Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Neyse kızlar ben yatayım yoğun bir sabah olacak iyi geceler minik kuşlarım
İyi geceler benim de uyumam gerek ama oğlum bana sürpriz yaptı yatmıyor oyna benimle diyor gözler kan çanağı uyumasını bekliyorum. Bu erkek bebekler böyle mi? Kızım hiç böyle değildi

İyi geceler benim de uyumam gerek ama oğlum bana sürpriz yaptı yatmıyor oyna benimle diyor gözler kan çanağı uyumasını bekliyorum. Bu erkek bebekler böyle mi? Kızım hiç böyle değildi
Bizimde kiz usluydu oglan canavar :))

bazem surekli evdeyken ben yetisemiyorum islere. Allah kolaylik versin abla.

Dizinede bu diktor iyi gelir ins abla. Agri cekip durmak kolay degil
O dügünde cogu kisi hastanelik olmustu, yüksek ates falan olmus herkes deniyordu. Allah bilir dogrusunu
oyle canim bilmeden atlatan cok bence
rabbim sizin hastalarinizada sifa versin canim.
Gercekten saglik calisanlarinin isi zor allah onlarind yardimcisi olsun
Havaniz degişsin
size ektigim melisa rezene kekik adacayini gondereyim
Koparmaya kiyamiyorum

Eki Görüntüle 2685502
coooook guzeller abla .
Tam seyirlik olmus masallah
olabilri canim. Evet hatirliyorum gidip geldiginiz hatta alyansini kaybetmistin(bendende bu ayrinti pek beklenmez hafiza yerlerde ama)

O donem yeni yeni geliyordu virus doktorlar bile coxuklarin atesinin niye oldugunu tanimlayamiyorlardi. Cogu kisi o sekilde gecirmis olabilir. İns bagisiklik kazanmissinizdir.

O aralar kimse hastalık hakkında net bir şey bilmediği için zatürre corona hepsi birbirine girdi belki bilemedim inşallah hafif atlatır eşin, siz de bağışıklık kazanmış bile olabilirsiniz
ins canim.
İns bunyemi, iyidir de bagisiklik kazanmisizdir.
Yoksa yenidende geciroyor olabilirim
Gül diye demedim neden olmasın canım ☺
İns canim allahtan umit kesilmez.

Afiyet olsun guzel menu canim
4 Eylül Menüm
07.30: 1 küçük havuç

15.00: 6 yk kuru sebzeli makarna
3 yk yoğurt
2 dilim ekmek
1 dilim helva

1,5 lt suñ
45 dk normal tempo yürüyüş @zsaracoglu
Bende makarnayi cok ozlemistim bugun yedim canim ama ayni ogun ekmekle cok olmamis mi
Wav meuye bak patates kizartmasi krep
Cuma serbest olsun ya bende kacamak yaptim bugin afiyet olsun canim
Yarin sifir ekmek karbonhidrat yaparsan dengelersin canim bende yarin ekmegi azaltip sebze agirlikli yapmayi dusunuyorum
Yarim ekmegin tum olarak buyuklugu ne kadardi
Afiyet olsun canim
Bugun herkes kacamak yapmis afiyet olsun canim yarin hepimiz diyete devam
04.09.2020

11:00
2 dilim çavdar ekmeği
1 çatal peynir
labne
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık

16:00
1 küçük kase yoğurt çorbası(4 kaşık falan)
4 kaşık aşure

su 2lt

spor challenge şeysi
Afiyet oksun canim 6 li rakamlarida cumaya gorursun inşallah
Afiyet olsun guzel menu

O aralar kimse hastalık hakkında net bir şey bilmediği için zatürre corona hepsi birbirine girdi belki bilemedim inşallah hafif atlatır eşin, siz de bağışıklık kazanmış bile olabilirsiniz
bende ayni sekilde dusunuyorum cnm.
mart sonu benim babam da zaturreden hastaneye yatti yogun bakimda 11 gun kaldi.korona suphesiydi korona belirtileri yuksek ve hic inmeyen ates, cigrrde olusan yuzde 400 iltihap orani. bunlara ragmen 2test ve 1suruntu testi yapildi ama negativ hepsi de. ama korona tedavisi gordu. sukur atlatti durumu cok kritikdi.
uzattim biraz, yani korona mi gecirdi yoksa zaturremiydi anlayamadik. hepsi birbirine girdi.
o siralar esim de de belirtiler vardi cigerde iltihap cikti. onunda negativ di.
ha kizlar aklima gelmisken esimin hala koku duyusu kayip ve tat duyusu da yeni yeni olusuyor. acaba gercekten korona mi gecirdiler.

Kavga dögüşmü oldu
Öğretmenler bu durumdaysa, toplumun hali içler acısı demektir
Aslında olayı büyüten de sinir krizleri geçiren de tek kişi idi, karşı taraf çok saygılı bir şekilde yanlış olan şeyi guzelce ifade etti. Ama maalesef karşı taraf anlamadı. Bağırdı , çağırdı ağladı, sinir krizi geçirdi falan filan işte. Kızı zor sakinleştirdik

Tşk ederim canım

Sağol canım yok yemekten çıkarmam
Aşure yemiştim bi tabak kalorisine baktımda biraz önce bayaga fazla
Kalori uygulamasi indircem telefonuma

Inş canım
Bakliyat olduğu için şisirmiste olabilir cnm sabah tekrar tartil bence

Ankara simitide yenmiycek gibimi ama yanında beyaz peynir domates birde tazecik sıcacık caydaha ne olsun

Ne oldu canım nedir sorun ?
Bizim bı arkadaş, sınıfın ogretmeninden izinsiz, amirine de haber bile vermeden kafasına göre beğendiği sıraları almış kendi sınıfına koymuş. İkinci sınıfın öğretmeni de bı geliyo kendi sinifindaki sıralar kırık, en kocaman sıralar kalmış. Çocuklar 2.sinif olduğu için o sıralara zaten boyu yetmez bide izinsiz almasına filan bozuluyor. Arayıp Hocam yaptiginiz hiç hoş bişi değil, neden haber vermiyorsunuz, idarenin bile haberi yok , kafanıza göre sınıfların malzemesini götürüp kendi sinifiniza koyamazsiniz diyor.
Kız ise ben öyle uygun gördüm, sıraları taşıdım artık geri veremem diyor.
Öyle olunca da bizim Hoca ya sıraları gelip tekrar eski yerine koyun ya da ben idarenin de onayıyla şubeyi sıralarin olduğu sınıfa geçiriyorum deyince karşı taraf annesini de alıp okula geldi. Kız ağlıyor, annesi ağlıyor. Kimi sakinlestirecegimizi şaşırdık. Kız sıraları aldı fırlattı ne amirini dinliyo ne bizi dinliyo degisikti yani En çok da annesine üzüldük yazık 60 yaşında kadını dün okula getirmiş sıra tasittirmis , sınıfı temizlettirmis
En son baktık kız normal değil, diğer öğretmenimize okullar açılırsa biz kendi sıralarımizdan küçük olanları veririz, zaten bizimkiler 4.sinif dedik. Olayı kapattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…