Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizzz ödem attim falan deme
Hahahah annemlerin tartıda kesin 69 um onlarınki farklı gösteriyordu. Yola çıkmadan 72 olup evde 73.5 görünmem normal olamazdı ya yolculuk 3 saat sürdü O tartı beni kandırdı bence. Duygularımlan oynadı

denizbenimadim tebrik ederim canım bireysel dereceni
Teşekkür ederim canım. Benim için çok önemliydi. Hani bi eşik var ya. Onu geçtim sanırım. Artık verebileceğime dair motivasyonum yükseldi çok şükür. Beyin açlığını yendiğimi hissettim bu hafta. Günü saat 15 te kapattığım oldu. Önemli olan oydu. Dereceler çok ilgilendiğim şeyler değil açıkçası Çünkü cidden yemek zorunda hissediyordum son 1.5 yıldır. O duygu durumunu atmak zor oldu. Nerdeyse 2 ay sürmüş. İnşallah duygusal açlık yaşamam artık. Allah bedensel ve ruhsal sağlık versin. Kilo verilir ondan sonra inşallah.

AĞUSTOS AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(28 Ağustos-25 Eylül) (4 haftalık)

Handandandan (75.5) ---------- 71.5
@Tekrar dene (80.2)---------75

Pembe Lotus (79.8)-------------- 75
Namaria 108.5-------103.4

VisneReceliii 76.3———- 73

Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)

AĞUSTOS AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(28 Ağustos-25 Eylül) (4 haftalık)

Handandandan (75.5) ---------- 71.5
@Tekrar dene (80.2)---------75

Pembe Lotus (79.8)-------------- 75
Namaria 108.5-------103.4

VisneReceliii 76.3———- 73
@Elisa01 70.4________ 67.0

Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)

Teşekkür ederim cnm arada negatif yorumlarda var ama hepsinde oluyor :)) şans artik
Tek tük yorumları dikkate almıyorum ben canım...

Bazı insanlar karakterlerinde ki memnuniyetsizliği bile bu şekilde ortaya çıkarıyor...

İnşallah sıkıntı çıkarmaz sana

Sende bi hedef belirlesen mi acaba

Hahahah annemlerin tartıda kesin 69 um onlarınki farklı gösteriyordu. Yola çıkmadan 72 olup evde 73.5 görünmem normal olamazdı ya yolculuk 3 saat sürdü O tartı beni kandırdı bence. Duygularımlan oynadı

Geçen haftaki tartın farklı mıydı canım anlayamadım anam manam deyince
Tebrik ederim darısı bizlere inşallah

Takım kurallarına uymayan kızlar

Kendinizi biliyorsunuz

Sohbet gelmeyenler, sadece menü yazıp çıkanlar, geçmiş yapmayıp son sayfayı okuyup tek cümle yazmadan çıkanlar

Bu şekilde devam ederseniz haftaya listede nickinizin karşısına "kendi isteğiyle ayrıldı" notu düşmek zorunda kalacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…