Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ablaaa ozledim napiyorsn ya listeye girecem bak sensiz olmaz beraber costuralim gel de :)
kuzumm bende özledim ama firsat bulamiyorumki

Keske senin kilonda olsam
heee
Ben boş durmayi sevmiyom
Kızlar ben evde bile siyah giyinmeye başladım sizde de var mı bu. Kilolarımdn çok utanıyorum eskiden ne güzeldi sallamazdım hiç
Bence bu iyiye isaret
Takmamak hic iyi olmuyor

Ablaaa ozledim napiyorsn ya listeye girecem bak sensiz olmaz beraber costuralim gel de :)
kuzumm bende özledim ama firsat bulamiyorumki

Keske senin kilonda olsam
heee
Ben boş durmayi sevmiyom
Kızlar ben evde bile siyah giyinmeye başladım sizde de var mı bu. Kilolarımdn çok utanıyorum eskiden ne güzeldi sallamazdım hiç
Bence bu iyiye isaret
Takmamak hic iyi olmuyor

Kilo veren herkesi tebrik ederim kizlar
Ama bu hafta cogunluk gr ci olmuşuz sanki :))
Abloşum pandispanyam çikelatam listeye girecek misin hazırla kendini artık dert iş güç telaş bitmiyor bitmeyecek gençliğinin baharını şişko geçirme artık gel çıpıs çıtır olalım

Bir gelinin çığlıklarını duydum :) tayin vaktiniz gelmiş

18ine kadar okuldayız

denizbenimadim tebrik ederim canım, ödem atmış bile olsan yüzden çok güzel

Edibe12 senide tebrik ederim canım, hasta olmana rağmen diyeti bırakmayıp üstüne birde çok güzel yüzde ile geldiğin için teşekkür ederim

strontium tebrik ederim canım, %1 üzeri gayet güzel bi yüzde ile yağları eritmeye devam ediyorsun

@Furha63 sende çok güzel vermişsin canım, tebrik ederim

Haftaya sizlerden yine güzel yüzdeler bekliyorum

Azim ve istikrarla devam edelim

Aynen canim gayet hos gorunuyorsun. Elbisende pek guzelmis. Ama olsun bizde bi 50 kilo olup azcik hevesimizi alalim. Cok merak ediyorum nasil bi duygu boyle cimento torbasi kadar olmak :)

Sıra geldi 500 gramcılara

VisneReceliii

ATTRAENTE

Poni Bon

Ucmelekannesi

sizleri de tebrik ederim kızlar

Haftada yarım kilo fena değil ama yolunuzu çok uzatır, çok daha iyi olabilirdi, eksiklerinize odaklanıp haftaya daha iyi iş çıkarmanızı diliyorum

Durmak yok, Azim ve istikrarla yola devam

Sıra haftada 500 gram bile kilo veremeyen 400 gramcılarda

C chnnmkiz

Pnrrr-12

ekim2009

Yarım kilodan az vermiş olsanız da tebril ederim kızlar

Daha iyi olabilirdi, lütfen eksiklerinize yönelin kızlar....

Haftaya daha iyi sonuçlar bekliyorum sizlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…