- 30 Ocak 2013
- 29.510
- 44.015
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.041
9.Takımımın güzel fit Hatunları
Tartıya kaldı 3 gün
Dünkü tartılar uykularımı kaçırdı
Menülerinize biraz daha dikkat edelim
Şişlik yapacak, ödem tutacak besinler yemeyelim.
Cuma günü yine güzel eksilerle takımımızı 1.liğe taşıyalım
Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu günler
Günaydın kızlar
Agzina saglik ablacim ne kadar guzel anlatmissin. Bundan sonra dedigin gibi yapiyorum. Yedigimiz herseyin bir faydasi oldugunu,yemediklerimizin zararli oldugunu. Bu yuzdende bedenimiz bize tesekkur babinda yag yakarak cevap versin. Daha once 2 kez yaptim kilo verebilecegimi bildigim halde yillardir atamadim fazlalik kalanlari. Cunku inanmadim. B12 im eksik yok masa basi calisiyorum aksama kadar zaten kafam bi dunya vs. bahanelere siginip verip verip aldim. Bide amaan versemde yine alicam bosa ugrasma dusuncesi var. Annem surekli boyle soylerdi mesela. Ama dogum kilolarimi verdigimi gorunce bu fikri degisti hatta diyetisyene beraber basladik.ayy yine benim çenemle parmaklarım eş zamanlı düştü , daha çok şey yazasım var da eşim ne yazıyorsun tık tık uyumuyor musun saat kaç dedi ve gitti :)))
ben de kalkıp yatayım bari daha olumlamalarım var
güçlü olmak istiyorum
güçlü olmalıyım
güçlü olmayı hak ediyorum
diyoruzzz:))
cümleten iyi geceler tatlı rüyalar canlar
Ben yediğim her lokmaya ‘bu kesin kilo yapar’ gözüyle bakıyorumhaa bir de yediklerine anlam yükleme var misal
strontium akşam 2 kaşık et bir de çorba yemiş
o 2 kaşık etin kaslarını güçlendirdiğini bedenine enerji verdiğini düşünse, çorbanın da midesini uzun süre dolduran tok hissettiren besleyici yağ yakıcı gıda olduğunu düşünse ve buna cidden inansa ( işe kalbi katmadan olmaz beynin yaydığı titreşim enerjisinden kalp 5 bin kat daha güçlüdür ) cidden kas yapıp yağ yakar
kalp ve beyin aynı anda bir şeye inanırsa gerçek olsun olmasın bilinç altı tamam der ve o şeyi gerçeğe dönüştürür
Geçmiş olsun canimDuş aldım makineye çamaşır attım Yarın işe götüreceğim kahvaltımı ve öğle yemeğimi hazırladım Makine bitsin de asıp uyuyayım fazla ağrım var bugün cidden üşüttüm sanırım
Ustu beyaz köpük olabilir bende domates ezme turşusu yaptığımda öyle olmuştu
saol canımGeçmiş olsun canim
Pinarim bugün daha dikkkat ederek bol su ile dün yediklerimin vucuduma etki etmiycegini düşünüyorumAynenn canimm uzun soluklu bir rekabet olucak bizimkisi
Neler yidin bugun de bakayimm
Tuhhh kotu olmuss kız nezamandir yapiyordn yeniden basla yarin istersen. Bu saatler tehlikeli saatler ya bend aksam cocukla birz uyumusm uyuyamadm. Esim yemek yedi vs derken az bisey atisdirdim onla
kacamak pilavsa olsun oyle kacamaga can kurban. Cumaya eksin guzel olur canim bencetünaydın herkese
cuma 72.1
bugun 72.4
300 gr artıdayım haftaya artı baslamazsam rahat edemıyorum
hiç pişman degılım ama yedım valla bır tabak bulguru
bugun yıne çorba
sanirim biseyler yiyerek tartilmissin arti degilsindir benceBen de sabah unuttum tartilmayi şimdi aklıma geldi
Geçen cuma :74,5
Şimdi:74,9
neyse bugun de yapisyorsundur isBen bi ev işlerine girişeyim görüşürüz kızlar
kendine bakim yaptirmak iyi gelmistir canimbir baş ağrısı halsizlik var üzerimdekuaför randevum olmasa direk eve gidip uyumak istiyorum
allah sabir versin canim ins bugun daha az konusur mudurunuz. Kolay gelsin canimYeni okulumda ilk günümdü 9 maddelik her maddenin zibilyon alt başlığı olan öğretmenler kurulu toplantısı vardı sürekli kendini anlatmaya doymayan konuştukça konuşan bi müdürümüz varmış çok yordu kafam ağrıdı ve sayesinde 3 madde görüşüldü herhalde iki gün daha devam edeceğiz öğretmenler kuruluna
oh ne guzel hazirliklar yapilmis. Bugun nasilsin canimDuş aldım makineye çamaşır attım Yarın işe götüreceğim kahvaltımı ve öğle yemeğimi hazırladım Makine bitsin de asıp uyuyayım fazla ağrım var bugün cidden üşüttüm sanırım
bazen banada bildirim gelmiyor canimbugun Hic iyi olmadi Benim icin Sürekli zarar seyler yedim malesef suan bile tikiniyorum
Bende basta Hic bildirim gelmedi Niye anlamadim, sonrasinda girdim yine yoktu bakim bi dedim dolu mesajlar vardi
tam kacamak demiyim ama guzel gecmedi tam olarak dunhayirli geceler hanimlar
Ucmelekannesi cnm nasil gecti gunun kacamak yaptin mi?
ben bugun hem annemlere ugradim cig kofte yedim sonrasinda kayinvalideme gectik tatli yapmisti illaki yiyeceksin dediler 2 kasik da ondan aldim malesef yarina arti gelirim son 3 gunu siki bi sekilde tutmam.lazim. sen ne yaptin gunun nasil gecti cnm
naptin ne yedin acaba.Resmen nazara geldim bugündiyeti bozdum aralikli oruç yalan oldu ☹regl vurdu galiba neyse yarınla beraber kaldığımız yerden devamkeee
Kolay gelsin canimGünaydın kızlar
aynen cnm iyi geldi :) ağrım var cnm ağrı kesici aldım ama fayda etmedi yokluyor arada. allahtan işim rahat da oturuyorumkacamak pilavsa olsun oyle kacamaga can kurban. Cumaya eksin guzel olur canim bence
sanirim biseyler yiyerek tartilmissin arti degilsindir bence
neyse bugun de yapisyorsundur isbugun icin kolay gelsin canim
kendine bakim yaptirmak iyi gelmistir canim
allah sabir versin canim ins bugun daha az konusur mudurunuz. Kolay gelsin canim
oh ne guzel hazirliklar yapilmis. Bugun nasilsin canim
bazen banada bildirim gelmiyor canim
tam kacamak demiyim ama guzel gecmedi tam olarak dun
naptin ne yedin acaba.
Bugun yeni gun ayni kaldigin yerden devam et canim
Kolay gelsin canim
100 gramı bile nazar etti kem gözlüler ama sen bunu halledeceksin canım biliyorumResmen nazara geldim bugündiyeti bozdum aralikli oruç yalan oldu ☹regl vurdu galiba neyse yarınla beraber kaldığımız yerden devamkeee
Ben Şişenin dinine nohut atıp sebzelerimi doğrayıp üzerine tuzlu sıcak su döküyorum Ekstra hiç bir şey kullanmıyorumKizlar bugn biturlu gelemedm ya babamız oglenciydi cocukla tek olunca hep onunla ilgileniyorm yemegiydi disariya ciktik bi geldk zatn yemek sonrasi onla bende uyumusm sonra kalktik ona mama dus derken biraz oynadik ettik uyuttm. Namazı zor kiliyorm bu ara etek basortusu cekistiriyor cikar diye kiziyor agliyor falan sasirdm ya. Neyseki pazara kadar babamiz evde bursa isine bakarz gitmeyebillrz gbi konustu esim o yuzden o evdeyken carsamba gnu kislik domates barbunya visne ne kaldiysa alip onlara bakicam. He bide tursu yapasim var az bisey ama kararsizim bakalim. Tursu yapan varmi kizlar tarif verirsniz belkim citir citir oluyorsa enazindan 5 ltrlik yapaym
Bozulmuştur o zaman canımUstu beyaz köpük olabilir bende domates ezme turşusu yaptığımda öyle olmuştu
Hala konuşuyorallah sabir versin canim ins bugun daha az konusur mudurunuz. Kolay gelsin canim
Merhaba kızlar
Bel ve bacaklarım ağrıyor yatıyorum kizima çorba ısıttım yedi
Ağrı kesici içince reglim kesiliyor
Biraz daha yatıp akşam yemeğini yaparım eve bugün temizlik yapamadım
Balkon silindi wc banyo yıkandı ev toplandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?