Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Düşünüyordum ama yazmadım diye hatırlıyorum

Menün kabul edilecek gibi değil...

Yine başlamışsın diyet menülerine

Cuma günü en az %1 gelmezsen dilime pelesenk olursun ona göre

aaa o ne demek yine baslamissin diye daha yeni adapte olucam bi anda super menulerle gelemedim farkındayim ama son zamanlar ökuz gibi yedigm icin bu mide de yetinemedi tatlı krizlerim oluyor ya reglde var belki oda etkiliyor ama söz bugunden sonra kacamak haftada 1 oda iyi eksi gelirsem

Ver ıs dı sahil bacım hayaline ekmek banalım diye mi söylüyorsun hahhaha

Hhahaha yokmuuu nerde oturuyodun kızz ne bileym tühh
Ama iyi gezmissiniz

Cok grcmis olsun ucuz kurtulmussunuz gercekten ya bi hayır neyim yap cnm varsa durumunuz

Ne çektin bu beyaz esyalardan niranim sansin yok hic insallah buyuk bi sorun degilsir

sabah beri domatesle uğraşıyorum 5 kavanoz menemen 3.5 kavanoz domates çıktı yıka soy doğra uğraş bu kadarcık çıksın iki dk dinlenip akşam yemeğine girişicem
Bu yene ilkdefa kabukariyla yaptim cok daha kolay ve fazla cikti tadida ayniydi bidha asla ugrasmam soymakla :)

Hayirli aksamlar canlar nasilsiniz
Bende yogunluk ve yorgunluk vucut bi yerde error verecek

Iyi aksamlar kacak nerelerdesn :)
Biz iyiyiz seni sormalii neler yaptinda yoruldunn

Kızlar gunumu ozet geceym gene oglen cocukla sitenin parkindaydk komsuda vardi sonra eve girdk oglani yikadm uyur dedm ama uyumadi babamiz isten geldi vs derken yemek fasli sonrasi onlar disari cikti bu defa ben etrafi toparladm camasir katladm sonra geldiler gene yikadik tosunu bu ara cok terliyor sicaktam rahatlasn diye gunde 2 kez yikiyorm neyseki uyudu smdi bende biraz etrafa bakaym sonra yatarm

Iyi aksamlar kacak nerelerdesn :)
Biz iyiyiz seni sormalii neler yaptinda yoruldunn
Benim islerimi kimse yapmak istemez
Coluk cocuk ev is güc evrak mevrak, bazi sorunlar yinede Cok sükür
Sen nasilsin hasret giderdin mi ailenle

Ne güzel Bunlar Bizde olsa ya

vaavv ne güzel diyet yapıyorsun sen böyle kedicik
Degisik bir menü afiyet olsun canım

Kk yorumları beni 2. den vazgeçirecek zaten
Helede ikinciyi doguranlarin meşhur lafı bir çocuk hiç cocukmus aslında demeleri
Anne olmak çekecegin çileye aşık olmak demek ve bir kere o lezzeti alınca birdaha tatman duramıyorum

Yaz günü bebeğim hasta oldu
Balgam var atamadığı için nefes alamıyor.
Uyguladığınız sonuç aldığınız şeyler varsa önerebilirsiniz kızlar.
Doktora götürmeyi düşünmüyorum
Gecmis olsun canim, rezene cayi, kekik cayi ve Ada cayi iyi geliyormus ama tecrübe etmedim aslinda buharda iyi gelir makina varsa

Burnunu aspiratör ile Çek canım 1 yemek kaşığı ıhlamur suyuna 1 çay kaşığı tereyağı ve 1 tatlı kaşığı pekmezi karıştırıp veriyordum ve bi de cevizin iç zarını 6 tane zardı galiba yarım çay bardağı su ile 1-2 dk kaynatıp soğuyunca içine yine 1 tatlı kaşığı kadar pekmez katıp içiriyordum inşallah şifa olur canım geçmiş olsun

geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin.
Annem bana her balgamlı öksürüğümde zencefilli bal verirdi cigeri yumuşatıyor balgamı atıyor biraz acı oyuyor bebek için uygun mu bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…