Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sabah klasik kahvaltı akşam 1 kase tavuk çorbası 1 tane de patlıcanın 3 te biriyle olan dolma
bu sabah 1.5 haşlama yumurta peynir bol domates salatalık köy biberi çeyrek simit yedim :)
haa dün tontişime gittim susamlı mis gibi poğaça yapmıştı kıyırtılı kuraiye mis gibi hindistan cevizi kokan kakaolu çikolatalı bir şeyler daha vardı ama yemedimmmm çünkü karnım toktu hala gidip bakıyım menü listesine sen ne yemişsin
senin kv ye gitme işi yatacak gibi görünüyor hadi hayırlısı olsun gülüm

Ne guzel yazmissin abla eline koluna sağlık hepsini okudum gercekten haklısın ya keske yapabilsek bu dediklerini ozaman hic kilo sorunumuz olmazdı sanırım
gülüm yazacak o kadar çok şey var ki ancak soru sorulunca o konu hakkın da yazmak aklıma geliyor , keşke yapabilsek diye bir şey yok isteyince vallaha da billaha da oluyor gülüm bedenin de bilinç altın da sen inanarak isteyince her şeyi seni yormadan yapıyor

ben ekmeksiz doymazdım akşam ekmek yemesem pilavı makarnası mutlaka olurdu yemek pilav salata çorba hatta yemek et ağırlıklıysa yanına zeytin yağlısı da olurdu , meğer zavallı midem gerçekten yumruğum kadarmış onu da tıka basa olmadan suya havaya yer bırakacak şekilde doyursam yetiyormuş , aylardır pirinç ,dolma pilav v.s. yemedim çok yaptım ama yemedim taki memlekette ablama yemeğe gidene kadar orada yemiştim bir kere bir de dün yarım parmak büyüklüğün de patlıcan dolması yedim hiç canım çekmiyor ekmeksiz pirinçsiz pilavsız doyuyor insan ama bunu bana 5 sene önce söylesen yok yavvf nasıl doyulmaz derdim , sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirin diye yazılar okurdum amaaan nasıl yeme tarzım değişir ki derdim ama şimdi eskiyi düşünüp gülüyorum meğer çok basit ve kolaymış
sen kendini gerçekten sevip düşünmeye başladığın an her şey çok kolayca oluyor gülüm

Ben yediğim her lokmaya ‘bu kesin kilo yapar’ gözüyle bakıyorum O yüzden kafaya takmayınca daha rahat zayıflıyordum demekki. Uğraştıkça olmuyor genelde
evet olmuyor o hataya kaç kere düştüm uğraştım ters tepti gülüm buna psikolojide ters çaba kuramı deniyor :)
en güzeli elinden geleni yap gerisini serbest bırak kafan da sürekli yer etmesine izin vermemek
imajinasyon olumluma yarken de aynısı geçerli uyku öncesi uyanır uyanmaz yapıp gün için de aklına gelince tekrar yapıp geri kalan zaman da işimize gücümüze bakıp beyni farklı şeylerle meşgul ediyoruz

Dün pide yaptirmistik 1 parca yemeği düşündüm ama 4 parça yedi akşam eşim cig fındık getirdi çok severim dayanamadım 1 kase yedim

Pinarim bugün daha dikkkat ederek bol su ile dün yediklerimin vucuduma etki etmiycegini düşünüyorum

Bencedeee

Nohut ne icin acaba bide sicak su ilkdefa duyuyorm :) cesaret edemem bu tarife sanirsam

Supermis ablaa. Nefsinede hakim olmussun ben dayanamaz yerdim :)

Menu yazmiyorumki biturlu menulerim yazilcak kivama gelemedi gidicez gitmicez celiskiside diyete odaklanamadm
Esim oomadi 2 gunluk giderz gibi bisey dedi. Bide benm oglanin sevdigi tarhana var o bitti kavanozda oluyor yaş kaynana yenisini yapiyormus enazindan onlari aliriz gbi bahane olcak sanrm baklm

Haklisin abla aslinda demekki is inanmaktan geciyor..

Doğru diyorsun abla zayıfladıktan sonra kilo korumaya çok zor adapte oldum o yüzden. Hatta dün tartıldım vermişim biraz. Sürekli kafamda hala diyet dönüyor en ufak bişeyde alacakmışım gibi geliyor. Bu psikolojiden çıkmam lazım ama almaktan da korkuyorum o yüzden haftada 1 tartılıp kilo aldıysam bile birkaç günü hafif geçirerek eskiye dönmeyi düşünüyorum. Yoksa böyle hayat geçmez psikolojim bozulacak İnsan yediğinden tat almıyor bu şekilde. Biraz serbest bırakmaya karar verdim kendimi. Kontrolümü yapacağım nasılsa

Dün fazla yedim ama beynime bana kilo aldirmayacagini yarın tartıda eksi yada sabit gorucegimi söylüyorum ve buna inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…