- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.601
Geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar dün başımda illet bi ağrı vardı hala hafiften var koltukta uyuyakalmışım gece zar zor yatağa gittim hala da uykum var
Hoş geldin tekrardan aramızaÇok şükür iyiyim kaptanım . Diyetime de uymaya çalıştım artık aktif katılabilirim.
Haftaya %2 miydi sabitlerin cezasıGünaydın kızlar
Geçen hafta:71,2
Bu hafta :71,2
Fark : 0,00
bu hafta böyle oldu bakalım
Fena değil canım Sen daha iyisini Yapardın eminim artık fazlasıyla spor yapmanın vakti geldi benceGunaydin kizlar.
Gecen cuma 73.3
Bugun 72.9
Fark -400 gr
Eksi candir ama bosa ac kaliyom gibi gelmeye basladi artik.
Sağolasın canım kalkıp hazırlanayım okula yürüyerek gideyim erken çıkarsam yolu da uzatırım Seviye-1 in günlük sporunu da aradan çıkarmış olurumGeçmiş olsun canım.
Yoğun bir gün geçirdin, belki ondan olmuştur.
Dinlen, geçer inşallah
Senin bir hafta çok iyi Ertesi hafta biraz daha az gidiyor sanki canım ama hep eksidesin maşallahGünaydın arkadaşlar kilo bildirimi yapayim
Gecen cuma 109.1
Bu cuma 108.5
Fark 0.6 kg
Yuzde 0.55
Eki Görüntüle 2681531
Her hafta yuzde yuksek gelmiyor olsun bakalim ekside olmak bile güzel
ben de farkettim canım bir hafta yüzde %2 civarı diger hafta % 0.5 civari oluyor.Senin bir hafta çok iyi Ertesi hafta biraz daha az gidiyor sanki canım ama hep eksidesin maşallah
takılı kaldım cnmHoş geldin tekrardan aramıza
Haftaya %2 miydi sabitlerin cezasıbacım ne çok dolaştın 71-72 de hadi kır bu zinciri 6lara gel
Fena değil canım Sen daha iyisini Yapardın eminim artık fazlasıyla spor yapmanın vakti geldi bence
Güzel canım artık son kilolar yavaş gitmesi normal geldi bana hedefin 50 ama yağ oranının da azalmış olmasının etkisi de olabilirgünaydın kızlar
hemen bildirim yapayım.
geçen cuma:59,3
bu cuma : 59
fark: -0,300
yüzde: 0,50 %
evet her yerde var bu tipler ama ben ölene kadar bu insanlara alışamayacağım sanırım. benimle uğraşmaya devam ederse konuşacağım. belki zamanla o da işine bakar.Maalesef her yerde karşımıza çıkabilecek tipler üzme kendini canım sen sadece işine bak
evet sabahtan akşama beraberiz. üstelik serviste de yan yana gidiyoruz. ben ne kötü ne iyi ne de tavırlı davranıyorum. umarım o da zamanla kabullenir. Allah razı olsun canımcanım ya okurken gerildim resmen insanın işinden çok çalışma arkadaşları daha önemli uzun bir vakit geçiriyoruz çünkü. İnşallah düzelir sen mesafeni koru zamanla kabullenir seni böyle. Ya da başka birime geçersin Allah kolaylık versin canım insanla uğraşacağına dağla taşla uğraş daha iyi...
belli ki var :) bu tiplere bunu sorduğunda cevapları belli...Bi sorunmu var deseydin
eğer uğraşmaya devam ederse güzel bir dille sormayı düşünüyorum ama umarım oda aynı dili kullanır.ya guzel bir dille soracaksin yada hic takmayacaksin canim. Sen isine bakacaksin canim
ya bu insanları anlamıyorum gerginlik olmadan herkes işine baksa. arkadaş olmamıza gerek yok ama gerginliğe de gerek yok. hem daha bir ay oldu işe başlayalı. benimle alakalı neden ters bu kız. neyse bende alışmaya çalışacağım. umarım o da bu duruma alışır.Açıkça konuş bence. Aramızda bir gerginlik seziyorum. Bir problem mi var? desen
Cumartesi asure pazar salca yapicaz sayiliyo mu:)Hoş geldin tekrardan aramıza
Haftaya %2 miydi sabitlerin cezasıbacım ne çok dolaştın 71-72 de hadi kır bu zinciri 6lara gel
Fena değil canım Sen daha iyisini Yapardın eminim artık fazlasıyla spor yapmanın vakti geldi bence
Kurbandan 3 gun kadar once diyetisyen cikisi konusuyoruz. Esime aman sadece 9 kilo yag vermem gerekiyomus dedim esimde ooo 2 teneke dedi. Annemde amaan 9 kilo neymis kurbana kessen kendi etini kavurmaz. Cok gulmustuk. Bozmiycan tabi moralini nasilsak oyle guzeliz biz.ben de farkettim canım bir hafta yüzde %2 civarı diger hafta % 0.5 civari oluyor.
Hiç moral bozmuyorum canım polikistik over insülin direnci vs. hastalıklarıma rağmen 10.5 kg gitti. 2 dolu 5 lt lik su bidonu kadar :)) Elhamdulillah çok şükür her halimize
Gecmis olsun bende cekiyorum ara ara bas agrisindan. Bazen gunlerce birakmiyor gerilim tipi dedi doktor hep is stresi.Günaydın kızlar dün başımda illet bi ağrı vardı hala hafiften var koltukta uyuyakalmışım gece zar zor yatağa gittim hala da uykum var
gecmis olsun cnm.Günaydın kızlar dün başımda illet bi ağrı vardı hala hafiften var koltukta uyuyakalmışım gece zar zor yatağa gittim hala da uykum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?