- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.181
bir tanesin ponimmmm yolladım şimdiBaş üstüne tabi ki
ovvvv inşallah sorun çıkmaz gülümCanım kayımvalidemden :) rica ettik cocuklara bu sene bakması için. Eltimde getirdi cocukları. Evine götüreceğim sürekli bakmasını istedik bakalım bakarım dedi ama eltimden çekiniyor onlarla konuşacak sanırım yarın. Diğer torunlarına bakıp benimkilere bakmazsa ayrımcılık yaparsa gene, tüm bağları koparmayı düşünüyorum
Allah korusun canım ya uyku duzenine dikkat etmeye çalışBen yatıyorum kızlar
Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar...
Birkaç gündür ne kadar uyusamda dinlenemez oldum
Yolda gelirken gözlerim kapanıyordu, uyuklaya uyuklaya geldim resmen.
Bir gün aniden gelmez olursam bilinki başıma kötü birşeyler gelmiştir
iyi uykular prenseseKizcemi uyutup geliyorum kızlar bugün çok huysuzdu oyun oynadık
yanimda yatiyor canim.İyi eğlenmişler, mışıl mışıl uyurlar bu gece..
Bebeği yanında mı yatırıyorsun ayrı mı canım.
Ben 3-5 gecedir kızların arasına attım ama biraz vicdan da yapmıyor değilim
Kararsız kaldım geri yanıma mı alsam diye
aman canim yaa cami falan ac allah korusun. Ya uykunu tam alamiyorsun,yada su aralar cok yordun kendini vucut toparlanamadi.Ben yatıyorum kızlar
gecmis olsun canim sabah agrin falan kalmaz insİyi geceler arkadaşlar. Ben bugün sabah açlıktan erken kalkıp bütün gün başağrısı çektim. Erken yatayım. Menülerinize yarın bakarım.
Cuma’ya kaldı iki günümüz. Menülerimize dikkat edelim
kk de zayıf olup kilo olmaya çalışanların topiklerine bir göz atsana onlarda da yedikleri halde kilo alamama korkusu var pekmeze bebe bisküvisi süt katıp gece yiyenler bile vardı yarım kilo alsalar seviniyorlar sonra ya zayıflarsam korkusuna düşenler yine zayıflıyor resmen ağlıyorlar yaaa onlarınki de aynı korku biz alırsak onlar verirsek diye korkuyor düşünceye duyguyu kattın mı ki en güçlüsü koşulsuz sevgidir sonra da korku gelir düşünce+korku bilinç altına istediğini yaptırıp bedeni ona göre çalıştırır bununla ilgili o kadar çok şey okudum ki ağır trafik kazası geçirip ömür boyu felçli kalacağı söylenen birinin yılbaşında bu hastaneden yürüyerek çıkacağım diyerek buna o kadar inanıyor ki ve cidden bastonla da olsa çıkıyor galiba secret kitabında okumuştum belgeselinde de o adam vardı kendi anlatıyordu
en iyi örneklerden biri de gemi tayfasından bir adamın geminin soğutucu bölümün de kitli kalarak ölmesi ile okuduğum yazıydı otopside donarak öldüğü çıkmış ama dondurucu kapalı ve oda sıcaklığındaymış ama ölen adam bunu bilmediğinden donarak öleceğine inanmış hatta an be an nasıl üşüdüğünü v.s. yazmış ölmeden
bunları neden yazdım neye inanırsan o sun.... o zaman kafan da diyet döndükçe iptal diyerek tartıda acaba ne kadar eksi çıkacağını kendine sor sonrada daha düşünme soru sor- bırak yöntemi bilinç altına acayip işler yaptırıyor gülüm
niranım tövbe de yaaa niye böyle başıma bir şey gelirse v.s. yazıyorsun deme gülüm ağzını hayır aç ,, ayy içim kötü oldu yaa resmenBen yatıyorum kızlar
dünden beri canım çikolatalı gofret çekiyor dolapta duruyor oğlan sabah akşam birer tane lüplüyor ben hep acıkınca yemek zamanı yiyeyim diyorum kalıyor ama hala canım istiyor nedense arada herkese oluyor yaniiBilmemki degl sanrm biz tenha mangal yerleri keşfettik tek tuk aileler oluyor bi 15 20 metre mesafeyle guzeldi en son almanya gitmedn once 2 kez gitmistk bakalm hala aynı mı. Bugun gidemedk oglanin uyku saati şaştı gec oldu yarn giderz dedk bugun atisdirdik oyle sonra buyuk parka gittik termosa cay alip
Aynen abla ama biraz da nefis le alakali ben oglen sabah tok da olsam sevdigim biseye hayır diyemem heleki abur cubur tarzıysa
Aynen baklm nezaman gidicez belli degl yarn bidha soraym
Ayyaman aman Allah korusun niran ya dikkat et valla zor işin o içgecmesi cok kotu yapcak hicbisey de olmuyor genelde
Ayy o kadar ilgimi çekti ki bu konu biraz araştıracağımkk de zayıf olup kilo olmaya çalışanların topiklerine bir göz atsana onlarda da yedikleri halde kilo alamama korkusu var pekmeze bebe bisküvisi süt katıp gece yiyenler bile vardı yarım kilo alsalar seviniyorlar sonra ya zayıflarsam korkusuna düşenler yine zayıflıyor resmen ağlıyorlar yaaa onlarınki de aynı korku biz alırsak onlar verirsek diye korkuyor düşünceye duyguyu kattın mı ki en güçlüsü koşulsuz sevgidir sonra da korku gelir düşünce+korku bilinç altına istediğini yaptırıp bedeni ona göre çalıştırır bununla ilgili o kadar çok şey okudum ki ağır trafik kazası geçirip ömür boyu felçli kalacağı söylenen birinin yılbaşında bu hastaneden yürüyerek çıkacağım diyerek buna o kadar inanıyor ki ve cidden bastonla da olsa çıkıyor galiba secret kitabında okumuştum belgeselinde de o adam vardı kendi anlatıyordu
en iyi örneklerden biri de gemi tayfasından bir adamın geminin soğutucu bölümün de kitli kalarak ölmesi ile okuduğum yazıydı otopside donarak öldüğü çıkmış ama dondurucu kapalı ve oda sıcaklığındaymış ama ölen adam bunu bilmediğinden donarak öleceğine inanmış hatta an be an nasıl üşüdüğünü v.s. yazmış ölmeden
bunları neden yazdım neye inanırsan o sun.... o zaman kafan da diyet döndükçe iptal diyerek tartıda acaba ne kadar eksi çıkacağını kendine sor sonrada daha düşünme soru sor- bırak yöntemi bilinç altına acayip işler yaptırıyor gülüm
ayyy ne diyor yaaa eşin fiili dua ediyor resmen demesin gözünü seveyim anlat ağzından çıkana dikkat etsiniyi uykular prensese
yanimda yatiyor canim.
Gece anneeee diye aglayarak kalkip yataginda elimi kolumu tutarak geri uykuya daliyor. Simdilik ayirmam zor gibi.
Ekim in 30unda tam 2 yasini dolduruyor o zaman duruma gore kizlarin yanina yatirabilirim. Ortanca kizimida 2 yasinda ablasinin yanina yatirmistim alismisti ama cocuktan cocuga degisr tabi. Belki gec kaldim ayirmakta onuda bilmiyorumki
Senin oglun nasil uyuyormu kizlarin yaninda . alistiysa hic elleme bence uyusun ablalariyla. Nasilsa ayrilacak yanindan
aman canim yaa cami falan ac allah korusun. Ya uykunu tam alamiyorsun,yada su aralar cok yordun kendini vucut toparlanamadi.
gecmis olsun canim sabah agrin falan kalmaz ins
Son anlattigin olayi agzim acik okudum abla. Dondurucu kapaliyken donarak olmek.
Allahim dusunce gucu cok fena bisey.
Simdi sen boyle diyince kp hep babamin yasinda olecegim der dururmus kvyi kizdirmak icinmi yoksa icine mi doguyordu bilmiyorum ama yillardir soylenirdi hep.
Ve kp babasi 60 yasinda olmus kp de 61 yasinda.
Biseyi ne kadar dersen olur derlerya anladim gercekten.
Simdi esimde annesine ben babamin yasin bile gelmem bu vucut yorgunluguyla diyor.
Ya diyorum deme soyle neye inanirsa onu yasiyorsun agzindan bi guzel bisey ciksin diye kizdim hatta bir ara.
Yarin tekrar hatirltiyim bunu esime .
Cok sagol abla
ellerin dert görmesin ponim beceriksiz ablanın işi de sana kaldı hakkını helal et kuzummekim2009
Hergün sabah akşam 10 ar defa 'ben bir mucizeyim ' diyoruz.
.................... için neler mümkün
Bundan daha iyisi nasıl olur
Bunun Bana mucizeleri nelerdir
Hayatın tümü bana neşeyle kolaylıkla ve ihtisamla gelir
Cümlesini her gün sabah akşam 10 ar defa söylüyoruz.
Aslında bu sayı illaki 10 olacak diye bir şey yok ne kadar sayıda söyleyeceğinizi siz belirleyebilirsiniz.
Bundan daha mucizevi nasıl olur diyorsunuz
Hersey göründüğünün tersidir, hicbirsey göründüğünün tersi değildir.
Bu cümleyi eğer zihnimizde olumsuz düşünceler dolaşıyorsa okuyabiliriz.
Şükürler olsun ki
Sağlıklıyim
Bolluk bereket içindeyim
Mutlu huzurluyum
iyi geceler canimBen de yavastan yatiyorum arkadaşlar iyi geceler Allah rahatlık versin
Yaa hep soyluyorum zaten esime soyle deme agzindan cikana bi dikkat et diye.ayyy ne diyor yaaa eşin fiili dua ediyor resmen demesin gözünü seveyim anlat ağzından çıkana dikkat etsin
donarak ölen adamın adı soy adı galiba isveç gemisiydi tarihiyle beraber anlatılıyor
bak aklıma ne geldi bu da çok bilinen örneklerdendir ,hipnoz ve bilinç altının muhteşem örneklerinden hem de
hipnoz uzmanı( bilinç altı v.s. ile ilgili bir doktordu aynı zaman da) seminer verirken izleyicilerden birini denek olarak sahneye alıyor kızı hipnoza sokuyor , sonra kıza hipnozdayken koluna kızgın demir değdireceğini söylüyor be bir parça buzu kızın koluna sürüyor ve anın da kızın kolu yanık oluyor su topluyor , bilinç altı buzu kızgın demir sandığı için kızın kolu yanıyor ...
ne demek gülüm siz merak ettiğinizi sorun (güya takımın motivasyon koçuyum bir de ) eğer okuduğum bildiğim bir şeyse mutlaka yazarımAyy o kadar ilgimi çekti ki bu konu biraz araştıracağımdemekki her şey beyinde bitiyor ya bu psikoloji nasıl bi şey böyle.. teşekkür ederim abla aydınlandım resmen
Allah razı olsun canım iyiyim şimdi şükür teşekkür ederimbasi sagolsun canim allah rahmet eglesin ins.
Sen nasil oldun gectimi bas agrin
Açılacak bence de tabi hepsi bir anda değil gerçekten çok geri kaldı çocuklar bikaç şanslı çocuk hariçokula gondermeye korkanken amanin ne gezmesi. Ben cocuklarla en son ne zaman avm ye gittim hatirlamiyorum korkumdan. Bayramda bi girdik 15dk icinde aldik ciktik hemen aceleyle.
Bana okullari acacaklar gibi geliyor cunku virusun bitme ihtimali yok egitimide ertelemeywekler daha fazla. Ama hakkiyla tedbirler alinabileceginide sanmiyorum yani kafamda deli sorular
Ben de yatak bariyeri alıp artık kendi odasına almak istiyorum beşiğinde yatıyor ama aynı odadayızİyi eğlenmişler, mışıl mışıl uyurlar bu gece..
Bebeği yanında mı yatırıyorsun ayrı mı canım.
Ben 3-5 gecedir kızların arasına attım ama biraz vicdan da yapmıyor değilim
Kararsız kaldım geri yanıma mı alsam diye
Allah göstermesin canım eski okulumdan bir arkadaşım vardı memleketinden ev almışlardı Çok seviniyordu evimi kiraya vermem kendim oturacağım diye memlekette annemler çocuklarıma bakar diye gitti birkaç ay sonra maalesef trafik kazasında hayatını kaybetti iki yaşında ve 7 aylık bir çocuk arkasında bırakarakBen yatıyorum kızlar
Allah razı olsun abla uyku iyi geldi iyiyim şimdi çok teşekkür ederimbaşın hala ağrıyor mu canoom , inşallah geçmiştir geçmediyse şu soruyu kendine sor sonrası daha düşünme normal işine gücüne bak
soru : bu ağrı kimin ...
komşunun babasına da allah rahmet eylesin komşunun da başı sağ olsun
Aşkolsun abla sen bizim hayatımıza dokunuyosn bnm yaptıgımda ne var ki her zaman at bn paylaşırm ne var ki bunda. Öpüyorm iyi grcelerrellerin dert görmesin ponim beceriksiz ablanın işi de sana kaldı hakkını helal et kuzumm
gülüm eşine sen dua edip allahtan ömrümü kısalt diyorsun , rabbim iyiyi güzeli isteyene iyilik, kötüyü isteyene kötülük veririm diyor açıklamasını yap belki vaz geçer öyle demekten canı sağ olasıcaiyi geceler canim
Yaa hep soyluyorum zaten esime soyle deme agzindan cikana bi dikkat et diye.
Gercekte cok degisik abla ya.
İnsan neye inanirsa o gercekten.
Mesel ben gune baslarken guzel bor kahvalti yapiyorum daha yaparken simdi boyle guzel hafif yedim ama aksama kesin bozarim diyorum ve bi yandan da hangi cisi yesem diye dusunuyordum. Halbuki yediklerimle ilgilensem sadece zaten doyacagim ve canim bask bisey isyemeyecek belki.
iyi geceler gülümm allah rahatlık versinAşkolsun abla sen bizim hayatımıza dokunuyosn bnm yaptıgımda ne var ki her zaman at bn paylaşırm ne var ki bunda. Öpüyorm iyi grcelerr
çok şükür geçmiş demek ki uykuya ihtiyacın varmış:)Allah razı olsun canım iyiyim şimdi şükür teşekkür ederim
Açılacak bence de tabi hepsi bir anda değil gerçekten çok geri kaldı çocuklar bikaç şanslı çocuk hariç
Ben de yatak bariyeri alıp artık kendi odasına almak istiyorum beşiğinde yatıyor ama aynı odadayız
Allah göstermesin canım eski okulumdan bir arkadaşım vardı memleketinden ev almışlardı Çok seviniyordu evimi kiraya vermem kendim oturacağım diye memlekette annemler çocuklarıma bakar diye gitti birkaç ay sonra maalesef trafik kazasında hayatını kaybetti iki yaşında ve 7 aylık bir çocuk arkasında bırakarakçok dikkatli git gel gözünü seveyim
Allah razı olsun abla uyku iyi geldi iyiyim şimdi çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?