Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızımdan bana geçti grip. Boğazım çok ağrıyarak uyandım. Sürekli de üşüyorum. İnşallah daha beter olmam Tek iyi tarafı iştahım da yok
Hafta başı bende öyleydim malesf
Kestane balın varmı? Boğazlara çok iyi geliyor
Ihlamur falan içsen güzel bir çorba biraz iyi gelir. İnsallah hemen toparlarsınız geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Haftaya eklerim o zaman canım

Kızlaarr 38 beden kot getırtmiştim olmaz dıye düşünüyordum sonuç ektedir azcık pırtladım sağdan soldan ama olsundu
Cuk oturmus bence. Boy kac kilolarimiz ayni bende lcw nin 40 bedenini giyiyorum bir iki saat sonra baya bollasiyor. Mavinin normal kesim 40 bedeni baya bol olmustu. Benim boyum 1.60

Kizlar selam. Bugun kabak detoksu yapiyorum. Dereotu koydum ama hic begenmedim. Az once yedim ilk ogunu aksama yemem sanirsam.
Eger dışarı çıkmayacaksan içine sarımsak az tuz koyarsan güzel olur canim bende yoğurtlu brokoli yaparken öyle hazırlıyorum sarımsak tokta tutuyor
Yok cnm soğan halkası gibi bol yağ da kızarıyor
internetten baktım fırında da yapılıyormuş canım bir dene istersen

Fırında Kalamar Nasıl Yapılır?
Kalamarları derin bir kaseye koyun. ...
Kuru domatesleri ince şekilde doğrayın ve sıcak suda 5 dakika bekletin. ...
Hazırladığınız karışımı kalamarların içine doldurun .. Bastırıp sıkıca doldurmayın, Taşmasın. ...
180 derece fırında üstü iyice kızarana kadar pişirin ..

Bu dolması cnm ben halka şeklinde olanı seviyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…