Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

slm kızlar herkese hayırlı ramazanlar diliyorum regl sebebiyle oruçlu değilim
bu hafta yoğunluğum sebebiyle izinli yazın demiştim ama bugün işlerim daha az gibi girmeye fırsatım oldu bildirim yapayım dedim
gerçi ben 2 aydır bildiğiniz yiyorum diyet falan yok Allah'tan kg almıyorum 66,1 kgyim murccum karar senin ister izinli yaz istersen listeye yaz

günaydın..

Herkese hayırlı Ramazanlar..İnşallah bu mübarek günleri en güzel şekilde geçirmeyi nasip eder Rabbim..

Sahurda kahvaltı yaptık..Az yiyeyim dedim ama bildiğin yedim valla oğlum hala emiyor inşallah Rabbim kolaylık verir =))

Selamlar kızlar, herkesin Ramazan'ı şerif-i mübarek olsun. Rabb'im yaptığımız ibadetleri kabul eder inşallah şu mübarek günlerde.

Dün gece takvime yanlış bakmışız saatide yanlış kurmuşuz amcamlar halamlar aradı ama biz saati zaten kurmusuz ya uyuduk bir kalktık ezan okunuyor neyse en azından dün yediklerimden sonra midem biraz dinlenir hala acıkmadım, sabah 69.4 çıktım ama yarın daha düşük çıkarım diye düşünüyorum, Ramazan'da salıvermicem dikkat etmeye çalışıcam.

Geçen hafta: 67.4
Bu hafta: 69.4 (Ramazan geliyor diye çok salıvermiştim kendimi.)

kızlar oruç tutan arkadaşlar olduğu için yediklerimi yazmanın doğru olmayacağını düşünerek yazmıyorum....herkese hayırlı ramazanlar...

kızlar oruç tutan arkadaşlar olduğu için yediklerimi yazmanın doğru olmayacağını düşünerek yazmıyorum....herkese hayırlı ramazanlar...

Cnmm oruc tutanlar ıcın sorun teskıl edecegını sanmıyorum tavsıyem yazman yonunde motıvesı dusuk bı takımız zaten ...

Kızlar gecen yıl ramazanda kılo bıldırımı su sekılde yapıyorduk.Perşembe günü iftarımızı acmadan once tartılıyorduk buda normalde cuma sabahı kılomuza denk gelıyordu.Bilgi vermek ıstedım.Perşembe ıftardan once ac karna tarılmak dogru sonucu verıyor...

Günaydın canlarım cıgerlerımmmm

Herkesın ramazanını kutluyorum.Ağız tadıyla bı ramazan gecırrız ıns kılo almadan.Hayırlı Ramazanlar ve hayırlı cumalar herkese...

Bende orucluyum bugun fakakt bı yanlıs anlasılmadan oturu ezan okundugunda bız hala yemek yıyorduk aılecek.Zaten her ramazan ılk gun bızde bu yasanır ya uyuya kalırız ya bıseyler olur.Ben genede nıyetlendım yattım ALLAhıma kalmıs artık inş kabul olur...

Ben bu hafta bı tuafım yaaa gunlerı karıstıryorum devmlı bugunde persembe sanıp tartılmamıstım dun tartıldıgımı yazdım artık...

bende tutanlardanım ama sakınca olacağını sanmıyorum çünkü mutlaka 1 ayda herkes tutmamazlık yapacak bence yazmalısın

Nurgulcume katılıyorum bencede herkes yazmalı...

Bu arada nurgulcum senıde lısteye eklıycem.

Gecen haftakı kılon
Bu haftakı kılon
hedefın

seklınde bıldırımını yaparmısın ?

tamam kızlar yazarım ozaman
sabah 1 dilim çavdar ekmeği
1 adet haşlanmış yumurta
3 adet zeytin
10 gibi bir sütlü nescafe..
öğlende 2 elma ve 5 kaşık yoğurt...

vaay arkadaş bi 59 ları göremedim.... yaaa...
dün yürüyüşde yapamadım ayağım ağırıyor diye.... Allah sonumuzu hayır etsin bakalım...

*** 9. Takım 261. Etap Sonuçları ***

Fadime0295/95/0,0/%0,00)
Mursh: (84,7/84/ 0,7/%0,83)
Nagieymen(66/66,1/-0,1/%-0,15)
Doksanaltmısdoksan(62,8/63,9/-1,1/%-0,88)
graphicdesigner (63,3/63,3/0,0/%0,00)
Nora (67,4/69,4/-2,0/%-2,97)
Yirmi (87/87/0,0/%0,00)
antsibel (67,1/65,9/1,2/1,79)
nurgulguney(59,3/ 58/1,3/2,19) yeni üye hedefi 53

[/COLOR]9.Takım Toplam % 0,09

çok yorgunum dün gelemedim bütün gün gece temizlik yaptım canım çıktı halılarımı da yıkadım bir kısmı büyükler yıkatmaya vereceğim..

İftar sahur dengesini nasıl kuracağız bilmiyorum hafif yemekler yapmak istiyorum ama eşim hoşlanmaz..Menü de bu akşam musakka plav mercimek çorbası salata cacık var adam az diyor

:)

iftarda düşündüğüm gibi yemedim yiyemedim daha doğrusu ama 4 dilim karpuz yedim

evet eve gittiğimde saat 6 ydı vakit geçsin diye iftara kadar birsürü şey yaptım ama yediğim sadece bir kase çorba sonra bide çok yemişim gibi kendimi kanepeye zor attım nası şişkinlik nası şişkinlik sonra teraviye gittim belki dedim gelince yerim hiç dokunmadım sofraya sonra onlar bana bakıyo ben onlara yiyemedim kaldırdım bi kahve içebildim bide bolca su sahura kadar oturdum saat 3 gibiydi baya bi yedim gün boyunca acıkmim diye sonra yine pişman oldum utanmasam şişliğimin rahatsızlığından ağlıycaktım yaa bi haşlanmış yumurta çeğrek pide çokokrem sürdüm bi bardak süt (( böle olmaz biliyorum ama yiyemiyorum alışırmıyım yaaa işte ben geçen senelerde de hep ramazanda 3 kilo veriyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…