- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.221
elhamdulüllah canım ben de iş güç ev yemek mutfak işleriyle uğrasıyorum. dediğin gibi çok şükür her halimize Allah iyilik versin hepimize inşallahHosbuldum canim yinede Cok sükür her halimize diyeyimsen nasilsin ?
Amin canim. Allah bu günlerimizide aratmasinelhamdulüllah canım ben de iş güç ev yemek mutfak işleriyle uğrasıyorum. dediğin gibi çok şükür her halimize Allah iyilik versin hepimize inşallah
Dream00 nazli nerelerdesin hic gorunmemişin cnm
Sükür iyim siz nasilsiniz
Düşünüyordum ama yazmadım diye hatırlıyorum
Menün kabul edilecek gibi değil...
Yine başlamışsın diyet menülerine
Cuma günü en az %1 gelmezsen dilime pelesenk olursun ona göre
Ver ıs dı sahil bacımhayaline ekmek banalım diye mi söylüyorsun hahhaha
Cok grcmis olsun ucuz kurtulmussunuz gercekten yasaol canım benim.
Agrılarımın icabına bakıcam ınsallah
Haklısın abla ben hıc boyle degıldım ne oldu bilmiyorum. Geceleri uyanıp saatlerce oturuyorum uykuya dalamıyorum sanırım degerlerım de dusmw var onların etkisi. Tek bı noktada olan agrım tum bacağa dagılıyor daha oncede boyle olmustu Dr a gıtmıstım tanı aynı maalesef. Kendimi toparlamam lazım kurumun sınavı var onu kafama cok takıyorum
Buyuk kızım koltuğun uzerıne sandalyesini cıkarmıs onunla koltuk ustunde oynarken yere yuz ustu dustu ve dustugu yerde oyuncak kutusu vardı paramçarca oldu cocugumu yerden alamadım bı sure koltuk altı ve gogus kısmında sıyırıklarla atlattık ama esim ve ben gunlerce kendimize gelemedik
Kucuk kızımda bardagı elınden dusurmesıyle avuclaması bir oldu o kadar derin kesilmişkı kanama durmadı dıkıs atıldı maalesefnice seyler yasıyoruz evde
Dısarı cıkaramıyorum abla acayip kalabalık. Tenha yerler ıcın esımı bekliyoruz oda cok yogun gec geliyor eve. Aksam belli saat sonra cıkarıyoruz dısarı ama yetmiyor onlara gunduz aynı yaramazlık ve sıkıldım nidaları
Henüz 2 yılı dolmayan Arçelik çamaşır makinamın 3. bozuluşu...
Birinde motor, birinde anakart değişti.
Bugün de içinde ne yandı bilmiyorum ama saatler geçmesine rağmen evde hala yanık kokusu var.
Allah'tan kızların dikkati ile hemen şalteri indirdim, farketmesek ev yanardı herhalde
Bu yene ilkdefa kabukariyla yaptim cok daha kolay ve fazla cikti tadida ayniydi bidha asla ugrasmam soymakla :)sabah beri domatesle uğraşıyorum 5 kavanoz menemen 3.5 kavanoz domates çıktı yıka soy doğra uğraş bu kadarcık çıksıniki dk dinlenip akşam yemeğine girişicem
Hayirli aksamlar canlar nasilsiniz
Bende yogunluk ve yorgunluk vucut bi yerde error verecek
Bi hafta insan gibi yedim
Benim islerimi kimse yapmak istemezIyi aksamlar kacak nerelerdesn :)
Biz iyiyiz seni sormalii neler yaptinda yoruldunn
Ne güzel Bunlar Bizde olsa yaKızlar gunumu ozet geceym gene oglen cocukla sitenin parkindaydk komsuda vardi sonra eve girdk oglani yikadm uyur dedm ama uyumadi babamiz isten geldi vs derken yemek fasli sonrasi onlar disari cikti bu defa ben etrafi toparladm camasir katladm sonra geldiler gene yikadik tosunu bu ara cok terliyor sicaktam rahatlasn diye gunde 2 kez yikiyorm neyseki uyudu smdi bende biraz etrafa bakaym sonra yatarm
O insan gibi yemegi tekrardan Bende ögrensem güzel olacakBi hafta insan gibi yedim
Yapmadım kaptanım bu hafta çok kilo veremedim diye cezalandirdim kendimiCumadan bu yana kaçamak yapmadın mı yani
Tek kaçamağa izin var biliyorsun
vaavv ne güzel diyet yapıyorsun sen böyle kedicik29 Ağustos menüm
Saat 10
Tavada 1 yumurta (bebelerden artan yumurta beyazı aslında)
1 dilim peynir
Zeytin
Sıcak süt
Saat 12
Türk kahvesi
Saat 16
İki avuçtan az beyaz leblebi
Saat 17.30
Fırın kabak biber patlıcan + 1 but tavuk
4 kaşık yoğurt
(Patates ve'u ayırdım soslu makarnaya dokunmadım )
8 bin adım
3+ lt su
Degisik bir menü29 Ağustos Cumartesi
13:00-15:00 arası
3 dilim ekmek
bir yumurta
3 adet pastırma
4 banmalık reçel
1 tatlı kaşığı kaymak
1 tatlı kaşığı tereyağ
2 yk domates soslu biber
2 adet ıspanaklı börek
bir avuç kara üzüm
iki dilim peynir
Aman vermesin bu dönem heleHayirli aksamlar canlar nasilsiniz
Bende yogunluk ve yorgunluk vucut bi yerde error verecek
Helede ikinciyi doguranlarin meşhur lafı bir çocuk hiç cocukmus aslında demeleriKk yorumları beni 2. den vazgeçirecek zaten
Gecmis olsun canim, rezene cayi, kekik cayi ve Ada cayi iyi geliyormus ama tecrübe etmedimYaz günü bebeğim hasta oldu
Balgam var atamadığı için nefes alamıyor.
Uyguladığınız sonuç aldığınız şeyler varsa önerebilirsiniz kızlar.
Doktora götürmeyi düşünmüyorum
Insallah canimAman vermesin bu dönem hele
Burnunu aspiratör ile Çek canım 1 yemek kaşığı ıhlamur suyuna 1 çay kaşığı tereyağı ve 1 tatlı kaşığı pekmezi karıştırıp veriyordum ve bi de cevizin iç zarını 6 tane zardı galiba yarım çay bardağı su ile 1-2 dk kaynatıp soğuyunca içine yine 1 tatlı kaşığı kadar pekmez katıp içiriyordum inşallah şifa olur canım geçmiş olsunYaz günü bebeğim hasta oldu
geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin.Yaz günü bebeğim hasta oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?