Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun gülüm
şansına bu gün eskişehir de çok sıcak hamamyolu kalabalıksa çıkmayın diyecem ee ne yapalım diyeceksin hadi sana iyi eğlenceler gülüm :)
Çıktık abloş adalar doktorlar iki eylülm tabanları yanmış it gibi dolaştık en son eşim hayatı sorguluyordu evlendim ama iyi mi yaptım diye ehuehhe gerçi ona dedim ben otele gidelim bol bol dinleniriz ama dinlemedi işte
Sonra da yemek yedik maksat bebelerden kaçmak olsun

Oglen 12 de girdigim mutfak yolculugundan anlimin akiyla cikmis bulunuyorum
3 kilo bamya ayikladim bi kismini kislik bi kismini yemek yaptim firinda tavuk yaptim soslayip dolapta bekletip guzel ildu komsularima da verdim ben masterchef oldum diyerek hshshs
Mutfakta acemi olduğum icin elim agir birazanca bitti bacaklarımi ellerimi hissetmiyorum tabi sporun etkisi de var laktik asit birikti.
Boyle gecti gunum

Hele iki küçük çocuğu olan annelerinin onunda saygıyla eğiliyorum.tek birakabilirsin salonda 10,15 dk ama iki çocuğu bırakmak çok riskli..ikisini aynı anda uyutmak piyango biletin den ikramiye cikmasi gibi sevindirir insanı

Ellerine sağlık, güle güle yemek nasip olsun inşallah.
Teyzen gitmedi değil mi

Ondan bişi olmaması lazım aslında , ben tırnaklarımı keserken yanlardaki ve önlerdeki kendi derimi de keserim kalınlaşır oralar benim hep
Kessem olmazdı ama bildiğin kopardım canım

Daja önce uygulayıp fayda gördüğüm sıcak çayın içinde parmak bekletme yöntemi işe yaradı.

Şişlik ve ağrı azaldı, yarın ve sonraki gün de devam edersem tamamen geçer inşallah

Selam ahali 🖐
Arkadaşım geldi hemide en sevdiğim dondurmacı dan dondurma almış azcik kaçamak yaptım sizin asurelerw karşılık diyip odeselim en iyisi
Cumadan bu yana kaçamak yapmadın mı yani
Tek kaçamağa izin var biliyorsun

İnşallah Kaptanım

Kk yorumları beni 2. den vazgeçirecek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…