- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.021
rapor lazım gülüm o da sen de yok yazmıştın oradan gördüm ki eşimin de yokAlerjik astım diyince bende de var, gerçekten zor oluyor nemli yer.
İdari izin listesinde yokmuş bu hastalık, farklı bir uygulama var mı acaba, belki eşin biliyordur
Benim ömür boyu kullanmam gereken raporlu ilacım var ama hamilelik emzirme döneminde kullanmayınca süresi doldu, yenilemedim derapor lazım gülüm o da sen de yok yazmıştın oradan gördüm ki eşimin de yok
ilk fırsatta virüs azalır azalmaz yenile gülümBenim ömür boyu kullanmam gereken raporlu ilacım var ama hamilelik emzirme döneminde kullanmayınca süresi doldu, yenilemedim de
Bu ara burda azaldı gibi, eşim memleketten döner dönmez yenileyeyimilk fırsatta virüs azalır azalmaz yenile gülüm
unutma ilk iş bu olsun gülüm bazen aman sonra diye savsaklıyoruz ya ondan dedim :)Bu ara burda azaldı gibi, eşim memleketten döner dönmez yenileyeyim
ne iyi ne cok kotu 2 3 kilo fazlam var o da odemdir diye düşünüyorum biraz dikkat etsem gidecek aslındaAbla ben çalışamıyorum malesef, normalde bu sene özel bir okulda başlayacaktım ama bebiş iptal etti herşeyi
Eşimin işleri de pandemide çok bozuldu sonra da toparlayamadilar, 2 ay oldu kapattı tamamen. Şimdi yeni bir yerden haber bekliyor iş için belki birdahaki hafta çağrılabilir.
Bizimkilerde aynı hiç duymadik söylemesi zor falan dediler ama ben çok ısrar ettim. Ben de şimdi ince a ile söylüyorum ama doğunca hızlı hızlı söylerken kalına döner bence. Yaşlılar da nasil söylerse söylesin artık
Senin kuzucugun da iki ismi de güzelmiş canım adıyla yaşasın inşallah ❤
Canım ablacım hakkında en hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah oğlun için. Üniversite için bir yıl beklemeyi kayıp olarak görmüyorum ben. Seneye çok daha iyi puanlarla güzel bir yere yerleşir inşallah.
Abla kilo çizelgeni gördüm de maşallah ne güzel vermişsin 7'lere de az kalmış harikasın
Aminnn canım. Ben iyiyim çok şükür bir sıkıntım yok. Paşamizi bekliyoruz bakalım ❤
Senin mezuniyet nasıl gidiyor var mı kiloda bir değişme?
Gecmis olsun o da bir hastalık belirtisi olabilir kaptanim benden iyi biliyorsun bu aralar hep öyleyiz inanki ne is ne güç yapasım var 7 24 yatmak istiyorum kimseyi görmek de istemiyorumHasta değilim ama yerimden kalkacak gücüm yok
Aynı durum bendede var haftanin 3_4 günü hiç kalkasim gelmiyor yemek yapmak bile istemiyorumne iyi ne cok kotu 2 3 kilo fazlam var o da odemdir diye düşünüyorum biraz dikkat etsem gidecek aslında
Gecmis olsun o da bir hastalık belirtisi olabilir kaptanim benden iyi biliyorsun bu aralar hep öyleyiz inanki ne is ne güç yapasım var 7 24 yatmak istiyorum kimseyi görmek de istemiyorum
Şükür negatif onun da ablainşallah ne sana ne kv ne bulaşmamıştır hatta arkadaşına da bulaşmamıştır yarın belli olur sonucu nasıl olsa gülüm
Haber aldığımda evde oturuyorduk neyse ki negatif çıkmışinsallah bisey cikmaz cnm
Arkadasin gecmi soyledi sana
Keşke her ihtimale karsi kv gile gitmeseydiniz
Ya üzüldümAllah korusun insallah yoktur ya bu ara vakalar da cok arttı esimn 2 tane arkdsnin ailesi olmus birnin babasi yogun bakimdaydi 5 gunde vefat etti
Işte böyle mezun olmadan gitme bi yereYok yok Canım, bugün yediğim atardan sonra izin kelimesine tövbe
Bekle beni bu hafta %3
ohh iyi sevindimmmGeçmiş yapamadım kızlar arkadaşımın negatif çıkmış şükür
Geldim geldim bitti çoktann
Canim cok güzel ben de chloe ve emi wong ust vücut egzersizleri yapiyorum cok faydasini görüyorumKızlar yaptıgım challengeın türkçe videosunu buldum belki izlemek istersiniz
teşekkür ederim canım benimAynenn farkindaym gun gun daha iyi olucak :)
Allah korusun insallah yoktur ya bu ara vakalar da cok arttı esimn 2 tane arkdsnin ailesi olmus birnin babasi yogun bakimdaydi 5 gunde vefat etti
Hhahaha dur kızz ilk menum bugun bak bir de :)
Ohhh afiyetle yiyin dilekcim
Koz patlicanla olani nasl yapiyorn kahvaltilikmi o
Ellerine saglık cnm
Böyle yapma kaptanım ya
Bence git ailenle olmak iyi gelicektir sana
Amin abla insallah evde 1 kase esime 1 kase kendime ayirdm bide tattiklarm var yaparken tabi onun disind kalmadi bile :)
Ama seninki mantikliymis bidha incecik olursam asure yaptigimda bende oyle yapiciimmmm
Tost,sandvic,ekmek,krep hepsi çok olmamış mı28 Ağustos 2020
6.00
1 elma
Beyaz peynirli tost
10.00
1 krep
1 çay kaşığı kaymak
1 çay kaşığı bal
2 yağda yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
15.00
Peynirli sandviç
1/3 kek
21.00
Salata
3 yk kuru fasulye
3 köfte kadar et
su 1.5 lt ( dışarıda olunca çok içemiyorum)
afiyet olsun29ağustos menüm
Sabah
09:30 cokelikli yumurta 3zeytin bi dilim tm buğday ekmeği yeşil çay
13:00 sade soda
15:00 3catal karpuz biraz leblebi
17:30 bi kase menemen bi kase yoğurt
20:00 büyük fincan sade kahve
21:30 yeşil çay
Su 3lt
Spor 30dk kondisyon bisiklet
10dk bölgesel hareket
keşke bir tane yeseydin neyse yarın telafi edersin afiyet olsun29 Ağustos Menüm
11.00: 6 ince parça kabak mücver (1 yk yağ ile tavada yaptım)
1 dilim peynir
14.00: 1 kase aşure
16.00: 1 kase aşure
2lt su
30 dk normal tempo yürüyüş 30 puan U UcanSupurge
Afiyet olsunnn29 Ağustos
9.00
2 yk çökelek nane salatalık domates 2 cevizden salata
13.30
3yk kıymalı harçla yumurta
Yarim dilim tam buğday ekmeği
1 kase cacik
16.00
1 yeşil çay
1 soda
5 tane üzüm
19.00
6 yk kiymali sebze yemeği
1 kase cacik
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Su. 1.5 lt ( daha içerim)
Spor 30 dk egzersiz yapacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?