- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.661
İyi gidiyor canım 61.9 çıktım bu sabah. 3 haftada 1 kilo gitmiş koruyorum sayılır
Kahvaltida findik ceviz kuru kayisi tok tutuyor ve bagirsaklari calistiriyor. Ogle protein aksam sebze olmali. Diyetisyenim boyle vermisti. Gunu erken kapamak ve spor. Biliyorum bu isi ama baskul benim bildigimi bilmiyor anlamiyor. Yarinda inceldigim kadar eksi goremezsem o baskulde kirip aticam. Pantolonlarim bol gelmeye basladi ama baskukde tik yok.
Ben katı kurallara uyamiyorum yaYarın toplu olarak başlayalım, ne dersiniz kızlar
Ucmelekannesi
@zsaracoglu
Lusi
MmerVveeEee
@Beyazkugu87
@ela_2019
@Edibe12
yazarhanim35
@VisneReceliii
SEVİYE-1 YASAK LİSTESİ:
1- Ekmek ve un içeren her şey yasaklılar listesinde. Gerek yemeklerin terbiyesinde olsun gerekse ne amaçla olursa olsun bir gr dahi un yok. Şehriye ve tarhana çorbası gibi ürünler undan yapıldığı için bunlar da kullanılmıyor. Bakliyatlar ve kavrulmamış kuru yemişler serbest olmasına rağmen, bakliyat unları (mısır unu, kuruyemiş unları, mercimek unu vb.) yasaktır. Türü ne olursa olsun 40 gün boyunca sıfır gram un. Ayrıca kavrulmuş kuruyemişlerin hepsi ( leblebi,kavrulmuş fındık, kavrulmuş fıstık, kavrulmuş badem ve bilimum kuruyemişler) yasaktır. Ama çiğ badem, çiğ fındık, çiğ fıstık, ceviz, çiğ kaju, yer fıstığı serbest.
2- Makarna & Bütün şehriye türleri. (undan yapılırlar) Ayrıca irmikte yasak.
3- Pirinç ve pirinçten yapılan her hangi bir şey.
4- Patates ve patatesten yapılan her hangi bir şey.
6- Karatay usulü mercimekli krep.
7- Şeker ve şeker içeren herşey. Her tür tatlı, bal, pekmez dahi yok. Metabolizmalar normal haline dönünce A kan grupları için pekmez, 0 Kan grubu için bal, B ve AB kan grupları için bal/pekmez geri dönecek merak etmeyin.
8- Seviye-1 bitene kadar limon ve avakado hariç hiç bir meyve yok. Hurma ve kuru meyvelerde dahil (kuru kayısı, kuru incir, kuru üzüm vb.) Seviye-2’de hurma ve incir öğlen öğününde geri gelecek. Metabolizmamız normal haline dönünceye kadar ise diğer meyveler program boyunca yasaktır. Seviyeler tamamlanınca hepsi geri gelecek korkmayın.
9- Yemekler pişerken içine havuç koymak yasak. Kısaca pişmiş havuç yasak. Ama çiğ şekilde yada salata ile birlikte tüketilebilir. Çiğ şekilde tüketildiğinde seviye-1’de öğlen yenilirse akşam yememek gerekir. Akşam salatada yenilecekse bu sefer öğlen yememek gerekiyor. Kısacası gün içerisinde sadece öğünlerden bir tanesinde kullanınız.
10- Sade soda hariç markete satılan her içecek yasak (kola, gazoz, meyve suyu, nestea, nescafe, ayran vb.)
11- İki öğün arasında yada akşam öğününden sonra (sıvı alım saatlerinde ) sadece su, bitki çayı, çay, türk kahvesi, sade soda içebilirsiniz. Süt, sütlü kahve, ayran, kefir gibi şeyler içilmez, yasak.
12- Kızartma olarak pişirilen herşey yasak.
13- Mısırın her türlüsü (haşlama,közleme,patlamış vs.) yasak.
14- Kestane yasak.
15- Balkabağı yasak.
16- Nar Ekşisi yasak.
17- Yulaf yasak.
SIVI ALIM KURALLARI:
1- Her yemekten en az 30 dakika önce 1 bardak su içiniz.
2- Yemekle birlikte kesinlikle hiç bir sıvı alımı yok. (ayran, çay, su, maden suyu vb)
3- Yemekten en az 1.5 saat ideali 2 saat sonra su, çay, bitki çayı yada türk kahvesi içebilirsiniz. Bu maddelere sıvı alım kuralları deniyor.
ALTIN KURALLAR:
1- Akşam yemekten kalktığınızda açlık hissi olmayacak yani karnınızı doyurun. Şişirin demiyorum doyurun.
2- Yemek ağızda sıvı olana kadar iyice çiğnenecek. Löp Löp yutmak kesinlikle yok. İsterseniz en sağlıklı besini yiyin, güzel çiğnemediğiniz taktirde vücudunuzun daha çok insülin salgılanmasına sebep olacaktır. Kısacası iyi çiğnemeden ne yerseniz yiyin vücudunuzda tıpkı yasaklı listesindeki bir şey yemişsiniz etkisi oluşacak. Düşünsenize tatlı yememek için mücadele ediyorsunuz ama yediğiniz yemekleri iyice çiğnemeden yuttuğunuz için tatlı yemiş gibi etkileniyorsunuz. Bunu kim ister?
3- Uyku ile yemek arasında minimum 4 saat olacak ideali 5 saattir.
4- Her gün mutlaka en az 30 dk yürüyüş yapılacak. Akşam yemeğinden bir süre sonra olursa harika olur ama bu zamanlama olmazsa olmaz bir kural değildir. Olmazsa olmaz günde 30 dakika yürüyüş yapmak. Gün içinde evinde çalışan hanımların yaptıkları işlerle bu 30 dakikanın bir ilgisi yok. Bunu ayrıca yapmak zorundalar.
5- Tecrübeler gösterdi ki, yemekler ne kadar lezzetli olursa doygunluk hissi o kadar fazla oluyor. Bu bağlamda her türlü baharat kullanmak serbest.
6- Ne zaman açlık hissi oluşursa hareket edin, hareket açlığı bastıran yegane sistemdir. Buna şaşacaksınız. Kalkın hemen azıcık, bir 5-10 dk yürüyün.
baya is yapmissin abla. Gule gule kirletin.yarından itibaren hava geri ısınacakmış hafta sonu baya sıcak olacak diye yığınla ütüyü yaptım bitirdim az önce
gündüz totoşum yer görmedi desem yeri makinede yorgan yıkadım baktım hiç temiz olmamış oğlanın yorganıydı kot pantolunu da boyasını çıkarmış yorgana çarşafa duşa kabin içine tıpa takıp boyuna ayakladım kaç kere deterjanladım duruladım saymadım banyo göçtü tabi orayı da hakladım paspaslarını yıkadım altının kaydırmazı erimiş gibi dökülmüş
makineme onla uğraştım yemek yaptım , yedik ben pert yattım kalkınca da çay ve ütü derken bu saat olmuş yavvf
yarına hepimiz güzel eksiler görürüz inşallah , iyi geceler canlar
gecen hafta yuzden eksin supermis canim.Günaydın kızlar
Geçen hafta:71,2
Bu hafta :71,2
Fark : 0,00
bu hafta böyle oldu bakalım
ilsun canim arti yada sabit degilsin en azindan. Haftaya guzel olur eksin insGunaydin kizlar.
Gecen cuma 73.3
Bugun 72.9
Fark -400 gr
Eksi candir ama bosa ac kaliyom gibi gelmeye basladi artik.
gecen hafta sende guzel vermissin canim.Günaydın arkadaşlar kilo bildirimi yapayim
Gecen cuma 109.1
Bu cuma 108.5
Fark 0.6 kg
Yuzde 0.55
Eki Görüntüle 2681531
Her hafta yuzde yuksek gelmiyor olsun bakalim ekside olmak bile güzel
olsun canim kilona gore guzel gitmis canimgünaydın kızlar
hemen bildirim yapayım.
geçen cuma:59,3
bu cuma : 59
fark: -0,300
yüzde: 0,50 %
guzel eksi canim tebriklerGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Cuma 71.0
Bugün 70.4
6 lara az kaldı
o zaman yinede guzel gitmis canimGünaydın kızlar
Geçen Cuma 81
Bu Cuma 80,50
Fark 0,5
Kilo vermemişim geçen p.tesi çıkan yolculuk ödemleri falan gitmiş anca
kiz sennnnn listedisin kizzzRegl ve bu hafta meyve çok yememin sonucu
79.8
Arti 200gr
Ne yazsaniz haklisiniz sopayla kovalayın beni
yinede eksisin canim .Gunaydin kizlar pazartesi eksim daha fazlaydi bu ikilemde kalmak beni mahfetti ya bide yedik tabi regl geldi tatli istegi vs ama listeye girebillirsem guzel olcak insallah
Gecen hafta cuma: 74.0
Bugun: 73.6
Fark - 400 gr
hadi abla hizlan bak pinari yenecen dahakilo bilrimi
geçen cuma 82.4
bu cuma 82.0
fark -400 gr :)
pınar başa baş gidiyoruz bu hafta gülüm :)
gecen hafta guzel vermissin canim.Geçen hafta 80.8
Bugün 80.2
Fark 0.6
Yüzde 0.68
Regl ve iştahimin olduğu bir hafta oldu buna şükür haftaya telafi etmeyen ne olsun
tebrikler canimGünaydın kızlarr
Bildirimim
Geçen hafta 81
Bugün 80.5
Fark -500 gr
Yoğun geçen bi haftaydı düne kadar sabittim.
gayet guzell eksi canim. Tebrikler.gecen cuma 68.1
bu cuma 66.1
fark -2 yol odemi vardi ondan bu kadar cok
Ucmelekannesi buda senin icin cnm
ptesi 66.8
cuma 66.1
fark-700
tebrikler canimGeçen cuma 76.8
Bu hafta 76.3
Yüzde 0.65
pazartesi +500 dü onunla 1kg gitmiş oldu ama işte
arada takılıyor canım moral bozmak yokGunaydin kizlar.
Gecen cuma 73.3
Bugun 72.9
Fark -400 gr
Eksi candir ama bosa ac kaliyom gibi gelmeye basladi artik.
Günaydın kızlar dün başımda illet bi ağrı vardı hala hafiften var koltukta uyuyakalmışım gece zar zor yatağa gittim hala da uykum var
aynen bazen yavaşlıyor vücut o kiloyu bi kabul ediyor sanırım bilemedimGünaydın arkadaşlar kilo bildirimi yapayim
Gecen cuma 109.1
Bu cuma 108.5
Fark 0.6 kg
Yuzde 0.55
Eki Görüntüle 2681531
Her hafta yuzde yuksek gelmiyor olsun bakalim ekside olmak bile güzel
günaydın kızlar
hemen bildirim yapayım.
geçen cuma:59,3
bu cuma : 59
fark: -0,300
yüzde: 0,50 %
Cumartesi asure pazar salca yapicaz sayiliyo mu:)
Annem bos birakmiyoki hic.
ayyy minicik kalmıışşş azcık sıksan pazartesı salı bıle gorursun 6 ları darısı başımaaGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Cuma 71.0
Bugün 70.4
6 lara az kaldı
Günaydın kızlar
Geçen Cuma 81
Bu Cuma 80,50
Fark 0,5
Kilo vermemişim geçen p.tesi çıkan yolculuk ödemleri falan gitmiş anca
Regl ve bu hafta meyve çok yememin sonucu
79.8
Arti 200gr
Ne yazsaniz haklisiniz sopayla kovalayın beni
senın de haftaya yuzden fazla olur canım reglı atlatmıssın yaGunaydin kizlar pazartesi eksim daha fazlaydi bu ikilemde kalmak beni mahfetti ya bide yedik tabi regl geldi tatli istegi vs ama listeye girebillirsem guzel olcak insallah
Gecen hafta cuma: 74.0
Bugun: 73.6
Fark - 400 gr
kilo bilrimi
geçen cuma 82.4
bu cuma 82.0
fark -400 gr :)
pınar başa baş gidiyoruz bu hafta gülüm :)
regle gore ıyı vermişsin valla ben reglımden 1 hafta once ınsanlıktan cıkıyorum regl bıtene kadar devam edıyor bu durumGeçen hafta 80.8
Bugün 80.2
Fark 0.6
Yüzde 0.68
Regl ve iştahimin olduğu bir hafta oldu buna şükür haftaya telafi etmeyen ne olsun
haftaya baya kişi 7 leri görücek süpeerrGünaydın kızlarr
Bildirimim
Geçen hafta 81
Bugün 80.5
Fark -500 gr
Yoğun geçen bi haftaydı düne kadar sabittim.
eksi eksidir olsun haftaya daha çok giderGeçen cuma 76.8
Bu hafta 76.3
Yüzde 0.65
pazartesi +500 dü onunla 1kg gitmiş oldu ama işte
pes etmek yoookkk 1 haftadır hamburger kısır patates kızartması dıye aglıyorum yediğim çorba ıspanak çünkü kilo vermek kalıcı mutluluk patates kızartması geçici kalıcı mutluluklar elde edıcez hepimiz biraz sabırSali gününden beri her sabah tartildim artı 1kiloydu hep bugune 800gr gitmis
Yoruldum ama birakamam rahat bir hamilelik geçirmek için zayiflamam lazım diye telkin ediyorum kendimi ☹
uzulme haftaya daha fazla veririsinKilo Bildirimi
Geçen cuma:74,5
Bugün: 74,2
Fark: 0,3
Yüzde: 0,40
valla fotografı gorunce bu hanım kızımın burda ne işi var acaba dedimmm ıncesin cidden yağ kas miktarına falan baktırdın mıEki Görüntüle 2681659
Ben de çok ince görünüyorum aynadaki görüntümden çok memnunum. Hatta bugün öğretmenler arasında kilo tahmini yapıyorduk bana herkes en fazla 64 filan görünüyorsunuz dedi mutlu oldum. Karnım dümdüz, kalcam yok, elbisem dar olmasına rağmen çok fit görünüyorum. Ama kilo aynı değişmedi, tabi bunda benim yemem de etkili
bu hafta regl oldum cnm pazartesi 71,7 çıktım ondan kaynaklı sanırımbaya is yapmissin abla. Gule gule kirletin.
Bugun dinlenme gunun olsun artij
gecen hafta yuzden eksin supermis canim.
Bu hafta neden boyle oldu acaba en azindan artida degilsin listede oldugun icin.
Haftaya guzel eksi gelir senden bence
ilsun canim arti yada sabit degilsin en azindan. Haftaya guzel olur eksin ins
gecen hafta sende guzel vermissin canim.
Bu haftada gayet guzel bence her hafta ayni gidecek diye bisey yok sonucta
olsun canim kilona gore guzel gitmis canim
guzel eksi canim tebrikler
o zaman yinede guzel gitmis canim
kiz sennnnn listedisin kizzz
Sadece meyve mi sebeb canim menylerine bakmadim gelecek haftaya guzel eksiyle gelmen lazim
yinede eksisin canim .
hadi abla hizlan bak pinari yenecen daha
gecen hafta guzel vermissin canim.
Ama bu hafta da guzel vermissin canim
tebrikler canim
gayet guzell eksi canim. Tebrikler.
Ve hadi sana bir mujde veriyim sen beni yedin bitirdin
tebrikler canim
Rakibem bu Haftada sen beni yendinselam kızlaar hemen kilomu yazayım sonra sizinkilere bakacağım
geçen hafta 72.1
bugun 71.3
fark 800gr
yüzde 1.11
haftaya regl olacağım için mi bilmiyorum bu hafta az gitti ucundan ucundan yanaşıyorum 6 lara
Gunaydinnn
Bende kizi yuvaya birakip geleyim :))
Onlarin arabasi bozuldu, yurumesinler ddidim
Bugün iş azdı erken geldim
Temizlik yapilacak evde :)
Kısliklari bitirdm sukur haftayada belki kahvaltilik sos tarzi yaparm sonra tamam ztn dha bisibyapmamKisliklari eşin evde iken yap bebiş ayağının altında dolasmassa daha iyi olur
Mangal iside kotu olmuş var ama bunda da bı hayır vardır cnm
Boyun kac cnm merak ettimEki Görüntüle 2681659
Ben de çok ince görünüyorum aynadaki görüntümden çok memnunum. Hatta bugün öğretmenler arasında kilo tahmini yapıyorduk bana herkes en fazla 64 filan görünüyorsunuz dedi mutlu oldum. Karnım dümdüz, kalcam yok, elbisem dar olmasına rağmen çok fit görünüyorum. Ama kilo aynı değişmedi, tabi bunda benim yemem de etkili
Reglden bı kacgun önce en zoru benim içinde reglde daha iyiyim bugün bitti şükür önümüzdeki aya kadar rahatimarada takılıyor canım moral bozmak yok
çok geçmiş olsun canım
aynen bazen yavaşlıyor vücut o kiloyu bi kabul ediyor sanırım bilemedim
canım senın hedef 50 miydi?
aşure miiiiiiçok seviyorummm
ayyy minicik kalmıışşş azcık sıksan pazartesı salı bıle gorursun 6 ları darısı başımaa
senınde 7 lere azıcık kalmıs kalmış canım hadi bakalım
haftaya senın yuzden baya yuksek olur ozaman canım modunu düşürme
senın de haftaya yuzden fazla olur canım reglı atlatmıssın ya
hadi bakalım 7 lere az kalmış
regle gore ıyı vermişsin valla ben reglımden 1 hafta once ınsanlıktan cıkıyorum regl bıtene kadar devam edıyor bu durum
haftaya baya kişi 7 leri görücek süpeerr
eksi eksidir olsun haftaya daha çok gider
pes etmek yoookkk 1 haftadır hamburger kısır patates kızartması dıye aglıyorum yediğim çorba ıspanak çünkü kilo vermek kalıcı mutluluk patates kızartması geçici kalıcı mutluluklar elde edıcez hepimiz biraz sabır
uzulme haftaya daha fazla veririsin
valla fotografı gorunce bu hanım kızımın burda ne işi var acaba dedimmm ıncesin cidden yağ kas miktarına falan baktırdın mı
Bende bugün domates alıp sos yapıyım istiyorumAblaaa ozledim napiyorsn ya listeye girecem bak sensiz olmaz beraber costuralim gel de :)
Kısliklari bitirdm sukur haftayada belki kahvaltilik sos tarzi yaparm sonra tamam ztn dha bisibyapmam
Aynen cnm vardir bir hayir
Boyun kac cnm merak ettim
sagol cnm. hani senin kilo bildirimin yok goremedimgayet guzell eksi canim. Tebrikler.
Ve hadi sana bir mujde veriyim sen beni yedin bitirdin
bu hafta veremedım kendımı resmen 7/24 pis gıda aşerdim zor bir haftaydı benım için ıyı gıttı yıne şükürRakibem bu Haftada sen beni yendintebrik ederim bacım hakettin aldin
ayy super bır eksiii tebrikler canımMerhaba Kızlar
Sabah tartıldım ama ancak girebildim
Geçen cuma:73.5
Bugün:71
Fark:2.5
Yüzde:3.29
Bence asıl fark 1 gerisi ödemdiama bu hafta hiç spor yapamadım spor yapabilsem ciddi bi kilo kaybım olabilirdi. Neyse kısmet
Handandandan listeye almayı unutma lütfen sevgili kaptanım
Aynen canım memnunum ben deHarekette çok önemli tabiki canım suan kilo versen de sabit kalsanda kilon çok iyi
hafta olarak değişiyordu da 10 temmuz-7 ağustos arası 7,5 kilo verdim. 1 ayda 7,5 kilo diyeyimHaftada kaç kilo gidiyordu böyle sizde
SüperMerhaba Kızlar
Sabah tartıldım ama ancak girebildim
Geçen cuma:73.5
Bugün:71
Fark:2.5
Yüzde:3.29
Bence asıl fark 1 gerisi ödemdiama bu hafta hiç spor yapamadım spor yapabilsem ciddi bi kilo kaybım olabilirdi. Neyse kısmet
Handandandan listeye almayı unutma lütfen sevgili kaptanım
estagfirullah cnm. eminim seviyeler iyi gelecek sana kilolarin bi anda dokulecek moralini yuksek tutGecen cuma 75
Bu cuma 74.5
Pazartesiden bu yana 100grmcik gitmis anlamadim ben.
@Furha63 tebrikler canim ezdin gectin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?