Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hayirli aksamlar hanimlar

bu hafta da yogundum ugrayamadim pek arada okudum. evi tasimayi dusunuyoruz bu aralar ev bakiyorum kiralik.
tasinmadan pul biber (isot diyoruz)yapayim dedim 3 cuval temizledik. biraz da biber salcasi yaptim. bunlarla ugrastim. insallah bu yorgunluk eksi getirir.
Ucmelekannesi cnm senin diyet nasil gecti. kesin sen eksinin dibine vurmussundur.

cok cok diyet havasinda gecmedi canim. Ama eksi vardir mutlaka olmali
Sende eksisindir
Kolay gelsin canim 3 cuvalmiii allah kolaylik versin baya yapmissin. İsotun hangi biberden yapiliyor canim
Yuvarlamayı bırakıp koşalım teşekkür ederim canım.
Zaten yuvarlana yuvarlana topalak gibi olduk

Sende eksisindir
Kolay gelsin canim 3 cuvalmiii allah kolaylik versin baya yapmissin. İsotun hangi biberden yapiliyor canim

hadi insallah bakalim yarin gorecegiz.
sagol cnm tesekkur ederim. bizim buranin kirmizi yerli biberden yapiyoruz. cinsini bilmiyorum ama uzun top biber seklinde carlistonun acilisi da diyebilirim.

Sende eksisindir

İşte hepsi bu deyimler atasözler yüzünden vücut değişik bir hâl aldı .

hadi insallah bakalim yarin gorecegiz.
sagol cnm tesekkur ederim. bizim buranin kirmizi yerli biberden yapiyoruz. cinsini bilmiyorum ama uzun top biber seklinde carlistonun acilisi da diyebilirim.
Goruselim bakalim son bir gaz verelim kendimize

Yaşı da büyük aslında evde babaya bırakılabilir canım.
Yokk ben nereye gitsem oda gelecek gecenlerde eltimle yürüyüşe çıktık
Kac yalan söyledim hastaneye gidiyoruz fln diye çok ağladı benide götur evde canım sıkılıyo diyip durdu

Yokk ben nereye gitsem oda gelecek gecenlerde eltimle yürüyüşe çıktık
Kac yalan söyledim hastaneye gidiyoruz fln diye çok ağladı benide götur evde canım sıkılıyo diyip durdu
Tek çocuk genelde böyle. Benim kız da 4 yaşında o kadar bağımlı değil. Bırakıp gidebiliyorum ama 4 aylık bir bebeğim var

Çocuk bakmakta zorlanmadım belkide ondan öyle...

Candan Erçetin in bir şarkısı var ya "annem ben seni yanına kâr kalanım" diye, çocuklara bakış açım öyle...

keşke hersey kucukluklerindeki gibi olsa :))
benim zaten niyetim yokda eşim diş yaptirmak icin gelmek istiyordu

Geçen gun babam benim oglanin resmine yorum yazmis. O da teşekkür ederim dedcim insallah kisa zamanda görüşürüz demis.
Babam hemen uzun bi mesaj yazmis
Sakinn gelmeyin şöyle böyle vs. Diye

Benim oglan, ben lafin gelisi oyle dediydim diyor
babam hemen döşenmiş

Yok canım, fikrim hep sabit
Bugün ak dediğime yarın b.k demiyorum
Öhöm öhömmm burda bi ikizler var o da oyle demiyor :))

Bugun mutfak dolaplarini sildim
2 odanın penceresini silip tülünü yikayip astim, evi süpürdüm, cocuklarin oyuncaklarini duzelttim (sanki burda yasiyolar, ev oyuncak dolu :))

Yarin da inş. Erken cikarim. haliyi makineyle yikayip, banyo fayanslarini temizlerim
Geriye ufak tefek işler kalir
Bide nikah icin kek yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…