Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yazik babanda napsin geliyordunuz her sene tabi korkmustur.

Konyada niye hic artis azlmiyor bilmiyorum abla. Demekki kendimize cok guveniyoruz
Su anda benim yakin akrabalarimdan 3 aile gecirdi. Sukur sikintili olan yada allah korusun vefat edeb yok . esimin is yerinden su son bir aydir hep pozitif vaka cikiyor. Bu zamana kadar duymamistik. Su bir aydir iyice artti.

hay masallah baya is yapmissin abla.
Benim kv gibi at gitsin oynamiyorsunuz nasilsa diye (birazda oyuncaklar kirik dokuktu)

iyi iş yapmışsın mefkuşum güle güle kirlensinler yarına da iş varmış daha hafta sonu nikah misafirler allah kolaylık versin inşallah herşey çok güzel geçer

Akşam eltimler geldi kızı ozlemisler Asya'nın herseye ağladığı hayır dediği gıcık dönem gelsede eltimlerde elini eteğini çekse bizden
Ya ben her gün anamla konuşmuyorum yoğunluktan ve telin çok oyaladigini düşünüyor ve sinir oluyorum lakin eltim hergun arar hemide görüntülü biseyde diyemiyorum kızı ozluyomus beni çok seviyomus güya
Evlilik zor zanaat sevdiceginin hatrina aynı tarzda görüşte olmadığın insanlarls ömrünü geçiriyorsun

yarından itibaren hava geri ısınacakmış hafta sonu baya sıcak olacak diye yığınla ütüyü yaptım bitirdim az önce
gündüz totoşum yer görmedi desem yeri makinede yorgan yıkadım baktım hiç temiz olmamış oğlanın yorganıydı kot pantolunu da boyasını çıkarmış yorgana çarşafa duşa kabin içine tıpa takıp boyuna ayakladım kaç kere deterjanladım duruladım saymadım banyo göçtü tabi orayı da hakladım paspaslarını yıkadım altının kaydırmazı erimiş gibi dökülmüş
makineme onla uğraştım yemek yaptım , yedik ben pert yattım kalkınca da çay ve ütü derken bu saat olmuş yavvf

yarına hepimiz güzel eksiler görürüz inşallah , iyi geceler canlar

ver telefonu asyanın eline eltinin kızıyla görüşsün sen işine bak gülüm her gün her gün çekilir gibi değil

ver telefonu asyanın eline eltinin kızıyla görüşsün sen işine bak gülüm her gün her gün çekilir gibi değil
Eltimin kızı yok 1 oğlu var ondan Asya merakı pek eşi dostuda kalmadı bana hayranlığı da ordan geliyor

Benim Çamaşır makinesinin kazanı düştü usta yorgan halı yikamaktan kaynaklı olduğunu söylemişti ..temizde yapmıyor bence en güzeli küvette cignrye cignrye yıkamak hem sporda oluyor
iyi geceler ablacığım sende iyi yorulmuşsun

Aa benim kızda öyle gelene geçene abi der laf atar çok sosyal demek koclugundanmis

Bu saat oldu daha yatmadim is guc bir de bir oyuna daldim telde
Yarin mesai de var
Menümü yazayim
15 dk tel bakıp bende uyumayı planlıyorum bizim mesainin saatide yok patron kaçta kalkarsa 1,5 yaşındaki kızım olur kendileri

Menemen mantığında olunca bozulmaz kaynatmak ve yeni kapak engelller diye düşünüyorum bozulmayı..inst takip ettiğim gıda mühendisi kapak nasıl kapatilir konserve en güvenilir şekilde nasıl yapılır çok güzel aciklamis onu bulup videosunu koymaya calisiyim

Günayın Hanımlar

Ve geldi bir Cuma günü daha

Güzel eksilerle gelip takımımızı 1.liğe taşıdığımız bir Cuma olması dileğiyle

Sizler uyandığınızda ben okulda olurum

Buraları boş bırakmayın

Kilo vererek zoru başarıyoruz, bu nedenle eksi gelenleri tebrik ve motive etmeyi abaaaaartınnnn.

Okuldan dönünce buralarda olacağım İnşallah

İki saat ne yemeği yapicam öyle canisi
Sadece yemek degil ki hayatim masayi hazirla topla bulasiklar. Dun aksam mesela yemege girismeden 1 bucuk saatlik bir programa camasir attim. Makina durdugunda ben hala mutfaktaydim. Yaptigimda karniyarik pilav yayla corbasi. Calisiyorum ama yemekleri hic ustunkoru yapmam. Anne sofrasi olacak her aksam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…