- 1 Mayıs 2020
- 718
- 3.360
- 28
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.701
Sporun etkisi sanırım, vücudum sıkılaşmışHakkaten 65 gibisin güzel görünüyosn
kuzumm bende özledim ama firsat bulamiyorumkiAblaaa ozledim napiyorsn ya listeye girecem bak sensiz olmaz beraber costuralim gel de :)
heeeEki Görüntüle 2681716
662. Etapta ayrılmışım %5 de problem yok sanıyorum.
Handandandan sen yine böylemişsin aylar geçmiş sen hala aynısın
Mefkurem abloşşş sen de 89 muşsun aboreyyyy
Bence bu iyiye isaretKızlar ben evde bile siyah giyinmeye başladım sizde de var mı bu. Kilolarımdn çok utanıyorum eskiden ne güzeldi sallamazdım hiç
kuzumm bende özledim ama firsat bulamiyorumkiAblaaa ozledim napiyorsn ya listeye girecem bak sensiz olmaz beraber costuralim gel de :)
heeeEki Görüntüle 2681716
662. Etapta ayrılmışım %5 de problem yok sanıyorum.
Handandandan sen yine böylemişsin aylar geçmiş sen hala aynısın
Mefkurem abloşşş sen de 89 muşsun aboreyyyy
Bence bu iyiye isaretKızlar ben evde bile siyah giyinmeye başladım sizde de var mı bu. Kilolarımdn çok utanıyorum eskiden ne güzeldi sallamazdım hiç
Abloşum pandispanyam çikelatam listeye girecek misin hazırla kendini artık dert iş güç telaş bitmiyor bitmeyecek gençliğinin baharını şişko geçirme artık gel çıpıs çıtır olalımKilo veren herkesi tebrik ederim kizlar
Ama bu hafta cogunluk gr ci olmuşuz sanki :))
Ben listeden ayrildim ya, giremiyomAbloşum pandispanyam çikelatam listeye girecek misin hazırla kendini artık dert iş güç telaş bitmiyor bitmeyecek gençliğinin baharını şişko geçirme artık gel çıpıs çıtır olalım
ben de yapacağım bu aksam inşallah dün yorgunluktan yapamadım
Bir gelinin çığlıklarını duydum :) tayin vaktiniz gelmişKızlar biz köye gidiyoruz kayınvalidemler köyde ev yaptırdı yazın kalmak için serin diye kayınvalideciğim yalnızmışpazar günü döneceğiz benden haber alamazsınız bilin ki çok mutluyumdur (?) köyde internet edge çekiyor gelmeye çalışacağım yine de
18ine kadar okuldayızŞükürler olsun seminer haftasını da bitirdik alnımızın akıyla.
Kocayı da anasına yolladım, ne kadar kalır belli değil...
Bebeğimin yemeğini yedirip listeyi hazırlayacağım ama kötüyüz bu hafta, sürpriz beklemeyin yani
Bizde evden canlı dersteyiz canım18ine kadar okuldayız
Aynen canim gayet hos gorunuyorsun. Elbisende pek guzelmis. Ama olsun bizde bi 50 kilo olup azcik hevesimizi alalim. Cok merak ediyorum nasil bi duygu boyle cimento torbasi kadar olmak :)Eki Görüntüle 2681659
Ben de çok ince görünüyorum aynadaki görüntümden çok memnunum. Hatta bugün öğretmenler arasında kilo tahmini yapıyorduk bana herkes en fazla 64 filan görünüyorsunuz dedi mutlu oldum. Karnım dümdüz, kalcam yok, elbisem dar olmasına rağmen çok fit görünüyorum. Ama kilo aynı değişmedi, tabi bunda benim yemem de etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?