- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.481
Oynatma listesinde minimalizm video serisi var canımben şu minamalist ev turu videosuna bakayım hazır oturmuşken
tekrar teşekkürler niranımmm
Aynı benhemen sık kullanılanlara ekliyorum gülüm , çoook teşekkürleraz önce yorgan yastık hurç içleri sandık içine dalmış bitirip düzenlemiştim arandım resmen ne atsam diye 2 parça şey çıkardım sadece
çok gecmiş olsun canım bıraz vıtamınlı beslen yemegı bırakmaKızımdan bana geçti grip. Boğazım çok ağrıyarak uyandım. Sürekli de üşüyorum. İnşallah daha beter olmamTek iyi tarafı iştahım da yok
Geçmiş olsunKızımdan bana geçti grip. Boğazım çok ağrıyarak uyandım. Sürekli de üşüyorum. İnşallah daha beter olmamTek iyi tarafı iştahım da yok
Kızların doğum günü kutlu olsun nice mutu sağlıklı yıllara inşallahBugün benim kızların doğum günü kızlar
Nasıl bir sürpriz yapabilirim şu saatten sonra, fikirlenize ihtiyacım var
Tebrikler kızlarCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 688. ETAP
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER
1.Namaria === % 2.50 ===
2. @sabahvesen === % 2.06 ===
3. @Tekrar dene === % 1.94 ===
4.zumazuma === % 1.66 ===
5. @Beyazkugu87 === % 1.24 ===
6. M mer_4260 === % 1.12 ===
7.VisneReceliii === %1.03 ===
8. @MmeeVveeEee === %0.80 ===
Benim ismim yok21 AĞUSTOS 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- ) @Dream00 (56.5)
- )
zumazuma (59.3) - ) @medine66 (62.9)
- ) U UcanSupurge (66.8)
- ) @sabahvesen (71.2)
- )
strontium (72.1) - ) C chnnmkiz (73.3)
- ) @hadikonusalim (73.5)
- ) @Pnrrr-20 (74.0)
- )
MmerVveeEee (74.5) - )
Handandandan (75.5) - )
VisneReceliii (76.8) - ) @Beyazkugu87 (79.6)
- ) @Tekrar dene (80.8)
- ) @ATTRAENTE (81.0)
- )
ekim2009 (82.4) - )
Edibe12 (95.8) - )
Namaria (109.1)
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir.
Geçmiş olsun canım atlatırsın inşallah bir an önceKızımdan bana geçti grip. Boğazım çok ağrıyarak uyandım. Sürekli de üşüyorum. İnşallah daha beter olmamTek iyi tarafı iştahım da yok
Herkesi tebrik ederim kızlarBenim başarılı Azimli takımım
Her zamanki gibi yine yeniden 1.yiz....
Hepinizi tebrik ediyorum
* * * 9.Takım 688. Etap * * *BİRİNCİ
Beyazkugu87 (80.6/79.6/1/%1.24)
zumazuma (60.3/59.3/1/%1.66)
mer_4260 (62.4/61.7/0.7/%1.12) sağlık problemleri nedeniyle izne ayrılmak istiyor
MmerVveeEee (75.1/74.5/0.6/%0.80)
Namaria (111.9/109.1/2.8/%2.50)
Tekrar dene (82.5/80.8/1.6/%1.94)
VisneReceliii (77.6/76.8/0.8/%1.03)
sabahvesen (72.7/71.2/1.5/%2.06) yeni üye BK:75 BT:28/07/20 HDF:55
Edibe12 (86.4/95.8/-9.4/%-0.14) 608.etapta 86.4 ile izne ayrılan üye, yüzdesi 80'e bölündü
9.Takım Ortalaması: % 1.356
Hergün düzenli olarak gelip sohbete katılmadığın için eklemedim canım.Benim ismim yok
Normalde hergun gelmeye çalışıyorum dün baya yoğundum akşam çocuklar uyuyunca uyuyakalmışım menüyü de az önce yazabildim menümü hergun yazıyorum dün yazamadim için bugün yazabildim canim elimden geldince sohbete katılmaya çalışıyorumHergün düzenli olarak gelip sohbete katılmadığın için eklemedim canım.
Bu listeyi oluşturmadaki amacım herkesin bir üstündeki üye ile rekabete girerek diyet motivasyonunu yüksek tutması.
Gelmeyenleri eklediğim de bir alttaki üyenin rekabet edeceği üye yazmadığı için motivasyonu düşüyor maalesef.
Düzenli gelirsen eklerim.
inşallah canım sen en iyisini yapıyorsun darısı banadarısı başına o zaman gülüm :) çok da değeri hak etmeyen için kendimi üzüp yormam o eskidendi:)
O maşallah canım azimle devam edersen 38 beden daha rahat giyersin ama şuanda süper görünüyorsunKızlaarr 38 beden kot getırtmiştim olmaz dıye düşünüyordum sonuç ektedirazcık pırtladım sağdan soldan ama olsundu
Gayet güzel olmuşKızlaarr 38 beden kot getırtmiştim olmaz dıye düşünüyordum sonuç ektedirazcık pırtladım sağdan soldan ama olsundu
hosbuldum canim.Hosgeldin canim
sagol ablam daim olacak ins. İns aslinda bende kahvalti ve aksam yemegi olarak besleniyorum genelede 2 ogun. Ama bazen aksam yemekten sonra atistirmalik, yada sabah acligo bastirsin diye falan yiyordum artik onada dikkat edecegimhadi hayırlı uğurlu olsun yeni başlangıcın gülüm ,
gün de 2 öğün aralarda atıştırma olmadan yemek bence sağlık ve bedenin çalışma sistemi için çok ideal senelerdir adının ıf olduğunu bilmeden yapıyordum kısa sürede beden alışıyor ve istesen de arada atıştıramıyorsun
gecmis olsun canim.Kızımdan bana geçti grip. Boğazım çok ağrıyarak uyandım. Sürekli de üşüyorum. İnşallah daha beter olmamTek iyi tarafı iştahım da yok
kiz neren pirtlamis guzel gorunuyorsun guzel. Boy olunca bu kiloda 38 bedene girilebiliyormus demekkiKızlaarr 38 beden kot getırtmiştim olmaz dıye düşünüyordum sonuç ektedirazcık pırtladım sağdan soldan ama olsundu
Ah geçmiş olsun canım dikkat et kendineKızımdan bana geçti grip. Boğazım çok ağrıyarak uyandım. Sürekli de üşüyorum. İnşallah daha beter olmamTek iyi tarafı iştahım da yok
Geçmiş olsun canım, bitki çaylarından destek alabilirsinKızımdan bana geçti grip. Boğazım çok ağrıyarak uyandım. Sürekli de üşüyorum. İnşallah daha beter olmamTek iyi tarafı iştahım da yok
Sağol canım.Handandandan kızlarının yeni yaşı kutlu olsun. Şöyle güzel bir müzik aç da kuzular unutmadığınızı anlayıp sevinsinler Pasta yaptın mı ya da alacak mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?