Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın,
Ne yazık ki kilom 108.5 ve benim 2kg verme hayalim suya düştü. Mutsuzum açıkcası. Bugün oruçlu değilim.
Sabah 06.30 gibi yarım bardak süt içtim. 08.15 gibi de tost yedim. 2 bardak su içtim.

Kilom 108.5

günaydın kızlar yaşlandım mı nedir bu yıl ramazan geleli hem sindirim problemim var hemde inanılmaz mide ağrım özellikle akşam saatleri açlık arttıkça mide ağrım tavan yapıyo ((
birazdan göreve gidicem öğleye kadar gelemem kilomu bildireyim çok yememiş olmama rağmen sindirim sistemim yüzünden 64,1 kgyim aslında 63,9 falandım ama bu rakama bende şaırdım bu ramazan gram gramda olsa vericem diyodum 100gr almışım neyse bu kg hezimetinden sonra dünki menüm

iftar
cacık
2 tane gül böreği
1tane bağdathurma tatlısı(parmak kadar bişey)

sahur
2 parça karpuz
3tane börek
cacık

yılmak yok buketçim bir alıp bir versekte kurtulucaz kilolardan :13:

Günaydın herkese, işler yoğun olmadan kilomu ve menümü yazayım dedim.

Geçen hafta: 68.3
Bu hafta: 67.9

Dün oruçlu değildim kaçamak yapmadım ama menüm baya uzun Dün çok acıktım sürekli sebze ve meyve yedim. Bugün oruçluyum sahur menümü yazıp artık sahur ve iftar menüsü şeklinde yazacağım.

SAHUR
1 domates+1 salata
1 kase çorba
1,5 dilim çavdar ekmeği
1,5 dilimle yenilebilecek kadar menemen.

Nagişim pek bir şey yememişsin ama börekler götürmüşsün ahh o hamur işleri onları yememek için kendimle savaşıyorum resmen Hiç birşey yemeyeyim tatlı, börek tarzı şeyler yiyeyim hiç bıkmam Acaba yasak olan şeyleri insanın canı daha çok ister ya o yüzden mi bu kadar düşkünüz.

ahh gamzecim normalde yapmıyorum eşim istedi kırmamak için yaptım hadi ramazan dedim ama benim hamur işine zaafım var buldumu yerim onun için uzun zamandır eve sokmuyodum buluncada cozuttum

günaydın şeker kızlar

günaydın akrep hoşgeldin
ben kaçar acık çalışayım

Buk@ cnmm gecen haftakı kılon bıde hedefını yazarmısın ?

Fadıme abla kılo bıldırımı ????

mursh fadime abla dün demişti ki elektrikler sık sık gidiyor bizim burda eğer kilo bildirimi yapamazsam 92.7 olarak kilomu bildirebilirsiniz.

Gerçi vakit var biraz daha bekleyelim derim, 906090 izinli mi tatilde olduğunu biliyorum ama izin mi aldı geçmişi bazen okuyamadığım için kaçırmış olabilirim, hiç göremiyorum onu bugünlerde.

ahh cnmm cok saol ole bısey hatırlıyodum ama msja ulasamamıstım .Teşekkurler

906090 ızın almadı ama faceden tatılde oldugunu gorunce ben onu ızınlı yazıyorum bu hafta Yirmi arkadasımızda 2 haftadır ugramıyor onuda gerı donmek uzere ayrıldı olarak yazıcam....

Bu arada senınde hedefını 60 a cekecektık demı ?

Evet murshum 65'e düşersem sanki biraz daha fazlalıklarım olacak, o yüzden yeni ve son hedefim 60

*** 9. Takım 261. Etap Sonuçları ***

Fadime02: (95/92,7/ 2,3/%2,42)
Mursh: (84/84/0,0/%0,00)
Nagieymen (64/64,1/ -0,1/%-0,16)
Doksanaltmısdoksan(63,9) İzinli
graphicdesigner (62,5/61,5/1,0/%1,60)
Nora (68,3/67,9/0,4/%0,59)HEDFİNİ 60 OLARAK REVİZE ETTİ
Yirmi (87) Geri dönmek üzere ayrıldı
antsibel (65,9/65,5/0,4/%0,61)
taçsızprenses (78,7/78,6/0,1/%0,13)
buk@ (109,2/108,5/0,7/%0,64) YENİ ÜYE HEDFİ 80

9.Takım Toplam % 0,51

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…