Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İlk menülerine göre epey azaltılmış, afiyet olsun canım.

Menünü yazarken yukarıda düzenlediğim gibi alt alta yazarsan daha kolay okuyacağımız için memnun oluruz canım
Tamamdir kaptanim ben cok satir olmasin diye oyle yazıyodum duzenledigin sekilde yazarım bundan sonra inşallah

Bi şey anlamadım bu işten hem seminer hem canlı dersleri yapacağız galiba karman çorman çorba gibi oldu her şey
Bizim müdür dünkü 10 dk lik toplantısında zoom, eba , WhatsApp üzerinden sınıflarda canlı yayın yapacaksınız dedi. Sanki okulda internet varmış gibi

Bizim müdür dünkü 10 dk lik toplantısında zoom, eba , WhatsApp üzerinden sınıflarda canlı yayın yapacaksınız dedi. Sanki okulda internet varmış gibi
Okullara canlı ders sınıfları kurulacakmış.
Akıllı tahta yok mu sizde
Zoom yasaklanmıştı bize

Tahta olduğuna şükrediyoruz Kaptanım, akıllı tahta , projeksiyon filan lüks bize onlar yok maalesef. Bir de bu ilçe merkezindeki en iyi okul yani düşünün. Buranın kaymakamı diğer üst düzey kişilerin çocukları bizim okulda ama okulda bişi yok

Gayet güzel Canım afiyet olsun
Çok güzel menü Canım afiyet olsun
Sabah 7
Salcali omlet peynir zeytin bir dilim kepek ekmek

Ogle 13
Bir kase nohut
Bir kase yogurt
3 parca karnabahar graten

Aksam 18.30
bir minik seftali
Yarim sandvic ekmegi arasinda doner , ayran.
İsyerinde bunu bulabildim kucucuktu
Süper
25 Ağustos

7.45 2 dilim beyaz peynir 5 zeytin salatalik semizotu bir dilim tam buğday ekmeği

10.30 yesil cay

12.20 6yk börülce salatası 4 yk yogurt

16.00 5 cig findik 2 kaysi kurusu

20.10 8yk bulgurlu salata ayran
Vaayy çok iyi

Kv ile epey yağlı ballı oldun bu aralar

Eltin ne yaptı çocukları merak ettim
Canım kayımvalidemden :) rica ettik cocuklara bu sene bakması için. Eltimde getirdi cocukları. Evine götüreceğim sürekli bakmasını istedik bakalım bakarım dedi ama eltimden çekiniyor onlarla konuşacak sanırım yarın. Diğer torunlarına bakıp benimkilere bakmazsa ayrımcılık yaparsa gene, tüm bağları koparmayı düşünüyorum

Merkez dururken ilçe de ne işimiz var ki
"Boğulacaksanda büyük denizde boğul" demiş atalarımız...
Siz merkezde misiniz
Yazık ediyosun kendıne o kadar yolda geçen zamana yazık canım. Bn merkeze 7 km uzaklıkta köydeyim keske evimin yakınında olsaydı okulum diye diye gidiyorum

Blenderı denemek için instagirllerin yaptığı yeşil smothiyi yapayım dedim yapmasında sorun olmadı da ne iğrenç birşey o içemedim maydonoz limon su soda salatalık
maydonoz salatasi yapsan uzerinei peynir ceviz parçaları daha lezzetli olur bence

Ne konusuyonuz toplantıda, biz boş boş oturup geliyoz , bu hafta böyle geçecek galiba
Biz konuşmuyoruz ki çenesi düşük müdür kendi kendine konuşuyor biz de seyircileriyiz
Benim okul yeni bina şu an hiç bir şey yok bizde de
Zoom yasaklanmıştı bize
Bizde tahta mahta yok yeni bina daha gelmemiş
Yok artık
yeşilçayı demledim buzla blendardan geçirdim soğuk soğuk onu içtim gün bitti benim için. Bugün de beyazlarım var yıkanıyor onlar bitene kadr uzandım :) kardeşim de temizlik yapıyor.
Kız maşallah kardeşine geçen de makarna yapıyor demiştin

Birazdan da çamaşır astıracagım geçen bir çamaşır asmış benim diyen ev kadını öyle muntazam asamaz. Genelde kışın pek yapmaz da yazın yapan olmayınca el mahkum :) makarna yapar ona çeşit çeşit sos yapar falan :)

Bilsin kesinlikle ilerde eşinden iş bekleyen bi tip olmayacak en azından üniversite için il dışına giderse kendi başının çaresine çok rahat bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…