Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

murc onu soracaktım nasıl oldu baban :44:
valla bende az yesemde uykudan kilo alabilirim zira o kadar yorulup bitik düşüyorum ki 22:30 da paşayı uyuturken sızıp kalıyorum

murscum elektrikler sık sık kesiliyor yarın bildirim yapamasam kilomu 92.7 yazarsın

Fadime ablacım maşallah ya çok iyi gidiyorsun, bir ara baya spor yapmana rağmen bir türlü veremiyordun ama bak şimdi su gibi gidiyor kilolar, devamı da gelir inşallah.

Benim de 3 gündür baya iyi gidiyor düzeni oturttum ama yarın oruç tutmaya başlıcam bir de iftar ve sahur menülerimi düzenlersem çok iyi olacak.İftarda ekmek yemiyorum sahurda 2-3 dilim yiyorum ama sahurda da yemesem süper olacak, yatıp uyuyoruz tabii onlarda anında kilo oluyorrrrrr

inşallah devamı gelir ramazanda hiç birşey yapmam yediklerime hiç dikkat etmedigim halde .ama az kaldı regl olucam ama olmassam bayramda olsam keşke ilaç kullanıp ertelim dedim günahmış diye duydum

keşke senin kilonda olsam allahtan başka birşey istemem

selamm kızlar bugün misafirim var yemeklere saat 2 gibi başlayacağım meze olarak öneririz var mı yemekten çok meze salata gidiyor =))

selamm kızlar bugün misafirim var yemeklere saat 2 gibi başlayacağım meze olarak öneririz var mı yemekten çok meze salata gidiyor =))

kolay gelsin dün bende telş içindeydim benim misafirlerim ögrenci olduklaı için meze türü şeyler hazırlamadım benden tavada patates kıyma sogan karışımlı içle gözleme yaptım çok sevmişlerdi afiyet olsun ,benim yaptıgım yemekler kalınca üzülürüm yoksa begenmedilermi diye düşünürüm menün nasıl

sağol canım..

bende yaptım aynısını ama yufkayla hazır fırına vereceğim

tas kebabı yanına fırında patates elma dilim

plav

taze fasülye

börek

ortaya yeşil salata

meze olarak ne yapayım bilmiyorum sarma yetişir ise yapacağım

slm kızlar dün akşam karpuz peynir yiyip
uzandım...
sabah 1 adet haşlanmış yumurta
çok az peynir
1 bardak şekersiz çay içtim
öğlende 1 tabak yoğurt yedim
bakalım spor yapmadan kilo verebilecekmiyim
gerçi bu yemeyle vermem lazım
offff kiloları vereyimde hayırlısı ile bir daha almam bu kadar kilo....

murc onu soracaktım nasıl oldu baban :44:
valla bende az yesemde uykudan kilo alabilirim zira o kadar yorulup bitik düşüyorum ki 22:30 da paşayı uyuturken sızıp kalıyorum

mursh babanın hasta oldugunu görememişim bazen zamanım olmuyo geçmişi pek okuyamıyorum kusura bakma baban nasıl

Saolun kızlar ıgnelerı bıttı yuzunun sıslıgde ındı daha ıyı sımdıde ayaklrı cok odem yapıyor kolestrol dedı doktor ama malesef hıc dıkkat etmıyor...

Fadıme abla babamın yuzunce yılancık dıe bı hastalık cıktı 2 3 gun baya ugrastık ıgnelerle felan gectı gıbı sımdı

Cnmm menun guzel bence ıyı gıdıyorsun ayagın duzelınce sporada baslarsın acele etme bence

kuskus salatası da olabilir demi bol salatalık mısır domates missssssssss

oooo kuskus salatasına bayılırım.Nagısın onerılerıde gayet guzel cnmm ayy sıze mısafır olasım geldı valla

Ahh kızlarr iftar saatı yaklastıkca cnm bıseyler ıstıyor bugunde patates salatası ıstedı serın serın oplacak yıyeceksın ohhh

selamlar hepinize
56 çıkarken şişkinliğim birden gittim
tam tamına 55.00 çıkmaya başladım
gram bile yok çok mutlu oldum gerçi 5 kilo var ama olsun gider dimi
:)
yediklerime gelince
çeyrek tabak türlü
çeyrek ekmek (yemicem diyorum dayanamyorum)
1 kase yoğurt
5 tane kayısı

Bu yöntem itfaiyecilerin eğitimi sırasında ders olarak verilmiş
Bir yanık meydana geldiğinde, kapsadığı alan ne olursa olsun ilk yardım, etkilenen alanı sıcaklık azalıncaya ve deri tabakalarını yakmayı bırakıncaya kadar soğuk suyun altına tutmak ve sonrasında bu bölgeye yumurta akı uygulamaktan oluşmaktadır.

Bir kimsenin elinin büyük bir kısmı kaynar su ile yandığında, duyduğu büyük acıya rağmen elini soğuk su musluğunun altına tutmuş ve sonrasında 2 yumurta kırmış, aklarını ayırmış ve çırpmış ve elini içine daldırmıştır.

Eli o denli yanmış durumdadır ki yumurta akı uygulanır uygulanmaz derisi kurumuş ve yumurta akı bir film tabakası oluşturmuştur.

Daha sonra bu kişi yumurta akının doğal bir kollajen (bir tür albüminoid) olduğunu öğrenmiş ve en az bir saat boyunca eline tabaka üzerine tabaka gelecek şekilde yumurta akı uygulamıştır. Öğleden sonra hiçbir acı duymaz olmuştur. Ertesi sabah yanık bölgesinde nerdeyse belirsiz bir kırmızımsı leke kalmıştır. Elinde sürekli ve feci görünüşlü bir yara izi kalacağını düşünürken 10 gün sonra geride hiçbir yanık izi kalmamış ve hatta deri eski normal rengine yeniden kavuşmuştur!

Yanan bölge yumurta akında mevcut ve aslında vitamin dolu bir plasenta (etene) olan kollajen sayesinde tamamen yenilenmişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…