Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

mrb kızlarrr
su an kilolarım gram gitmiyor
iyi olan ise kilo almıyor olmam almaktan iyidir:)

Selammm

sıcaklardan baygınlık geçiriyoruz resmen puffffffffffffffffffffffffff

bugün misafirim vardık kızlar gelemedim..

sanırım yarın da olacak perşembe de var =)) bir kaç gün yoğun gelemeyebilirim gündüz

Umudum var
Göreceksiniz...
Bir gün yaptıklarınız gerçekten işe yaramış,
Dilediğiniz her şey gerçekleşmiş.
Dönüp bakacaksınız geriye ve güleceksiniz başınızdan geçenlere...

ve kendinize "bunların hepsini nasıl atlattım?" diye soracaksınız.
Sadece, umudunuzu asla kaybetmeyin!
Sadece, hayal kurmaktan vazgeçmeyin!
...ve asla eksik etmeyin yaşamınızdan sevgiyi!

Jancari CAMPİ

Hoşuma gitti paylaşmak istedimmm =))

günaydınnnn dün akşam tartıda 62,7yi gördüm ama yine söylüyorum hiç inandırıcı değil 16-17 saat açlık susuzluktan sonra normal bence, yemek sonrası kilom 63,6 falan bana göre gerçeği yansıtan bu sonra bayram sonrası +5 yazma beni murccc ben baştan zemin hazırlayayım
hemen dünki menümü yazayım iftar
2kadınbudu köfte
papates püresi
1 bardak kola

ara 3-4 çatal bisküvili pasta

sahur
2 tane kaşarlı tost
domates,salatalık
üzüm
yatmadan 1 bardak kayısılı form çay ramazan iyi hoşta acayip sindirim problemim var anlayın işte onu wcye çıkamıyorum

Bugün denize başlıyorum kızlar Mayo aldım kendime. İşten gelince kocişimle doğru denize..
En az 1 saat çıkmam. Bakalım inşallah işe yarar.

bende akşama çarşıya gidicem çocuğun bayramlık işini halledeyim,bu akşama yemeğim var tatlıyıda hazır aldım mı tamamdır oğlumuda babası alır

bende akşama çarşıya gidicem çocuğun bayramlık işini halledeyim,bu akşama yemeğim var tatlıyıda hazır aldım mı tamamdır oğlumuda babası alır

bende geçenlerde ikizlere bayramlık aldım bizim begendigimizi begenmediler ,ablası gelin kendiniz begenin dedi ama oruçlu oldukları için gelmediler artık birgün degiştiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…