Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ovvvv inşallah sorun çıkmaz gülüm

Allah korusun canım ya uyku duzenine dikkat etmeye çalış
Iyi uykular ❤❤❤

Kizcemi uyutup geliyorum kızlar bugün çok huysuzdu oyun oynadık
iyi uykular prensese
yanimda yatiyor canim.
Gece anneeee diye aglayarak kalkip yataginda elimi kolumu tutarak geri uykuya daliyor. Simdilik ayirmam zor gibi.
Ekim in 30unda tam 2 yasini dolduruyor o zaman duruma gore kizlarin yanina yatirabilirim. Ortanca kizimida 2 yasinda ablasinin yanina yatirmistim alismisti ama cocuktan cocuga degisr tabi. Belki gec kaldim ayirmakta onuda bilmiyorumki

Senin oglun nasil uyuyormu kizlarin yaninda . alistiysa hic elleme bence uyusun ablalariyla. Nasilsa ayrilacak yanindan
aman canim yaa cami falan ac allah korusun. Ya uykunu tam alamiyorsun,yada su aralar cok yordun kendini vucut toparlanamadi.
gecmis olsun canim sabah agrin falan kalmaz ins

Son anlattigin olayi agzim acik okudum abla. Dondurucu kapaliyken donarak olmek.
Allahim dusunce gucu cok fena bisey.

Simdi sen boyle diyince kp hep babamin yasinda olecegim der dururmus kvyi kizdirmak icinmi yoksa icine mi doguyordu bilmiyorum ama yillardir soylenirdi hep.
Ve kp babasi 60 yasinda olmus kp de 61 yasinda.
Biseyi ne kadar dersen olur derlerya anladim gercekten.
Simdi esimde annesine ben babamin yasin bile gelmem bu vucut yorgunluguyla diyor.
Ya diyorum deme soyle neye inanirsa onu yasiyorsun agzindan bi guzel bisey ciksin diye kizdim hatta bir ara.

Yarin tekrar hatirltiyim bunu esime .
Cok sagol abla

niranım tövbe de yaaa niye böyle başıma bir şey gelirse v.s. yazıyorsun deme gülüm ağzını hayır aç ,, ayy içim kötü oldu yaa resmen

dünden beri canım çikolatalı gofret çekiyor dolapta duruyor oğlan sabah akşam birer tane lüplüyor ben hep acıkınca yemek zamanı yiyeyim diyorum kalıyor ama hala canım istiyor nedense arada herkese oluyor yanii

ekim2009

Hayatında gerçekleşmesini istediğin Ve hayalini kurduğun ne varsa olmuş gibi İmajını ederek beyaz şeffaf bir küre içerisine hepsini koy bittiğinde lütfen bana söyle tezahür bile edemediğimiz hayallerimizin ötesinde bir Yaşamımızın olması için neler mümkün bunun ortaya çıkmasına izin vermeyen her şeyi yıkıp yaratımını iptal edelim mi Evet

Aynı zman da
Sağlıklı olmam için
Bolluk Bereket içinde olmam için ben ve bedenim hangi enerji alan ve bilinç olabilirim.buna izin vermeyen herseyi yıkıp yaratımını iptal ediyorum

........... noktalı yerlere ne istiyorsanız mesela sağlıklı olmam için
iliskilerimin güzel olması için

Şeklinde cümle kullanabiliriz

DAHA HAFİF, DAHA MUTLU, DAHA KENDİN OLMAK İÇİN 21 SORU
1 - Bugün ben kimim ve beni hangi büyük ve ihtişamlı maceralar bekliyor?
2 - Bugün yaşamıma hangi hediye ve katkıyı alabilirim?
3 - Bugün kendim olmakla nasıl bu kadar şanslı olabilirim?
4 - Eğer kendim olsaydım kim olurdum?
5 - Evren bugün bana güzelliğimi ve muhteşemliği göster lütfen?
6- Henüz farkına varmadığım benimle ilgili özel eşsiz ve güzel olan şey nedir?
7-Bugün benim için eğlenceli olacak ne yapabilirim?
8- Her şeyi derhal değiştirecek neyi farklı olabilirim ve yapabilirim?
9- Bugün kendimi ve dünyayı nasıl daha iyi bir yer yapabilirim?
10- Daha önce hiç göz önüne almadığım hangi seçimler olasılıklar ve değişimler mevcut?
11- Reddetmeye çalışıyor olduğum hangi olasılıklar seçimler ve değişimler mevcut?
12- Eğer gerçekten yaşamımı ve yaşamın neşesini bugün yaratıyorsam, hemen şimdi neyi seçerdim?
13 - Bugün kim ve ne için şükran duyuyorum?
14 - Şimdiye kadar imajine ettiğimden ve planladığım dan daha Muazzam ve olağanüstü yaşamın ortaya çıkması neyi gerektirirdi?
15 - Beni ne daha neşeli kılar? Beni ne daha hafifletir? Beni ne tekrar bir çocuk gibi hissettirir?
16- Ya bugün yaşamım bir kutlama olsaydı?
17- Başarısız olmayacağını bilseydim bugün ne yapardım?
18- Eğer yaşamımın yaratıcısıysam bugün ne yapardım?
19-Eğer bugün yaşamımın basmakalıplığından dışarı çıksaydım derhal neyi seçerdim? 20- Gerçekte olduğum gibi farklı olmayı gönüllü olsaydım neyi yaratabilir oluşturabilir ve kurabilirim?
21- Yaşamımda şimdi ve gelecekte daha fazla neşe, daha fazla kahkaha, daha fazla bolluk ve bereket.... ve daha fazla bilinç ve farkındalık ortaya çıkmasına izin verecek bugün daha ne olabilirim ve alıp kabul edebilirim?

Ayy o kadar ilgimi çekti ki bu konu biraz araştıracağım demekki her şey beyinde bitiyor ya bu psikoloji nasıl bi şey böyle.. teşekkür ederim abla aydınlandım resmen

ekim2009

Hergün sabah akşam 10 ar defa 'ben bir mucizeyim ' diyoruz.

.................... için neler mümkün
Bundan daha iyisi nasıl olur

Bunun Bana mucizeleri nelerdir

Hayatın tümü bana neşeyle kolaylıkla ve ihtisamla gelir

Cümlesini her gün sabah akşam 10 ar defa söylüyoruz.

Aslında bu sayı illaki 10 olacak diye bir şey yok ne kadar sayıda söyleyeceğinizi siz belirleyebilirsiniz.

Bundan daha mucizevi nasıl olur diyorsunuz

Hersey göründüğünün tersidir, hicbirsey göründüğünün tersi değildir.
Bu cümleyi eğer zihnimizde olumsuz düşünceler dolaşıyorsa okuyabiliriz.

Şükürler olsun ki
Sağlıklıyim
Bolluk bereket içindeyim
Mutlu huzurluyum

ayyy ne diyor yaaa eşin fiili dua ediyor resmen demesin gözünü seveyim anlat ağzından çıkana dikkat etsin
donarak ölen adamın adı soy adı galiba isveç gemisiydi tarihiyle beraber anlatılıyor
bak aklıma ne geldi bu da çok bilinen örneklerdendir ,hipnoz ve bilinç altının muhteşem örneklerinden hem de
hipnoz uzmanı( bilinç altı v.s. ile ilgili bir doktordu aynı zaman da) seminer verirken izleyicilerden birini denek olarak sahneye alıyor kızı hipnoza sokuyor , sonra kıza hipnozdayken koluna kızgın demir değdireceğini söylüyor be bir parça buzu kızın koluna sürüyor ve anın da kızın kolu yanık oluyor su topluyor , bilinç altı buzu kızgın demir sandığı için kızın kolu yanıyor ...

ellerin dert görmesin ponim beceriksiz ablanın işi de sana kaldı hakkını helal et kuzumm

Ben de yavastan yatiyorum arkadaşlar iyi geceler Allah rahatlık versin
iyi geceler canim
Yaa hep soyluyorum zaten esime soyle deme agzindan cikana bi dikkat et diye.

Gercekte cok degisik abla ya.
İnsan neye inanirsa o gercekten.
Mesel ben gune baslarken guzel bor kahvalti yapiyorum daha yaparken simdi boyle guzel hafif yedim ama aksama kesin bozarim diyorum ve bi yandan da hangi cisi yesem diye dusunuyordum. Halbuki yediklerimle ilgilensem sadece zaten doyacagim ve canim bask bisey isyemeyecek belki.

Ayy o kadar ilgimi çekti ki bu konu biraz araştıracağım demekki her şey beyinde bitiyor ya bu psikoloji nasıl bi şey böyle.. teşekkür ederim abla aydınlandım resmen
ne demek gülüm siz merak ettiğinizi sorun (güya takımın motivasyon koçuyum bir de ) eğer okuduğum bildiğim bir şeyse mutlaka yazarım
5 senedir ilgi alanım bilinç altı , zihnin işleyişi parapsikoloji, kuantum düşünce ve enerjisi, inanç ve hücre biyolojisi( inançla dna ların bile değişmesi diyelim) nefes teknikleri, eft(duygusal özgürleştirme teknikleri) , imajinasyon- afirmasyonlar, işin özeti kişisel ruhen ve bedenen gelişmek diyelim boyuna okuyorum öğreniyorum işte gülüm hem kendime hem sevdiklerime faydam olsun istiyorum :)

basi sagolsun canim allah rahmet eglesin ins.
Sen nasil oldun gectimi bas agrin
Allah razı olsun canım iyiyim şimdi şükür teşekkür ederim
Açılacak bence de tabi hepsi bir anda değil gerçekten çok geri kaldı çocuklar bikaç şanslı çocuk hariç
Ben de yatak bariyeri alıp artık kendi odasına almak istiyorum beşiğinde yatıyor ama aynı odadayız
Allah göstermesin canım eski okulumdan bir arkadaşım vardı memleketinden ev almışlardı Çok seviniyordu evimi kiraya vermem kendim oturacağım diye memlekette annemler çocuklarıma bakar diye gitti birkaç ay sonra maalesef trafik kazasında hayatını kaybetti iki yaşında ve 7 aylık bir çocuk arkasında bırakarak çok dikkatli git gel gözünü seveyim
Allah razı olsun abla uyku iyi geldi iyiyim şimdi çok teşekkür ederim

gülüm eşine sen dua edip allahtan ömrümü kısalt diyorsun , rabbim iyiyi güzeli isteyene iyilik, kötüyü isteyene kötülük veririm diyor açıklamasını yap belki vaz geçer öyle demekten canı sağ olasıca

heee yemek yerken , şimdi de olamıyorsun an da ol şimdinin farkına varmaya çalış nasıl ki yemeğe besmeleyle başlamak alışkanlık oluyorsa her sofraya oturduğun da ben şimdi şu andayım diyerek yemeğine odaklan hiç acele etme işin olsun çocukların istekleri olsun yine de kendine yemek için vakit ayır her lokmanın keyfini çıkar iyice çiğne bırak ağzın da parti versin her lokman yemeği iyice çiğneyerek yemek hem hazım için hem de yemek süresi uzadığı için beynin tamam doydum demesine bunu anlamasına zaman tanıyor gülüm

çok şükür geçmiş demek ki uykuya ihtiyacın varmış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…