- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.201
Ne güzel valla kendini geliştiriyorsun. Anlattıklarınla benim de ilgimi çekti konu. Mutlaka okuyacağım ben de, ihtiyacım var zaten böyle şeylere. Çok yapıyorum bu olumsuz düşünme işini özelliklene demek gülüm siz merak ettiğinizi sorun (güya takımın motivasyon koçuyum bir de ) eğer okuduğum bildiğim bir şeyse mutlaka yazarım
5 senedir ilgi alanım bilinç altı , zihnin işleyişi parapsikoloji, kuantum düşünce ve enerjisi, inanç ve hücre biyolojisi( inançla dna ların bile değişmesi diyelim) nefes teknikleri, eft(duygusal özgürleştirme teknikleri) , imajinasyon- afirmasyonlar, işin özeti kişisel ruhen ve bedenen gelişmek diyelim boyuna okuyorum öğreniyorum işte gülüm hem kendime hem sevdiklerime faydam olsun istiyorum :)
Öyle ya kuzenim oldu dayımın pozitif çıktı yengemin negatif şimdi onunki de pozitifKonuyla alakasiz olacak ama kazenn 2.kez test yaptirmis pozitif cikmis şimdi okudum vaka sayisida artmaya devam ediyor
Okullarda acilirsainş artmaz
aynen ıyı olsunlar da akrabalarından bıle yakınız onlara bu donemde yardımcı olmak lazımNe guzel yemek yapmayi sirayami koydunuz komsularla allah razi olsun canim
agir agir yemeyi ve cok cignemeyi basaracagim ins ablagülüm eşine sen dua edip allahtan ömrümü kısalt diyorsun , rabbim iyiyi güzeli isteyene iyilik, kötüyü isteyene kötülük veririm diyor açıklamasını yap belki vaz geçer öyle demekten canı sağ olasıca
heee yemek yerken , şimdi de olamıyorsun an da ol şimdinin farkına varmaya çalış nasıl ki yemeğe besmeleyle başlamak alışkanlık oluyorsa her sofraya oturduğun da ben şimdi şu andayım diyerek yemeğine odaklan hiç acele etme işin olsun çocukların istekleri olsun yine de kendine yemek için vakit ayır her lokmanın keyfini çıkar iyice çiğne bırak ağzın da parti versin her lokman yemeği iyice çiğneyerek yemek hem hazım için hem de yemek süresi uzadığı için beynin tamam doydum demesine bunu anlamasına zaman tanıyor gülüm
Bunu artik bende diyorum bazen canim.Öyle ya kuzenim oldu dayımın pozitif çıktı yengemin negatif şimdi onunki de pozitifbi arkadaşımın da iş arkadaşı olmuş tedbir amaçlı test yaptırmış negatif birkaç gün sonra semptom göstermiş bu defa onun da pozitif artık sıra bize geldi diyorum eşime
Sagol arkadasim 7 ve 10 yaslarindalar.baslayinca durmayi becersek zaten bu durumda olmazdik cnim
Neyse dun dunde kaldi bugun.nasil gecti bir kere yapilan kacamak kilo yapmaz zaten bugunu toparlamissindir sen
nasil gecti gununuz canim.
basi sagolsun canim allah rahmet eglesin ins.
Sen nasil oldun gectimi bas agrin
canim siki yuruyus yapiyordun sikilasmissindir kesin. Ne guzel herseye ragmen bunlari duyman
okula gondermeye korkanken amanin ne gezmesi. Ben cocuklarla en son ne zaman avm ye gittim hatirlamiyorum korkumdan. Bayramda bi girdik 15dk icinde aldik ciktik hemen aceleyle.
Bana okullari acacaklar gibi geliyor cunku virusun bitme ihtimali yok egitimide ertelemeywekler daha fazla. Ama hakkiyla tedbirler alinabileceginide sanmiyorum yani kafamda deli sorular
baya yogun bir gun gecirmissin canim. Afiyet olsu cayin
bekliyorum fotolari
Ne guzel yemek yapmayi sirayami koydunuz komsularla allah razi olsun canim
oyyyy canim allah yardimcin olsun
Senin cocuklar kac yaslarindalardi
Bizimde bi tanıdık ameliyat öncesi test yapiyorlar pozitif ama hiç bir belirtisi yokmuşÖyle ya kuzenim oldu dayımın pozitif çıktı yengemin negatif şimdi onunki de pozitifbi arkadaşımın da iş arkadaşı olmuş tedbir amaçlı test yaptırmış negatif birkaç gün sonra semptom göstermiş bu defa onun da pozitif artık sıra bize geldi diyorum eşime
Benim kizlarla yasitlarmis. Rabbim bagislasin yavrularimizi bizeSagol arkadasim 7 ve 10 yaslarindalar.
Ablacim supersin. İlk firsatta uzun uzun sohbet etmek isterim. Su yogunlugu bir atlatayim. Hala ayaktayim meyve dondurma fasillari bitmedi. Kedi gibi yalanip duruyorum yandan. İyi geceler herkese.ne demek gülüm siz merak ettiğinizi sorun (güya takımın motivasyon koçuyum bir de ) eğer okuduğum bildiğim bir şeyse mutlaka yazarım
5 senedir ilgi alanım bilinç altı , zihnin işleyişi parapsikoloji, kuantum düşünce ve enerjisi, inanç ve hücre biyolojisi( inançla dna ların bile değişmesi diyelim) nefes teknikleri, eft(duygusal özgürleştirme teknikleri) , imajinasyon- afirmasyonlar, işin özeti kişisel ruhen ve bedenen gelişmek diyelim boyuna okuyorum öğreniyorum işte gülüm hem kendime hem sevdiklerime faydam olsun istiyorum :)
Yazdıklarını okudum ve kesinlikle bilinçaltı yönetimine inanıyorum. Bende olumsuz zamanlardan sonra hep kendimle konuşurum ve bunu bu şekilde aşmaya çalışırım belki aynı teknik değil ama başarılı oluyor bazen olamıyorum.En büyük etken kabullenmek ve istemek bence ben öyle düşünüyorum.ne demek gülüm siz merak ettiğinizi sorun (güya takımın motivasyon koçuyum bir de ) eğer okuduğum bildiğim bir şeyse mutlaka yazarım
ben de hiç istemıyorum çünkü kızım da gidecek. Umarım sizin dediğiniz gibidir21 Eylüle kadar öğrenci okula gidemeyecek ama , bakanlık talimatı bı yanlışlık olmalı21 i bile kesin değil zaten gidişata göre tarih değişebilir de
öyle düşünme lütfen aynı hatayı ben yaptım. İlk virüs zamanı çevremin yakınlarında çok pozitif vardı hiç bir hastalığı olmadığı halde genç yaşta çok ağır geçiren ölümden dönen ve ölenler oldu.Bizimde bi tanıdık ameliyat öncesi test yapiyorlar pozitif ama hiç bir belirtisi yokmuş
Çember daraliyor
Geçmiş olsun canım İnşallah çabucak atlatır bizi de haberdar etslm kizlar bu ara bi kac gun giremiycem haber veriyi dedim
esim grip oldu koronanin butun ozellikleri var
yarin icin labaratuardan randevu aldi
indallah normal griptir
Takımda kızlardan vardı sanki online görüşen unuttum yazarlar görünce sana canımbide online diyetisyen bakiyorum
tavsiye edebileceginiz biri varmi
kizim icin tam diyete baslamadan bilgi almak istiyorum
ona gore hazirligimi yapip hastaneden cikinca hersey elimin altinda olsun istiyorum
Geçmiş olsun canım İnşallah çabucak atlatır bizi de haberdar et
insallah canimTakımda kızlardan vardı sanki online görüşen unuttum yazarlar görünce sana canım
harika bir menü bence25 Ağustos 2020
Kahvaltı 09:30
1 yumurta
1 dilim peynir
1 salatalık
2 çeri domates
2 zeytin
2 dilim ekmek
Ara 12:30
Yeşil çay
Öğlen 14:30
6 yk zeytinyağlı börülce
1 salatalık
Ara 16:00
1 fincan sütlü kahve
Akşam 18:30
1 kase tavuk suyuna çorba
Avuç içi kadar tavuk
3 halka dilim patates
Su 2 lt
Spor 25 dk yürüyüş@zsaracoglu
sporda yapilmis daha ne olsun25 Ağustos Menüm
07.00: 1 yk sucuklu yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
12.30: 3 kepçe barbunya yemeği
2 yk pilav
1 yk karışık turşu
18.00: 1 büyük kase salata
1 avuç kabak çekirdeği
2 lt
40 dk normal tempo yürüyüş 40 puan U UcanSupurge
afiyet olsun canım25 Ağustos salı menüm
Sabah:8.30
Sade Türk kahvesi
9.30 filtre kahve
10.00 Kahvaltı
Domates
Peynir
Biber
Haşlanmış yumurta
1 dilim hindi füme
Ara:12.00
Şekersiz Türk kahvesi
1 parça bitter çikolata
Öğlen 14.00
Salata
Tavuk hamburger köftesi üzerinde 1 dilim kaşar ile
Akşam 19.45
Muzlu smoothie
(Yarım donmuş muz - yarım bardaktan fazla süt ve yarım çay kaşığı kakao ile yapılmış)
3 litre su
Spor yok
7000 adım atıldı
afiyet olsun arkadaşımSabah 7
Salcali omlet peynir zeytin bir dilim kepek ekmek
Ogle 13
Bir kase nohut
Bir kase yogurt
3 parca karnabahar graten
Aksam 18.30
bir minik seftali
Yarim sandvic ekmegi arasinda doner , ayran.
İsyerinde bunu bulabildim kucucuktu
on numara beş yıldız25 Ağustos
7.45 2 dilim beyaz peynir 5 zeytin salatalik semizotu bir dilim tam buğday ekmeği
10.30 yesil cay
12.20 6yk börülce salatası 4 yk yogurt
16.00 5 cig findik 2 kaysi kurusu
20.10 8yk bulgurlu salata ayran
bu hafta da iyi bir eksi gelicek sanki25 Ağustos Salı
10:30
türk kahvesi
12:30
bir kase yayla
1 adet biber dolması
2 yk yoğurt
salata
19:30
2 kepçe türlü
bir dilim ekmek
Bizim bloktada varmış ama kim olduğunu ogrenrmedim bilgi yok off valla bı biteydiKonuyla alakasiz olacak ama kazenn 2.kez test yaptirmis pozitif cikmis şimdi okudum vaka sayisida artmaya devam ediyor
Okullarda acilirsainş artmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?