- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.501
Harika olmuş güle güle giyKızlaarr 38 beden kot getırtmiştim olmaz dıye düşünüyordum sonuç ektedirazcık pırtladım sağdan soldan ama olsundu
Hafta başı bende öyleydim malesfKızımdan bana geçti grip. Boğazım çok ağrıyarak uyandım. Sürekli de üşüyorum. İnşallah daha beter olmamTek iyi tarafı iştahım da yok
Haftaya eklerim o zaman canımNormalde hergun gelmeye çalışıyorum dün baya yoğundum akşam çocuklar uyuyunca uyuyakalmışım menüyü de az önce yazabildim menümü hergun yazıyorum dün yazamadim için bugün yazabildim canim elimden geldince sohbete katılmaya çalışıyorum
Cuk oturmus bence. Boy kac kilolarimiz ayni bende lcw nin 40 bedenini giyiyorum bir iki saat sonra baya bollasiyor. Mavinin normal kesim 40 bedeni baya bol olmustu. Benim boyum 1.60Kızlaarr 38 beden kot getırtmiştim olmaz dıye düşünüyordum sonuç ektedirazcık pırtladım sağdan soldan ama olsundu
Teşekkür ederim canımİyi tatiller bol dinlenmeler arkadaşım
Bana da ordan karides güveç söyle yiyelimKızlar ya bu aralar canım feci kalamar istiyor ama işte yağda kızarıyor oda
Tmm canım rakipler olunca daha çok motive oluyorumHaftaya eklerim o zaman canım
Firinda olmuyor mu canımKızlar ya bu aralar canım feci kalamar istiyor ama işte yağda kızarıyor oda
Onu denemedim bak hiç :) denemek istiyorum ama beğenmezsem riske girmek istemiyorumBana da ordan karides güveç söyle yiyelimyeme yeme boşver ödül yapınca yersin.
Yok cnm soğan halkası gibi bol yağ da kızarıyorFirinda olmuyor mu canım
Üstü bol kaşarlı olsun enfesssOnu denemedim bak hiç :) denemek istiyorum ama beğenmezsem riske girmek istemiyorum
Foça taraflarına gidersem mutlaka deneyeyim canım :)Üstü bol kaşarlı olsun enfesssmutlaka dene çok lezzetli
Onu ben de hiç sevemedim ama detoks için uygun arada yapılabilir.Kizlar selam. Bugun kabak detoksu yapiyorum. Dereotu koydum ama hic begenmedim. Az once yedim ilk ogunu aksama yemem sanirsam.
Ben de acaba olmuştum ilk dalyana gittiğim zaman denedim sonra istanbulda bir kaç yerde daha yedim hepsi güzeldi☺ Ama boşver kilo vermemiz lazım şimdiFoça taraflarına gidersem mutlaka deneyeyim canım :)
Eger dışarı çıkmayacaksan içine sarımsak az tuz koyarsan güzel olur canim bende yoğurtlu brokoli yaparken öyle hazırlıyorum sarımsak tokta tutuyorKizlar selam. Bugun kabak detoksu yapiyorum. Dereotu koydum ama hic begenmedim. Az once yedim ilk ogunu aksama yemem sanirsam.
internetten baktım fırında da yapılıyormuş canım bir dene istersenYok cnm soğan halkası gibi bol yağ da kızarıyor
Hahah aynen canımBen de acaba olmuştum ilk dalyana gittiğim zaman denedim sonra istanbulda bir kaç yerde daha yedim hepsi güzeldi☺ Ama boşver kilo vermemiz lazım şimdi
Bu dolması cnm ben halka şeklinde olanı seviyorum :)Eger dışarı çıkmayacaksan içine sarımsak az tuz koyarsan güzel olur canim bende yoğurtlu brokoli yaparken öyle hazırlıyorum sarımsak tokta tutuyor
internetten baktım fırında da yapılıyormuş canım bir dene istersen
Eki Görüntüle 2678904
Fırında Kalamar Nasıl Yapılır?
Kalamarları derin bir kaseye koyun. ...
Kuru domatesleri ince şekilde doğrayın ve sıcak suda 5 dakika bekletin. ...
Hazırladığınız karışımı kalamarların içine doldurun .. Bastırıp sıkıca doldurmayın, Taşmasın. ...
180 derece fırında üstü iyice kızarana kadar pişirin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?