Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gelelim bireysel derecelere

MmerVveeEee ben bu hafta %3luk alırım dedin ucundan kaçırmış olsanda basardiniste yeterki yaparsın izne ayrılmakta neyin nesiydi

Tebrikler ediyorum canım benim ayni performansi haftayada bekliyoruz

Yasamakguzel123 Tebrik ederim canım benim nasıl motive olmuşsundur bireyseldeki derecenle dimi aynı performansı haftayada bekliyoruz ona göre

Çok geçmiş olsun canım. İnşaallah eşin en kısa sürede atlatır. Anladığım kadarıyla bu hastalık artık domuz kuş gribi gibi hayatımızda olacak

Çok geçmiş olsun canım İnşallah çabuk atlatır. Pozitif çıkmışsın ama sana negatif mi dediler o kısmı anlamadım

neden olmasın

Cok gecmis olsun cnm insallah cabuk atlatir eşin
Aklina kötü şeyler getirme

Senin durumda yanlislik vardir bence
Pozitif olsaydi farkli tedavi yaparlardi sonrasinda karantina falan deyip uyarirlardi

Çok geçmiş olsun canım
Çocuklar nasıl onlardada belirti varmi?
Sana nasıl negatif demişler onu anlamadım
Uykusuz kalma yat dinlen yarın hastaneden gelince bizi haberdar et

cok gecmis olsun cnm. insallah cabucak.iyilesir esin.
yaaa sasirdim demek o zaman pozitifmis. peki neden negatif demisler.
insallah sende yoktur cnm cocuklu olunca zor olur. Rabbim yardimcin olsun.

Çok geçmiş olsun canım. İnşaallah eşin en kısa sürede atlatır. Anladığım kadarıyla bu hastalık artık domuz kuş gribi gibi hayatımızda olacak
bencede canim artik hayatimizin parcasi bu illet hastalik
Çok geçmiş olsun canım İnşallah çabuk atlatır. Pozitif çıkmışsın ama sana negatif mi dediler o kısmı anlamadım
evet saglikcilarin sistemde pozitif gorunuyorum. Ama negatif dendi bana zamaninda. E nabiz sistemindede ala negtof gorunuyo testler.
Cok gecmis olsun cnm insallah cabuk atlatir eşin
Aklina kötü şeyler getirme

Senin durumda yanlislik vardir bence
Pozitif olsaydi farkli tedavi yaparlardi sonrasinda karantina falan deyip uyarirlardi
Bencede bir yanlislik var abla. Ben sonrasinda cocuklarimla esimle hic mesafeli durmadimki bende varsa bile o zamanlar esimin negatif cikmasi imkansizdi oda hastaydi nisan ayinda cunku. Bilmiyorum artik yarin bir netlik kazanir ins durum

Abla gorumcenin esinde bi degisiklik yok degilmi iyi

Tez vakit atlatir ins esin canim
Sende nasil positiv mis? Madem positiv Neden negativ dendi? Acaba her olayi coronaya bagliyorlar denmesi dogrumu? Cok karisik bi durum

Haftaya 3. De alalım olmaz mı canım
O kendini biliyor Pembe Lotus
Allah şifa versin eşine inşallah çocuklara bulaşmaz canım O değil de sana negatif denen test şimdi nasıl pozitife döndü anlayamadım

Çok geçmiş olsun canım
Çocuklar nasıl onlardada belirti varmi?
Sana nasıl negatif demişler onu anlamadım
Uykusuz kalma yat dinlen yarın hastaneden gelince bizi haberdar et
bende anlayamdim valla canim.

Buyukler iyiler sukur.
22 aylik kizimdada hafid ates var ama kopek disleride cikiyor bi yandan ondandir ins siyorum bakalim
cok gecmis olsun cnm. insallah cabucak.iyilesir esin.
yaaa sasirdim demek o zaman pozitifmis. peki neden negatif demisler.
insallah sende yoktur cnm cocuklu olunca zor olur. Rabbim yardimcin olsun.
Cok sacma zaten canim.
Bugunkilerin sisteminde bir hata vardi bence.

Aynen canim. Esim pozitof cikinca bugun maskeyle hazirladim yemekleri ellerimi yikamaktan bir tuhaf oldum.sirf cocuklarda bisey olmasin diye
Tez vakit atlatir ins esin canim
Sende nasil positiv mis? Madem positiv Neden negativ dendi? Acaba her olayi coronaya bagliyorlar denmesi dogrumu? Cok karisik bi durum
Olabilir canim. Zaturre denmisti o zaman direk kororna diyemi algiliyorlar bilmiyorumki.
O zama yattigim hastahaneye godecegim yarin tek tek soracagim bakalim belli olur

Agiz tadiyla artik hasta bile olamiyoruz hasta olmak ne güzelmis ya rahat rahat.. Su zamanda hasta olmak Cok berbat

Olabilir canim. Zaturre denmisti o zaman direk kororna diyemi algiliyorlar bilmiyorumki.
O zama yattigim hastahaneye godecegim yarin tek tek soracagim bakalim belli olur
Canım komşumun kayınvalidesi Şubat ayı gibi hastanede yatırıldı zatürreden ülkemizde o sıralar test olmadığı ve semptomları zatürreye benzediği için Mart ayı öncesi genelde zatürre tedavisi uygulamışlar belki sen de atlattın ama zatürre sanıldı

Allah şifa versin eşine inşallah çocuklara bulaşmaz canım O değil de sana negatif denen test şimdi nasıl pozitife döndü anlayamadım
bende anlayamadim yarin bir aciklama yapacaklarini dusunuyorum ins gahle alan olursa
Agiz tadiyla artik hasta bile olamiyoruz hasta olmak ne güzelmis ya rahat rahat.. Su zamanda hasta olmak Cok berbat
cok haklisin canim.

Normal grip , soguk alginligi gecirmek ne guzelmis
Tovbe yarabbim ne gunlere kaldik ya

Abla gorumcenin esinde bi degisiklik yok degilmi
Bi sikayeti yok cnm. O da pazartesi test yaptirmisti, sonucu gelmemiş daha

Sen yarin bi git bakalim ne diyecekler

Esin evde mi, ilac vs. Bisey verdilermi

Aslinda sizinde disari cikmamaniz lazim

Bakın kızlar toplanin
bu hafta bana ve Handandandan gaz veriyorsun yaparsın aslanım aç kalmak senin elinin kiri
bütün yeşilcam replikleriyle motivasyonu yüksek tutun
hergün hatirlatin ne yedin diye umugume çökün

U UcanSupurge Diyet kocumda sensin ona göre

Benim kizim bi dügünden sonra 10 gün falan yüksek atesliydi hep, oda subattaydi bazen diyorum acaba coronami oldu yavrum haberimiz yok, Ilacin etksi gidince yine 40.9 oluyordu hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…