- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.821
Hahahah annemlerin tartıda kesin 69 umKizzz ödem attim falan deme
Artı tabak tabak pilavHer öğün 4 dilim ekmekten tek dilim yada sıfır ekmeğe geçtim dese bile yeter
En tehlikelisini yapıyorumSusunca, patlamak iyi olmuyor :)))
Bende öyleyim
Biliyorum, resim atınca baktım, bu seri Türkiye de yok.Bu da philips
Teşekkür ederim canım. Benim için çok önemliydi. Hani bi eşik var ya. Onu geçtim sanırım. Artık verebileceğime dair motivasyonum yükseldi çok şükür. Beyin açlığını yendiğimi hissettim bu hafta. Günü saat 15 te kapattığım oldu. Önemli olan oydu. Dereceler çok ilgilendiğim şeyler değil açıkçası
Bide tartiya suç bulmaArtı tabak tabak pilav
Teşekkür ederim cnmBiliyorum, resim atınca baktım, bu seri Türkiye de yok.
Philips ise menun kalırsın ama, güzel günlerde güle güle kullan canım
Ooo öylemiyiz
Tek tük yorumları dikkate almıyorum ben canım...Teşekkür ederim cnmarada negatif yorumlarda var ama hepsinde oluyor :)) şans artik
Afiyet olsun canım yarım saat önce kayısı çayı içtimOoo öylemiyizozaman yeşilçayları içelim rakibem
Güle güle kullan abla ❤Teşekkür ederim cnmarada negatif yorumlarda var ama hepsinde oluyor :)) şans artik
Hahahah annemlerin tartıda kesin 69 umonlarınki farklı gösteriyordu. Yola çıkmadan 72 olup evde 73.5 görünmem normal olamazdı ya yolculuk 3 saat sürdü O tartı beni kandırdı bence. Duygularımlan oynadı
İyiyim iyiyim teşekkür ederimVisneReceliii iki gündür sohbete gelmez oldun canım, iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?