- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.741
Akşam 2 dilim baklava yedim düşündüğümden daha zor olacak sahur da dikkat edeyim dedim az yedim bol su içtim bugün bayılacak gibi oldum oğlum hala doğru dürüst bir şey yemiyor emiyor diş çıkartma dönemi bu mübarek günlere geldi kötü oldu(( Rabbim yardımcım yardımcımız olsun inşallah..
günaydın günaydın herkese güzel bir hafta diliyorum ;
haftasonu menümü es geçiyorum çok yemedimde yazmaya üşeniyorumBütün haftasonu resmen maaile yattıkta yattık
Dün akşam tartıldım 63,5 olmuşum bir sevinç eşime söyledim demez mi ramazan diye vücudun ödemi atmıştırTamam haklılık payı yok değilde söylenecek laf mı yani hevesimi kırıyo
Fadime abla rüyamda seni gördüm çıta gibiydin yanında 2 kızın vardı abla senin neren 90 kg diyorum kızların senden toplu duruyodu o derece yanimalum mu oldu nedir
Hımmm bide unutmadan haftasonu dereotu ve semiz otundan süzme yoğurtlu salata yaptım sarımsaklı süper oldu tam diyetlik tavsiye edilir ara meze için
Ben bugün itibari ile başlıyorum kendime 21 gün veriyorum başlangıç kilomu 80 olarak yazacağım şişler yüzünden yukarı aşağı yapıyor..
Bugün ayın 3 Ağustos ayın 24 ağustosa kadar bakalım ne kadar vereceğim hedefim 2/3 fazlasını yapamam emzirdiğim için açlıktan midem kazınıyor hoş Ramazandayız gün içerisinde zaten yeme şansım yok..Bu benim için iyi bir şey..ekmek sadece sahurda yiyorum çünkü kahvaltı yapıyoruz..
Her gün 5 /10 dakika ZUMBA DANSI fazlasını yapamam susuzluktan ölebilirim..
ÖNERİLERİNİZE AÇIĞIM ARKADAŞLAR..
mursh beni dahil etmediniz mi oysaki 1 haftayı geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?