Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim menuye terlik geliyorm derken gunaydina donmesine cok sevindimm
Düşünüyordum ama yazmadım diye hatırlıyorum

Menün kabul edilecek gibi değil...

Yine başlamışsın diyet menülerine

Cuma günü en az %1 gelmezsen dilime pelesenk olursun ona göre

Gecmis olsun canim. Agrilarin coksa ne zamana kadar cekeceksin canim tedbirlerini alip muayene ol istersen.

Hayirdir ne kazasi atlattiniz canim
saol canım benim.
Agrılarımın icabına bakıcam ınsallah
Haklısın abla ben hıc boyle degıldım ne oldu bilmiyorum. Geceleri uyanıp saatlerce oturuyorum uykuya dalamıyorum sanırım degerlerım de dusmw var onların etkisi. Tek bı noktada olan agrım tum bacağa dagılıyor daha oncede boyle olmustu Dr a gıtmıstım tanı aynı maalesef . Kendimi toparlamam lazım kurumun sınavı var onu kafama cok takıyorum
Buyuk kızım koltuğun uzerıne sandalyesini cıkarmıs onunla koltuk ustunde oynarken yere yuz ustu dustu ve dustugu yerde oyuncak kutusu vardı paramçarca oldu cocugumu yerden alamadım bı sure koltuk altı ve gogus kısmında sıyırıklarla atlattık ama esim ve ben gunlerce kendimize gelemedik
Kucuk kızımda bardagı elınden dusurmesıyle avuclaması bir oldu o kadar derin kesilmişkı kanama durmadı dıkıs atıldı maalesef nice seyler yasıyoruz evde
Dısarı cıkaramıyorum abla acayip kalabalık. Tenha yerler ıcın esımı bekliyoruz oda cok yogun gec geliyor eve. Aksam belli saat sonra cıkarıyoruz dısarı ama yetmiyor onlara gunduz aynı yaramazlık ve sıkıldım nidaları

Sen nasil oldun cnm gectimi hastaligin
Çok süper iyi hissetmiyorum kendimi. Dün de midemi üşütmüş gibiydim, nane limon içtim. Bugün başağrısı ile uyandım. Diyetin yan etkileri diye şüphelenmeye başladım
Ah canım neler gelmiş çocukların başına, çok geçmiş olsun. Her sabah al karşına ayetel kürsü, ihlas felak nas üçer defa oku. Rabbim korusun.

Alıntılara cevabim biraz geç oldu ama kusura bakmayin.
Amin. O kadar sinirim bozuldu ki ağlama sesinden artık ben de ağladım oturup. Sürekli bağıran bi bebek ve sürekli bölünen uyku insanı mental olarak yıpratıyor
Hemde cok yipratiyor. Bende ara ara onlarla birlikte ağlıyorum. Sürekli mız mız, yürümeye çalışıp yuruyemeyince sinirlenen, uyumamak için direnen bir kiz. Abi onu ben abiyi abi beni sevmeli dövmeli ağlamalı. Bir taneyle hayat çok guzelmiş tadını çıkar kendinden kötülerini düşün
Kesinlikle katılıyorum. Oğlum gözümün önünde büyüyor ve cok duygulaniyorum. Sanki büyüyünce bu kadar öpemeyeceğim sarılıp koklayamayacagim gibi geliyor gözlerim doluyor inan ki. Oğlum 3 yaşında ve kardeşini dövmezse asla bir sıkıntısı yok. Yemesi tuvaleti uyumasi hepsini kendi yapiyor.
Eşim 2 kasa domates almış, bu saat oldu hala menemen yapıyorum kızlar, dizlerim pert oldu
offf en sevmedigim iş. Bizde basliycagiz.
offf zehroşum sen de çok kötü geçirmişin.
Ben soymadan yapamıyorum yaa. Baya da çıkmış benim 1 kasadan anca 20 21 çıkıyor. 1 litrelik kavanozlar ama.
Bugüne kaldı biri canım
Gidip yeşil fasulye alıp birazda ondan yapmayı düşünüyorum.
En sevdiğim fasulye aşırı rahat oluyor kişin

GastrikAsit canim herşeyin yolunda olmasina sevindim. Hayırlısı ile tamamla insallah. Birde senin kızkardeşin de sinava girecekti sanki yanlış mi hatırlıyorum. Nasil geçti yerleşti mi

Henüz 2 yılı dolmayan Arçelik çamaşır makinamın 3. bozuluşu...
Birinde motor, birinde anakart değişti.
Bugün de içinde ne yandı bilmiyorum ama saatler geçmesine rağmen evde hala yanık kokusu var.
Allah'tan kızların dikkati ile hemen şalteri indirdim, farketmesek ev yanardı herhalde

nikah hayırlı olsun :)
sana daha fazla sorumluluk iş desene 2 hafta kv ye göz kulak olman lazım allah kolaylık versin , inşallah görümcenlerin işi çabuk biter erken gelirler virüs varken çok durmak iyi değil

evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun gülüm
şansına bu gün eskişehir de çok sıcak hamamyolu kalabalıksa çıkmayın diyecem ee ne yapalım diyeceksin hadi sana iyi eğlenceler gülüm :)

Cok gecmis olsun canim cok can sıkıcı bisey bu arizalar. elektronik esya isi sans isi biraz benim de buzdolabim bozuldu 4 senede Hotpoint Ariston baya da pahaliydi zamaninda aldigimda motoru yanmis yaptirdim gene calismadi heryere su akitiyodu
Yenisini almak zorunda kaldım maalesef.

Dediğin gibi şans işi ama sadece Arçelik olanlar arıza veriyor nedense...
İşin kötüsü çamaşırları çıkarma içinde kalsın dediler, yarın öğleden sonra gelip bakacaklar..

Geçmiş olsun canım
Evde de bunaldı çocuklar, enerjilerini atamayınca kazalar da kaçınılmaz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…