ selamette dönsünler

Evet, sahalara döndüm. Maşallah 9. takım efsane, bu fırsatı değerlendirmeliyim
Kızım biraz daha iyi çok şükür. İştahı da düzeldi. Gece de iyi uyuyor, artık daha çabuk toparlar inşallah

Bunu bilmiyordum.ben bol giyinmeyi severim ama tabi ki 5 xl lardan xl lara duserek de bol giyinebilirim
gülüm ilgi alanım bilinç altının işleyişi o yüzden çok okuyarak öğreniyorum sürekli :)
kız hiç xl olmasın yaaa M ya da S beden olalım L yada XL yi geniş sevdiğimiz için giyelim canıımmm

aman boş ver kocaları onlar zaten anlamıyor bu durumları senin ki hiç değilse tamam diyormuş buna şükür :)

canım bizim resimleri inceleyip porsiyon tahmini Yapacağımız vaktin 4 te 1 ini harcayarak porsiyonlarını yazıya dökersen biz de daha kolay anlayabiliriz diye düşünüyorum
21 Ağustos cuma
Sabah 9.30

Ara :11.30

öğlen 13.00
akşam 19.30

Spor yok 2.5 litre su içildi

7000 adım atıldı

Eki Görüntüle 2678540

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…