- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #385.881
keşke özel günleri belli olsa önceden de biz de ona göre tedbir alsakBugün bnmkide özel gününde sanırım
Senin geldiğini görünce gidemedim canımsen az önce şiir bırakıp uyumaya gidiyorum demedin mi niranım :)
Allah allahh nerden bana geldi konu hep senin yüzündenKaçan kaçar, kalan sağlar bizimdir
Listedeki herkesin menü yorumlaması gerekiyor, kağıt kalem gün gün not tutup yorulmayanları etiketlersin canım
Tamamen şans eseri diyelimdüşük yüzdeye rağmen 2. olmuşuz tebrikler canlar
Aynen ya bazen benden daha tripli olıyor :)keşke özel günleri belli olsa önceden de biz de ona göre tedbir alsak
Kaptan uyusa bile gözü bizim üstümüzdesen az önce şiir bırakıp uyumaya gidiyorum demedin mi niranım :)
Şimdilik ses seda yok eltiye diyemediler daha büyük ihtimal ablaponim kv nin çocuk bakma işi ne oldu değişiklik var mı
Niye ki kizMesela ben şuan sinirlenmiştim
Teşekkür ederim28 Ağustos Cuma Başlangıç Menüm
Saat 10
1 tava yumurta
Bi dilim peynir
Yeşillik
Çay
Saat 12
Türk kahvesi
Eki Görüntüle 2682003
Handandandan bu senin için
Saat 15
4 kaşık tavuk sote
Bi kase salata
Üç kaşık yoğurt
Saat 20
Bi dilim karpuz
Biraz salata
8 bin adım
3+ litre su
Geleceğim yanına az kaldıTeşekkür ederim
Gelirsen dalga sesleri eşliğinde içeriz
Geç kalmaGeleceğim yanına az kaldı
cansıın cannnnnSenin geldiğini görünce gidemedim canım
evde 2 enerji vampiriyle yaşıyorum üstüne çok yorulunca düştü enerjim gülüm :) uyurken enerjiyi toparlarım nasıl olsa yarına olmadı salı gününe (eşim işe başlayacak daekim2009 senin bugün enerjin mi düşük öyle hissettim
hangisi olmuyor ki daha senin bebeler büyüsün 3 ayrı tripliyle uğraşacaksın :)Aynen ya bazen benden daha tripli olıyor :)
muhabbettten kopamıyor niranım :)Kaptan uyusa bile gözü bizim üstümüzde
Tek gözle bakıyordur
onların sorunu ne zaman isterlerse desinler seni ilgilendiren bir durum yok sen keyfine bak gülümŞimdilik ses seda yok eltiye diyemediler daha büyük ihtimal abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?