- 1 Mayıs 2020
- 718
- 3.360
- 28
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.301
Domates pörsümüş gibi çıkıyor sonra bence olmaz Canımya bir şey soracağım. domatesi salata için doğrasam buzluğa atsam, kışın çıkardığımda salatada kullanabilir miyim acaba
Hmm, kendimi şanslı hissedeyim ben de o zaman. Bizim burda her yer yakın. İlçeyi komple yürüyerek dolaşman Max 1,5 saatBenim eski okullarım da hep uzaktı ilk defa bu kadar yakındayım
Çok şükür iyiyim. Ama moralim bozuk. 8 yaşında bir kız çocuğu kaybettik. Eşimin kuzeni idiYasamakguzel123 nasılsın canım ? Özledik seni
Çok geçmiş olsun kaptanımKızlar başım ağrıyor, midem bulanıyor, hiç iyi değilim.
1.lik kutlamalarını size bırakıyorum...
Boş bırakmayın buraları
Başınız sağolsun canım, hasta mıydıÇok şükür iyiyim. Ama moralim bozuk. 8 yaşında bir kız çocuğu kaybettik. Eşimin kuzeni idi
Korona dan dediler beyin kanaması geçirdi. Teşekkür ederim kaptanımBaşınız sağolsun canım, hasta mıydı
burdayim burdaa:))2 3 gundur basladim spora:))Azimli sporcu Ayşe hu hu nerdesin ? Gelecek Cuma’ya eski sistemindeki gibi spor ve diyetle 60ı göreceğine inanıyorum
insallah bu sefer koruycaksin abla:))ah ahh 1.5 sene önce toplam 32 kilo vermiştim geri aldım bu defa aynı hataya düşmemmm allahın izniyle
30 kiloyu vermeyi tamamlayınca partiiiii zamanıı
ozamn iyi gitmis yinede:)Cuma 81.5
Bugün 81
Fark -500 gr
Regl ve wc sorunm vardi -1 hedefime ulaşamadım
aynen insallaheksiye geçmeye hazırsın tatil fazlalıklarını attın ya gerisi kolay
bi nevi zayiflama kampi olmus:))hahah eşim de diyor seni memlekette anamın yanın da bırakayım ki hızlı zayıfla diyeyazın sıcağı beni çok etkiliyor malatya ile eskişehir arasın da gittiğimiz de 13 derece fark vardı sıcaktan kollarım boynum ısılık kaldırdı ondan eridim bence :)
gecmis olsun biraz uyyup dinlenirsen gecer belkiKızlar başım ağrıyor, midem bulanıyor, hiç iyi değilim.
Boş bırakmayın buraları
basiniz sagolsun canimÇok şükür iyiyim. Ama moralim bozuk. 8 yaşında bir kız çocuğu kaybettik. Eşimin kuzeni idi
Başınız sağolsun canım rabbim ailesine sabır versinKorona dan dediler beyin kanaması geçirdi. Teşekkür ederim kaptanım
Benim de 18 saat dersim varmış şükür derse gider gelirim artıkBu sene bu okulda kalmaya karar verdim canım. Yakın okullar çok kalabalık be haftasonu kurs açma zorunluğu var. Şu an bulunduğum okulda 18 saat ders var. Kursu da başka hoca gönüllü açıyor. Maddiyattan önce bebeğimi düşünmek zorundayım
Hadi hayırlı olsun canım bol eksilerin olsun kızın toparlandı mı biraz olsun ?Doğrusu listeye girdikten sonra atak yapmak istiyorum, eksiler boşa gitmesin. Bir de kızım hasta olunca uykusuzluk direncimi düşürdü, diyeti gevşettim biraz. İnşallah haftaya iyi bir eksi olur
Yok canım il içi tayine başvurmuştum çıktı oturduğum semtte şu an kadromNiye ilk defa, arabayı mi sattınız☺
Canım dikkat et kendine tansiyonun var mı ?Kızlar başım ağrıyor, midem bulanıyor, hiç iyi değilim.
Boş bırakmayın buraları
Ya başınız sağolsun Allah ailesine sabır versinÇok şükür iyiyim. Ama moralim bozuk. 8 yaşında bir kız çocuğu kaybettik. Eşimin kuzeni idi
ne güzel sağ selamet gitsin annen de sağ selamette dönsünlerTşk ederim abla❤
Ben yemegimi yer giderim kahve içeriz
Annem senelik iznini memlekette gecirecek 2hafta babam önceden gitti bahçe yapmış
Yarinda annem gidecek
Evet, sahalara döndüm. Maşallah 9. takım efsane, bu fırsatı değerlendirmeliyimBenim de 18 saat dersim varmış şükür derse gider gelirim artık
Hadi hayırlı olsun canım bol eksilerin olsun kızın toparlandı mı biraz olsun ?
Yok canım il içi tayine başvurmuştum çıktı oturduğum semtte şu an kadrom
Canım dikkat et kendine tansiyonun var mı ?
Ya başınız sağolsun Allah ailesine sabır versin
gülüm ilgi alanım bilinç altının işleyişi o yüzden çok okuyarak öğreniyorum sürekli :)Bunu bilmiyordum.ben bol giyinmeyi severim ama tabi ki 5 xl lardan xl lara duserek de bol giyinebilirim
YaaaaKorona dan dediler beyin kanaması geçirdi. Teşekkür ederim kaptanım
aman boş ver kocaları onlar zaten anlamıyor bu durumları senin ki hiç değilse tamam diyormuş buna şükür :)Aynen öyle Canım, ama erkeklere garip geliyor bu haller☺ Ben de anlatıyorum bak benim ruh halim şu an şöyle, bana bu tür zamanlarda böyle davran filan diyeO da tamam, değişik diyo Benim eşim düz olduğu için pek anlamıyor bu halleri ondan açıklığın
başınız sağ olsun allah ailesine çokça sabır versin çok üzücü çookKorona dan dediler beyin kanaması geçirdi. Teşekkür ederim kaptanım
21 Ağustos cuma
Sabah 9.30
Ara :11.30
öğlen 13.00
akşam 19.30
Spor yok 2.5 litre su içildi
7000 adım atıldı
Eki Görüntüle 2678540
Basiniz sagolsun Allah sabir versin.Çok şükür iyiyim. Ama moralim bozuk. 8 yaşında bir kız çocuğu kaybettik. Eşimin kuzeni idi
geçmiş olsun niranım ne oldu üşüttün mü gülümKızlar başım ağrıyor, midem bulanıyor, hiç iyi değilim.
Boş bırakmayın buraları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?