Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok cnm soğan halkası gibi bol yağ da kızarıyor
Ooo sen soğan halkaları gibi istiyorsun o cıs ama cuma günü için tartıdan sonra yesen olmaz mı listede değilsen bir kaptana sor ama çok kaçırma :)

Cuk oturmus bence. Boy kac kilolarimiz ayni bende lcw nin 40 bedenini giyiyorum bir iki saat sonra baya bollasiyor. Mavinin normal kesim 40 bedeni baya bol olmustu. Benim boyum 1.60
1.69 canım benım boyum
Kizlar selam. Bugun kabak detoksu yapiyorum. Dereotu koydum ama hic begenmedim. Az once yedim ilk ogunu aksama yemem sanirsam.
ben 2 ogun yaptım sabah kahvaltısı aksam 3 kabak olarak 2 oglen 2 aksam yapmadım

Gayet güzel olmuş
Güle güle kullan canım
Bol geldiği günleri de göreceksin İnşaallah

amiiiinnnnnn

kiz neren pirtlamis guzel gorunuyorsun guzel. Boy olunca bu kiloda 38 bedene girilebiliyormus demekki

bel pırtladı bır de bacak kıvrılmıyor oturmayı deneyemedım

Harika olmuş güle güle giy

çok saol canım

Merhaba arkadaşlar bugün evde olunca biraz dinlendim spor ve yemek yaptim bu saat oldu gene
Toplamda 1 saat 5 dk spro yaptim ust vucut kol ve cardio sarkma olsun istemiyorum zayiflayinca

ohhh darısı başımaa

Bizim yazlığın olduğu yer ufak bir beldeydi kızlar sonradan belediye kalktı mahalle oldu ama Paris resmen ya ben kendi kuaförümde manikür kaş bıyığa 20 lira veriyorum burada bir manikür 35 diyorlar
Kız çok normal değil mi kaş bıyık artı manikür 20 lira olması çok ucuz valla ben de Paris’te oturmuyorum ama sadece kaş bıyık 20 lira

2-3 yaşına kadar yine de kucak isteyecek sığsın sığmasın :)))))
o zaman gel ikimizde 4 kilo vermek için beraber uğraşalım sen eski kilona dön ben de o kıyafete gireyim 4 e 4 ne dersin pazartesi tartılıp tam gramıyla 4 kilo vermek hedefimiz olsun önce kim verecek ilk başaran diğerine bir tanecik dörtlük şiir yazacak olur muuuu

Kız çok normal değil mi kaş bıyık artı manikür 20 lira olması çok ucuz valla ben de Paris’te oturmuyorum ama sadece kaş bıyık 20 lira
İzmirin merkezi bir yerinde oturuyorum cnm kaş 10 manikür 15 ve yıllardır da giderim çok temiz yaparlar işlerini. Yazlığın olduğu yerde kaş 25 manikür 35 diyor

yakala kız beni hızlıca.. dünyada, evren de imkansız diye bir şey yoktur isteklerin ve hedeflerin için sınır koymaaa:))

%3 müüü

zamanla alışkanlığa dönünce çok nadir fire vereceksin gülüm zaten 2 öğün yiyorsun seni zorlamayacak bence

Merhaba arkadaşlar bugün evde olunca biraz dinlendim spor ve yemek yaptim bu saat oldu gene
Toplamda 1 saat 5 dk spro yaptim ust vucut kol ve cardio sarkma olsun istemiyorum zayiflayinca
Bende omuz ve kollardan vermek istiyorum. Diyetisyen kilon bedende orantili diyor basen gobekte yok dumduzum ama kalin bi duz :) olcumlerdede yaglar orantili gidiyor. boyle totoyu cok kucultmeden ust bedenden vermek istiyorum kilocuklarimi. Belim incelsin kollarim incelsin once. Nasil yapicam hic bolgesel sporlar bilmiyorum. Bir iki aksam su oturup kalkilan spor neydi ondan yapmistim 3 gun yerimden kalkamadim. Oda zaten toto kaldirmak icinmis.

Ne diyorsun
Bazen %4 bile oluyor

Bu arada geçtiğimiz etapta takımda en düşük yüzdeyi sana ait olduğu için haftaya listenin umudu sensin canım

Diyetine ona göre dikkat edip motivasyonunu yüksek tutarsan güzel olur.
Biraz da spor ekleyebilirsin

Son düzenleme:
Maşallah ya, ne büyük azimBu hafta full spordayim ve yürüyüşteyim inşallah Canım

Canim bilgisayara gecince benim yaptigim egzersiz videosunu atacagim sana insallah

Kızımın üst dişleri çıkıyor zaten 2 haftadır doğru düzgün uyuyamıyorum geceleri sürekli uyanmasından. Bugün bi de grip oldu. Beynim yanıyor. Aşırı gerginim. Sürekli ağlama sesi duymak sinirimi bozuyor Benim de onunla oturup ağlayasım var o kadar yorgun hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…