- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.561
Yuvarlamayı bırakıp koşalımDaha uykum olmadigina gore iyi aksamlar diyim ben sana.
İyilesmene sevindim canim.
Bizlerde ayni yuvarlanip gidiyoruz iste
cok cok diyet havasinda gecmedi canim. Ama eksi vardir mutlaka olmalihayirli aksamlar hanimlar
bu hafta da yogundum ugrayamadim pek arada okudum. evi tasimayi dusunuyoruz bu aralar ev bakiyorum kiralik.
tasinmadan pul biber (isot diyoruz)yapayim dedim 3 cuval temizledik. biraz da biber salcasi yaptim. bunlarla ugrastim. insallah bu yorgunluk eksi getirir.
Ucmelekannesi cnm senin diyet nasil gecti. kesin sen eksinin dibine vurmussundur.
Zaten yuvarlana yuvarlana topalak gibi oldukYuvarlamayı bırakıp koşalımteşekkür ederim canım.
hadi insallah bakalim yarin gorecegiz.cok cok diyet havasinda gecmedi canim. Ama eksi vardir mutlaka olmali
Sende eksisindir
Kolay gelsin canim 3 cuvalmiii allah kolaylik versin baya yapmissin. İsotun hangi biberden yapiliyor canim
Zaten yuvarlana yuvarlana topalak gibi olduk
İşte hepsi bu deyimler atasözler yüzünden vücut değişik bir hâl aldıcok cok diyet havasinda gecmedi canim. Ama eksi vardir mutlaka olmali
Sende eksisindir
Kolay gelsin canim 3 cuvalmiii allah kolaylik versin baya yapmissin. İsotun hangi biberden yapiliyor canim
Zaten yuvarlana yuvarlana topalak gibi olduk
Kizin kac yasindaydi bebek arabasinda durmazmi canim.Kızlar bende yürüyüş çok seviyorum ama kizceme bakacak kimse yok
Evdede çok sıkıcı oluyor
aynen cnm ya bende oyleyim cikip disarda yurumek istiyorum ama kizima bakacak yok. esim pek bakamiyorKızlar bende yürüyüş çok seviyorum ama kizceme bakacak kimse yok
Evdede çok sıkıcı oluyor
4.5 yasinda yoruluyor kuzum yaKizin kac yasindaydi bebek arabasinda durmazmi canim.
Yaşı da büyük aslında evde babaya bırakılabilir canım.4.5 yasinda yoruluyor kuzum ya
Buyukmus canim bebek arabasinda da seni yorar zaten .4.5 yasinda yoruluyor kuzum ya
Goruselim bakalim son bir gaz verelim kendimizehadi insallah bakalim yarin gorecegiz.
sagol cnm tesekkur ederim. bizim buranin kirmizi yerli biberden yapiyoruz. cinsini bilmiyorum ama uzun top biber seklinde carlistonun acilisi da diyebilirim.
Yükselenim akrep yazacaktın galiba?Tehlikeli kadınsın diyorsun
Ay burcum Akrep, koç burcuyum canım
Yokk ben nereye gitsem oda gelecek gecenlerde eltimle yürüyüşe çıktıkYaşı da büyük aslında evde babaya bırakılabilir canım.
Arada onuda yapıyorumBuyukmus canim bebek arabasinda da seni yorar zaten .
Leslie dene canim muzikle
bu hafta cok eksı yok bende haftaya regl olucam oyuzden sanırımSpora basliyamadim bir türlü ya☹tartildinmi ne diyor tartı
Tek çocuk genelde böyle. Benim kız da 4 yaşında o kadar bağımlı değil. Bırakıp gidebiliyorum ama 4 aylık bir bebeğim varYokk ben nereye gitsem oda gelecek gecenlerde eltimle yürüyüşe çıktık
Kac yalan söyledim hastaneye gidiyoruz fln diye çok ağladı benide götur evde canım sıkılıyo diyip durdu
Goruselim bakalim son bir gaz verelim kendimize
keşke hersey kucukluklerindeki gibi olsa :))Çocuk bakmakta zorlanmadım belkide ondan öyle...
Candan Erçetin in bir şarkısı var ya "annem ben seni yanına kâr kalanım" diye, çocuklara bakış açım öyle...
benim zaten niyetim yokda eşim diş yaptirmak icin gelmek istiyorduCok kelimesi az kalabilir abla. Baya var hastalik
Cevre illerden hasta getirildigi gibi bir laf var ortada ama dogrulugunu bende bilmiyorum.
Ama hastaneler cok dolu. Test sonucu 2 gunde bazen 3 gunde ancak cikiyor.
Bencede gelmeyin bu sene abla.
Hemen hemen konyanin her yeri cok riskli bolge diye cikiyor uygulamada.
Öhöm öhömmm burda bi ikizler varYok canım, fikrim hep sabit
Bugün ak dediğime yarın b.k demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?