Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar birazdn gelicem aksam yemegi camasir katlama cocugn yemegi vs derken bide cayi disarda icelm diye sitenin parkina indik. Esimde anlamsiz bi kiskanclik yapti canmi sktı zaten 3 erkek oturuyordu recebide taniyan vardi arada cocugu cagrdi falan ben yaklasmadm ama guya esim o ara bize gelin demis bikackez ben gormemisim söylendi biraz yok geln diyorm gelmiyonuz diye gormedm dedm sen gelseydn.
Yapmazdi normalde boyle seyler sasirdm.

Aman neys artk menu yazma zorunlulugm oldugna gore az sonra cuma menumu yazicam biraz kotu ama yarindan itibaren cıss olmiycak :) cok motiveym suanda hatta yarn ölcu de alicam.

hoş geldin bumerangım bi teneemmm , annenlere doyamıyorsun maşallah , kız cinsiyet belli olmuş üstüne adını bile belirlemişsiniz ..talha.. rabbim sağ selamet kucağına almayı da nasip etsin
Aminn ablaaa seni de cook özledim ne zamandır denk gelemedik seninle. Oğlunun tercih sonuçları nasıl bu sene sınava girecekti diye hatırlıyorum.

Hoş geldin canım iyi olmuş annenlerin yanında olmuş olman doğumdan sonra da sık sık gelip giderseniz çok rahat edersin inşallah
Evet kuzum benim için gerçekten iyi oldu. Ekmek elden su gölden
Hoşbuldum canım
Çok şükür iyi gidiyor, ilk zamanlardaki sıkıntılarım kalmadı maşallah diyim de
24 haftalık oldu paşacık, o da iyi elhmdllh
Sen napiyosun nasıl gidiyo kızlarla,kilolar ne durumda
Elimin altında kız olunca herkes kız doğuruyor zannediyorum bazen
Biz de hep olursa kızımız olur zannediyoduk supriz oldu, başta bi adapte olamadım ben de. Giydiririm süslerim, saçlarıni yaparım falan evcilik gibiydi benim için çocuk hayali. Erkek olduğunu duyunca bi şaşırdım o yüzden ama alıştım şimdi
GastrikAsit paşa sağlıkla gelsin ismi cok guzel bizimde 2 ismimiz talha :)
Aminnn kuzum
Aaaaa çok şaşırdım adaş olacak kuzular o zaman.
Ben başından beri hep Enes Talha istemiştim, eşim Enesi istemedi. Talhaya zor ikna ettim 2 isim koyalım dedi onu da istemedim.
Etrafimdakiler bu ismin söylenmesi çok zor diyo hep ben de banane uğraşıp söylesinler diyorum
Sen ne düşünüyorsun, bir de ince a ile mi kullaniyosunuz kalın ile mi? İnce a ile söylemesi daha zor o konuda haklılar.
Bebek doğunca çağırırsanız gelmem de o zaman
Geçen gün aynısını söyledim
Annem bebek olunca daha çok bu tarafta zaman geçiririz dedi. Ben de her dakika düzenini bozamayiz çocuğun siz gelirsiniz dedim.

Aman bosver cnm can sikmaya degmez
Erkekler özel gunlerinde alingan oluyolar

Nazliiiii bebisim iyi olmaniza sevindim canimcim çok şanslisin

Calismiyorsun sen degilmi
Eşinin iş yeri ne oldu

Bi sırrım yok insan gibi yedim o kadar

Masallah iş dönüşü okadar iş yapmaya enerjin kaliyor cnm
Ben hep ayakta oldugum icin belki, eve gelince ölü gibi oluyorum :))

@Elisa01 bu hafta geçen haftalara göre daha iyi vermişsin canım, tebrik ederim

Takıma daha fazla gelmen nedeniyle motivasyonunun artığını düşünüyorum
Aynen canım kaptanım kiloda neymiş ezer geçerim beee
Haftaya 6 leri görürüm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…