- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.681
Günaydın kızlarrr...
Dun ugrayamadım malum ay sonu ay bası 2 3 gun baya baya youn oluyorum yenı ayı acıyoruz eskı ayı kapatıyoruz bı suru analızler evraklar felan baya bogulmus durumdayım anlıycanız...
Sole bı gecmıse goz attım baya kaynatmıssınız ;
Nora iyi gidiyorsun menulerın bence gayet olculu...
Nagıs zaten ramazanda kılo vermek ne mumkun bayramdan sonra ıns...
Tacsızprensescımm babamında ayakkları cok sıs dr a gıttı kolestrol cıktı bencede bı gorun derım
halen şişkoyum bebeklerimm
murscum elektrikler sık sık kesiliyor yarın bildirim yapamasam kilomu 92.7 yazarsın
Fadime ablacım maşallah ya çok iyi gidiyorsun, bir ara baya spor yapmana rağmen bir türlü veremiyordun ama bak şimdi su gibi gidiyor kilolar, devamı da gelir inşallah.
Benim de 3 gündür baya iyi gidiyor düzeni oturttum ama yarın oruç tutmaya başlıcam bir de iftar ve sahur menülerimi düzenlersem çok iyi olacak.İftarda ekmek yemiyorum sahurda 2-3 dilim yiyorum ama sahurda da yemesem süper olacak, yatıp uyuyoruz tabii onlarda anında kilo oluyorrrrrr
Fadime ablacım maşallah ya çok iyi gidiyorsun, bir ara baya spor yapmana rağmen bir türlü veremiyordun ama bak şimdi su gibi gidiyor kilolar, devamı da gelir inşallah.
Benim de 3 gündür baya iyi gidiyor düzeni oturttum ama yarın oruç tutmaya başlıcam bir de iftar ve sahur menülerimi düzenlersem çok iyi olacak.İftarda ekmek yemiyorum sahurda 2-3 dilim yiyorum ama sahurda da yemesem süper olacak, yatıp uyuyoruz tabii onlarda anında kilo oluyorrrrrr
selamm kızlar bugün misafirim var yemeklere saat 2 gibi başlayacağım meze olarak öneririz var mı yemekten çok meze salata gidiyor =))
kolay gelsin dün bende telş içindeydim benim misafirlerim ögrenci olduklaı için meze türü şeyler hazırlamadım benden tavada patates kıyma sogan karışımlı içle gözleme yaptım çok sevmişlerdi afiyet olsun ,benim yaptıgım yemekler kalınca üzülürüm yoksa begenmedilermi diye düşünürüm menün nasıl
sağol canım..
bende yaptım aynısını ama yufkayla hazır fırına vereceğim
tas kebabı yanına fırında patates elma dilim
plav
taze fasülye
börek
ortaya yeşil salata
meze olarak ne yapayım bilmiyorum sarma yetişir ise yapacağım
havuç tarator
yoğurtlu biber
şakşuka
murc onu soracaktım nasıl oldu baban :44:
valla bende az yesemde uykudan kilo alabilirim zira o kadar yorulup bitik düşüyorum ki 22:30 da paşayı uyuturken sızıp kalıyorum
mursh babanın hasta oldugunu görememişim bazen zamanım olmuyo geçmişi pek okuyamıyorum kusura bakma baban nasıl
slm kızlar dün akşam karpuz peynir yiyip
uzandım...
sabah 1 adet haşlanmış yumurta
çok az peynir
1 bardak şekersiz çay içtim
öğlende 1 tabak yoğurt yedim
bakalım spor yapmadan kilo verebilecekmiyim
gerçi bu yemeyle vermem lazım
offff kiloları vereyimde hayırlısı ile bir daha almam bu kadar kilo....
kuskus salatası da olabilir demi bol salatalık mısır domates missssssssss
oooo kuskus salatasına bayılırım.Nagısın onerılerıde gayet guzel cnmm ayy sıze mısafır olasım geldı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?