- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.641
%3 şart oldu sanaRegl ve bu hafta meyve çok yememin sonucu
79.8
Arti 200gr
Ne yazsaniz haklisiniz sopayla kovalayın beni
Valla benim de canım istiyor regl döneminin etkisi belki de kızlara da söz verdim seviye1 e başlayalım diyebaşın nasıl oldu gülüm
ayy aşure zamanıymış benim de eşim başladı aşure pişirirsin demeye :)
Günaydın arkadaşlar kilo bildirimi yapayim
Gecen cuma 109.1
Bu cuma 108.5
Fark 0.6 kg
Yuzde 0.55
Eki Görüntüle 2681531
Her hafta yuzde yuksek gelmiyor olsun bakalim ekside olmak bile güzel
günaydın kızlar
hemen bildirim yapayım.
geçen cuma:59,3
bu cuma : 59
fark: -0,300
yüzde: 0,50 %
Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Cuma 71.0
Bugün 70.4
6 lara az kaldı
Tebrikler kızlarGünaydın kızlar
Geçen Cuma 81
Bu Cuma 80,50
Fark 0,5
Kilo vermemişim geçen p.tesi çıkan yolculuk ödemleri falan gitmiş anca
Elimden geleni yapacağım bu hafta yaptığım yanlışları yapmayacağım%3 şart oldu sana
Valla benim de canım istiyor regl döneminin etkisi belki de kızlara da söz verdim seviye1 e başlayalım diye
Tebrikler canımkilo bilrimi
geçen cuma 82.4
bu cuma 82.0
fark -400 gr :)
pınar başa baş gidiyoruz bu hafta gülüm :)
Tebrikler canım iyi gitmişGeçen hafta 80.8
Bugün 80.2
Fark 0.6
Yüzde 0.68
Regl ve iştahimin olduğu bir hafta oldu buna şükür haftaya telafi etmeyen ne olsun
Tebrikler canimGunaydin kizlar pazartesi eksim daha fazlaydi bu ikilemde kalmak beni mahfetti ya bide yedik tabi regl geldi tatli istegi vs ama listeye girebillirsem guzel olcak insallah
Gecen hafta cuma: 74.0
Bugun: 73.6
Fark - 400 gr
Waaaavvvİyi gidiyor canım 61.9 çıktım bu sabah. 3 haftada 1 kilo gitmiş koruyorum sayılır
Naçizane bi tavsiyem var, akşam yemeğinden sonra bir şey yeme. Son hafta menüne baktım da yoğurt yemişsin, karpuz yemişsin. Gün içinde fazla tüketimin yok gibi. Yatağa biraz aç girmeyi dene. Gider inşallah kilolar bu ara durakladın sanki önceden veriyordun umutsuzluğa kapılma o yüzden.Sali gününden beri her sabah tartildim artı 1kiloydu hep bugune 800gr gitmis
Yoruldum ama birakamam rahat bir hamilelik geçirmek için zayiflamam lazım diye telkin ediyorum kendimi ☹
Hareketim arttı biraz canım ev temizliğine giriştim bu ara o yüzden gitti sanırımWaaaavvv
Kız sen yağ gibi eriyorsun resmen maşallah
Bu gidişle 5 li rakamlarida görürsün
Wuu aynen abla :)kilo bilrimi
geçen cuma 82.4
bu cuma 82.0
fark -400 gr :)
pınar başa baş gidiyoruz bu hafta gülüm :)
inşallah canımSüpersin canim haftaya sporu artirirsan 69 görürürsün ❤
Tebrikler canimGünaydın kızlarr
Bildirimim
Geçen hafta 81
Bugün 80.5
Fark -500 gr
Yoğun geçen bi haftaydı düne kadar sabittim.
Cumaya halledersin inşallah canım çok büyük arti degilGeçen cuma 76.8
Bu hafta 76.3
Yüzde 0.65
pazartesi +500 dü onunla 1kg gitmiş oldu ama işte
Tebrikler canimgecen cuma 68.1
bu cuma 66.1
fark -2 yol odemi vardi ondan bu kadar cok
Ucmelekannesi buda senin icin cnm
ptesi 66.8
cuma 66.1
fark-700
Canım bende bugünlerde zor veriyorum ama pes etmek yok bu kilolar gidecek inşallah bol su iç ödem varsa ödemi atarsinSali gününden beri her sabah tartildim artı 1kiloydu hep bugune 800gr gitmis
Yoruldum ama birakamam rahat bir hamilelik geçirmek için zayiflamam lazım diye telkin ediyorum kendimi ☹
Harekette çok önemli tabiki canım suan kilo versen de sabit kalsanda kilon çok iyiHareketim arttı biraz canım ev temizliğine giriştim bu ara o yüzden gitti sanırım
5li rakamları Görürsem hayır dememama korusam yetecek
Haftada kaç kilo gidiyordu böyle sizdeBen arada yoğurt, meyve falan yedim. Yoğurt canım istemiyorsa süt içtim. 2 ana 1 ara öğün yaptım genelde canım. Akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemedim.
Saat olarak 9-10 arası kahvaltı, 13-14 gibi ara öğün, 5-6 gibi akşam yemeği yiyordum çoğunlukla. 3 aşağı 5 yukarı oynuyordu işte saatler kızıma göre
Ya aslında çalışmaya başlayınca duzenim bozuldu, yeni düzen kurmaya çalışma evresinde de kendimi çok aç hissedip fazla yedim bu haftazaten kendi bedenini tanimak onemli canim. Nasil zayifliyorsan ve iyu hissediyorsan onu dene canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?