- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.321
Şimdi biraz hafifledi canımgeçmiş olsun niranım ne oldu üşüttün mü gülüm
Ben söylemeyi unuttum canımcanım bizim resimleri inceleyip porsiyon tahmini Yapacağımız vaktin 4 te 1 ini harcayarak porsiyonlarını yazıya dökersen biz de daha kolay anlayabiliriz diye düşünüyorum
Sürekli okulda bulunman gerekmeyecek mı canımBenim de 18 saat dersim varmış şükür derse gider gelirim artık
Tansiyon değilde migren olabilirCanım dikkat et kendine tansiyonun var mı ?
Bildirime de gelmedi bugün@Ucmelekannesi duymuş sesimi geliyor bu defa da ceeee de kaç valla bozuşuruz
Domates buzlukta çok kötü oluyor canım, hiç deneme derimya bir şey soracağım. domatesi salata için doğrasam buzluğa atsam, kışın çıkardığımda salatada kullanabilir miyim acaba
Korkutup kaçırdık mı yoksa@Ucmelekannesi yine yoksun ortalıkta ? Zaten @bi prenses annesi de hiç uğramıyor ne oluyor kızlar size
BTR (Bilişim teknolojileri rehber öğretmeni) görevlendirmem olmayacak galiba bu dönem yeni okulum yeni bina okulda akıllı tahta yok başka okul da istemedim öylesine başvurdum çıkmasını da istemiyorum açıkçasıSürekli okulda bulunman gerekmeyecek mı canım
Demin yine beğenip beğenip kaçtıKorkutup kaçırdık mı yoksa
Geçmiş olsun, migrense mide bulantısı da yapıyor.Kızlar başım ağrıyor, midem bulanıyor, hiç iyi değilim.
1.lik kutlamalarını size bırakıyorum...
Boş bırakmayın buraları
Allah sabır versin, masum bir yavru, çok acı...Korona dan dediler beyin kanaması geçirdi. Teşekkür ederim kaptanım
Zehroşum ne yapıyorsun en son msj senin msjin, bi slm vereyim dedim. Tuvalet egitimini ne yaptiniz nasil gidiyorDemin yine beğenip beğenip kaçtı
Sağol canım
Bende aldim biraz, aama frene bastim u dönüşü yaptim 76 ya doğru hızla ilerliyorum. Sonra 7 lerden kurtulacağım hemen. 2 günde 1.5 gitti valla keşke hep böyle olsa.Sağol canım
Yukarıya güncelledim
Eloşum hoş geldin ya nasılsın çocuklar nasıl bizi gördüğün gibi başarıdan başarıya koşuyoruzZehroşum ne yapıyorsun en son msj senin msjin, bi slm vereyim dedim. Tuvalet egitimini ne yaptiniz nasil gidiyor
Benim başarılı Azimli takımım
Her zamanki gibi yine yeniden 1.yiz....
Hepinizi tebrik ediyorum
* * * 9.Takım 688. Etap * * *BİRİNCİ
Beyazkugu87 (80.6/79.6/1/%1.24)
zumazuma (60.3/59.3/1/%1.66)
mer_4260 (62.4/61.7/0.7/%1.12) sağlık problemleri nedeniyle izne ayrılmak istiyor
MmerVveeEee (75.1/74.5/0.6/%0.80)
Namaria (111.9/109.1/2.8/%2.50)
Tekrar dene (82.5/80.8/1.6/%1.94)
VisneReceliii (77.6/76.8/0.8/%1.03)
sabahvesen (72.7/71.2/1.5/%2.06) yeni üye BK:75 BT:28/07/20 HDF:55
Edibe12 (86.4/95.8/-9.4/%-0.14) 608.etapta 86.4 ile izne ayrılan üye, yüzdesi 80'e bölündü
9.Takım Ortalaması: % 1.356
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?