- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.421
yaaa kafaya bak hakket bugun persembeeee
bian beni de şaşırttın dedim nasıl yaayarın oruç tutucaktık yoksa tutmicakmıyız diye takvim yaptım hemen
kimsecikler yok ...in cin top oynuyor....sanki....
sanırım zamansız giriyoruz..bende bir saat belirleyelim ve o saatte girebilen üyeler burda olsun...Sohbet zamanı ...buluşma noktası..adı ne olursa olsun ama birlik olsun...
ben sabah 9 akşam 6 burdayım bi tek öğlen yemeğe gidiyorum bazende akşamları giriyorum kullanıcı kontrol panelini sürekli kontrol ediyorum ama hiç yeni ileti olmuyo((
okadar çok giremezlerde ..çünkü herkesi işi gücü ve sorumluluğu var...fakat hiç girmemekte olmaz...çünkü amaç beraberce birşeyleri paylaşmak..biraz özverili olmak durumundayız bence....herkes uygun ortak zaman dilimlerinde burda olursak çok güzel olur..en azından bir saat sohbet ortamında...birbirimizi gaza getiririz....diye düşünüyorumtabi nacizane bir fikir benimkisi
bence de mantıklı hiç yoktan iyidir tanışalımmı kendinden bahsettesene biraz
adım sibel antalya da yaşıyorum 32 yaşındayım bekarım...ilaç firmasında çalışıyorum ..muhasebe sorumlusuyum..ailemle yaşıyorum...
İadeyi ziyaret olsun diye geldim Nurgül'cüm. Aklıma bir fikir geldi akşama sana bir sürprizim olacak. Bu arada mesaj için çok teşekkürler canım. Aynen bende bu yöntemi kullandım ve şuan hiç bir sorunum kalmadı. Benimde sana tavsiyem sabah kalktığın zaman ayakta bir bardak su iç canım. Özellikle ayaktayken içmen lazım. Buda süreci çok etkiliyor. Denersen ne kadar etkili olduğunu görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?