Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın nagiş nasılsın sende benim gibi erkencisin
dün akşama dogru 92.7 rakamını gördüm cumaya kadar 91.9 olurum inşallah

günaydınnn ablacım malum benim gün erken başlıyo 7de ayaktayım :) hadi inşallah ramazan bitimi epey eksilerdeyiz

hemen dünki menümü yazayım

iftar
1 tabak tarhana çorbası
1 ufak kıymalı pide
1 bardak ayran
1,5 baklava

sahur
3dilim kadar ekmek
sahanda yumurta
domates-salatalık
peynir

Selam kızlar nasılsınız..Benim moralim çok bozuk ya ellerim ayaklarım yine şişmeye başladı o kadar tahlil yaptırdım yine bir şey çıkmadı bilmiyorum ne var (

Hayırlı akşamlar herkese, yoğun bir günün ardından sonunda geldim topiğe :) Hemen menümü paylaşayım..

SABAH
1 domates
1 salata
2 diyet bisküvi

ÖĞLE
3 limonlu diyet bisküvi
1 activia

AKŞAM
2 kivi
1 armut
6 kayısı
Çok az salata

Spor: 1,5 saat yürüyüş

Ve 68.5 çıktım çok şükür yarın 68'leri görürüm Allah'ın izniyle..

Ben abarttım bence bugün..

1 dilim güllaç yedim. 1 tabak salata yiyip, sodalı su içtim. Şuanda nescafe içiyorum. Bu aralar tartılamadım. Cumaya kadar umarım vermiş olurum :44:

Ben abarttım bence bugün..

1 dilim güllaç yedim. 1 tabak salata yiyip, sodalı su içtim. Şuanda nescafe içiyorum. Bu aralar tartılamadım. Cumaya kadar umarım vermiş olurum :44:

hiçte abartmıs gibi durmuyorsun buk@
zayıflayacagız dıye ac mı kalacagız

günaydın günaydın bu hafta kilo falan vermiyorum sadece koruyorum çünkü çok yedim sanırım

dünkü menüm ; iftar
1 kepçe çorba
3 tane börek

ara
1 dilim galate unlu tatlı

sahur
2 kepçe çorba
2 dilim ekmek

Günaydın kızlarrr...

Dun ugrayamadım malum ay sonu ay bası 2 3 gun baya baya youn oluyorum yenı ayı acıyoruz eskı ayı kapatıyoruz bı suru analızler evraklar felan baya bogulmus durumdayım anlıycanız...

Sole bı gecmıse goz attım baya kaynatmıssınız ;

Nora iyi gidiyorsun menulerın bence gayet olculu...

Nagıs zaten ramazanda kılo vermek ne mumkun bayramdan sonra ıns...

Tacsızprensescımm babamında ayakkları cok sıs dr a gıttı kolestrol cıktı bencede bı gorun derım

Dünki MEnum ;

İftar;

1 tabak çorba
1 ufak bıber dolması
3 tane patlıcan mucverı
yourt

Ara;

1 bardak kola

Sahur;

çeyrek pıde peynır karpuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…