- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.541
Yuvalar da sikinti simdiki zamanda. Evde bakici olsa oda sikinti.Şimdi babası bakıyor canım yıllık izin aldı sonrası meçhul daha
Çok şükür iyiyim kaptanım . Diyetime de uymaya çalıştım artık aktif katılabilirim.Yasamakguzel123 nasılsın canım, sağlığın nasıl oldu
Mesela bi menü yapsana banaama sen ifle guzel vermissin ve veriyorsun zaten ben onuda tam beceremedim yasaklar iyi gelir belki
poni nin fikride guzel bence en azindan bi dene canim
ben isindim bu fikre.
Hem cok sikilmayiz hem birlikte serbest gun yapip tekrar devam edecegimiz icin mptivasyonda olur sanki
Bakinca oyle gibi ama yenecek cok sey oluyor canim.
Her gece yatmadan sabah erken kalkip kesin yuruyecegim diyorum. Ama esim ise gider gitmez gozum yatakta oluyor canim benimde.Sıfır sporla geçen bir gün daha
Dur bi dusunuyum ne yiyordum seviye -1 deMesela bi menü yapsana banavalla bakınca psikolojik aç hissettim
Zaten bulgur da yasakDur bi dusunuyum ne yiyordum seviye -1 de
10.00
Tarcinli sade turk kahvesi
12.30
Dere otlu biberli 2 yumurtadan omlet
2dlm peynir
2ceviz
Maydonoz
Domates salatalikk
15.00
Ya sade kahve ya yesilcay (maksat agzim bos durmasin)
19.00
1 tabak yesil fasulye
3ksk bulgur pilavi
Salata
1 kase yogurt
İlk aklima gelenler canim.
Bulgur pilavi ekmek olmadigi icin en yakin arkadasimdi o zamanlar. Ama bu sefer bulgura pek abanmayacagim.
Bulgur yasak degil canim.Zaten bulgur da yasak
O da tahıl ama irmik bile yasak bulgur niye değilBulgur yasak degil canim.
İlk okudum yasakli listeyi ayni senin tepkiyi vermistim eeee ne yiyecez dedigimi biliyorumZaten bulgur da yasak
İrmik islendigi icin belkide bulgur serbestti.O da tahıl ama irmik bile yasak bulgur niye değil
Daha uykum olmadigina gore iyi aksamlar diyim ben sana.İyi akşamlar mı desem iyi geceler mi bilemedim☺ nasılsınız diyetdaşlarım ☺. Çok şükür iyileştim.
Daha uykum olmadigina gore iyi aksamlar diyim ben sana.İyi akşamlar mı desem iyi geceler mi bilemedim☺ nasılsınız diyetdaşlarım ☺. Çok şükür iyileştim.
Tahmin işinde çok başarılı değilimdir ama deneyeyimTahmin et hadi
Aynı benHer gece yatmadan sabah erken kalkip kesin yuruyecegim diyorum. Ama esim ise gider gitmez gozum yatakta oluyor canim benimde.
Eee bu totolarinda yata yata gitme ihtimali yok
Seviyeler heyecanlandirdi beni belki sporadaa baslarim
Yok canım, fikrim hep sabitTahmin işinde çok başarılı değilimdir ama deneyeyim
İkizler???
Birde ben...Aynı ben
Akrep?Yok canım, fikrim hep sabit
Bugün ak dediğime yarın b.k demiyorum
Tehlikeli kadınsın diyorsunAkrep?
Ya ben zoruma giden cocuklari hazirlayip cikmak aslinda. Cunki ekmek arasi biseyler hazirla bizde parkta yesillikte yiyelim diyorlarBirde ben...
Hergün akşam "sabah yürüyüşe çıkalım" diye kocayı motive ediyorum.
Sabah gelip başıma dikilince "git yat, bu saatte ne yürümesi" diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?