Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bian beni de şaşırttın dedim nasıl yaa yarın oruç tutucaktık yoksa tutmicakmıyız diye takvim yaptım hemen

Demı yaaa ıste uykusuzumda bu aralalr ondan kafa dagınık.Yarın allahın ıxnıyle oruclu olcaz 16 saate yakın ac kalcaz bakalım dıyet nasıl gıdecek....

merhaba kızlar dün spora çok yüklendim sanırım şuan sağ ayağım inanılmaz ağırıyor....düzelene kadar spor yokkk
önce sağlık diyerek sporu erteliyoruz
sabah 1 dilim karpuz..ne olduysa karpuza sardım bu aralar...
yanında roka ve 2 tane zeytin yedim...
sonra 1 fincan sütlü nescafe...
öğlende haşlanmış ıspanak ve yoğurt yiyeceğim...ekmek yemek yok...
cezalıyım ben....59 ları görene kadar....

sanırım zamansız giriyoruz..bende bir saat belirleyelim ve o saatte girebilen üyeler burda olsun...Sohbet zamanı ...buluşma noktası..adı ne olursa olsun ama birlik olsun...

sanırım zamansız giriyoruz..bende bir saat belirleyelim ve o saatte girebilen üyeler burda olsun...Sohbet zamanı ...buluşma noktası..adı ne olursa olsun ama birlik olsun...

ben sabah 9 akşam 6 burdayım bi tek öğlen yemeğe gidiyorum bazende akşamları giriyorum kullanıcı kontrol panelini sürekli kontrol ediyorum ama hiç yeni ileti olmuyo ((

ben sabah 9 akşam 6 burdayım bi tek öğlen yemeğe gidiyorum bazende akşamları giriyorum kullanıcı kontrol panelini sürekli kontrol ediyorum ama hiç yeni ileti olmuyo ((

okadar çok giremezlerde ..çünkü herkesi işi gücü ve sorumluluğu var...fakat hiç girmemekte olmaz...çünkü amaç beraberce birşeyleri paylaşmak..biraz özverili olmak durumundayız bence....herkes uygun ortak zaman dilimlerinde burda olursak çok güzel olur..en azından bir saat sohbet ortamında...birbirimizi gaza getiririz....diye düşünüyorum tabi nacizane bir fikir benimkisi

bence de mantıklı hiç yoktan iyidir tanışalımmı kendinden bahsettesene biraz

adım sibel antalya da yaşıyorum 32 yaşındayım bekarım...ilaç firmasında çalışıyorum ..muhasebe sorumlusuyum..ailemle yaşıyorum...

boyun kaç sibelcim 50 kg çok az deilmi bende 28 yaşındayım 5 yıllık evliyim istanbuldayım. bende muhasebe sorumlusuyum ailem izmirde yaşıyo kova burcuyum fenerbahçeliyim :))) ne zamandır takımdasın benim daha bi hafta oldu deneme süresindeyim

İadeyi ziyaret olsun diye geldim Nurgül'cüm. Aklıma bir fikir geldi akşama sana bir sürprizim olacak. Bu arada mesaj için çok teşekkürler canım. Aynen bende bu yöntemi kullandım ve şuan hiç bir sorunum kalmadı. Benimde sana tavsiyem sabah kalktığın zaman ayakta bir bardak su iç canım. Özellikle ayaktayken içmen lazım. Buda süreci çok etkiliyor. Denersen ne kadar etkili olduğunu görürsün.

acaba nedir nedir aayyy çok heycanlandım yaaa

bugün yediklerimi utançla paylaşmak istiyorum sabah bir adet elmalı kurabiye yedim saat 3 tede burger menü ama ayranlı hepsi bu kadar 1 saat yürüdüm yani 6 km başkada bişi yemedim bu saatten sonrada yemem artık gece sahurda tartı sonucunu çok merak ediyorum. bi bucuk haftadır hiç tartılmadım

hayırlı ramazanlar
sahura 6 kişi kalktık herbiri başka birşey yer bizde eşim sahurda yemek ister ben kahvaltı yaparım 3 yumurta omlet yaptım 3 dilim tam bugday ekmegiyle azıcık peynir domates salatalık yedim 2 çay içtim 3 badem ,7.8 tane üzüm yedim 1 b su ile ilacımı içip niyetlendim
ALLAH KABUL ETSİN BÜTÜN ORUÇLARINIZI
KEDİM BİLE SAHURA KALKTI

Hepimizin ramazanı mübarek olsun allah tuttuğumuz oruçları ettiğimiz duaları kıldığımız namazları kabul etsin, çok çok sabr versin. ben kilo bildirimi yapmak istiyorum 58,00.

Arkadaşlar hayırlı ramazanlar, yoğunum bu günlerde hiç giremiyorum.
kilom aynı bir değişiklik yok, ama sanırım haftaya biraz düşerim ilk hafta sebebiyle
öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…