- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.141
Tamamdir kaptanim ben cok satir olmasin diye oyle yazıyodum duzenledigin sekilde yazarım bundan sonra inşallahİlk menülerine göre epey azaltılmış, afiyet olsun canım.
Menünü yazarken yukarıda düzenlediğim gibi alt alta yazarsan daha kolay okuyacağımız için memnun oluruz canım
Bizim müdür dünkü 10 dk lik toplantısında zoom, eba , WhatsApp üzerinden sınıflarda canlı yayın yapacaksınız dedi. Sanki okulda internet varmış gibiBi şey anlamadım bu işten hem seminer hem canlı dersleri yapacağız galiba karman çorman çorba gibi oldu her şey
Biz çok yoğunuzNe konusuyonuz toplantıda, biz boş boş oturup geliyoz , bu hafta böyle geçecek galiba
Okullara canlı ders sınıfları kurulacakmış.Bizim müdür dünkü 10 dk lik toplantısında zoom, eba , WhatsApp üzerinden sınıflarda canlı yayın yapacaksınız dedi. Sanki okulda internet varmış gibi
Öğleye kadar okuldayim sonra gelince yemek telaşı filan ancak akşam fırsat buluyorum Kaptanım
Sınıf öğretmenliğiBiz çok yoğunuz
Geçen yıldan kalan evrak işleri çok.
Senin branş nedir canım
Bu hafta beni yenme serwfini nail olabilirsin böyle gidersen2 kasık et ve corba tukettım bır de spor yaptım hala elım kolum tıtrıyor
Tahta olduğuna şükrediyoruz Kaptanım, akıllı tahta , projeksiyon filan lüks bize onlar yok maalesef. Bir de bu ilçe merkezindeki en iyi okul yani düşünün. Buranın kaymakamı diğer üst düzey kişilerin çocukları bizim okulda ama okulda bişi yokOkullara canlı ders sınıfları kurulacakmış.
Akıllı tahta yok mu sizde
Gayet güzel Canım afiyet olsun25 Ağustos 2020
Kahvaltı 09:30
1 yumurta
1 dilim peynir
1 salatalık
2 çeri domates
2 zeytin
2 dilim ekmek
Ara 12:30
Yeşil çay
Öğlen 14:30
6 yk zeytinyağlı börülce
1 salatalık
Ara 16:00
1 fincan sütlü kahve
Akşam 18:30
1 kase tavuk suyuna çorba
Avuç içi kadar tavuk
3 halka dilim patates
Su 2 lt
Spor 25 dk yürüyüş@zsaracoglu
Çok güzel menü Canım afiyet olsun25 Ağustos salı menüm
Sabah:8.30
Sade Türk kahvesi
9.30 filtre kahve
10.00 Kahvaltı
Domates
Peynir
Biber
Haşlanmış yumurta
1 dilim hindi füme
Ara:12.00
Şekersiz Türk kahvesi
1 parça bitter çikolata
Öğlen 14.00
Salata
Tavuk hamburger köftesi üzerinde 1 dilim kaşar ile
Akşam 19.45
Muzlu smoothie
(Yarım donmuş muz - yarım bardaktan fazla süt ve yarım çay kaşığı kakao ile yapılmış)
3 litre su
Spor yok
7000 adım atıldı
SüperSabah 7
Salcali omlet peynir zeytin bir dilim kepek ekmek
Ogle 13
Bir kase nohut
Bir kase yogurt
3 parca karnabahar graten
Aksam 18.30
bir minik seftali
Yarim sandvic ekmegi arasinda doner , ayran.
İsyerinde bunu bulabildim kucucuktu
Vaayy çok iyi25 Ağustos
7.45 2 dilim beyaz peynir 5 zeytin salatalik semizotu bir dilim tam buğday ekmeği
10.30 yesil cay
12.20 6yk börülce salatası 4 yk yogurt
16.00 5 cig findik 2 kaysi kurusu
20.10 8yk bulgurlu salata ayran
Canım kayımvalidemden :) rica ettik cocuklara bu sene bakması için. Eltimde getirdi cocukları. Evine götüreceğim sürekli bakmasını istedik bakalım bakarım dedi ama eltimden çekiniyor onlarla konuşacak sanırım yarın. Diğer torunlarına bakıp benimkilere bakmazsa ayrımcılık yaparsa gene, tüm bağları koparmayı düşünüyorumKv ile epey yağlı ballı oldun bu aralar
Eltin ne yaptı çocukları merak ettim
Yazık ediyosun kendıne o kadar yolda geçen zamana yazık canım. Bn merkeze 7 km uzaklıkta köydeyim keske evimin yakınında olsaydı okulum diye diye gidiyorumMerkez dururken ilçe de ne işimiz var ki
"Boğulacaksanda büyük denizde boğul" demiş atalarımız...
Siz merkezde misiniz
maydonoz salatasi yapsan uzerinei peynir ceviz parçaları daha lezzetli olur benceBlenderı denemek için instagirllerin yaptığı yeşil smothiyi yapayım dedim yapmasında sorun olmadı da ne iğrenç birşey o içemedimmaydonoz limon su soda salatalık
Biz konuşmuyoruz ki çenesi düşük müdür kendi kendine konuşuyor biz de seyircileriyizNe konusuyonuz toplantıda, biz boş boş oturup geliyoz , bu hafta böyle geçecek galiba
Benim okul yeni bina şu an hiç bir şey yok bizde deBizim müdür dünkü 10 dk lik toplantısında zoom, eba , WhatsApp üzerinden sınıflarda canlı yayın yapacaksınız dedi. Sanki okulda internet varmış gibi
Bizde tahta mahta yok yeni bina daha gelmemişOkullara canlı ders sınıfları kurulacakmış.
Akıllı tahta yok mu sizde
Zoom yasaklanmıştı bize
Yok artıkTahta olduğuna şükrediyoruz Kaptanım, akıllı tahta , projeksiyon filan lüks bize onlar yok maalesef. Bir de bu ilçe merkezindeki en iyi okul yani düşünün. Buranın kaymakamı diğer üst düzey kişilerin çocukları bizim okulda ama okulda bişi yok
Kız maşallah kardeşine geçen de makarna yapıyor demiştinyeşilçayı demledim buzla blendardan geçirdim soğuk soğuk onu içtim gün bitti benim için. Bugün de beyazlarım var yıkanıyor onlar bitene kadr uzandım :) kardeşim de temizlik yapıyor.
Teşekkürler canımGayet güzel Canım afiyet olsun
Çok güzel menü Canım afiyet olsun
Süper
Vaayy çok iyi
Hahah ben maydanozu sevmiyorum aslında :)) bogazıma takılıyor yerken genelde salata vs kullanmam pek :)maydonoz salatasi yapsan uzerinei peynir ceviz parçaları daha lezzetli olur bence
Birazdan da çamaşır astıracagımBiz konuşmuyoruz ki çenesi düşük müdür kendi kendine konuşuyor biz de seyircileriyiz
Benim okul yeni bina şu an hiç bir şey yok bizde de
Bizde tahta mahta yok yeni bina daha gelmemiş
Yok artık
Kız maşallah kardeşine geçen de makarna yapıyor demiştin
Bilsin kesinlikle ilerde eşinden iş bekleyen bi tip olmayacak en azından üniversite için il dışına giderse kendi başının çaresine çok rahat bakarBirazdan da çamaşır astıracagımgeçen bir çamaşır asmış benim diyen ev kadını öyle muntazam asamaz. Genelde kışın pek yapmaz da yazın yapan olmayınca el mahkum :) makarna yapar ona çeşit çeşit sos yapar falan :)
Yok devlet okulu ama istanbul değil başka yerde. Bende şaşırdım yarın öğreniriz bakalım.Kolej olabilir onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?