- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.581
Yazik babanda napsin geliyordunuz her sene tabi korkmustur.Geçen gun babam benim oglanin resmine yorum yazmis. O da teşekkür ederim dedcim insallah kisa zamanda görüşürüz demis.
Babam hemen uzun bi mesaj yazmis
Sakinn gelmeyin şöyle böyle vs. Diye
Benim oglan, ben lafin gelisi oyle dediydim diyor
babam hemen döşenmiş
hay masallah baya is yapmissin abla.Bugun mutfak dolaplarini sildim
2 odanın penceresini silip tülünü yikayip astim, evi süpürdüm, cocuklarin oyuncaklarini duzelttim (sanki burda yasiyolar, ev oyuncak dolu :))
Yarin da inş. Erken cikarim. haliyi makineyle yikayip, banyo fayanslarini temizlerim
Geriye ufak tefek işler kalir
Bide nikah icin kek yapicam
Benimde umudum bugünden şuan iyi açım sabah eksiyle uyanacagima eminimbu hafta cok eksı yok bende haftaya regl olucam oyuzden sanırım
geçen seneye göre daha kötüydü sınavı , inşallah bu sene düzenli çalışır da kazanır :)Geçen seneye göre nasıl abla
iyi iş yapmışsın mefkuşum güle güle kirlensinler yarına da iş varmış daha hafta sonu nikah misafirler allah kolaylık versin inşallah herşey çok güzel geçerBugun mutfak dolaplarini sildim
2 odanın penceresini silip tülünü yikayip astim, evi süpürdüm, cocuklarin oyuncaklarini duzelttim (sanki burda yasiyolar, ev oyuncak dolu :))
Yarin da inş. Erken cikarim. haliyi makineyle yikayip, banyo fayanslarini temizlerim
Geriye ufak tefek işler kalir
Bide nikah icin kek yapicam
ver telefonu asyanın eline eltinin kızıyla görüşsün sen işine bak gülüm her gün her gün çekilir gibi değilAkşam eltimler geldi kızı ozlemislerAsya'nın herseye ağladığı hayır dediği gıcık dönem gelsede eltimlerde elini eteğini çekse bizden
Ya ben her gün anamla konuşmuyorum yoğunluktan ve telin çok oyaladigini düşünüyor ve sinir oluyorum lakin eltim hergun arar hemide görüntülübiseyde diyemiyorum kızı ozluyomus beni çok seviyomus güya
Evlilik zor zanaat sevdiceginin hatrina aynı tarzda görüşte olmadığın insanlarls ömrünü geçiriyorsun
Eltimin kızı yok 1 oğlu var ondan Asya merakı pek eşi dostuda kalmadı bana hayranlığı da ordan geliyorver telefonu asyanın eline eltinin kızıyla görüşsün sen işine bak gülüm her gün her gün çekilir gibi değil
Benim Çamaşır makinesinin kazanı düştü usta yorgan halı yikamaktan kaynaklı olduğunu söylemişti ..temizde yapmıyor bence en güzeli küvette cignrye cignrye yıkamak hem sporda oluyoryarından itibaren hava geri ısınacakmış hafta sonu baya sıcak olacak diye yığınla ütüyü yaptım bitirdim az önce
gündüz totoşum yer görmedi desem yeri makinede yorgan yıkadım baktım hiç temiz olmamış oğlanın yorganıydı kot pantolunu da boyasını çıkarmış yorgana çarşafa duşa kabin içine tıpa takıp boyuna ayakladım kaç kere deterjanladım duruladım saymadım banyo göçtü tabi orayı da hakladım paspaslarını yıkadım altının kaydırmazı erimiş gibi dökülmüş
makineme onla uğraştım yemek yaptım , yedik ben pert yattım kalkınca da çay ve ütü derken bu saat olmuş yavvf
yarına hepimiz güzel eksiler görürüz inşallah , iyi geceler canlar
Aa benim kızda öyle gelene geçene abi der laf atar çok sosyal demek koclugundanmisÇok dikler ya dünya onların ekseninde sanki.
Benim oğlan dışarda benim adım bu seninki nedir diye geziyor. Herkesle tanışıp muhabbet etme merakı var. Özgüven tavan. Kız desen her şey ona ait. O istiyorsa her şey onun olmalı o incelemeli oynamalı. Koç çok zor Allah düşmanıma versin öyle düşman bana vermesin
15 dk tel bakıp bende uyumayı planlıyorum bizim mesainin saatide yok patron kaçta kalkarsaBu saat oldu daha yatmadim is guc bir de bir oyuna daldim telde
Yarin mesai de var
Menümü yazayim
Benim kapaklar 2.kullanimdi hava almış olabilir yaniltmayim seniTurşu gibi kurulursa bozuluyor mu yani
Menemen mantığında olunca bozulmaz kaynatmak ve yeni kapak engelller diye düşünüyorum bozulmayı..inst takip ettiğim gıda mühendisi kapak nasıl kapatilir konserve en güvenilir şekilde nasıl yapılır çok güzel aciklamis onu bulup videosunu koymaya calisiyimKaynatınca bozulmuyor mu canım benimkide bu sene bozuldu hersene çok güzel olurdu anlamadım. internette çok tarif var kimi kaynatıp yapıyor kimi kaynatmadan direk domatesleri rondodan geçiriyor bende rondodan geçirip yapıyorum hiç kaynatıp yapmadım
Almazsın almazsın sen mezun ol ben sana ogreticrm korumayıEsrarengiz bi kişiliğim var bi varım bi yoooom
Mezuniyet nasip olmadı olsa da kilo alırdım olmadı yine kilo aldım
İsin sirrida bu zaten yiyecek bişey bulamiyinca aç kalıp zayifliyorsunne yenebilirher şey yasak
Sadece yemek degil ki hayatim masayi hazirla topla bulasiklar. Dun aksam mesela yemege girismeden 1 bucuk saatlik bir programa camasir attim. Makina durdugunda ben hala mutfaktaydim. Yaptigimda karniyarik pilav yayla corbasi. Calisiyorum ama yemekleri hic ustunkoru yapmam. Anne sofrasi olacak her aksam.İki saat ne yemeği yapicam öyle canisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?