Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yemekten 2 saat sonra içersen demir eksikliği yapmaz canım
Birde çok demli içmen lazım demir eksikliği yapması için
Çok koyu içmiyorum aslında an itibariyle içtiğim çay soğuk çayı da sevmem o yüzden evde termos kullanıyorum mutfağa git gel yapmamak için

Eklentiler

• 25B85DFF-C913-45E7-B434-AE20E03F6A45.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 35
Yanık dolma kokusu da geldi mi ben yaktım da küçük hanımı uyutayım derken dibi yandı dolmaların
kokulu kokulu daha guzel olmustur ben boyle seviyorum de gitsin esine
hosgeldin ablam
Sizin kis geldimi yani
Buralarda bi serinler gibi oldu simdi.yine sicak keske gelmese kis
Kıymalı pide diyince Konya'ya gelip etli ekmek yiyesim geldi

Hedef kilolara ulaşıp tığ gibi olunca bi buluşmamı ayarlasak acep Konya 'da
ins canim kilo alirmiyiz korkusu olmadan lop indirelim mideye.

Su korona illetide gider o zaman belki
Şimdiki kafam "evlenmesemde olurmuş, evlensemde çocuk yapmasak daha iyiymiş" kafası

Buna rağmen acaba 4.olsa mı fikri
cok karisik olaylar bazen bende kendimi sorgularken buluyorim kendimi ozellikle o kadar erken yasta neden evlendigim konusunda
yedigin simitle peynir.sifa olsun vucudundan cikip gitsinler ins canim.

Hayirli bol musteriler olsun ins bol kazanclarin olsun
Ben ara ogun yedikce doymayanlardanim.
Meyve yesem icim kazinir aci eksi bisey ister canim.ee sonrasini durdurana askolsun.
O yuzden ana ogunler yeterli geliyor.frenledigim surece bana

Ama her bunye her insan farkli tabi onceki sisteminde verim aldiysan deneyebilirsin tabi
yol bide sicak.rezil ediyor.insani.canim helede cocukla .

Kisliklari da dert etme baslayinca bitiyor yavas yavas yaparsin kolay gelsin canim
Kayısılı form çayımı içiyorum
Birazdan yatışa geçerim...
Çalışkanlığım tuttu, kalktım yarının yemeğini hazırladım, geriye kaldı pişirmesi, o da okuldan gelince artık.
hamarat hatun
benimde icmedigim gun yok bilemedim simdi.sen sorunca. Ama bende dinlendirici.etkisi pek yok.
Oyle tiryaki degilim sadece kahvaltida icerim cayi dahada aramam.
Ama cevremde var oyle icmeyince kafasi agriyanlar falan.

İstemiyorsa alsın baksın çocuklarına
kararları elti mi veriyor? Ona ne oluyor

Çok koyu içmiyorum aslında an itibariyle içtiğim çay soğuk çayı da sevmem o yüzden evde termos kullanıyorum mutfağa git gel yapmamak için
ben demli icoyordum simdiler de biraz acik icmeye basladim sekeri tamamen birakma cabasindayimda
Bugün de açız çok şükür kendime madensuyu ısmarladım
Bende kokularla doydum elhdulillah dedim turk kahvesi ictim tarcinli az once iyi geldi

A kan grubuna zararlı besinler arasında olduğu için bırakayım diye düşündüm ama olmayacak galiba
sabah bir fincan ve akşam eşimle içerimm bazen içmem kahvesiz yapamam. Ama kesinlikle çok yorulduğum zamanlar çayı saniyeler içinde içiyorum bence etkisi var
bencil!!
ben demli icoyordum simdiler de biraz acik icmeye basladim sekeri tamamen birakma cabasindayimda

Bende kokularla doydum elhdulillah dedim turk kahvesi ictim tarcinli az once iyi geldi
Ah o kokular özellikle evde pişenlerdennn yemiyorsam kendine ayrı yapıyorum :)

Ah o kokular özellikle evde pişenlerdennn yemiyorsam kendine ayrı yapıyorum :)
Bugun kendime ayri biseyde yapmadim cacikla gecistirdim ben. Yarina bamya yemegi yapmayi planliyorum canim cekti bugun ama yorgunluktan yapamadim

Bilmem ki ben baya bağımlıyım, hergün içmesem başım ağrıyor. İçmediğim gün olursa bakayım böyle bir etki okuyor mu

Acılı Antep ezmesi mi yaptın
Yok canım benim yaptığım tursuydu antep ezmesi bir salata çeşidi turşu gibi kurulmuyor ben domatesleri rendeleyip tuz sirke limon suyu yeşil biber attım normal turşu kurar gibi kurdum yemeklerin yanında çok güzel oluyor ama turşular tuzlu olduğu için ödem yapıyor

kokulu kokulu daha guzel olmustur ben boyle seviyorum de gitsin esine
Biber dolmasıydı canım zaten yansa da yanmasa da dışını ayırıp sadece içini yediği için fark etmedi bile içine sinmemiş şükür
Tamamen bırakmak mı hacım çoktan bırakmış olman lazımdı
Canan karataya bağladım yine

Ben simdiye kadar hep ara ogunlu kilo veremedigimi dusundum. Karatay if vs. Hep uzun sureli aclik diyorya bende ac uyumak kilo verdirir dedim ve buna inandim. buraya geldigimden beri ara ogunsuz 7 den sonra birsey yemeden devam ediyorum. Ama istedigim gibi tartida eksi goremiyorum. Diyetisyenim ogle ile aksam arasinda ara ogun vermisti 2 haftada 2 kilo vermistim yagdan o liste ile. is yerinde firsat bulamiyilorum aciktigimida hissetmiyorum biraktim ara ogunleri. Yani kendini denemeni tavsiye ederim. Bir hafta ara ogunlu bir hafta ara ogunsuz yap. Sonuclari bizede soyle.

Ah ahhh ahmet apaya baslayinca bi gazla birakmistim ama sonra ya sonraaaaa
Azalttim baya azaltimm birakacam inaniyorum

İki ana bir ara öğün şeklinde beslenmeye karar verdim. Aylar sonra çalışmaya başlayınca öğlen eve gelip aç olunca yemek yemeye başladım onu kesip öğlen ara akşam hafif bir ana öğüne donmeliyim bakalım nasıl olacak

Ben ara ogun yedikce doymayanlardanim.
Meyve yesem icim kazinir aci eksi bisey ister canim.ee sonrasini durdurana askolsun.
O yuzden ana ogunler yeterli geliyor.frenledigim surece bana
Çok sistemli diyet yapmadığını farkettim, canım nasıl isterse öyle gittim. Yeri geldi bol karbonhidrat, yeri geldi sıfır karbonhidrat hatta tamamen aç olduğum günler de oldu. Düzenli bir sistem kurmaliyim. Çünkü kendimi daha aç hisstemeye başladım bu aralar yemek yeme isteği oluştu sürekli. Dışarıda da olunca aç oluyorum ve eve gelince hemen bisiler yeme isteği ile bazen aşırıya kaçabiliyorum. O yüzden bi düzen olmalı artık

Ben arada yoğurt, meyve falan yedim. Yoğurt canım istemiyorsa süt içtim. 2 ana 1 ara öğün yaptım genelde canım. Akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemedim.
Saat olarak 9-10 arası kahvaltı, 13-14 gibi ara öğün, 5-6 gibi akşam yemeği yiyordum çoğunlukla. 3 aşağı 5 yukarı oynuyordu işte saatler kızıma göre

8 de yemekten sonra kızım çal bi uyumuşuz şimdi uyandım. Mutfak halay çekiyor onu toplayım. Okulda nerdeyse hiçbir şey yapmayıp bu kadar yorulmam da takdire şayan. Alışcaz inş bakalım. Sanki dayak yiyorum o kadar yorgunum ki

Senin yaptığını diyorum galiba ben.
Varsa yaptığın bi resim atar mısın canım, kavanozdan da olur.
Bir de tam tarif istiyorum tabiki

9.Takımımın güzel fit Hatunları

Tartıya kaldı bir gün

Menülerinize dikkat edelim

Şişlik yapacak, ödem tutacak besinler yemeyelim.

Günü mümkün mertebe erken kapatalım

Geç saatlere kadar su içmeyelim..

Yarın yine güzel eksilerle takımımızı 1.lik ile taçlandıralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…