- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.081
Acılı Antep ezmesi mi yaptınbende domates ezme turşusu yaptığımda öyle olmuştu
mayalanmayı sağlamak için canım turşu daha çabuk olgunlaşıyor ve faydalı bakteri oranı da artmış oluyor böylece ve mayalandığı için daha geç bozuluyor diye biliyorumNohut ne icin acaba bide sicak su ilkdefa duyuyorm :) cesaret edemem bu tarife sanirsam
Niye yanlış bilesin canım, canlı derslerimiz başlayacak...Belki de ben yanlış biliyorumdur 21 eylüle kadar yüz yüze eğitim yok diye biliyorum
Bende bu hafta kıl biber alıp turşu yapmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum tutturamam diye hiç turşu yapmadım damayalanmayı sağlamak için canım turşu daha çabuk olgunlaşıyor ve faydalı bakteri oranı da artmış oluyor böylece ve mayalandığı için daha geç bozuluyor diye biliyorum
Ben karışık turşu yapıyorum genelde canım herkes sevdiğinden yiyor kornişon yapmak istiyorum aslında hiç denemedim ben deBende bu hafta kıl biber alıp turşu yapmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum tutturamam diye hiç turşu yapmadım da
Allah rahmet eylesinBaşım ağrıyor kahvaltı etmeden çıkıyorum bugün 2 gibi okuldan çıktım giriş kattaki komşum babasına bakıyordu o vefat etmiş ona da bi uğradım derken 3 buçuk filandı yemek yediğimde ondan mı acaba bilemedim kızımı uyutup ben de uyuyayım geçmezse ilaç içerim artık
Ay bugün sinir oldum sorma toplantı maddelerinin birinde 2020-2021 eğitim öğretim yılında yapılacak gezi faaliyetleri gibi madde vardı dayanamadım ne gezisi Allah aşkına dedim ? Okul yok öğrenci yok hoş açılsa bile böyle bir salgında ne gezisiNiye yanlış bilesin canım, canlı derslerimiz başlayacak...
Okul açılacak gibi hazırlık yapıyoruz ama kimsenin inancı yok açılacağına dair.
Hoşgeldin canımHeellöööö takım şişko kedi geldi hehujehe
bismilla deyip diyete başlayım diyorum daha nasip olmadı abloşşşekim2009 bana telkin göndert
Şu an yediklerinin ödemi vs ile 76sın ki sağlam spor yaptın bi ara incelmiş olabilirsin belkiBende dünden kalan yemekleri yedim ve tek öğünle günü kapattım.
Ev ahalisine de lahmacun yaptım.
Birazdan çayımı demleyip kabak çekirdeği ile içerim.
Tartı bugün biraz yüzümü güldürdü.
Güldürdü dediğime bakmayın, aç karnına 76.0 geldim
Verdiğim kiloları geri aldım maalesef onca emek boşa gitti yani
İşin ilginç tarafı dün bütün arkadaşlar "zayıflamışsın" dediler
"Aynı kilodayım" dedim, "yok yok vermişsin, çok belli" dediler
Oysa ki okulların kapandığı tarihteki kilo ile aynıyım
Anlayamadım ama neyse
Aşırı şişko ya da şişkolata diyebilirsin canım seç beğen alHoşgeldin canım
Sende kendine şişko dersen ben ne oluyorum acaba
Hoş geldin canım cuma günü neredeydin zalım kedi listeye alacaktık seni
Vayy hamarat kadına bak sen lahmacun yapmışBende dünden kalan yemekleri yedim ve tek öğünle günü kapattım.
Ev ahalisine de lahmacun yaptım.
Birazdan çayımı demleyip kabak çekirdeği ile içerim.
Tartı bugün biraz yüzümü güldürdü.
Güldürdü dediğime bakmayın, aç karnına 76.0 geldim
Verdiğim kiloları geri aldım maalesef onca emek boşa gitti yani
İşin ilginç tarafı dün bütün arkadaşlar "zayıflamışsın" dediler
"Aynı kilodayım" dedim, "yok yok vermişsin, çok belli" dediler
Oysa ki okulların kapandığı tarihteki kilo ile aynıyım
Anlayamadım ama neyse
Aşırı şişko olsunAşırı şişko ya da şişkolata diyebilirsin canım seç beğen al
Cuma günü mü cuma mı gün müHoş geldin canım cuma günü neredeydin zalım kedi listeye alacaktık seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?