Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.521
Ooo sen soğan halkaları gibi istiyorsun o cıs ama cuma günü için tartıdan sonra yesen olmaz mı listede değilsen bir kaptana sor ama çok kaçırma :)Yok cnm soğan halkası gibi bol yağ da kızarıyor
1.69 canım benım boyumCuk oturmus bence. Boy kac kilolarimiz ayni bende lcw nin 40 bedenini giyiyorum bir iki saat sonra baya bollasiyor. Mavinin normal kesim 40 bedeni baya bol olmustu. Benim boyum 1.60
ben 2 ogun yaptım sabah kahvaltısı aksam 3 kabak olarak 2 oglen 2 aksam yapmadımKizlar selam. Bugun kabak detoksu yapiyorum. Dereotu koydum ama hic begenmedim. Az once yedim ilk ogunu aksama yemem sanirsam.
Gayet güzel olmuş
Güle güle kullan canım
Bol geldiği günleri de göreceksin İnşaallah
kiz neren pirtlamis guzel gorunuyorsun guzel. Boy olunca bu kiloda 38 bedene girilebiliyormus demekki
Harika olmuş güle güle giy
Merhaba arkadaşlar bugün evde olunca biraz dinlendim spor ve yemek yaptim bu saat oldu gene
Toplamda 1 saat 5 dk spro yaptimust vucut kol ve cardio sarkma olsun istemiyorum zayiflayinca
Kız çok normal değil mi kaş bıyık artı manikür 20 lira olması çok ucuz valla ben de Paris’te oturmuyorum ama sadece kaş bıyık 20 liraBizim yazlığın olduğu yer ufak bir beldeydi kızlar sonradan belediye kalktı mahalle oldu ama Paris resmen ya ben kendi kuaförümde manikür kaş bıyığa 20 lira veriyorum burada bir manikür 35 diyorlar
2-3 yaşına kadar yine de kucak isteyecek sığsın sığmasın :)))))Aminnnnn
Ayndn abla yaa ozamanlar ne heycanla bekliyordum kuzumuu simdi buyudu bile kucaga sıgmıycak yakinda
Maşallah ablaa cok sevindm 4 kilo bile nekadar farkediyor ya devami gelir insallah
Bende tam tersi 4 kilo aldim geldim almanyada ve acayip rahatsizim kiyfetlerm genelde bol lastikli vs pek anlamiyorm ama kendimden kollarimdan yuzumden anliyorum tabi
Listedeyim cnm o yüzden boşa kedi gibi yalanıp duruyorumOoo sen soğan halkaları gibi istiyorsun o cıs ama cuma günü için tartıdan sonra yesen olmaz mı listede değilsen bir kaptana sor ama çok kaçırma :)
İzmirin merkezi bir yerinde oturuyorum cnm kaş 10 manikür 15 ve yıllardır da giderim çok temiz yaparlar işlerini. Yazlığın olduğu yerde kaş 25 manikür 35 diyorKız çok normal değil mi kaş bıyık artı manikür 20 lira olması çok ucuz valla ben de Paris’te oturmuyorum ama sadece kaş bıyık 20 lira
Başınız sağolsun Canım, çok üzüldümÇok şükür iyiyim. Ama moralim bozuk. 8 yaşında bir kız çocuğu kaybettik. Eşimin kuzeni idi
yakala kız beni hızlıca.. dünyada, evren de imkansız diye bir şey yoktur isteklerin ve hedeflerin için sınır koymaaa:))Bir haftalık da olsa hedef yazayım dedim.
Kronolojik listede bir üstteekim2009 var ve aramızda 13 kilodan fazla var Hedeflerin biri büyük biri küçük olsun bari
Kızlar sakın haftasonu rehavetine kapılmayın, bir bakacağız cuma gelmiş. Hedefleri tutturalım
%3 müüü
Azimli ve başarılı takımım
Bu haftanın 1.si yine biziz
Hepinizi tebrik ediyorum
zamanla alışkanlığa dönünce çok nadir fire vereceksin gülüm zaten 2 öğün yiyorsun seni zorlamayacak bencehosbuldum canim.
Sende hosgeldin
sagol ablam daim olacak ins. İns aslinda bende kahvalti ve aksam yemegi olarak besleniyorum genelede 2 ogun. Ama bazen aksam yemekten sonra atistirmalik, yada sabah acligo bastirsin diye falan yiyordum artik onada dikkat edecegim
gecmis olsun canim.
kiz neren pirtlamis guzel gorunuyorsun guzel. Boy olunca bu kiloda 38 bedene girilebiliyormus demekki
Bende omuz ve kollardan vermek istiyorum. Diyetisyen kilon bedende orantili diyor basen gobekte yok dumduzum ama kalin bi duz :) olcumlerdede yaglar orantili gidiyor. boyle totoyu cok kucultmeden ust bedenden vermek istiyorum kilocuklarimi. Belim incelsin kollarim incelsin once. Nasil yapicam hic bolgesel sporlar bilmiyorum. Bir iki aksam su oturup kalkilan spor neydi ondan yapmistim 3 gun yerimden kalkamadim. Oda zaten toto kaldirmak icinmis.Merhaba arkadaşlar bugün evde olunca biraz dinlendim spor ve yemek yaptim bu saat oldu gene
Toplamda 1 saat 5 dk spro yaptimust vucut kol ve cardio sarkma olsun istemiyorum zayiflayinca
Ne diyorsun%3 müüü
MuhtesemsinnnKızlaarr 38 beden kot getırtmiştim olmaz dıye düşünüyordum sonuç ektedirazcık pırtladım sağdan soldan ama olsundu
Maşallah ya, ne büyük azimNe diyorsun
Bazen %4 bile oluyor....
Bu arada geçtiğimiz etapta takımda en düşük yüzdeyi sana ait oldugut için haftaya listenin umudu sensin canım
Diyetine ona göre dikkat edip motivasyonunu yüksek tutarsan güzel olur.
Biraz da spor ekleyebilirsin
Canim bilgisayara gecince benim yaptigim egzersiz videosunu atacagim sana insallahBende omuz ve kollardan vermek istiyorum. Diyetisyen kilon bedende orantili diyor basen gobekte yok dumduzum ama kalin bi duz :) olcumlerdede yaglar orantili gidiyor. boyle totoyu cok kucultmeden ust bedenden vermek istiyorum kilocuklarimi. Belim incelsin kollarim incelsin once. Nasil yapicam hic bolgesel sporlar bilmiyorum. Bir iki aksam su oturup kalkilan spor neydi ondan yapmistim 3 gun yerimden kalkamadim. Oda zaten toto kaldirmak icinmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?