- 8 Mart 2020
- 5.839
- 28.223
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.361
Abla nasilsin iyisindir insBi sikayeti yok cnm. O da pazartesi test yaptirmisti, sonucu gelmemiş daha
Sen yarin bi git bakalim ne diyecekler
Esin evde mi, ilac vs. Bisey verdilermi
Aslinda sizinde disari cikmamaniz lazim
olabilir canim belki.Canım komşumun kayınvalidesi Şubat ayı gibi hastanede yatırıldı zatürreden ülkemizde o sıralar test olmadığı ve semptomları zatürreye benzediği için Mart ayı öncesi genelde zatürre tedavisi uygulamışlar belki sen de atlattın ama zatürre sanıldı
esim evde abla salidan beri.Bi sikayeti yok cnm. O da pazartesi test yaptirmisti, sonucu gelmemiş daha
Sen yarin bi git bakalim ne diyecekler
Esin evde mi, ilac vs. Bisey verdilermi
Aslinda sizinde disari cikmamaniz lazim
Gelebildigim kadar hep destek tam destek canimBakın kızlar toplanin
bu hafta bana veHandandandan gaz veriyorsun yaparsın aslanım aç kalmak senin elinin kiri
bütün yeşilcam replikleriyle motivasyonu yüksek tutun
hergün hatirlatin ne yedin diye umugume çökün
U UcanSupurge Diyet kocumda sensin ona göre
olabilir canim.Benim kizim bi dügünden sonra 10 gün falan yüksek atesliydi hep, oda subattaydi bazen diyorum acaba coronami oldu yavrum haberimiz yok, Ilacin etksi gidince yine 40.9 oluyordu hep
İyi geceler canimNeyse kızlar ben yatayım yoğun bir sabah olacak iyi geceler minik kuşlarım
Motive olmak icin burdasin ama arkadasim.günaydın kızlar;
ben motivasyon konusunda sorun yaşıyorum ve aranızdan ayrılmak istiyorum. herşey için teşekkür ederim. kolay gelsin
Wooooowwww yinemi birinciyiz superiz harikayiz. İyiki buradayim tebrikler canlar iyiki varsiniz yeni hedefimiz bireyselde birinci olmak olsun hadi bakalim iddialari alalim.CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 690.ETAPTAKIM DERECELERİ
1. (9.takim) ==> %1.076
2. (6.takim) ==> %0,852
3. (4.takim) ==> % 0,574
BİREYSEL DERECELER
1. @MmerVveeEee ==>2.96%==> 9.TAKIM
2.Yasamakguzel123 ==> %2.92==> 9. TAKIM
3. @Restful ==> %2.32==> 13.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
@Gonul83 ==> %-0.95==> 13.TAKIM
Sagolasin bitanemAbla nasilsin iyisindir ins
O dügünde cogu kisi hastanelik olmustu, yüksek ates falan olmus herkes deniyordu. Allah bilir dogrusunuolabilir canim.
O siralarda herkeste bu sikayet vardi.
Dusmeyen ve sebebsiz ates . belkide gecirmistir canim
Cok gecmis olsun canim. Suan bizim akrabalarda da bir kac aile var karantinada hafif atlatmalari icin dua ediyoruz. Sizde kurtulursunuz tez zamanda moralini yuksek tut. Kayitlarda karisiklik olmasi durumu ile cok karsilasiliyor basindan beri. Ya rakamlari az gostermeye calisiyorlar yada bisekildr yanlis yapiliyor. Saglik sistemi yorgun ve kelle koltukta calisiyorlar hukumettende kuru tesekkurden baska bisey alamadiklarindan biraz demoralize calisma soz konusu.Kizlarr esim dun suruntu testi yaptirmisti sikayetleri devam ediyordu.
Bugun ogrendik pozitif cikti.
Moralmen hem iyiyim hem kotu cok karisik bir gun gecirdim.
Beni temasli olarak yazamadi saglik bakanligindan gelen calisanlar. 29 nisanda covid suphesiyle hastahaneye yatmistim biliyorsunuz. Ve negatifti aonuclarim.
Ama bugun ki gorevliler siz o pozitif cikmissiniz dediler. Kayitlarinda oyle cikiyprmus sasirdim kaldim.
Ve durum bu olunca eve test icin birinide gonderemiyorlarmis kendim gidip.yaptiracakmisim hastahanede. 90 gun sonunda bagisiklik kazanmadiysaniz tekrar gecirebilirsiniz diyor birde.
Bende eklem agrisi ,bogazimda hafif agri var ,37.5 bazen 37 derece ates. Ne yapacagimi sasirdim. Yuruyerek hastahaneye gidecegim sabah yakinda var toplu tasima kullanip kimseyi riske atmakta istemiyorum.
Baya uzun oldu gece gece dilim sismis .
Yarin pek gelemyebilirim haberiniz olsun canlar.
Bakın kızlar toplanin
bu hafta bana veHandandandan gaz veriyorsun yaparsın aslanım aç kalmak senin elinin kiri
bütün yeşilcam replikleriyle motivasyonu yüksek tutun
hergün hatirlatin ne yedin diye umugume çökün
U UcanSupurge Diyet kocumda sensin ona göre
Allah kolaylik versin abla calisanin isi daha zorSagolasin bitanemiyiyim desem yalan söylemiş olurum
Gecen haftasonu misafir vardi ya, kac gün temizlik, hazirlik
Yorulup pazartesi işe basladim
Bu hafta iş de coktu, baya yoruldum, dizim cok zorladi bu hafta hep agri ilaci ictim
Benim oglan privat iyi bi ortepedi bulmus, ordan termin alip oraya gidecem
3 ay oldu, hic düzelme yok
Bir sor bin ah işit gibi oldu
Sen nasilsin, niye psikolojik yemeye basladin
Bi sorunmu var
Çok izlerdim ya bu cizgi filmi pokemonKendimi pikaçu gibi hissettimTamamdır sen beni seçtin demek vurcam kırbacı ona göre
Eki Görüntüle 2685499
Koklaması bile rahatlatırHavaniz degişsin
size ektigim melisa rezene kekik adacayini gondereyim
Koparmaya kiyamiyorum
Eki Görüntüle 2685502
Allah bilir belki de canım biz de Mart ayında eşimin babaannesi vefat etmiş İzmir’e gitmiştik hatırlarsınız Erzurum İstanbul , İstanbul İzmir yapmıştık İstanbul’dan İzmir’e gittiğimiz uçak Atina aktarmalıydı ve biz ordan döndükten sonra sağlam bi grip geçirdik ben bizim de geçirdiğimizi düşünüyorum açıkçasıBenim kizim bi dügünden sonra 10 gün falan yüksek atesliydi hep, oda subattaydi bazen diyorum acaba coronami oldu yavrum haberimiz yok, Ilacin etksi gidince yine 40.9 oluyordu hep
MaşallahHavaniz degişsin
size ektigim melisa rezene kekik adacayini gondereyim
Koparmaya kiyamiyorum
Eki Görüntüle 2685502
Bu yaşlarının kiymetini bil kendine iyi bak cnmAllah kolaylik versin abla calisanin isi daha zorinsallah bu Ortopedinin faydasini görürsünde rahatlarsin abla, kilo işide önemli biliyorsun
Çok strestik ve yoğun günler yıprattı benive sanki yemek bu durumu değiştirecekmiş gibi zıkkımlandım durdum ama son vericem bu duruma inş ama şu ara rahatladım abla çok şükür, artık kendime vakit ayırma zamanı inş.
Pazartesi spora başlayıp sağlıklı beslenmeye devam
OlabilirAllah bilir belki de canım biz de Mart ayında eşimin babaannesi vefat etmiş İzmir’e gitmiştik hatırlarsınız Erzurum İstanbul , İstanbul İzmir yapmıştık İstanbul’dan İzmir’e gittiğimiz uçak Atina aktarmalıydı ve biz ordan döndükten sonra sağlam bi grip geçirdik ben bizim de geçirdiğimizi düşünüyorum açıkçası
O aralar kimse hastalık hakkında net bir şey bilmediği için zatürre corona hepsi birbirine girdi belki bilemedimevet saglikcilarin sistemde pozitif gorunuyorum. Ama negatif dendi bana zamaninda. E nabiz sistemindede ala negtof gorunuyo testler.
Gül diye demedim neden olmasın canımGuldurdun beni
Ben gram versem mutlu oluyorum
Sanırım bu zamanlar geçine keşke dicemBu yaşlarının kiymetini bil kendine iyi bak cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?