Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar iyi aksamlar
Bugun aksam uzeri kapinin onune ciktik kpmsular oturuyorlarmis bende oturdum 1 saat kadar. Kizlar paten surduler kucugum arabasini surdu enerji attilar.
Esim geldi yemek yedik ama benimkiler disari doymadilar bu seferde toprak oynamaya ciktik gelince banyosuydu minigin uykusuydu yenice oturdum yoruldular iyi oldu.

Ben bi gecmis yapip geliyim

Bilsin kesinlikle ilerde eşinden iş bekleyen bi tip olmayacak en azından üniversite için il dışına giderse kendi başının çaresine çok rahat bakar
Başka şehri istiyor canım zaten o yüzden mecburen kendi yapacak :) ütü yapmış bir de bugün şortu ile Polo yaka tişörtünü ütülemiş :))

Dün pide yaptirmistik 1 parca yemeği düşündüm ama 4 parça yedi akşam eşim cig fındık getirdi çok severim dayanamadım 1 kase yedim☹
baslayinca durmayi becersek zaten bu durumda olmazdik cnim
Neyse dun dunde kaldi bugun.nasil gecti bir kere yapilan kacamak kilo yapmaz zaten bugunu toparlamissindir sen
Kızlar bugun mangala gidiyorz artık telaşeden gece anca gelirim. Optum sizii
nasil gecti gununuz canim.
basi sagolsun canim allah rahmet eglesin ins.
Sen nasil oldun gectimi bas agrin
canim siki yuruyus yapiyordun sikilasmissindir kesin. Ne guzel herseye ragmen bunlari duyman
okula gondermeye korkanken amanin ne gezmesi. Ben cocuklarla en son ne zaman avm ye gittim hatirlamiyorum korkumdan. Bayramda bi girdik 15dk icinde aldik ciktik hemen aceleyle.
Bana okullari acacaklar gibi geliyor cunku virusun bitme ihtimali yok egitimide ertelemeywekler daha fazla. Ama hakkiyla tedbirler alinabileceginide sanmiyorum yani kafamda deli sorular
baya yogun bir gun gecirmissin canim. Afiyet olsu cayin
bekliyorum fotolari
Ne guzel yemek yapmayi sirayami koydunuz komsularla allah razi olsun canim
oyyyy canim allah yardimcin olsun

Senin cocuklar kac yaslarindalardi

afiyet olsunnn
afiyet olsunnnn gayet güzel olmuş
afiyet olsun akşam baya hafif olmuş
Selam kızlar

Kahvaltı saat 7
Bir kase melemen
Bir dilim kepek ekmek

Ogle karısık ızgara yoğurt

Akşam
Yogurtlı kabak detoks usulü

Su 3 litre
Bolca çay kahve

Spor 100 mekik
10 dk bölgesel
çok güzel afiyet olsun
25 Ağustos

7.45 2 dilim beyaz peynir 5 zeytin salatalik semizotu bir dilim tam buğday ekmeği

10.30 yesil cay

12.20 6yk börülce salatası 4 yk yogurt

16.00 5 cig findik 2 kaysi kurusu

20.10 8yk bulgurlu salata ayran
afiyet olsun
25 Ağustos Salı

10:30

türk kahvesi

12:30
bir kase yayla
1 adet biber dolması
2 yk yoğurt
salata

19:30
2 kepçe türlü
bir dilim ekmek
afiyet olsunnn
Gayet güzelAfiyet olsunnn :)

İyi eğlenmişler, mışıl mışıl uyurlar bu gece..
Bebeği yanında mı yatırıyorsun ayrı mı canım.
Ben 3-5 gecedir kızların arasına attım ama biraz vicdan da yapmıyor değilim
Kararsız kaldım geri yanıma mı alsam diye

telefon dan ponime yollayayım o da buraya yapıştırsın ben leptap kullanıyorum telden nasıl yapılır bilmiyorum gülüm
kı@Poni Bon olur mu gülüm
insanın karnı tokken önünde ne olursa olsun yemek istememesi gündüzse hele de çok normal, arada akşam sıkıntı oluyor onu da saat geçse yarın yerim diyip durabilirsek atlatıyoruz :)
2 günlüğüne bile olsa kv ne gitmek sana da oğluna da iyi gelir bence hem tarhananız bitiyor :))

Ben yatıyorum kızlar
Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar...

Birkaç gündür ne kadar uyusamda dinlenemez oldum
Yolda gelirken gözlerim kapanıyordu, uyuklaya uyuklaya geldim resmen.
Bir gün aniden gelmez olursam bilinki başıma kötü birşeyler gelmiştir

kk de zayıf olup kilo olmaya çalışanların topiklerine bir göz atsana onlarda da yedikleri halde kilo alamama korkusu var pekmeze bebe bisküvisi süt katıp gece yiyenler bile vardı yarım kilo alsalar seviniyorlar sonra ya zayıflarsam korkusuna düşenler yine zayıflıyor resmen ağlıyorlar yaaa onlarınki de aynı korku biz alırsak onlar verirsek diye korkuyor düşünceye duyguyu kattın mı ki en güçlüsü koşulsuz sevgidir sonra da korku gelir düşünce+korku bilinç altına istediğini yaptırıp bedeni ona göre çalıştırır bununla ilgili o kadar çok şey okudum ki ağır trafik kazası geçirip ömür boyu felçli kalacağı söylenen birinin yılbaşında bu hastaneden yürüyerek çıkacağım diyerek buna o kadar inanıyor ki ve cidden bastonla da olsa çıkıyor galiba secret kitabında okumuştum belgeselinde de o adam vardı kendi anlatıyordu
en iyi örneklerden biri de gemi tayfasından bir adamın geminin soğutucu bölümün de kitli kalarak ölmesi ile okuduğum yazıydı otopside donarak öldüğü çıkmış ama dondurucu kapalı ve oda sıcaklığındaymış ama ölen adam bunu bilmediğinden donarak öleceğine inanmış hatta an be an nasıl üşüdüğünü v.s. yazmış ölmeden
bunları neden yazdım neye inanırsan o sun.... o zaman kafan da diyet döndükçe iptal diyerek tartıda acaba ne kadar eksi çıkacağını kendine sor sonrada daha düşünme soru sor- bırak yöntemi bilinç altına acayip işler yaptırıyor gülüm

Yatmadan menülerinize dikkat edin diyip öyle gideyim....
Son 3 haftanın 1.si biz olduk biliyorsunuz
Diğer takımlar da artık kendilerini toparlıyorlardır...
Rehavete kapılıp diyet motivasyonunuzu düşürmeyin lütfen
Son 2 gün
Menülere azami ölçüde dikkat edelim
Bu hafta yine takımımızı 1.lik ile taçlandıralım

Yasak degil mi orada :)

Bilmemki degl sanrm biz tenha mangal yerleri keşfettik tek tuk aileler oluyor bi 15 20 metre mesafeyle guzeldi en son almanya gitmedn once 2 kez gitmistk bakalm hala aynı mı. Bugun gidemedk oglanin uyku saati şaştı gec oldu yarn giderz dedk bugun atisdirdik oyle sonra buyuk parka gittik termosa cay alip

Aynen abla ama biraz da nefis le alakali ben oglen sabah tok da olsam sevdigim biseye hayır diyemem heleki abur cubur tarzıysa

Aynen baklm nezaman gidicez belli degl yarn bidha soraym

Ayyaman aman Allah korusun niran ya dikkat et valla zor işin o içgecmesi cok kotu yapcak hicbisey de olmuyor genelde

Yok devlet okulu ama istanbul değil başka yerde. Bende şaşırdım yarın öğreniriz bakalım.
21 Eylüle kadar öğrenci okula gidemeyecek ama , bakanlık talimatı bı yanlışlık olmalı 21 i bile kesin değil zaten gidişata göre tarih değişebilir de

Baş üstüne tabi ki

Heellöööö takım şişko kedi geldi hehujehe
bismilla deyip diyete başlayım diyorum daha nasip olmadı abloşşiş bana telkin göndert
ekim2009 ekim2009
en hızlı kısa olandan başlamak daha iyi
en az 5-7 gün , gece uyku öncesi sanah uyanır uyanmaz gün için de aklına geldikçe:

güvende değilim ... diyoruz, yanlış yazmadım güvende değilim diyoruz:)

iştahın kendiliğinden kapanmaya başlayıp zayıflamaya başlarsın
sonrası
güçlü olmak istiyorum
güçlü olmalıyım
güçlü olmayı hak ediyorum

değerli olmak istiyorum
değerli olmalıyım
değerli olmayı hak ediyorum

bunları sevilen , sayılan biri olmak istiyorum , takdir edilmek istiyorum v.s. kendi duygularını düşünerek çoğaltabilirsin gülüm

başın hala ağrıyor mu canoom , inşallah geçmiştir geçmediyse şu soruyu kendine sor sonrası daha düşünme normal işine gücüne bak
soru : bu ağrı kimin ...
komşunun babasına da allah rahmet eylesin komşunun da başı sağ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…