- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.961
Tövbe bismillah bazanin alti hali doluYeni program baslamis Trt1 Fazlasi Zarar diyekadin kitaplari Cok seviyormus, konusmanin sonu Dekor amacliymis Hic okumamis
Bu imzanizdaki kg sayacini ben nasil kullanabilirim acabaTövbe bismillah bazanin alti hali dolu
Hesap detaylarından kilonu hedef kilonu eklediğinde oluyor canım hesap detaylarına üst taraftaki profil fotoğrafına tıkladığında girebilirsinBu imzanizdaki kg sayacini ben nasil kullanabilirim acaba
Yoksa sen de istifçi misin ? Ne yapacaksın O kadar halıyıTövbe bismillah bazanin alti hali dolu
Sen beni öldürecen bugunYoksa sen de istifçi misin ? Ne yapacaksın O kadar halıyı
Kolay gelsin canim benim. Hayat eskiden ne duzenliymis. Şu an da kimse ne olacağını bilmiyor. Düzensiz nefessiz bir yaşam.Zor gerçekten zor çocuk büyütmek başladık biz de okula gel git ev işi vs uğraşıp duruyorum
Tartılmıyorum canım bildirim yapayım
Muhtemelen ondandır canım sıkma canını
Ya Hatice ne ara 74ü gördün daha düb
gidecek Abla gidecek
Canım geçen takımda bu durum üzerine çok konuştuk belki onları bile görmedin takım kurallarına uymayanları diskalifiye etme kararı aldık
Tebrikler canım
aynen ya çok tuhaf değil mi geçen ben de yazmıştım vucüdun su tutuyor galiba
Sağlık olsun canım bizi unutma ara ara uğra bari
Leslienin hızlı versiyonlarını seviyorum ben de
Eline emeğine sağlık canım
Çok güzel düşünmüşsün canım çok zor değil ben de dün akşam yapıp dağıttım gözün Aydın şimdiden sağ Salim gelsin anneciğin
Evet belirsizlikten hiç hoşlanmam şu an her şey çok belirsiz geriliyorumKolay gelsin canim benim. Hayat eskiden ne duzenliymis. Şu an da kimse ne olacağını bilmiyor. Düzensiz nefessiz bir yaşam.
Ha ha ha ben bugün iyi değilimSen beni öldürecen bugunAllah korusun Ölürüm bogulurum Ben öyle yarismacinin bazasi
Ama çok güzellerSabahtan beri çiçeklerimin saksılarını değiştirmekle uğraşıyorum
Kaktüslerin batmadığı yerim kalmadı, çok fena kaşınıyorum
Eki Görüntüle 2686636
Bende tam dicektim kendi yumurtasindan bahsediyor diyeYumurta derken o yumurta mıben tamamiyle yanlış anlamışım
Bide simdi dekor icin kitap görünümlü ama kitap olmayan şeyler cikmisYeni program baslamis Trt1 Fazlasi Zarar diyekadin kitaplari Cok seviyormus, konusmanin sonu Dekor amacliymis Hic okumamis
Niran sen saksilara tek bibermi ekmistinSabahtan beri çiçeklerimin saksılarını değiştirmekle uğraşıyorum
Eki Görüntüle 2686636
Bugüne kadar öldürmediğim tek bitki geçmedi evimdenSabahtan beri çiçeklerimin saksılarını değiştirmekle uğraşıyorum
Eki Görüntüle 2686636
Biber ektim sadece, tomurcuk vediler ama hiç olmadılarNiran sen saksilara tek bibermi ekmistin
Bende domates salatalik kabak ettim, hic olmadilarsaksilarda büyüktü halbuki
Bende çok seviyorumAma çok güzeller
Benimde her çiçeğim ölürdü, bu yaşadıBugüne kadar öldürmediğim tek bitki geçmedi evimden
Ben fide olarak almistimBiber ektim sadece, tomurcuk vediler ama hiç olmadılar
Eşim kuzey balkonda diye vermedi dedi (3'ten sonra güneş alıyor)
Bi arkadaşımda eski tohumlardan değilse vermez dedi.
Muhtemelen tek sefer veren İsrail tohumu idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?