Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ne güzel valla kendini geliştiriyorsun. Anlattıklarınla benim de ilgimi çekti konu. Mutlaka okuyacağım ben de, ihtiyacım var zaten böyle şeylere. Çok yapıyorum bu olumsuz düşünme işini özellikle sana da sorularım olacaktır mutlaka abla Öğrenmeye ve bilgiye açım ben her zaman

Konuyla alakasiz olacak ama kazenn 2.kez test yaptirmis pozitif cikmis şimdi okudum vaka sayisida artmaya devam ediyor
Okullarda acilirsa inş artmaz
Öyle ya kuzenim oldu dayımın pozitif çıktı yengemin negatif şimdi onunki de pozitif bi arkadaşımın da iş arkadaşı olmuş tedbir amaçlı test yaptırmış negatif birkaç gün sonra semptom göstermiş bu defa onun da pozitif artık sıra bize geldi diyorum eşime

agir agir yemeyi ve cok cignemeyi basaracagim ins abla
Bunu artik bende diyorum bazen canim.
Gecen hafif gecirelim fecireceksekte dedim hatta buraya da yazdim sanirim. İste burdada dusunce gucu demi

Sagol arkadasim 7 ve 10 yaslarindalar.

Bizimde bi tanıdık ameliyat öncesi test yapiyorlar pozitif ama hiç bir belirtisi yokmuş
Çember daraliyor

Ablacim supersin. İlk firsatta uzun uzun sohbet etmek isterim. Su yogunlugu bir atlatayim. Hala ayaktayim meyve dondurma fasillari bitmedi. Kedi gibi yalanip duruyorum yandan. İyi geceler herkese.

Yazdıklarını okudum ve kesinlikle bilinçaltı yönetimine inanıyorum. Bende olumsuz zamanlardan sonra hep kendimle konuşurum ve bunu bu şekilde aşmaya çalışırım belki aynı teknik değil ama başarılı oluyor bazen olamıyorum.En büyük etken kabullenmek ve istemek bence ben öyle düşünüyorum.
Kilom ile alakalı yazdıklarına da katılıyorum eskiden çok güzel kg vermiştim cok asırı mutlu ınandıgım zaman cok daha fazla eksiler görüyordum. Ne zaman olumsuz düşünsem tartıya yansıyor.
bu bilinçaltı ile alakalı kendini motive edici güzel bir kitap önerin varsa hemen arastırıp almak isterim. Sen bunları yazmadan önce zaten bakınıyordum resmen üstüne geldi sevindim. İnsallah vardır güzel önerilerin ya ea takip edebileceğimiz kişiler

21 Eylüle kadar öğrenci okula gidemeyecek ama , bakanlık talimatı bı yanlışlık olmalı 21 i bile kesin değil zaten gidişata göre tarih değişebilir de
ben de hiç istemıyorum çünkü kızım da gidecek. Umarım sizin dediğiniz gibidir
Ona öğretmeni haber vermiş ben de sasırdım
Bizimde bi tanıdık ameliyat öncesi test yapiyorlar pozitif ama hiç bir belirtisi yokmuş
Çember daraliyor
öyle düşünme lütfen aynı hatayı ben yaptım. İlk virüs zamanı çevremin yakınlarında çok pozitif vardı hiç bir hastalığı olmadığı halde genç yaşta çok ağır geçiren ölümden dönen ve ölenler oldu.
Ben duydukca dibe vurdum çok etkilendım zehir gibi günler geçirdim. Böyle düşünerek kendini daha kötü etki altına alırsın ben artık daha az etkilenmeyi öğrendim.hatta temmuz ayında bır arkdasımın babasını kaybettık. İnsallah hepimiz bu kötü süreci sağlıkla atlatacağız

Son düzenleme:
bide online diyetisyen bakiyorum
tavsiye edebileceginiz biri varmi
kizim icin tam diyete baslamadan bilgi almak istiyorum
ona gore hazirligimi yapip hastaneden cikinca hersey elimin altinda olsun istiyorum
Takımda kızlardan vardı sanki online görüşen unuttum yazarlar görünce sana canım

harika bir menü bence
sporda yapilmis daha ne olsun
afiyet olsun canım
Sabah 7
Salcali omlet peynir zeytin bir dilim kepek ekmek

Ogle 13
Bir kase nohut
Bir kase yogurt
3 parca karnabahar graten

Aksam 18.30
bir minik seftali
Yarim sandvic ekmegi arasinda doner , ayran.
İsyerinde bunu bulabildim kucucuktu
afiyet olsun arkadaşım
25 Ağustos

7.45 2 dilim beyaz peynir 5 zeytin salatalik semizotu bir dilim tam buğday ekmeği

10.30 yesil cay

12.20 6yk börülce salatası 4 yk yogurt

16.00 5 cig findik 2 kaysi kurusu

20.10 8yk bulgurlu salata ayran
on numara beş yıldız
25 Ağustos Salı

10:30

türk kahvesi

12:30
bir kase yayla
1 adet biber dolması
2 yk yoğurt
salata

19:30
2 kepçe türlü
bir dilim ekmek
bu hafta da iyi bir eksi gelicek sanki

Konuyla alakasiz olacak ama kazenn 2.kez test yaptirmis pozitif cikmis şimdi okudum vaka sayisida artmaya devam ediyor
Okullarda acilirsa inş artmaz
Bizim bloktada varmış ama kim olduğunu ogrenrmedim bilgi yok off valla bı biteydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…