- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #386.201
8 kavanoz yeşil fasulyenin 6 'sı tutmadıEn sevdiğim fasulye aşırı rahat oluyor kişin
arastırdım ama yok malesef aynen yuksek lısans yapıyorum güz dönemı uzaktan eğitim kararı alındı oyuzden 5 ay daha ankaradayımAnkara'da iş araştırdın mı peki
Yüksek lisans yapıyordun herhalde, ne zaman bitecek
Çıktık abloş adalar doktorlar iki eylülm tabanları yanmış it gibi dolaştık en son eşim hayatı sorguluyordu evlendim ama iyi mi yaptım diye ehuehhe gerçi ona dedim ben otele gidelim bol bol dinleniriz ama dinlemedi işteevlilik yıl dönümünüz kutlu olsun gülüm
şansına bu gün eskişehir de çok sıcak hamamyolu kalabalıksa çıkmayın diyecem ee ne yapalım diyeceksin hadi sana iyi eğlenceler gülüm :)
Hele iki küçük çocuğu olan annelerinin onunda saygıyla eğiliyorum.tek birakabilirsin salonda 10,15 dk ama iki çocuğu bırakmak çok riskli..ikisini aynı anda uyutmak piyango biletin den ikramiye cikmasi gibi sevindirir insanıAlıntılara cevabim biraz geç oldu ama kusura bakmayin.
Hemde cok yipratiyor. Bende ara ara onlarla birlikte ağlıyorum. Sürekli mız mız, yürümeye çalışıp yuruyemeyince sinirlenen, uyumamak için direnen bir kiz. Abi onu ben abiyi abi beni sevmeli dövmeli ağlamalı. Bir taneyle hayat çok guzelmiş tadını çıkar kendinden kötülerini düşün
Kesinlikle katılıyorum. Oğlum gözümün önünde büyüyor ve cok duygulaniyorum. Sanki büyüyünce bu kadar öpemeyeceğim sarılıp koklayamayacagim gibi geliyor gözlerim doluyor inan ki. Oğlum 3 yaşında ve kardeşini dövmezse asla bir sıkıntısı yok. Yemesi tuvaleti uyumasi hepsini kendi yapiyor.
offf en sevmedigim iş. Bizde basliycagiz.
offf zehroşum sen de çok kötü geçirmişin.
Ben soymadan yapamıyorum yaa. Baya da çıkmış benim 1 kasadan anca 20 21 çıkıyor. 1 litrelik kavanozlar ama.
En sevdiğim fasulye aşırı rahat oluyor kişin
Ellerine sağlık, güle güle yemek nasip olsun inşallah.Oglen 12 de girdigim mutfak yolculugundan anlimin akiyla cikmis bulunuyorum
3 kilo bamya ayikladimbi kismini kislik bi kismini yemek yaptim firinda tavuk yaptim soslayip dolapta bekletip guzel ildu komsularima da verdim ben masterchef oldum diyerek hshshs
Mutfakta acemi olduğum icin elim agir birazanca bitti bacaklarımi ellerimi hissetmiyorum tabi sporun etkisi de var laktik asit birikti.
Boyle gecti gunum
Ondan bişi olmaması lazım aslında , ben tırnaklarımı keserken yanlardaki ve önlerdeki kendi derimi de keserim kalınlaşır oralar benim hepBirşey yapmadım
Sadece tırnağımın kenarından cilt parçası kopardım
Sanırım ondan oldu
Kessem olmazdı ama bildiğin kopardım canımOndan bişi olmaması lazım aslında , ben tırnaklarımı keserken yanlardaki ve önlerdeki kendi derimi de keserim kalınlaşır oralar benim hep
Cumadan bu yana kaçamak yapmadın mı yaniSelam ahali 🖐
Arkadaşım geldi hemide en sevdiğim dondurmacı dan dondurma almışazcik kaçamak yaptım sizin asurelerw karşılık diyip odeselim en iyisi
Canim gecen hafta gitti ani bi kararla.Ellerine sağlık, güle güle yemek nasip olsun inşallah.
Teyzen gitmedi değil mi
İnşallah KaptanımKessem olmazdı ama bildiğin kopardım canım
Daja önce uygulayıp fayda gördüğüm sıcak çayın içinde parmak bekletme yöntemi işe yaradı.
Şişlik ve ağrı azaldı, yarın ve sonraki gün de devam edersem tamamen geçer inşallah
Kk yorumları beni 2. den vazgeçirecek zatenHemde cok yipratiyor. Bende ara ara onlarla birlikte ağlıyorum. Sürekli mız mız, yürümeye çalışıp yuruyemeyince sinirlenen, uyumamak için direnen bir kiz. Abi onu ben abiyi abi beni sevmeli dövmeli ağlamalı. Bir taneyle hayat çok guzelmiş tadını çıkar kendinden kötülerini düşün
hoşgeldin canım nerelerdesin göremedim bi süredir iyisin inşallah?Hayirli aksamlar canlar nasilsiniz
Bende yogunluk ve yorgunluk vucut bi yerde error verecek
Hosbuldum canim yinede Cok sükür her halimize diyeyimhoşgeldin canım nerelerdesin göremedim bi süredir iyisin inşallah?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?