Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hosbuldum canim evime gecemedim henuz 1 haftaya kadar gecerim insallah esim gelecek telefn sıkıntısı yaşadım biraz
hasret bitiyor o zaman sevindim senin adina canim.
Bu indeksi nasil yapıyorsunuz ben de istiyorum
hesap detaylarindan canim en alt kisimda kilo boy yaziyorsun cikiyor
nere gidiyoz kaptan biz.
Basladinmi sende seviyeye
tebrikler kizlar derecede olmamiz super.
kolay gelsin canim. Salcayi bari guvenip alabilecegin bir yer yokmu hazir alsan.

denizbenimadim bireysel dereceni tebrik ederim canim
Sevindim başlamana canım. Benmde iyiydi ama akşam yemeğine doğru çok acıktım ya kan şekerim düştü elim ayağım titredi bir. Başta böyle oluyor zaten. Yürüyüşümü de yaptm süperim :)
bende yuruyus yoktu canim.
Dedigin gibi aksama dogru acikma bendede oldu oda kahvaltiyi iyi yapmadigim icin bence
Selam kızlar pazara gittim bugün 10 kilo domates aldım kızı uyutup ezme yapicam cin biberli yapicam inşaallah çok acı olmazacılı daha güzel oluyor gerçi ya neyseee
kolay gelsin canim. Acili olan hersey guzeldir canim
Masallah kuzuya. Yariyi gecmissiniz canim allahim kucagina almayi nasip etsin ins.
Kilolari hicc sorma canim

Bende bugün domates alıp sos yapıyım istiyorum

Kolay gelsm cnm 10 kg almissin hepsini tek seferdemi yapicaksin

Kızlar ben evde bile siyah giyinmeye başladım sizde de var mı bu. Kilolarımdn çok utanıyorum eskiden ne güzeldi sallamazdım hiç

Benimde vardı zayifladiktan sonra esim demisti giyme artk siyah diye simdi kiloda alsam giymiyorum ama tabi eskisi gbi 90lara gelsem gene giyerdim belki

Belli cnm boyun uzun kilonu belli etmiyorsn hic masallah ama 65le super durursun

kuzumm bende özledim ama firsat bulamiyorumki

Keske senin kilonda olsam
heee
Ben boş durmayi sevmiyom

Bence bu iyiye isaret
Takmamak hic iyi olmuyor

Oda olur abla bi niyet etsen keske bende 65 ve alti olanlar icin aynisini dusunuyorumm :)

Bir gelinin çığlıklarını duydum :) tayin vaktiniz gelmiş

Haftaya super olucak insallah kaptanim hedefim buyuk

Merhaba canim nasılsın ben de girmek istiyorum listeye tekrar cok özledim yaaa

Mrb cnm iyiyim sen naslsn napiyorsn kac kilosun gel sendee :) liste heycani cok farkli simdiden cok motiveyimm

Hayırlı olsun canım inş mezun olursun hiç izin almadan

Bu ayda yapsakmi hedef kaptanım

Bende bende
Sagol canimm amin insllah
Hayırlı olsun canım. Sen şimdi tıkır tıkır verirsin kiloları :)

Insallah ponimm hedefim o yönde

Hosbuldm abla insallah ya bu defa korumak icin 62yi bile dusunuyorm bazen

Enes talha da guzelmis bence bizimde recep talha ilk ismimiz vefat eden dedemizin adı :)
Gercekten 2ci isim fazla kullanilmiyor malesef ben bile uzun diye recep diyorm cogunlukla ama yinede ozen gosterip recep talha demeye calisiyorum. Burda sitede bile herkez recep diyor bizimkine :) biraz fenomen kendisi buralarda
Ince a ben soyliyemiyorm kalin kullaniyoruz biz. Ama inceyle cok daha hoş oluyor bence. Bizimkilerde basta talha istemediler hic duymadk soyliyemeyiz vs dediler ama anlami cok guzel iyiki koymusuz.

Aman bosver cnm can sikmaya degmez
Erkekler özel gunlerinde alingan oluyolar

Hahhaha nezaman o ozel gunleri abla bileymde ona gore davranaym

Sagolasin tatlim, insallah iyi cikar

Bundan
Eki Görüntüle 2681958

Gule gule. Kullan abla cok guzel. Gorunuyor

Geçen haftaki tartın farklı mıydı canım anlayamadım anam manam deyince
Tebrik ederim darısı bizlere inşallah
Geçen haftaya kadar annemdeydim canım. Evime dönmeden annemde tartıldım 72 ydim. Eve geldim tartıldım 73.5 birimizin tartısı bozuktu ya da ben 3 saatlik yolda 1.5 kilo ödem topladım Velhasıl o hafta moralim çok bozuldu. Ama şükür bu hafta 73.5 gördüğüm kendi tartımda 71 i gördüm inşallah haftaya da 69 u görürsem Allah’ın izniyle gerisi gelir

ekim2009
Bugün daha iyimisin cnm
Dünde bi sürü iş yapmışın

Kac günlük kafa karisikligi sonrasinda nihayet ütümu aldim haftaya gelir heralde
ayy hadi şimdiden hayırlı olsun iyi çıkar da çok memnunum dersin inşallah
bu gün dünden daha çok iş yaptım yoruldum , hala da ocakta fasulye kavuruyorum dondurucuya atmalık:))
bu gün bizim pazarımız var eşim de hala evde ya 1 eylülde iş başı yapacak bari git iyi varsa domates fasulye al da dondurucuya atayım kavanoz yapayım dedim almış sağ olsun domatesleri yavaş yavaş yaparım sertler hala iyice yumuşasın dedim bu gün ellemedim, temizlik de bitmiyor neymiş yatak odasının camının önünde sivri ölmüş en son ne zaman temizlemişim o odayı ( bu gün 3. günüydü temizlediğimin) tekrar girdim dip köşe sil süpür arada sürekli iş yaptım ama ne yaptım valla bilmiyorum
sen bitirdin mi işleri halıyı makineyle yıkayacaktın kek v.s. iş çoktu senin de
mefkuşum tartılıp baktın mı kilona durum nasıl

28.08.2020

14:30
yulaf lapası

16:00
1 kuru kayısı

17:30
avuç içi kadar peynirli makarna
fırında 1 küçük patates

su2.5lt
spor challenge bılmem kacıncı gunu
Sagliksiz bi aksam yemeği olmuş canım
Reçel yemeyi bırak artık
Aman Allahım menü hiç olmamış yarın daha sağlıklı olur eminim❤
denizbenimadim
Bak senin ilk menülerin gibi

yaradanına kurban olurum seninnnn
memleket macaram bitti artık buradayım gülüm sen gelirsen sık sık denk geliriz artık:)
oğlanın sınav sonucu kötüydü tercih yaptırmadık bu sene de otursun çalışsın dedik gülüm nasip inşallah önümüzde ki sınava :)

AĞUSTOS AYI KİLO HEDEFLERİMİZ
(28 Ağustos-25 Eylül) (4 haftalık)

Handandandan (75.5) ---------- 71.5
@Tekrar dene (80.2)---------75

Pembe Lotus (79.8)-------------- 75
Namaria 108.5-------103.4

VisneReceliii 76.3———- 73
@Elisa01 70.4________ 67.0
Pnrrr-12 73.6 ------------- 69.8

Lusi (67.9)------------ 62
ekim2009 (82.0).......................80

Son listeyi alıntılayarak hedeflerimizi belirleyelim (alıntının başındaki ve sonundaki ekleri silerek paylaşalım)...

Kopyala yapıştır yöntemini kullanmayalım. (liste darmadağın oluyor o zaman)

Herkes kaçar sonra bazen menülere oyüzden yazmıyorum
Kaçan kaçar, kalan sağlar bizimdir

Listedeki herkesin menü yorumlaması gerekiyor, kağıt kalem gün gün not tutup yorumlamayanları etiketlersin canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…