Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynı ben Tamam bu sefer fazlalıkları atacağım diye dalıyorum, sonuç olarak ancak bir iki parça kıyabiliyorum

Hedefleri hatırlayalım, ne de olsa 1 hafta kaldı

AĞUSTOS AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(7-28 Ağustos) (3 haftalık)

Handandandan (73.2) ---------- 70.2
MmerVveeEee (76.6) ---------- 72
@Elisa01 (72.0) ----------70
Yasamakguzel123 (62.6) ---------- 59
Namaria (112.2) ---------108.7
zumazuma (61.1) ---------- 58.6
@Beyazkugu87 (81.9) ------------78
VisneReceliii (78.4) --------- 75
@hadikonusalim (73.0) -----------69
Poni Bon (84.0) ------------80
M mer_4260 ( 63.4) ----------60
C chnnmkiz (74.7) -------- 70
Ucmelekannesi (73) ------------(69)
strontium (74.4)--------71

@medine66 63-----------------61
Edibe12 (95.8)........................93

Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)

Kızımdan bana geçti grip. Boğazım çok ağrıyarak uyandım. Sürekli de üşüyorum. İnşallah daha beter olmam Tek iyi tarafı iştahım da yok
Geçmiş olsun
Bugün benim kızların doğum günü kızlar

Nasıl bir sürpriz yapabilirim şu saatten sonra, fikirlenize ihtiyacım var
Kızların doğum günü kutlu olsun nice mutu sağlıklı yıllara inşallah
Tebrikler kızlar
Benim ismim yok

Herkesi tebrik ederim kızlar

Hergün düzenli olarak gelip sohbete katılmadığın için eklemedim canım.

Bu listeyi oluşturmadaki amacım herkesin bir üstündeki üye ile rekabete girerek diyet motivasyonunu yüksek tutması.

Gelmeyenleri eklediğim de bir alttaki üyenin rekabet edeceği üye yazmadığı için motivasyonu düşüyor maalesef.

Düzenli gelirsen eklerim.

Normalde hergun gelmeye çalışıyorum dün baya yoğundum akşam çocuklar uyuyunca uyuyakalmışım menüyü de az önce yazabildim menümü hergun yazıyorum dün yazamadim için bugün yazabildim canim elimden geldince sohbete katılmaya çalışıyorum

Kızlaarr 38 beden kot getırtmiştim olmaz dıye düşünüyordum sonuç ektedir azcık pırtladım sağdan soldan ama olsundu
O maşallah canım azimle devam edersen 38 beden daha rahat giyersin ama şuanda süper görünüyorsun

hosbuldum canim.
Sende hosgeldin
sagol ablam daim olacak ins. İns aslinda bende kahvalti ve aksam yemegi olarak besleniyorum genelede 2 ogun. Ama bazen aksam yemekten sonra atistirmalik, yada sabah acligo bastirsin diye falan yiyordum artik onada dikkat edecegim
Kızımdan bana geçti grip. Boğazım çok ağrıyarak uyandım. Sürekli de üşüyorum. İnşallah daha beter olmam Tek iyi tarafı iştahım da yok
gecmis olsun canim.
Kızlaarr 38 beden kot getırtmiştim olmaz dıye düşünüyordum sonuç ektedir azcık pırtladım sağdan soldan ama olsundu
kiz neren pirtlamis guzel gorunuyorsun guzel. Boy olunca bu kiloda 38 bedene girilebiliyormus demekki

Handandandan kızlarının yeni yaşı kutlu olsun. Şöyle güzel bir müzik aç da kuzular unutmadığınızı anlayıp sevinsinler Pasta yaptın mı ya da alacak mısınız?
Sağol canım.
Bizimkiler yaşpasta sevmiyorlar
Baklava ve dondurma ile kutlayacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…