- 8 Mart 2020
- 5.858
- 28.274
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.101
Şişkolata 'yı seçtimAşırı şişko ya da şişkolata diyebilirsin canım seç beğen al
Bizde 2 üniversite gezisi il içi gezi ve Mardin gezisi planladıkAy bugün sinir oldum sorma toplantı maddelerinin birinde 2020-2021 eğitim öğretim yılında yapılacak gezi faaliyetleri gibi madde vardı dayanamadım ne gezisi Allah aşkına dedim ? Okul yok öğrenci yok hoş açılsa bile böyle bir salgında ne gezisi
Geçmiş olsun canım, dinlen biraz, kendine gelirsin İnşaallahBaşım ağrıyor kahvaltı etmeden çıkıyorum bugün 2 gibi okuldan çıktım giriş kattaki komşum babasına bakıyordu o vefat etmiş ona da bi uğradım derken 3 buçuk filandı yemek yediğimde ondan mı acaba bilemedim kızımı uyutup ben de uyuyayım geçmezse ilaç içerim artık
Ben de öyle biliyordum anlamadım herkes bir şey söylüyorBelki de ben yanlış biliyorumdur 21 eylüle kadar yüz yüze eğitim yok diye biliyorum
Seminer yorgunluğunu atlatınca yeniden yürüyüşlere başlamayı düşünüyorum.Şu an yediklerinin ödemi vs ile 76sın ki sağlam spor yaptın bi ara incelmiş olabilirsin belki
Yüzyüze seminerler 18 Eylül e kadarmışNiye yanlış bilesin canım, canlı derslerimiz başlayacak...
Okul açılacak gibi hazırlık yapıyoruz ama kimsenin inancı yok açılacağına dair.
Sıkılaşmışsındır canımBende dünden kalan yemekleri yedim ve tek öğünle günü kapattım.
Ev ahalisine de lahmacun yaptım.
Birazdan çayımı demleyip kabak çekirdeği ile içerim.
Tartı bugün biraz yüzümü güldürdü.
Güldürdü dediğime bakmayın, aç karnına 76.0 geldim
Verdiğim kiloları geri aldım maalesef onca emek boşa gitti yani
İşin ilginç tarafı dün bütün arkadaşlar "zayıflamışsın" dediler
"Aynı kilodayım" dedim, "yok yok vermişsin, çok belli" dediler
Oysa ki okulların kapandığı tarihteki kilo ile aynıyım
Anlayamadım ama neyse
Tuttursun bişey yok turşu yapmada YouTube video izle aklına yatanı bol tiklanani yap gitsinBende bu hafta kıl biber alıp turşu yapmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum tutturamam diye hiç turşu yapmadım da
Lisedeyim canım, bize öyle birşey demediler.Yüzyüze seminerler 18 Eylül e kadarmış
21 eylulde canm uyum haftasi varKızlar şimdi okul öncesi öğrencileri haftaya okula başlıyor mu?
Afiyet olsun canım baya yoğun bi gün geçirmişsinSelamm kızlar
Sabah erkenden kalktm gene, kizlari kv götürdüm orda kahvalti hazirlayip okula geçtim. Toplanti vardi uzun sürdü sonra kirilan telefonumu tamire verdim. Ordan aceleyle 2 pantolon aldim. Kizlari aldim eve geldm yemek işi vs simdi balkonda çay içiyorum gelin buyrun hava çok guzel
Bi şey anlamadım bu işten hem seminer hem canlı dersleri yapacağız galiba karman çorman çorba gibi oldu her şeyYüzyüze seminerler 18 Eylül e kadarmış
Neden il içi istemiyosn canm?Şimdi geldim okuldan, çok yorgunum çok
Duşumu aldım, yemek bile yemeden yatışa geçtim
Aminn :)İlk defa böyle bir müdürle çalışacağım Allahım güç kuvvet sabır versin tüm okuluma
Yasak degil mi orada :)Kızlar bugun mangala gidiyorz artık telaşeden gece anca gelirim. Optum sizii
Süpersin DilekkkkkkÇamaşırları da katladiktan sonra markete gidip tavuk alicam akşamı tavuk salata yoğurtlu semizotu salatası ile kapatmayı dusunuyorum
Bu kesin mi canm bizim mudur belli degio dedi amaYüzyüze seminerler 18 Eylül e kadarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?