Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Agzina saglik ablacim ne kadar guzel anlatmissin. Bundan sonra dedigin gibi yapiyorum. Yedigimiz herseyin bir faydasi oldugunu,yemediklerimizin zararli oldugunu. Bu yuzdende bedenimiz bize tesekkur babinda yag yakarak cevap versin. Daha once 2 kez yaptim kilo verebilecegimi bildigim halde yillardir atamadim fazlalik kalanlari. Cunku inanmadim. B12 im eksik yok masa basi calisiyorum aksama kadar zaten kafam bi dunya vs. bahanelere siginip verip verip aldim. Bide amaan versemde yine alicam bosa ugrasma dusuncesi var. Annem surekli boyle soylerdi mesela. Ama dogum kilolarimi verdigimi gorunce bu fikri degisti hatta diyetisyene beraber basladik.
Saglikli beslenmeyi hayat tarzi haline getirmek klise bir cumle gibi duruyor ama olmasi gereken bu. Ben beyaz ekmek yemem ben pilav yemem ben margarin yemem diyebilmeliyiz cok net bir sekilde. Enisteye selam ablacim tesekkurler.

Ben yediğim her lokmaya ‘bu kesin kilo yapar’ gözüyle bakıyorum O yüzden kafaya takmayınca daha rahat zayıflıyordum demekki. Uğraştıkça olmuyor genelde

Geçmiş olsun canim

Bugün tembellik ediyorum ve kendime bakım yapacağım :)))
Sadece yemek yapıp, banyoları temizlemeyi ve nevresim değiştirmeyi planlıyorum
Kaşlarıma yeni öğrendiğim bir kürü başladım az önce ; zeytinyağı, sarmısak,çam terebentin yağı ve hindistan cevizi yağı bakalım inş fayda eder. Ayak tırnaklarıma da bakıma başladım onlara da zeytinyağı ve limon sürdüm, yağlı yağlı dolaşıyorum şu an :))))) çok yoruldum son üç haftadır, biraz gevşeyip iyi hissetmek istiyoruuuummmm

Pinarim bugün daha dikkkat ederek bol su ile dün yediklerimin vucuduma etki etmiycegini düşünüyorum

tünaydın herkese
cuma 72.1
bugun 72.4
300 gr artıdayım haftaya artı baslamazsam rahat edemıyorum
hiç pişman degılım ama yedım valla bır tabak bulguru
bugun yıne çorba
kacamak pilavsa olsun oyle kacamaga can kurban. Cumaya eksin guzel olur canim bence
Ben de sabah unuttum tartilmayi şimdi aklıma geldi
Geçen cuma :74,5
Şimdi:74,9
sanirim biseyler yiyerek tartilmissin arti degilsindir bence
Ben bi ev işlerine girişeyim görüşürüz kızlar
neyse bugun de yapisyorsundur isbugun icin kolay gelsin canim
bir baş ağrısı halsizlik var üzerimde kuaför randevum olmasa direk eve gidip uyumak istiyorum
kendine bakim yaptirmak iyi gelmistir canim
allah sabir versin canim ins bugun daha az konusur mudurunuz. Kolay gelsin canim
oh ne guzel hazirliklar yapilmis. Bugun nasilsin canim
bugun Hic iyi olmadi Benim icin Sürekli zarar seyler yedim malesef suan bile tikiniyorum
Bende basta Hic bildirim gelmedi Niye anlamadim, sonrasinda girdim yine yoktu bakim bi dedim dolu mesajlar vardi
bazen banada bildirim gelmiyor canim
tam kacamak demiyim ama guzel gecmedi tam olarak dun
Resmen nazara geldim bugündiyeti bozdum aralikli oruç yalan oldu ☹regl vurdu galiba neyse yarınla beraber kaldığımız yerden devamkeee
naptin ne yedin acaba.
Bugun yeni gun ayni kaldigin yerden devam et canim
Günaydın kızlar
Kolay gelsin canim

aynen cnm iyi geldi :) ağrım var cnm ağrı kesici aldım ama fayda etmedi yokluyor arada. allahtan işim rahat da oturuyorum

Resmen nazara geldim bugündiyeti bozdum aralikli oruç yalan oldu ☹regl vurdu galiba neyse yarınla beraber kaldığımız yerden devamkeee
100 gramı bile nazar etti kem gözlüler ama sen bunu halledeceksin canım biliyorum
Ben Şişenin dinine nohut atıp sebzelerimi doğrayıp üzerine tuzlu sıcak su döküyorum Ekstra hiç bir şey kullanmıyorum
Ustu beyaz köpük olabilir bende domates ezme turşusu yaptığımda öyle olmuştu
Bozulmuştur o zaman canım
allah sabir versin canim ins bugun daha az konusur mudurunuz. Kolay gelsin canim
Hala konuşuyor

Yinede tiparlamissin bir suru is yapmissin canim. Bugunde yat dinlen nolacak sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…