- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.641
Günaydınnnn, sevinçli olarak geldim topişe
dün tartıldım ve tam olarak 61.6 kg çıktım yaşşşasınnn, bende nagiş gibi bikini giyecek durumdayım ama bende giymem tabi
oh bee ramazan zor geçiyor filan ama baksanıza zayıflamama yaradı, 10 günde 2 kg verdim, ayy keşke daha evvel oruç tutsaymışım
Yalnız bu uyku hali hepimizde var sanırım, dayanamıyoruz napıcaz bilmem, neyseki bu akşam kayınvalideme iftara davetliyim, eve gidince uyurum bigüzel, sonra çıkar giderim iftara yakın
Selamlar kızlar, kaç gündür geliyorum topiğe yazıyorum bir iş çıkıyor yazıyorum yazdıklarım yarıda kalıyor tekrar yazmayada fırsatım olmuyor, kızlar dün resmen kriz geçirdim yaaaaaa. Pazar gününden beri oruçlu değilim nolduysa bana pazar günü amcamlardaydık orda önüme ne geldiyse yedim, dedim pazartesi artık dikkat ederim dün akşama kadar oruçlu gibiydim sabah 1 dilim pide öğlen 1 dilim pide yedim ohh dedim pazar günü tyediklerimi eritmiş oldum ama akşam eve geldim salata çorba, dolma karpuz kola 3 poğaça,2-3 kurabiye yedim kendime inanamıyorum ya açlık grevinden çıkmış gibiydimmm sonra o yediklerimden sonra oturdum hüngür hüngür ağladım anneme kız kardeşime kızdım siz bana engel olmuyorsunuzsizin yüzünüzden yine alıcam kiloları diye
Neyse dün baya moralim bozuldu fakat kendime geldim artık Bayram'a kadar 65 olucam diye söz verdim kendime kaçamak yok artık, canım dondurma çekti mesela yemesem sanki ölücem yemicem ya dün dondurmada yemiştim dün yemeseydim nolurdu ki yaaa(
Bugün çok güzel başladım Allah izin verirse inşallah 65'e düşücem 3 haftaya kadar.
murshum bu arada benim hedefimi 60'a çeker misin?
slm kızlar herkese mutlu neselı bı salı dılıyorumm
Bolge mudurlerı var sabahtır onlarla ugrasıyorum gelemedım hıc...Nasılsınız nasıl gıdıyor hayat mıllet bayram hayallerı kurmaya baslamıs bende bayramda yıyecegım ttlıların hayalını kuruyorum nasıl cnm tatlı cekıyor anlatamam ...
Neyse sımdı sıze sahane menumu yazayım;
İftar;
1 tabak domates corbası
1 tabak tavuklu guvec
yarım tabak kuskus pılavı
coban salata
4 tane ballı lokma cevız buyuklugunde
3 dılım karpuz
bolcana su
Sahur;
4 yk kuskus pılavı
karpuz peynır 3 dılım ekmek
haahh kötü gelin seni yat yat yimeeee gitilk defa bu sene ramazan banada yaradı şimdilik iyi gidiyorum dün akşam 63leri ucundan gördüm giymeyelim yaww bikini mikini epeydir memlekete gitmiyorum hatta geçen sene eylülden beri desem yeridir annemler bana geliyo bayramda gidicez ee nerdeyse 10 kg vermiş oluyorum kardeşim bile abla erimişsin dedi geçen haftasonu şöle güzelde bişeyler alsam ama ben klasık giyim sevmiyorum kesin yine bir kot bir bluzlza bayramı çıkarırım
gamzecimmm ne oldu sana kuşum üzme kendini arada hepimizin yediği hatta kıtlıktan çıkmış gibi yediği zamanlar oldu uzun süreli diyetlerin sonucu olsa gerek hiç üzülme bayrama hepimiz fıstık gibi giricez (yani inşşşş tabi bayramda tatlıları lüpletip tekrar şişmezsek ) bende de bu ara sıvı tüketimi hat safhada birde yemek yemeyeyim ama tatlı yiyeyim o derece cnm istiyo
Ayy cnmm bu tabir bana çok uydu kıtlıktan çıkmış gibigerçekten de kıtlıktan çıkmış gibiyim kaç gündür, anormal derecede yiyordum 3 poğaça ne demek tamam akşam yemeği niyetine yesem yemek yemesen neyse ondan önce çorba salata dolma karpuz dondurma vs. yedim üzerine poğaça yedim, artık dur demenin zamanı geldi, işyerinde çok iyi gidiyor ama eve gelince bozuyorum, bugün şimdilik iyi gidiyor benimde sıkıntım tatlı ile iftardan sonra canım bir tatlı cekyorki aserıyorum gibi sankı
canım benimm hoşgeldin, özledim seni yaa
ben regl olmadan önce çok iştahım artıyor acaba sende o dönemdemisin tatlım? moralini bozma vucut isyanlarda demekki vardır bir bildiği, yavaş yavaş kısmaya çalış.
geçmiş olsun mübarek günde hastalıkta hiç çekilmiyo
şimdik menünü değerlendireyim iftar için köftelerin küçükse bu sayı normal ama bildiğimiz kasap köfte boyutuysa çok
ayranıda sodayla yapabilirsin benden tavsiye
Bayanlar,
Kışa kadar 70-75 gibi olmam gerekKalça eklemimdeki yırtık için ameliyat dedi doktor. Fakat kilo verirsem tabi ki
Belki haftaya oruç tutmaya ara vereceğim. İşten sonra eşimle denize gidelim diyoruz :44: Daha önce 2 haftada çok rahat vermiştim kilo. Bu sefer gitmiyor. Sanırım düzenli yemediğim için sıkıyor vücut. Bu sitede online diyetisyen var mi? Şöyle ki tahlillerimde birşey çıkmadı. Yani şeker,kolestrol falan yok. Fakat benim kilom kortizon. Ona göre özel bir diyet falan var mı diye soracağım.. :26:
Canım ben de kortizon kullandım 86'ya kadar çıktım ama ben çok yanlış kullanmışım bir arkadaşım da kullandı hiç kilo olmadı çünkü tuzu tamamen kesmek gerekiyormuş ve kesmiş, hiç kilo almadı şaşırdım açıkcası ben de ama gerçekten öyle ben araştırdım kortizon kullanırken tuzu kesmek gerekiyormuş.
sende benim gibi meyve sevenlerdensin armuda kavuna bayılırımSABAH
1 tabak ev yoğurdu
1 dilim çavdar ekmeği
ÖĞLE
1 armut
2 dilim kaşar peyniri.
3 adet diyet bisküvi
Ara: 1 armut
AKŞAM
15 kayısı (Meyve kıtlığından çıktım sanki)
Spor: 1 saat yürüyüş.
Bayanlar,
Kışa kadar 70-75 gibi olmam gerekKalça eklemimdeki yırtık için ameliyat dedi doktor. Fakat kilo verirsem tabi ki
Belki haftaya oruç tutmaya ara vereceğim. İşten sonra eşimle denize gidelim diyoruz :44: Daha önce 2 haftada çok rahat vermiştim kilo. Bu sefer gitmiyor. Sanırım düzenli yemediğim için sıkıyor vücut. Bu sitede online diyetisyen var mi? Şöyle ki tahlillerimde birşey çıkmadı. Yani şeker,kolestrol falan yok. Fakat benim kilom kortizon. Ona göre özel bir diyet falan var mı diye soracağım.. :26:
geçmiş olsun neden olmuş yırtık ,benim kızımda kortizon almıştı 2.5 yaşındayken ama hiç tuzlu şeyler vermiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?