Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bi sikayeti yok cnm. O da pazartesi test yaptirmisti, sonucu gelmemiş daha

Sen yarin bi git bakalim ne diyecekler

Esin evde mi, ilac vs. Bisey verdilermi

Aslinda sizinde disari cikmamaniz lazim
Abla nasilsin iyisindir ins

olabilir canim belki.
Ama benimki nisan ayindaydi. Ama o zamanlarda dendi bu cogu hastaya zaturre dendi lafi vardi.
Bi sikayeti yok cnm. O da pazartesi test yaptirmisti, sonucu gelmemiş daha

Sen yarin bi git bakalim ne diyecekler

Esin evde mi, ilac vs. Bisey verdilermi

Aslinda sizinde disari cikmamaniz lazim
esim evde abla salidan beri.

İlaclar bir.iki gun icinde gelecekmis eve ilaclar.

Evet bende dedim benim disari.cikmam sorun degilmi diye. Sahsi aracla gidebilirsin dedi bende yuruyerek gidecegim bakalim abla
Gelebildigim kadar hep destek tam destek canim

Benim kizim bi dügünden sonra 10 gün falan yüksek atesliydi hep, oda subattaydi bazen diyorum acaba coronami oldu yavrum haberimiz yok, Ilacin etksi gidince yine 40.9 oluyordu hep
olabilir canim.
O siralarda herkeste bu sikayet vardi.
Dusmeyen ve sebebsiz ates . belkide gecirmistir canim
Neyse kızlar ben yatayım yoğun bir sabah olacak iyi geceler minik kuşlarım
İyi geceler canim

günaydın kızlar;

ben motivasyon konusunda sorun yaşıyorum ve aranızdan ayrılmak istiyorum. herşey için teşekkür ederim. kolay gelsin
Motive olmak icin burdasin ama arkadasim.
Wooooowwww yinemi birinciyiz superiz harikayiz. İyiki buradayim tebrikler canlar iyiki varsiniz yeni hedefimiz bireyselde birinci olmak olsun hadi bakalim iddialari alalim.

Son düzenleme:
Abla nasilsin iyisindir ins
Sagolasin bitanem iyiyim desem yalan söylemiş olurum
Gecen haftasonu misafir vardi ya, kac gün temizlik, hazirlik
Yorulup pazartesi işe basladim
Bu hafta iş de coktu, baya yoruldum, dizim cok zorladi bu hafta hep agri ilaci ictim

Benim oglan privat iyi bi ortepedi bulmus, ordan termin alip oraya gidecem
3 ay oldu, hic düzelme yok
Bir sor bin ah işit gibi oldu

Sen nasilsin, niye psikolojik yemeye basladin
Bi sorunmu var

olabilir canim.
O siralarda herkeste bu sikayet vardi.
Dusmeyen ve sebebsiz ates . belkide gecirmistir canim
O dügünde cogu kisi hastanelik olmustu, yüksek ates falan olmus herkes deniyordu. Allah bilir dogrusunu

Cok gecmis olsun canim. Suan bizim akrabalarda da bir kac aile var karantinada hafif atlatmalari icin dua ediyoruz. Sizde kurtulursunuz tez zamanda moralini yuksek tut. Kayitlarda karisiklik olmasi durumu ile cok karsilasiliyor basindan beri. Ya rakamlari az gostermeye calisiyorlar yada bisekildr yanlis yapiliyor. Saglik sistemi yorgun ve kelle koltukta calisiyorlar hukumettende kuru tesekkurden baska bisey alamadiklarindan biraz demoralize calisma soz konusu.

Kendimi pikaçu gibi hissettim ️Tamamdır sen beni seçtin demek vurcam kırbacı ona göre

Allah kolaylik versin abla calisanin isi daha zor insallah bu Ortopedinin faydasini görürsünde rahatlarsin abla, kilo işide önemli biliyorsun

Çok strestik ve yoğun günler yıprattı beni ve sanki yemek bu durumu değiştirecekmiş gibi zıkkımlandım durdum ama son vericem bu duruma inş ama şu ara rahatladım abla çok şükür, artık kendime vakit ayırma zamanı inş.
Pazartesi spora başlayıp sağlıklı beslenmeye devam

Benim kizim bi dügünden sonra 10 gün falan yüksek atesliydi hep, oda subattaydi bazen diyorum acaba coronami oldu yavrum haberimiz yok, Ilacin etksi gidince yine 40.9 oluyordu hep
Allah bilir belki de canım biz de Mart ayında eşimin babaannesi vefat etmiş İzmir’e gitmiştik hatırlarsınız Erzurum İstanbul , İstanbul İzmir yapmıştık İstanbul’dan İzmir’e gittiğimiz uçak Atina aktarmalıydı ve biz ordan döndükten sonra sağlam bi grip geçirdik ben bizim de geçirdiğimizi düşünüyorum açıkçası

Bu yaşlarının kiymetini bil kendine iyi bak cnm

Olabilir Corona vakkaların bence coğu tespit edilemiyor bazıları öyle geçiriyor bilmeden

evet saglikcilarin sistemde pozitif gorunuyorum. Ama negatif dendi bana zamaninda. E nabiz sistemindede ala negtof gorunuyo testler.
O aralar kimse hastalık hakkında net bir şey bilmediği için zatürre corona hepsi birbirine girdi belki bilemedim inşallah hafif atlatır eşin, siz de bağışıklık kazanmış bile olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…