Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Arakan daki müslüman kardeşlerimiz ne yapıyor acaba..Kimimiz yatağımızda kimimiz pc de oturuyoruz rahat rahat acaba oaradaki kardeşimiz kardeşlerimiz ne yapıyor genç delikanlılar belki nöbet tutuyor anneler kızlarına sımsıkı sarılıyor tecavüzden pislikten ölümden korumak için belki de korkusunu bastırmak için..

Kendimi hiç ama hiç iyi hissetmiyorum..Herkesten isteğim bugün ellerinizi semaya Onlar için Kaldırın ve dua edin..Rabbim yardımcıları olsun İnşallah..

ARAKAN SMS YARDIMI - 5 TL
Arakan yaz 5601 gönder (Diyanet)
Arakan yaz 5777 gönder (Kimse Yokmu Derneği)
Arakan yaz 3072 gönder (IHH İnsani Yardım Vakfı)
Arakan yaz 4042 gönder (Beşir Derneği)”

günaydın kızlar bu sabah biraz vaktim vardı hemen geldim
bugün misafirlerim var çok sıcak işte menüm
mercimek çorbası
patatesli incik fırında
pirinç pilavı üzerine et sote
salata
yogurtlu biber
tatlı olarak eşim hangisini alır bilmiyorum
dün kızım aglayan pasta yaptı ikizler sagolsun tepsiyi yarılamışlar gece ben uyurken
okadar yediklerine göre zayıflar
bazende diyorum zayıflık benim gibi kilolu olmaktan iyidir

dün akşam iftarda yediklerim yeşil fasulye 1 kaşık arpa şehriye pilavı ilk defa yaptım eşim çok begendi
karpuz 1 dilim ekmek 2 arnavut biberi karpuzdan önce 3 bardak ayran
1 saat sonra 1 armut,4 kayısı
sahur
1 dilim pasta
karpuz
bol su

Son düzenleme:
slm kızlar dün akşam
1 tabak haşlanmış yeşil fasulye ile 1 tabak yoğurt yedim
bugün sabah 1 adet yumurta
roka+3 tane zeytin ve çok az peynir yedim..
spor hala yasak....

Slm kızlar herkese mutlu hafta sonlar ...

Dun zaten butun gun netım ıgrenctı lısteyı bıle zar zor yaptım yapıstırdım...Bugunde zaman zaman donuyor kasılıyor felan nedenını anlamadım bı turlu.

Dunku menum ;

İftar;
çorba
patates salatası
borulce
sogus

Sahur

ceyrek pıde
bıtter saralle

Selam kızlar..uyku gözümden akıyor hazır ufaklık da uyumuşken bakayım dedim..Bugün arkadaşıma iftara davetliyiz çok dikkat edeceğim bugün başlıyorum çünkü..

dün kola içmedim bir yudum bile normalde affetmezdim ama tuttum kendimi vişne suyu içtim ev yapımı =)) yalnız sigara böreği yapmışlardı dayanamadım yedim..

Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah..

Selamlar kızlar, bugün 2 amcamı davet ettik iftara annemle alışveriş yaptık bir duş aldım, hafif kıyafetlerle tartıldım ve sonunda 66'ları gördüm çok mutlu oldum çok şükür ya 66.6 çıktım tartıda dünkü menüm çok iyiydi o yüzden ahh birde 65'i görsemmmmm

Ramazan'dan sonra çok sıkı bir program yapmalıyım spor için, çünkü vucüdüm iyice saldı kendini kalçalarım çok yumuşak sporla halletmem lazım bu sorunu.

selamlar
iftara çok az kaldı kimsecikler yok ortalıkta
iftar gelince kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum buna artık son veriyorum az yicem
hadi iftardan sonra görüşürüz kızlar

İFTAR
2 parça tavuk
3 dilim fırında patates
Salata

Ara: 3 dilim kavun

SAHUR
2 dilim çavdar ekmeği
2 dilim ekmekle yenilebilecek kadar menemen

Menü :

Mercimek çorbası

köri soslu tavuk

pirinç plavı

mantı

sigara böreği

bulgurlu meze =))

yeşil salata

şakşuka

suuuuuuuuuuuuuuuuuu =))

Akşam 2 dilim baklava yedim düşündüğümden daha zor olacak sahur da dikkat edeyim dedim az yedim bol su içtim bugün bayılacak gibi oldum oğlum hala doğru dürüst bir şey yemiyor emiyor diş çıkartma dönemi bu mübarek günlere geldi kötü oldu (( Rabbim yardımcım yardımcımız olsun inşallah..

"Allah yolunda öldürülenleri ölüler sanmayin. Aksine onlar diri olup Rableri katinda riziklandirilmaktadirlar. Allah'in lütfundan kendilerine vermis olduklariyla sevinç içindedirler ve arkalarindan henüz onlara kavusmamis olanlari, kendilerine bir korku olmayacagi ve üzülmeyecekleri üzere müjdelerler." (Ali Imran, 3/169-170)

Şehitlerimize birer fatiha Okuyalım..

ne tatlıdır şimdi o minicik dişleri çıkacak maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın
hadi bakalım inşallah kolay geçer bu döneminiz

yemeğimi yediim
kahvaltılık yedim bugün domates peynir vs..
uzun zamandır çayımdan içmiyordum onu da yaptım şekersiz bi şekilde afiyetle içiyorum

günaydın günaydın herkese güzel bir hafta diliyorum ;
haftasonu menümü es geçiyorum çok yemedimde yazmaya üşeniyorum bütün haftasonu resmen maaile yattıkta yattık
dün akşam tartıldım 63,5 olmuşum bir sevinç eşime söyledim demez mi ramazan diye vücudun ödemi atmıştır tamam haklılık payı yok değilde söylenecek laf mı yani hevesimi kırıyo
fadime abla rüyamda seni gördüm çıta gibiydin yanında 2 kızın vardı abla senin neren 90 kg diyorum kızların senden toplu duruyodu o derece yani malum mu oldu nedir
hımmm bide unutmadan haftasonu dereotu ve semiz otundan süzme yoğurtlu salata yaptım sarımsaklı süper oldu tam diyetlik tavsiye edilir ara meze için

ayyyyyyyyy çok sevindim inşallah rüyan çıkar
kızlarım bu ramazanda tosun gibi oldular hele küçügün etleri çok yumuşak dün lwc elbise begendiler olmadı 36 beden vardı başka şubelerine bakmadık toryuma bakıcam bugün inşallah bulurum 3 gündür kızlar oruçluı degillerdi dün bende aralarına katıldım artık eşimle ikizler yiyip yatıyorlar .kızlar babaları anlamasın diye yiyip yatıyorlar süsü veriyorlar

Hadı bakalım gazan mubarek olsun tcsız prensescımmm

mursh beni dahil etmediniz mi oysaki 1 haftayı geçmişti

cnmm ben cum gunu senın bıldırımını gormedım ama benım netım cok cok kotuydu devamlı dustu durdu.Atlamıs olabılırım...Haftaya cuma Gecen haftakı kılon bu haftakı kılon bıde hedefını eklersen yazarım senıde lısteye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…