- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.401
Yemekten 2 saat sonra içersen demir eksikliği yapmaz canımDemir eksikliği için benim de kesmem lazım sözde yapamıyorum çaysız ne yapayım
Çok koyu içmiyorum aslında an itibariyle içtiğim çay soğuk çayı da sevmem o yüzden evde termos kullanıyorum mutfağa git gel yapmamak içinYemekten 2 saat sonra içersen demir eksikliği yapmaz canım
Birde çok demli içmen lazım demir eksikliği yapması için
kokulu kokulu daha guzel olmustur ben boyle seviyorum de gitsin esineYanık dolma kokusu da geldi mi ben yaktım daküçük hanımı uyutayım derken dibi yandı dolmaların
hosgeldin ablamben 19 yasinda 3 küçük cocukla kaldigim icin bıktım iyice :)) valla kimse kusura bakmasin, arada isleri olur, hastalik olur vs. Bakarim
Ama gelin işe gitsin ben hergün cocuk bakayim yapamam
Hayatimi kimseye göre ipotek altina alamam
artik sizle diyet kilo konusmicam
sagol cnmsen balkonda benim yerimede kahve keyfi yap
Burasi firtinadan yikiliyor
Sabah işe giderken gördüm, kac agac devrilmis
Bizim terasda biicok sey ucmus
Fazla meyvede iyi degil
ins canim kilo alirmiyiz korkusu olmadan lop indirelim mideye.Kıymalı pide diyince Konya'ya gelip etli ekmek yiyesim geldi
Hedef kilolara ulaşıp tığ gibi olunca bi buluşmamı ayarlasak acep Konya 'da
cok karisik olaylar bazen bende kendimi sorgularken buluyorim kendimi ozellikle o kadar erken yasta neden evlendigim konusundaŞimdiki kafam "evlenmesemde olurmuş, evlensemde çocuk yapmasak daha iyiymiş" kafası
Buna rağmen acaba 4.olsa mı fikri
yedigin simitle peynir.sifa olsun vucudundan cikip gitsinler ins canim.Ahhh kısçeler eve yeni düştüm
Arkadaşımla Eminönünü talan ettim bugün
Kumaşlar, çiçekler, fistolar, kurdeleler neler neler battıııımmmmama olsun 12000 adım yürümüşüm diye avutuyorum kendimi Dua edin bana kızlar çok güzel kumaşlar aldım, Rabbim dikip satmak nasip etsin, bi de simit peynir yedim oraya kadar gitmişim ölürüm yemeden
@Beyazkugu87 cuma ve c.tesi şehir dışındaydım yediklerimi yazmaya asla yüzüm yok valla millet okurken bir kilo yağ yakar
Ben ara ogun yedikce doymayanlardanim.Ara öğün olmalı mı olmamalı mı sizce , çoğunluk ne düşünüyor bu konudaBen kararsızım. Geçen yıl diyetkolik uygulamasi ile gitmiştim kalori açığı oluşturup oradaki saatlere uyup kilo verebilirim. Şimdi tekrar ara öğüne geçsem mi gecmesem mi bilemedim
yol bide sicak.rezil ediyor.insani.canim helede cocukla .Şaka gibi birgun gecirdm kızlar cok gerginim hala oglan acayip huysuz biturlu duzgun uyuyamadi bugun. Oglen mangala gidicektik dun gidemedik diye gec uyuttm. Kargocu geldi evde tektim beklerken va kapida uykusu bolundu neyse sonra ciktik yola bizim mangal yaptigmiz yeri kapatmislar baskada yer bulamadk dha dogrusu buldk ama hep paraliydi acayip pahali bi 70 80 90 dediler zatn durcagmiz 2-3 o paraya gider yemek yerim ya. Neyse geldk eve evde tavada pisirdk yediko arada cocuga oldu olan arabad 15 dk uyudu smdi erkenden sizdi bakalm nolcak normalde 10 11 arasi uyur.
Bide pazardan kisliklari aldirdm onun stressi 10kg domates aldirdm simdilik yapaym devamina bakicam artik. 3 posetti 1ininyaptm anca bugun devami yarn. Barbunya visne duruyor off cok isim var daha
He bu arada regl oldm acayip gerginsm o yuzden sanrm hep bide sabah gordugm artı ve siskinlik kendmi cok kotu hissediyorm
hamarat hatunKayısılı form çayımı içiyorum
Birazdan yatışa geçerim...
Çalışkanlığım tuttu, kalktım yarının yemeğini hazırladım, geriye kaldı pişirmesi, o da okuldan gelince artık.
benimde icmedigim gun yok bilemedim simdi.sen sorunca. Ama bende dinlendirici.etkisi pek yok.Kızlar ben kara çay (rize çayı) içmediğim gün kaç saat uyursam uyuyayım, hep uykusuz ve yorgun oluyorum.
İçtiğim gün ise 3-5 saat bile uyumuş olsam yorgun ve uykusuz hissetmiyorum
Sizde de böyle bir etkisi var mı merak ediyorum
İstemiyorsa alsın baksın çocuklarınaYoklugunu baya hissettirdin abla özlendin valla. Kvdemde 4 çocuk oluyor toplam,anlaştılar yaşları yakın büyük büyükle küçük küçükle oynuyormuş bu sene bakmasını istedik kvden evinde, kriz çıkacak sanırım eltim kaynaklı ne olacak bakalım.
Nikah misafir vs virüs yok mu oralarda :)
ben demli icoyordum simdiler de biraz acik icmeye basladim sekeri tamamen birakma cabasindayimdaÇok koyu içmiyorum aslında an itibariyle içtiğim çay soğuk çayı da sevmem o yüzden evde termos kullanıyorum mutfağa git gel yapmamak için
Bende kokularla doydum elhdulillah dedim turk kahvesi ictim tarcinli az once iyi geldiBugün de açız çok şükürkendime madensuyu ısmarladım
sabah bir fincan ve akşam eşimle içerimm bazen içmem kahvesiz yapamam. Ama kesinlikle çok yorulduğum zamanlar çayı saniyeler içinde içiyorumA kan grubuna zararlı besinler arasında olduğu için bırakayım diye düşündüm ama olmayacak galiba
bencil!!O kadar şımarık egolı biri ki çocukları üşürmüş ki arabayla 2 dk nerdeyse, evleri çok yakın. Baskın bi karakter sindirmiş eşini ve kayınvalidemi. Kv oğlunu aradı bugün onlarda torunum, aranızda halledin beni karıştırmayın getirin hepsine bakayım dedi. Önceki hatasını tekrarlamadı ama eltim boşanıcam diye ortalığı ayağa kaldıracak gene
Ah o kokularben demli icoyordum simdiler de biraz acik icmeye basladim sekeri tamamen birakma cabasindayimda
Bende kokularla doydum elhdulillah dedim turk kahvesi ictim tarcinli az once iyi geldi
Bugun kendime ayri biseyde yapmadim cacikla gecistirdim ben. Yarina bamya yemegi yapmayi planliyorum canim cekti bugun ama yorgunluktan yapamadimAh o kokularözellikle evde pişenlerdennn yemiyorsam kendine ayrı yapıyorum :)
Bilmem ki ben baya bağımlıyım, hergün içmesem başım ağrıyor. İçmediğim gün olursa bakayım böyle bir etki okuyor muKızlar ben kara çay (rize çayı) içmediğim gün kaç saat uyursam uyuyayım, hep uykusuz ve yorgun oluyorum.
İçtiğim gün ise 3-5 saat bile uyumuş olsam yorgun ve uykusuz hissetmiyorum
Sizde de böyle bir etkisi var mı merak ediyorum
Yok canım benim yaptığım tursuydu antep ezmesi bir salata çeşidi turşu gibi kurulmuyor ben domatesleri rendeleyip tuz sirke limon suyu yeşil biber attım normal turşu kurar gibi kurdum yemeklerin yanında çok güzel oluyor ama turşular tuzlu olduğu için ödem yapıyorAcılı Antep ezmesi mi yaptın
Biber dolmasıydı canım zaten yansa da yanmasa da dışını ayırıp sadece içini yediği için fark etmedi bile içine sinmemiş şükürkokulu kokulu daha guzel olmustur ben boyle seviyorum de gitsin esine
Tamamen bırakmak mı hacım çoktan bırakmış olman lazımdıben demli icoyordum simdiler de biraz acik icmeye basladim sekeri tamamen birakma cabasindayimda
Ben simdiye kadar hep ara ogunlu kilo veremedigimi dusundum. Karatay if vs. Hep uzun sureli aclik diyorya bende ac uyumak kilo verdirir dedim ve buna inandim. buraya geldigimden beri ara ogunsuz 7 den sonra birsey yemeden devam ediyorum. Ama istedigim gibi tartida eksi goremiyorum. Diyetisyenim ogle ile aksam arasinda ara ogun vermisti 2 haftada 2 kilo vermistim yagdan o liste ile. is yerinde firsat bulamiyilorum aciktigimida hissetmiyorum biraktim ara ogunleri. Yani kendini denemeni tavsiye ederim. Bir hafta ara ogunlu bir hafta ara ogunsuz yap. Sonuclari bizede soyle.Ara öğün olmalı mı olmamalı mı sizce , çoğunluk ne düşünüyor bu konudaBen kararsızım. Geçen yıl diyetkolik uygulamasi ile gitmiştim kalori açığı oluşturup oradaki saatlere uyup kilo verebilirim. Şimdi tekrar ara öğüne geçsem mi gecmesem mi bilemedim
Öğretmenler odasında alıştık biz bu çaya, bıraksak odaya girince tekrar başlarızDemir eksikliği için benim de kesmem lazım sözde yapamıyorum çaysız ne yapayım
Ah ahhh ahmet apaya baslayinca bi gazla birakmistim ama sonra ya sonraaaaaBiber dolmasıydı canım zaten yansa da yanmasa da dışını ayırıp sadece içini yediği için fark etmedi bile içine sinmemiş şükür
Tamamen bırakmak mı hacım çoktan bırakmış olman lazımdı
Canan karataya bağladım yine
İki ana bir ara öğün şeklinde beslenmeye karar verdim. Aylar sonra çalışmaya başlayınca öğlen eve gelip aç olunca yemek yemeye başladım onu kesip öğlen ara akşam hafif bir ana öğüne donmeliyimBen simdiye kadar hep ara ogunlu kilo veremedigimi dusundum. Karatay if vs. Hep uzun sureli aclik diyorya bende ac uyumak kilo verdirir dedim ve buna inandim. buraya geldigimden beri ara ogunsuz 7 den sonra birsey yemeden devam ediyorum. Ama istedigim gibi tartida eksi goremiyorum. Diyetisyenim ogle ile aksam arasinda ara ogun vermisti 2 haftada 2 kilo vermistim yagdan o liste ile. is yerinde firsat bulamiyilorum aciktigimida hissetmiyorum biraktim ara ogunleri. Yani kendini denemeni tavsiye ederim. Bir hafta ara ogunlu bir hafta ara ogunsuz yap. Sonuclari bizede soyle.
Çok sistemli diyet yapmadığını farkettim, canım nasıl isterse öyle gittim. Yeri geldi bol karbonhidrat, yeri geldi sıfır karbonhidrat hatta tamamen aç olduğum günler de oldu. Düzenli bir sistem kurmaliyim. Çünkü kendimi daha aç hisstemeye başladım bu aralar yemek yeme isteği oluştu sürekli. Dışarıda da olunca aç oluyorum ve eve gelince hemen bisiler yeme isteği ile bazen aşırıya kaçabiliyorum. O yüzden bi düzen olmalı artıkBen ara ogun yedikce doymayanlardanim.
Meyve yesem icim kazinir aci eksi bisey ister canim.ee sonrasini durdurana askolsun.
O yuzden ana ogunler yeterli geliyor.frenledigim surece bana
Ben arada yoğurt, meyve falan yedim. Yoğurt canım istemiyorsa süt içtim. 2 ana 1 ara öğün yaptım genelde canım. Akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemedim.Ara öğün olmalı mı olmamalı mı sizce , çoğunluk ne düşünüyor bu konudaBen kararsızım. Geçen yıl diyetkolik uygulamasi ile gitmiştim kalori açığı oluşturup oradaki saatlere uyup kilo verebilirim. Şimdi tekrar ara öğüne geçsem mi gecmesem mi bilemedim
Senin yaptığını diyorum galiba ben.Yok canım benim yaptığım tursuydu antep ezmesi bir salata çeşidi turşu gibi kurulmuyor ben domatesleri rendeleyip tuz sirke limon suyu yeşil biber attım normal turşu kurar gibi kurdum yemeklerin yanında çok güzel oluyor ama turşular tuzlu olduğu için ödem yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?