- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.161
Başka şehri istiyor canım zaten o yüzden mecburen kendi yapacak :) ütü yapmış bir de bugünBilsin kesinlikle ilerde eşinden iş bekleyen bi tip olmayacak en azından üniversite için il dışına giderse kendi başının çaresine çok rahat bakar
baslayinca durmayi becersek zaten bu durumda olmazdik cnimDün pide yaptirmistik 1 parca yemeği düşündüm ama 4 parça yedi akşam eşim cig fındık getirdi çok severim dayanamadım 1 kase yedim☹
nasil gecti gununuz canim.Kızlar bugun mangala gidiyorz artık telaşeden gece anca gelirim. Optum sizii
basi sagolsun canim allah rahmet eglesin ins.Başım ağrıyor kahvaltı etmeden çıkıyorum bugün 2 gibi okuldan çıktım giriş kattaki komşum babasına bakıyordu o vefat etmiş ona da bi uğradım derken 3 buçuk filandı yemek yediğimde ondan mı acaba bilemedim kızımı uyutup ben de uyuyayım geçmezse ilaç içerim artık
canim siki yuruyus yapiyordun sikilasmissindir kesin. Ne guzel herseye ragmen bunlari duymanBende dünden kalan yemekleri yedim ve tek öğünle günü kapattım.
Ev ahalisine de lahmacun yaptım.
Birazdan çayımı demleyip kabak çekirdeği ile içerim.
Tartı bugün biraz yüzümü güldürdü.
Güldürdü dediğime bakmayın, aç karnına 76.0 geldim
Verdiğim kiloları geri aldım maalesef onca emek boşa gitti yani
İşin ilginç tarafı dün bütün arkadaşlar "zayıflamışsın" dediler
"Aynı kilodayım" dedim, "yok yok vermişsin, çok belli" dediler
Oysa ki okulların kapandığı tarihteki kilo ile aynıyım
Anlayamadım ama neyse
okula gondermeye korkanken amanin ne gezmesi. Ben cocuklarla en son ne zaman avm ye gittim hatirlamiyorum korkumdan. Bayramda bi girdik 15dk icinde aldik ciktik hemen aceleyle.Ay bugün sinir oldum sorma toplantı maddelerinin birinde 2020-2021 eğitim öğretim yılında yapılacak gezi faaliyetleri gibi madde vardı dayanamadım ne gezisi Allah aşkına dedim ? Okul yok öğrenci yok hoş açılsa bile böyle bir salgında ne gezisi
baya yogun bir gun gecirmissin canim. Afiyet olsu cayinSelamm kızlar
Sabah erkenden kalktm gene, kizlari kv götürdüm orda kahvalti hazirlayip okula geçtim. Toplanti vardi uzun sürdü sonra kirilan telefonumu tamire verdim. Ordan aceleyle 2 pantolon aldim. Kizlari aldim eve geldm yemek işi vs simdi balkonda çay içiyorum gelin buyrun hava çok guzel
bekliyorum fotolariiyi aksamlar kızlar bugun yogun bır gundu anca ugrayabıldım. apartmandakı koronalı komsuya gıdecek yemek sırası bızdeydı bıraz besleyecı seyler olsun dıye alısverıse cıktım onlara yaptıgımız yemekten bugun ben de faydalandım biran evvel ıyılesırler ınsallah bırazdan da sporumu yapacağım ama bu challenge benı dun öldürdü bayıldım resmen yatağa bakalım before after yapacağım cok degısıklık olursa sız de yapın dıye basınızın etını yerım
oyyyy canim allah yardimcin olsunSelam kizlar. Simdi ciktim isten. İs eve goturulecek gibi degildi. Cocuklar yemek yememis beni beklemis daha yemek hazirliycam. Dus almaya vakit bulamiyorum 2 gundur. Menumu yazip gunu kapatayim. Ev kosturmacasi icin enerji toplayayim. Birde bu yorgunlukla bir gulucuk yerlestirmem gerekiyor yuzume. İslerini bitirip cayini icmeye baslayanlar afiyet olsun emi.
afiyet olsunnn24ağustos menüm
Sabah 09:30 2haslanmis yumurta domates bi salatalık bi dilim peynir 4zeytin yesil çay
12:45gibi yesil çay 2ceviz 5tuzsuz kabuklu fistik
16:00 bi tabak fasulye kavurması bi kase yoğurt
18:30 4catal karpuz
19:45 sade kahve
21:30 yoğurt salatalık
Su3lt
Spor 40dk kondisyon bisiklet 10dk bölgesel hareket
afiyet olsunnnn gayet güzel olmuş24 Ağustos pazartesi
Sade Türk kahvesi
Bir kupa şekersiz sütsüz filtre kahve
Sabah:10.00
Yulaf lapası
Üzerine 1 çk fındık ezmesi
Bir parça bitter
1 adet incir
Ara 12.00
Sade Türk kahvesi
Öğlen : 13.10
Peynirli Salata
1 avuç içi büyüklüğünde tavuk
2 köfte
2 biber
Ara 16.00
Yeşilçay
Züber çikolatanın yarısı
afiyet olsun akşam baya hafif olmuş24 Ağustos 2020
10.00
1 kase sütlü yulaf( 1 çk hinsiyencebizi yağı ve tarçınla)
14.00
3 köfte
8yk sebze yemeği (kabak, karnabahar, patates)
Salata
18.30
4 yk yoğurt ile kereviz salatası
3/4 avakado
su 1.5 lt ama yatana kadar en az 2 lt ılur
spor yok
çok güzel afiyet olsunSelam kızlar
Kahvaltı saat 7
Bir kase melemen
Bir dilim kepek ekmek
Ogle karısık ızgara yoğurt
Akşam
Yogurtlı kabak detoks usulü
Su 3 litre
Bolca çay kahve
Spor 100 mekik
10 dk bölgesel
afiyet olsun25 Ağustos
7.45 2 dilim beyaz peynir 5 zeytin salatalik semizotu bir dilim tam buğday ekmeği
10.30 yesil cay
12.20 6yk börülce salatası 4 yk yogurt
16.00 5 cig findik 2 kaysi kurusu
20.10 8yk bulgurlu salata ayran
afiyet olsunnn25 Ağustos Salı
10:30
türk kahvesi
12:30
bir kase yayla
1 adet biber dolması
2 yk yoğurt
salata
19:30
2 kepçe türlü
bir dilim ekmek
Gayet güzelKahvaltı 12.30
1 dilim beyaz peynir
1,5 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Maydonoz salatasi
Domates salatalık
2 parça hellim peynir
1t.k reçel
Arada neskafe
10 çiğ fındık
Akşam 19.30
Haşlanmış tavuğun göğsü 200 Gr kadar
Salata
Yoğurtlu semizotu salatası
3 lt naneli salatalıkli limonlu ödem suyu
2 bardak elma kromlu cay
Teşekkürler canımafiyet olsunnn
afiyet olsunnnn gayet güzel olmuş
afiyet olsun akşam baya hafif olmuş
çok güzel afiyet olsun
afiyet olsun
afiyet olsunnn
Gayet güzelAfiyet olsunnn :)
Genel olarak daha iyiyim ama başım ağrıdı. O yüzden yazdıklarınızı okudum ama mesaj yazamadım canım. Yarın telafi edeyim kaptanım
İyi eğlenmişler, mışıl mışıl uyurlar bu gece..Kizlar iyi aksamlar
Bugun aksam uzeri kapinin onune ciktik kpmsular oturuyorlarmis bende oturdum 1 saat kadar. Kizlar paten surduler kucugum arabasini surdu enerji attilar.
Esim geldi yemek yedik ama benimkiler disari doymadilar bu seferde toprak oynamaya ciktik gelince banyosuydu minigin uykusuydu yenice oturdum yoruldular iyi oldu.
Ben bi gecmis yapip geliyim
telefon dan ponime yollayayım o da buraya yapıştırsın ben leptap kullanıyorum telden nasıl yapılır bilmiyorum gülüm
insanın karnı tokken önünde ne olursa olsun yemek istememesi gündüzse hele de çok normal, arada akşam sıkıntı oluyor onu da saat geçse yarın yerim diyip durabilirsek atlatıyoruz :)Bencedeee
Nohut ne icin acaba bide sicak su ilkdefa duyuyorm :) cesaret edemem bu tarife sanirsam
Supermis ablaa. Nefsinede hakim olmussun ben dayanamaz yerdim :)
Menu yazmiyorumki biturlu menulerim yazilcak kivama gelemedi gidicez gitmicez celiskiside diyete odaklanamadm
Esim oomadi 2 gunluk giderz gibi bisey dedi. Bide benm oglanin sevdigi tarhana var o bitti kavanozda oluyor yaş kaynana yenisini yapiyormus enazindan onlari aliriz gbi bahane olcak sanrm baklm
Haklisin abla aslindademekki is inanmaktan geciyor..
kk de zayıf olup kilo olmaya çalışanların topiklerine bir göz atsana onlarda da yedikleri halde kilo alamama korkusu var pekmeze bebe bisküvisi süt katıp gece yiyenler bile vardı yarım kilo alsalar seviniyorlar sonra ya zayıflarsam korkusuna düşenler yine zayıflıyor resmen ağlıyorlar yaaa onlarınki de aynı korku biz alırsak onlar verirsek diye korkuyor düşünceye duyguyu kattın mı ki en güçlüsü koşulsuz sevgidir sonra da korku gelir düşünce+korku bilinç altına istediğini yaptırıp bedeni ona göre çalıştırır bununla ilgili o kadar çok şey okudum ki ağır trafik kazası geçirip ömür boyu felçli kalacağı söylenen birinin yılbaşında bu hastaneden yürüyerek çıkacağım diyerek buna o kadar inanıyor ki ve cidden bastonla da olsa çıkıyor galiba secret kitabında okumuştum belgeselinde de o adam vardı kendi anlatıyorduDoğru diyorsun ablazayıfladıktan sonra kilo korumaya çok zor adapte oldum o yüzden. Hatta dün tartıldım vermişim biraz. Sürekli kafamda hala diyet dönüyor en ufak bişeyde alacakmışım gibi geliyor. Bu psikolojiden çıkmam lazım ama almaktan da korkuyorum o yüzden haftada 1 tartılıp kilo aldıysam bile birkaç günü hafif geçirerek eskiye dönmeyi düşünüyorum. Yoksa böyle hayat geçmez psikolojim bozulacak İnsan yediğinden tat almıyor bu şekilde. Biraz serbest bırakmaya karar verdim kendimi. Kontrolümü yapacağım nasılsa
Yasak degil mi orada :)
telefon dan ponime yollayayım o da buraya yapıştırsın ben leptap kullanıyorum telden nasıl yapılır bilmiyorum gülüm
kı@Poni Bon olur mu gülüm
insanın karnı tokken önünde ne olursa olsun yemek istememesi gündüzse hele de çok normal, arada akşam sıkıntı oluyor onu da saat geçse yarın yerim diyip durabilirsek atlatıyoruz :)
2 günlüğüne bile olsa kv ne gitmek sana da oğluna da iyi gelir bence hem tarhananız bitiyor :))
Ben yatıyorum kızlar
Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar...
Birkaç gündür ne kadar uyusamda dinlenemez oldum
Yolda gelirken gözlerim kapanıyordu, uyuklaya uyuklaya geldim resmen.
Bir gün aniden gelmez olursam bilinki başıma kötü birşeyler gelmiştir
21 Eylüle kadar öğrenci okula gidemeyecek ama , bakanlık talimatı bı yanlışlık olmalıYok devlet okulu ama istanbul değil başka yerde. Bende şaşırdım yarın öğreniriz bakalım.
Baş üstüne tabi kitelefon dan ponime yollayayım o da buraya yapıştırsın ben leptap kullanıyorum telden nasıl yapılır bilmiyorum gülüm
kı@Poni Bon olur mu gülüm
insanın karnı tokken önünde ne olursa olsun yemek istememesi gündüzse hele de çok normal, arada akşam sıkıntı oluyor onu da saat geçse yarın yerim diyip durabilirsek atlatıyoruz :)
2 günlüğüne bile olsa kv ne gitmek sana da oğluna da iyi gelir bence hem tarhananız bitiyor :))
en hızlı kısa olandan başlamak daha iyi
başın hala ağrıyor mu canoom , inşallah geçmiştir geçmediyse şu soruyu kendine sor sonrası daha düşünme normal işine gücüne bakBaşım ağrıyor kahvaltı etmeden çıkıyorum bugün 2 gibi okuldan çıktım giriş kattaki komşum babasına bakıyordu o vefat etmiş ona da bi uğradım derken 3 buçuk filandı yemek yediğimde ondan mı acaba bilemedim kızımı uyutup ben de uyuyayım geçmezse ilaç içerim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?