- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.061
İyi dinlenmeler canim.Şimdi geldim okuldan, çok yorgunum çok
Duşumu aldım, yemek bile yemeden yatışa geçtim
Biz hala toplantı yapıyoruzŞimdi geldim okuldan, çok yorgunum çok
Duşumu aldım, yemek bile yemeden yatışa geçtim
Kızlar şimdi okul öncesi öğrencileri haftaya okula başlıyor mu?Biz hala toplantı yapıyoruz
sabah klasik kahvaltı akşam 1 kase tavuk çorbası 1 tane de patlıcanın 3 te biriyle olan dolmaAynenn canimm uzun soluklu bir rekabet olucak bizimkisi
Neler yidin bugun de bakayimm
Tuhhh kotu olmuss kız nezamandir yapiyordn yeniden basla yarin istersen. Bu saatler tehlikeli saatler ya bend aksam cocukla birz uyumusm uyuyamadm. Esim yemek yedi vs derken az bisey atisdirdim onla
gülüm yazacak o kadar çok şey var ki ancak soru sorulunca o konu hakkın da yazmak aklıma geliyor , keşke yapabilsek diye bir şey yok isteyince vallaha da billaha da oluyor gülüm bedenin de bilinç altın da sen inanarak isteyince her şeyi seni yormadan yapıyorNe guzel yazmissin abla eline koluna sağlık hepsini okudum gercekten haklısın ya keske yapabilsek bu dediklerini ozaman hic kilo sorunumuz olmazdı sanırım
ben ekmeksiz doymazdım akşam ekmek yemesem pilavı makarnası mutlaka olurdu yemek pilav salata çorba hatta yemek et ağırlıklıysa yanına zeytin yağlısı da olurdu , meğer zavallı midem gerçekten yumruğum kadarmış onu da tıka basa olmadan suya havaya yer bırakacak şekilde doyursam yetiyormuş , aylardır pirinç ,dolma pilav v.s. yemedim çok yaptım ama yemedim taki memlekette ablama yemeğe gidene kadar orada yemiştim bir kere bir de dün yarım parmak büyüklüğün de patlıcan dolması yedim hiç canım çekmiyor ekmeksiz pirinçsiz pilavsız doyuyor insan ama bunu bana 5 sene önce söylesen yok yavvf nasıl doyulmaz derdim , sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirin diye yazılar okurdum amaaan nasıl yeme tarzım değişir ki derdim ama şimdi eskiyi düşünüp gülüyorum meğer çok basit ve kolaymışAgzina saglik ablacim ne kadar guzel anlatmissin. Bundan sonra dedigin gibi yapiyorum. Yedigimiz herseyin bir faydasi oldugunu,yemediklerimizin zararli oldugunu. Bu yuzdende bedenimiz bize tesekkur babinda yag yakarak cevap versin. Daha once 2 kez yaptim kilo verebilecegimi bildigim halde yillardir atamadim fazlalik kalanlari. Cunku inanmadim. B12 im eksik yok masa basi calisiyorum aksama kadar zaten kafam bi dunya vs. bahanelere siginip verip verip aldim. Bide amaan versemde yine alicam bosa ugrasma dusuncesi var. Annem surekli boyle soylerdi mesela. Ama dogum kilolarimi verdigimi gorunce bu fikri degisti hatta diyetisyene beraber basladik.
Saglikli beslenmeyi hayat tarzi haline getirmek klise bir cumle gibi duruyor ama olmasi gereken bu. Ben beyaz ekmek yemem ben pilav yemem ben margarin yemem diyebilmeliyiz cok net bir sekilde. Enisteye selam ablacim tesekkurler.
evet olmuyor o hataya kaç kere düştüm uğraştım ters tepti gülüm buna psikolojide ters çaba kuramı deniyor :)Ben yediğim her lokmaya ‘bu kesin kilo yapar’ gözüyle bakıyorumO yüzden kafaya takmayınca daha rahat zayıflıyordum demekki. Uğraştıkça olmuyor genelde
Dün pide yaptirmistik 1 parca yemeği düşündüm ama 4 parça yedi akşam eşim cig fındık getirdi çok severim dayanamadım 1 kase yedimkacamak pilavsa olsun oyle kacamaga can kurban. Cumaya eksin guzel olur canim bence
sanirim biseyler yiyerek tartilmissin arti degilsindir bence
neyse bugun de yapisyorsundur isbugun icin kolay gelsin canim
kendine bakim yaptirmak iyi gelmistir canim
allah sabir versin canim ins bugun daha az konusur mudurunuz. Kolay gelsin canim
oh ne guzel hazirliklar yapilmis. Bugun nasilsin canim
bazen banada bildirim gelmiyor canim
tam kacamak demiyim ama guzel gecmedi tam olarak dun
naptin ne yedin acaba.
Bugun yeni gun ayni kaldigin yerden devam et canim
Kolay gelsin canim
Kolay gelsin cnm.Mudurlerin geneli kendini ovmeyi ve çok konuşmayı seviyor benceBiz hala toplantı yapıyoruz
İlk defa böyle bir müdürle çalışacağım Allahım güç kuvvet sabır versin tüm okulumaKolay gelsin cnm.Mudurlerin geneli kendini ovmeyi ve çok konuşmayı seviyor bence
Planlanan 21 Eylül canımKızlar şimdi okul öncesi öğrencileri haftaya okula başlıyor mu?
Cevremde herkes haftaya okul öncesi başlıyor dedi öyle haber almışlar oyüzden sordum hepsi farklı mı acabaPlanlanan 21 Eylül canım
Pazartesi günü geçen dönemin 3 haftalık uzaktan telafi eğitimi başlıyor
Belki de ben yanlış biliyorumdur 21 eylüle kadar yüz yüze eğitim yok diye biliyorumCevremde herkes haftaya okul öncesi başlıyor dedi öyle haber almışlar oyüzden sordum hepsi farklı mı acaba
Pinarim bugün daha dikkkat ederek bol su ile dün yediklerimin vucuduma etki etmiycegini düşünüyorum
100 gramı bile nazar etti kem gözlüler ama sen bunu halledeceksin canım biliyorum
Ben Şişenin dinine nohut atıp sebzelerimi doğrayıp üzerine tuzlu sıcak su döküyorum Ekstra hiç bir şey kullanmıyorum
Bozulmuştur o zaman canım
Hala konuşuyor
sabah klasik kahvaltı akşam 1 kase tavuk çorbası 1 tane de patlıcanın 3 te biriyle olan dolma
bu sabah 1.5 haşlama yumurta peynir bol domates salatalık köy biberi çeyrek simit yedim :)
haa dün tontişime gittim susamlı mis gibi poğaça yapmıştı kıyırtılı kuraiye mis gibi hindistan cevizi kokan kakaolu çikolatalı bir şeyler daha vardı ama yemedimmmm çünkü karnım toktu halagidip bakıyım menü listesine sen ne yemişsin
senin kv ye gitme işi yatacak gibi görünüyor hadi hayırlısı olsun gülüm
gülüm yazacak o kadar çok şey var ki ancak soru sorulunca o konu hakkın da yazmak aklıma geliyor , keşke yapabilsek diye bir şey yok isteyince vallaha da billaha da oluyor gülüm bedenin de bilinç altın da sen inanarak isteyince her şeyi seni yormadan yapıyor
Doğru diyorsun ablaevet olmuyor o hataya kaç kere düştüm uğraştım ters tepti gülüm buna psikolojide ters çaba kuramı deniyor :)
en güzeli elinden geleni yap gerisini serbest bırak kafan da sürekli yer etmesine izin vermemek
imajinasyon olumluma yarken de aynısı geçerli uyku öncesi uyanır uyanmaz yapıp gün için de aklına gelince tekrar yapıp geri kalan zaman da işimize gücümüze bakıp beyni farklı şeylerle meşgul ediyoruz
Dün fazla yedim ama beynime bana kilo aldirmayacagini yarın tartıda eksi yada sabit gorucegimi söylüyorum ve buna inanıyorumevet olmuyor o hataya kaç kere düştüm uğraştım ters tepti gülüm buna psikolojide ters çaba kuramı deniyor :)
en güzeli elinden geleni yap gerisini serbest bırak kafan da sürekli yer etmesine izin vermemek
imajinasyon olumluma yarken de aynısı geçerli uyku öncesi uyanır uyanmaz yapıp gün için de aklına gelince tekrar yapıp geri kalan zaman da işimize gücümüze bakıp beyni farklı şeylerle meşgul ediyoruz
Keyfiniz bol olsun canımKızlar bugun mangala gidiyorz artık telaşeden gece anca gelirim. Optum sizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?