- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.801
Aminn ablaaahoş geldin bumerangım bi teneemmm , annenlere doyamıyorsun maşallah , kız cinsiyet belli olmuş üstüne adını bile belirlemişsiniz ..talha.. rabbim sağ selamet kucağına almayı da nasip etsin
Evet kuzum benim için gerçekten iyi oldu. Ekmek elden su göldenHoş geldin canım iyi olmuş annenlerin yanında olmuş olman doğumdan sonra da sık sık gelip giderseniz çok rahat edersin inşallah
Hoşbuldum canımgecmis olsun canim. İns normal bir griptir. Bizide haberdar et olurmu sonuctan canim
zevkle okudum abla gercekten
hosgeldin busra. İns saglikla istedigin kiloya ulasirsin. Ben hatice 3 cadi kizim var
Hosgeldin canim . nasil gidiyor hamilelik. Bebis nasil.
Kac haftalik oldunuz. Cok mu sordum
Adina da karar vermissiniz herhalde talha guzel isim canim. Benim yigenimin adi da talha
Elimin altında kız olunca herkes kız doğuruyor zannediyorum bazen
Aminnn kuzumGastrikAsit paşa sağlıkla gelsin ismi cok guzel bizimde 2 ismimiz talha :)
Geçen gün aynısını söyledimBebek doğunca çağırırsanız gelmem de o zaman
Aman bosver cnm can sikmaya degmezKızlar birazdn gelicem aksam yemegi camasir katlama cocugn yemegi vs derken bide cayi disarda icelm diye sitenin parkina indik. Esimde anlamsiz bi kiskanclik yapti canmi sktı zaten 3 erkek oturuyordu recebide taniyan vardi arada cocugu cagrdi falan ben yaklasmadm ama guya esim o ara bize gelin demis bikackez ben gormemisimsöylendi biraz yok geln diyorm gelmiyonuz diye gormedm dedm sen gelseydn.
Yapmazdi normalde boyle seyler sasirdm.
Aman neys artk menu yazma zorunlulugm oldugna gore az sonra cuma menumu yazicam biraz kotu ama yarindan itibaren cıss olmiycak :) cok motiveym suanda hatta yarn ölcu de alicam.
Hayırlı olsun, hangi marka modeli aldınekim2009
Bugün daha iyimisin cnm
Dünde bi sürü iş yapmışın
Kac günlük kafa karisikligi sonrasinda nihayet ütümu aldimhaftaya gelir heralde
Nazliiiii bebisim iyi olmaniza sevindim canimcimAminn ablaaaseni de cook özledim ne zamandır denk gelemedik seninle. Oğlunun tercih sonuçları nasıl bu sene sınava girecekti diye hatırlıyorum.
Evet kuzum benim için gerçekten iyi oldu. Ekmek elden su gölden
Hoşbuldum canım
Çok şükür iyi gidiyor, ilk zamanlardaki sıkıntılarım kalmadı maşallah diyim de
24 haftalık oldu paşacık, o da iyi elhmdllh
Sen napiyosun nasıl gidiyo kızlarla,kilolar ne durumda
Biz de hep olursa kızımız olur zannediyoduk supriz oldu, başta bi adapte olamadım ben de. Giydiririm süslerim, saçlarıni yaparım falan evcilik gibiydi benim için çocuk hayali. Erkek olduğunu duyunca bi şaşırdım o yüzden ama alıştım şimdi
Aminnn kuzum
Aaaaa çok şaşırdım adaş olacak kuzular o zaman.
Ben başından beri hep Enes Talha istemiştim, eşim Enesi istemedi. Talhaya zor ikna ettim2 isim koyalım dedi onu da istemedim.
Etrafimdakiler bu ismin söylenmesi çok zor diyo hep ben de banane uğraşıp söylesinler diyorum
Sen ne düşünüyorsun, bir de ince a ile mi kullaniyosunuz kalın ile mi? İnce a ile söylemesi daha zor o konuda haklılar.
Geçen gün aynısını söyledim
Annem bebek olunca daha çok bu tarafta zaman geçiririz dedi. Ben de her dakika düzenini bozamayiz çocuğun siz gelirsiniz dedim.
Sagolasin tatlim, insallah iyi cikarHayırlı olsun, hangi marka modeli aldın
Bi sırrım yok insan gibi yedim o kadardenizbenimadim bireyselde 1.ligini tebrik ederim canım
"Birinciler Sırrını Paylaşıyor" topiğine sırrını yazman gerekiyor
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
Türkiye de yok bu model
Bunu yaz o zamanBi sırrım yok insan gibi yedim o kadar
Masallah iş dönüşü okadar iş yapmaya enerjin kaliyor cnmKizlar iyi aksamlar
Eve geldim yarin asure pazar salca telasem var diye hizlandirilmis bir temizlik yaptim evi supurdum sildim. Cocuklar babalariyla gezmede daha gelmediler pizza istediler onu yaptim firina attim hasatim ciktim bide eve is getirdim yarin asure isini halledip bilgisayatmr basina gecmen lazim. Simdi ben ne zaman spor yapabilirim? Yok vakit bulamiyorum . İs yerinde ogle molalarinda yarim saat yuruyodum ama yogunluktan onuda yapamadim bu hafta. Spor yapmiyorum ana isyeri disinda bir dakika oturmuyorum. Suan ter icindeyim cocuklari masaya oturtup dusa giricem. Dertlesesim geldi. Soyle sabah kalkip evi toparlayip aksama kadar oturanlara cok ozeniyorum.
Senin gibi akilli bi kadin dert yemez, yedirirDert yiyorum, o kilo yapıyor
Not: Şaka değil, gerçek
Kizzz ödem attim falan demeBi sırrım yok insan gibi yedim o kadar
Susuyorum şu andaSenin gibi akilli bi kadin dert yemez, yedirir
Her öğün 4 dilim ekmekten tek dilim yada sıfır ekmeğe geçtim dese bile yeterKizzz ödem attim falan deme
Susunca, patlamak iyi olmuyor :)))Susuyorum şu anda
Son damla damladığında o da olacak
Aynen canım kaptanım kiloda neymiş ezer geçerim beee@Elisa01 bu hafta geçen haftalara göre daha iyi vermişsin canım, tebrik ederim
Takıma daha fazla gelmen nedeniyle motivasyonunun artığını düşünüyorum
Bu da philipsTürkiye de yok bu model
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?