Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Uzun bir aradan sonra gittiğimiz için yoruluyoruz canım.
Bizde oturup oturup dönüyoruz, ben de pertim çıkmış gibiyim

Teşekkürler canım

Kahvaltıyı uyandıktan 4-5 sat sonra yapmak hem sağlık için hemde zayıflamak için çok önem taşıyor.

Saat kaçta kalkıyorsun bilmiyorum ama kahvaltıyı erkenden yapmak iyi bir fikir değil.

Okula gitmeden bı sade kahve içip, dönünce kahvaltı yapıp akşam da yemek yersen daha iyi olabilir...

Bilmem ki ben baya bağımlıyım, hergün içmesem başım ağrıyor. İçmediğim gün olursa bakayım böyle bir etki okuyor mu
Eskiden içmesem sadece başım ağrırdı.
Şimdi yorgunluk ve uykusuzlukta eklendi
Mecburen devam edeceğim kronik içiciliğe

Çok koyu içmiyorum aslında an itibariyle içtiğim çay soğuk çayı da sevmem o yüzden evde termos kullanıyorum mutfağa git gel yapmamak için
Açık içiyormuşsun
Seni de ancak büyük boy bardak kesiyor herhalde
Termos olmamış ama
Çay ocağın üstünde olmalı
Spor niyetine çayı doldurmaya gitmek için 3-5 dakikada bir yerimizden kalkıp 10-15 adım atmak lazım

Günaydın kızlar.

bu hafta pek aranıza katılamadım sinirlerim gergin olduğunda pek bir şey yapamıyorum. yeni başladığım yerdeki çalışma arkadaşım nedense iki haftadır bana ters ters davranıyor. sanırım beni rakip görüyor olabilir ya da kompleksli biri ya da benim söylediğim bir şey ona dokundu mu anlamadım. o öyle yapınca arkadaş olmak istemediğini düşündüm. zaten olmakta zorunda değiliz. bende mesafe koydum. yahu ben mesafe koyunca o da abarttı çocuk çocuk hareketler sergilemeye başladı. 37 yaşında kadın ergenliği uzamış resmen. takmıyorum kızı işime bakıyorum ama ilerde işime de yansıyacak bu durum kesin. müdür bu kızı çok seviyor. ilerde bir derdim olduğunda onunla da konuşamam. iş yerinde de yeniyim. hepten yalnız kaldım

Maalesef her yerde karşımıza çıkabilecek tipler üzme kendini canım sen sadece işine bak

Allah kolaylık versin canım

canım ya okurken gerildim resmen insanın işinden çok çalışma arkadaşları daha önemli uzun bir vakit geçiriyoruz çünkü. İnşallah düzelir sen mesafeni koru zamanla kabullenir seni böyle. Ya da başka birime geçersin Allah kolaylık versin canım insanla uğraşacağına dağla taşla uğraş daha iyi...

Önceden öyle yapıyordum da benim adam peşpeşe içmez şimdi bardak içer yarım saat sonra bitane daha 1 saat sonra bi bardak daha usandım artık termosa dolduruyorum ne zaman istersen iç diyorum

Kolay gelsin canım
Yine geçenki cami inşaatına mı gidiyorsunuz

Kolay gelsin canım
Yine geçenki cami inşaatına mı gidiyorsunuz
Sağolasın canım. Aynen orda 2 camii var arkadaşlar her hafta gidiyor ben yakın yere gidiyorum mecburen cünkü yolda belde wc yok uzak yere gitsem sıkıntı oluyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…