- 22 Şubat 2020
- 717
- 3.325
- 43
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.381
İyi geceler benim de uyumam gerek ama oğlum bana sürpriz yaptı yatmıyor oyna benimle diyor gözler kan çanağı uyumasını bekliyorum. Bu erkek bebekler böyle mi?Neyse kızlar ben yatayım yoğun bir sabah olacak iyi geceler minik kuşlarım
Bizimde kiz usluydu oglan canavar :))İyi geceler benim de uyumam gerek ama oğlum bana sürpriz yaptı yatmıyor oyna benimle diyor gözler kan çanağı uyumasını bekliyorum. Bu erkek bebekler böyle mi?Kızım hiç böyle değildi
bazem surekli evdeyken ben yetisemiyorum islere. Allah kolaylik versin abla.Sagolasin bitanemiyiyim desem yalan söylemiş olurum
Gecen haftasonu misafir vardi ya, kac gün temizlik, hazirlik
Yorulup pazartesi işe basladim
Bu hafta iş de coktu, baya yoruldum, dizim cok zorladi bu hafta hep agri ilaci ictim
Benim oglan privat iyi bi ortepedi bulmus, ordan termin alip oraya gidecem
3 ay oldu, hic düzelme yok
Bir sor bin ah işit gibi oldu
Sen nasilsin, niye psikolojik yemeye basladin
Bi sorunmu var
oyle canim bilmeden atlatan cok benceO dügünde cogu kisi hastanelik olmustu, yüksek ates falan olmus herkes deniyordu. Allah bilir dogrusunu
rabbim sizin hastalarinizada sifa versin canim.Cok gecmis olsun canim. Suan bizim akrabalarda da bir kac aile var karantinada hafif atlatmalari icin dua ediyoruz. Sizde kurtulursunuz tez zamanda moralini yuksek tut. Kayitlarda karisiklik olmasi durumu ile cok karsilasiliyor basindan beri. Ya rakamlari az gostermeye calisiyorlar yada bisekildr yanlis yapiliyor. Saglik sistemi yorgun ve kelle koltukta calisiyorlar hukumettende kuru tesekkurden baska bisey alamadiklarindan biraz demoralize calisma soz konusu.
coooook guzeller abla .Havaniz degişsin
size ektigim melisa rezene kekik adacayini gondereyim
Koparmaya kiyamiyorum
Eki Görüntüle 2685502
olabilri canim. Evet hatirliyorum gidip geldiginiz hatta alyansini kaybetmistin(bendende bu ayrinti pek beklenmez hafiza yerlerde ama)Allah bilir belki de canım biz de Mart ayında eşimin babaannesi vefat etmiş İzmir’e gitmiştik hatırlarsınız Erzurum İstanbul , İstanbul İzmir yapmıştık İstanbul’dan İzmir’e gittiğimiz uçak Atina aktarmalıydı ve biz ordan döndükten sonra sağlam bi grip geçirdik ben bizim de geçirdiğimizi düşünüyorum açıkçası
ins canim.O aralar kimse hastalık hakkında net bir şey bilmediği için zatürre corona hepsi birbirine girdi belki bilemediminşallah hafif atlatır eşin, siz de bağışıklık kazanmış bile olabilirsiniz
İns canim allahtan umit kesilmez.Gül diye demedim neden olmasın canım ☺
İyi geceler canimHerkese hayırlı geceler
Yarin cikinca hemen haber et cnmKizlar bende kacar malum sabah erken kalkacagim hic uykum yok ama yatiyim bakalim.
Guzel ,saglikli,mutlu,kacamaksiz bir hafta sonu gecirin ins
Tamam ablam bide gidebileydimYarin cikinca hemen haber et cnm
Aynen cocuklari uyuttum keyifle maydanoz suyumu iciyorum. Calisanlar icin cuma candir. İyi geceler herkeseCuma aksamlarini cok seviyorum
Huzursuz olmadan oturabiliyorum
Benden de iyi geceler
Afiyet olsun guzel menu canim4 eylül menusu
11:00 sahanda bi yumurta bi dilim peynir 5zeytin bi dilim tm buğday ekmeği
13:00 yeşil çay
16:00 sade kahve
18:00 fırında pişmiş bi karnıyarık bol salata büyük bardak ayran
Yatana kadar yeşil çay soda içerim
Su 2.5lt
Spor 35dk yürüyüş
22dk leslie
Bende makarnayi cok ozlemistim bugun yedim canim ama ayni ogun ekmekle cok olmamis mi4 Eylül Menüm
07.30: 1 küçük havuç
15.00: 6 yk kuru sebzeli makarna
3 yk yoğurt
2 dilim ekmek
1 dilim helva
1,5 lt suñ
45 dk normal tempo yürüyüş @zsaracoglu
Wav meuye bak patates kizartmasi krep4 Eylül 2020
1 tane krep
Patates kızartması
2 çatal peynir
3 zeytin
1 dilim karpuz
1 su bardağı çay şekersiz
14:00 sade Türk kahvesi
3 tane kara erik
19:00
3 yemek kaşığı menemen
1 tatlı kaşığı tahin
2 dilim kepekli ekmek
2 Çay bardağı şekersiz çay
1 dilim kavun
2.5 lt su
Spor yok
Yarin sifir ekmek karbonhidrat yaparsan dengelersin canim bende yarin ekmegi azaltip sebze agirlikli yapmayi dusunuyorum4 eylul
7.50
İki dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
10.30
Elma cayi
12.10
1 acma bir ayran
15.30
3 dilim beyaz peynir
7 zeytin
Takriben 3 dilim ekmek ☹
2 bardak cay
18.20
6 yk karalahana salatasi
Su. 1.5 lt
Spor 1 saat yapacagim insallah
Yarim ekmegin tum olarak buyuklugu ne kadardiKahvaltı 11.30
Yarım ekmek eşliğinde kahvaltıliklardan
Bu haftaki ödülüm der susarım
Arada neskafe 10 fındık 2 burçak bisküvi
Akşam 19.00
1 tabak tavuk yemeği
1 kase kırmızı biber salatası
1 kase domates ezmesi
3 lt su form çayı
Bugun herkes kacamak yapmis afiyet olsun canim yarin hepimiz diyete devamMENUM:
11:00 1 kuru kayısı, turk kahvesi
12:00 2 dilim ekmek, 1kk peynir, 1 tk labne, domates biber, 10 zeytin, 1 tavada yumurta
14:30 1 kase aşure
16:00 1 fincan kahve
18:30 1,5 lahmacun, Ayran ve Salata
19:00 1 dilim baklava (sofrada yemiycem dedim sonrasinda irademe sahip cikamadim malesef)
2lt Su
Spor yok
Afiyet oksun canim 6 li rakamlarida cumaya gorursun inşallah04.09.2020
11:00
2 dilim çavdar ekmeği
1 çatal peynir
labne
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
16:00
1 küçük kase yoğurt çorbası(4 kaşık falan)
4 kaşık aşure
su 2lt
spor challenge şeysi
Afiyet olsun guzel menu5 eylul
8.30 iki kare kepekli ile tek kasarli tost 6 zeytin
13,00 bir kase ezogelin 3 kofte yogurt
18.30 bir tabak taze fasulye domates salatalik bir dilim baston ekmek kepekli yoktu domatesin suyuna bandim nasil ozlemisim
Spor cocuklar babaannedeydi evi bos bulunca hafta sonu temizligimi bu aksam yaptim 3 saat kadar.
bende ayni sekilde dusunuyorum cnm.O aralar kimse hastalık hakkında net bir şey bilmediği için zatürre corona hepsi birbirine girdi belki bilemediminşallah hafif atlatır eşin, siz de bağışıklık kazanmış bile olabilirsiniz
Aslında olayı büyüten de sinir krizleri geçiren de tek kişi idi, karşı taraf çok saygılı bir şekilde yanlış olan şeyi guzelce ifade etti. Ama maalesef karşı taraf anlamadı. Bağırdı , çağırdı ağladı, sinir krizi geçirdi falan filan işte. Kızı zor sakinleştirdikKavga dögüşmü oldu
Öğretmenler bu durumdaysa, toplumun hali içler acısı demektir
Bakliyat olduğu için şisirmiste olabilir cnm sabah tekrar tartil benceTşk ederim canım
Sağol canım yok yemekten çıkarmam
Aşure yemiştim bi tabak kalorisine baktımda biraz önce bayaga fazla
Kalori uygulamasi indircem telefonuma
Inş canım
Benimde meto sağlam senin gibi tirmalardi yesem bile cumaya
Ankara simitide yenmiycek gibimi ama yanında beyaz peynir domates birde tazecik sıcacık cayOh oh
Cancağzım kötü değil sonucun haftaya %2 gelsin yine
Maşallah subhanallah barekallah la havle vela kuvvete illa billah
Canım üzme kendini %2 yaparsın olur biter
Ankaralılar simit mi yiyorSimit diyor yetiş bacım ben ettim sen etme de bi şey et @hadikonusalim
Hoş geldin canım hayırlı olsun telefonun güle güle kullan nasılsın ?
Maşallah haydi tekrar 6lara
Bizim bı arkadaş, sınıfın ogretmeninden izinsiz, amirine de haber bile vermeden kafasına göre beğendiği sıraları almış kendi sınıfına koymuş. İkinci sınıfın öğretmeni de bı geliyo kendi sinifindaki sıralar kırık, en kocaman sıralar kalmış. Çocuklar 2.sinif olduğu için o sıralara zaten boyu yetmez bide izinsiz almasına filan bozuluyor. Arayıp Hocam yaptiginiz hiç hoş bişi değil, neden haber vermiyorsunuz, idarenin bile haberi yok , kafanıza göre sınıfların malzemesini götürüp kendi sinifiniza koyamazsiniz diyor.Ne oldu canım nedir sorun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?