- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.981
Bende ev ciceklerine bakamiyorum, sulamayi unutuyorum :)Benimde her çiçeğim ölürdü, bu yaşadı
Çok sevdim galiba
6 yıl önce sınava gittiğim kampüste gördüm, çok beğendim, arabayı sağa çekip bir kaç parca kopardım milletin şaşkın bakışları arasında.
Tek parçadan yetişti hepsi
Her şeyin sırrı sevgi. Kv demin onlarca belki 50 60 ya da daha fazla çiçeği var ve hepsi çok sağlıklı. Sanırım olayın sırrı çiçeklerinin çocuklarından bile çok sevmesiBenimde her çiçeğim ölürdü, bu yaşadı
Çok sevdim galiba
6 yıl önce sınava gittiğim kampüste gördüm, çok beğendim, arabayı sağa çekip bir kaç parca kopardım milletin şaşkın bakışları arasında.
Tek parçadan yetişti hepsi
Aynen. Eşimin anneler gününde aldığı ölmemek için direniyorBende ev ciceklerine bakamiyorum, sulamayi unutuyorum :)
Hediye orkide geldi yeni, hic memnun olmadimkac orkide öldürürdüm
Ay ne güzeller yaSabahtan beri çiçeklerimin saksılarını değiştirmekle uğraşıyorum
Kaktüslerin batmadığı yerim kalmadı, çok fena kaşınıyorum
Eki Görüntüle 2686636
arkadas aciklamis canim, profilden bilgilerini girince cikiyorBu imzanizdaki kg sayacini ben nasil kullanabilirim acaba
Ha ha ha ben bugün iyi değilimhoş görün kafa yerinde değil galiba bugün kahve içmedim ondan bunlar
Nazar degmesinSabahtan beri çiçeklerimin saksılarını değiştirmekle uğraşıyorum
Eki Görüntüle 2686636
sorma Oda Sirf markali olacakmis instagramda görüyorum ne anliyorlarsaBide simdi dekor icin kitap görünümlü ama kitap olmayan şeyler cikmis
Millet masanin üstüne koyuyor :))
Oy orkidelerim Benim ne sevdiklerim pencerem doluBende ev ciceklerine bakamiyorum, sulamayi unutuyorum :)
Hediye orkide geldi yeni, hic memnun olmadimkac orkide öldürürdüm
Ayyyy maşallah harikalar. Nasıl bu kaktüsler ölmeden büyüyorlar. Ben beceremedim yaaaSabahtan beri çiçeklerimin saksılarını değiştirmekle uğraşıyorum
Eki Görüntüle 2686636
Minik kaktüsüm bu
Kaktüsü sularsan ölür, ayda bir defa çok az su ile sulamak lazımAyyyy maşallah harikalar. Nasıl bu kaktüsler ölmeden büyüyorlar. Ben beceremedim yaaabir tane var direniyor nasıl korurum ölmesin diye
Senin sukulentler de güzelmiş
Yeterli bence canım
Çok güzeller aklımda tutarım çok suluyorum ondan ölüyor. Misal haftada kaç gün sulamak gerekKaktüsü sularsan ölür, ayda bir defa çok az su ile sulamak lazım
Bu da kızımın kaktüs çiçeği, mutasyona uğradı
Eki Görüntüle 2686711
Bunu da diğer kızım için ektim bugün, nasıl çıkacak meraktayım.
Eki Görüntüle 2686713
Senin sukulentler de güzelmiş ama
Şu saate kadar 3 kere banyo yaptım sıcaktanHandandandan yanık kaptan nerdesin nasıl oldun ?
Toparladın mı biraz ?
Eşini ikn et Ankara'ya gelin küfür küfür
Kaktüs çöl çiçeği canım, suyu sevmez.Misal haftada kaç gün sulamak gerek
Tamam canım. Belki ondan öldüler bunu kurtarayım yazık çünkü hiçbir çiçeği yaşatamadımKaktüs çöl çiçeği canım, suyu sevmez.
Ayda bir kere sula yeter
Seni pek tanımıyorum ama orijinal kadınsınHandandandan yanık kaptan nerdesin nasıl oldun ?
Toparladın mı biraz ?
Eşini ikn et Ankara'ya gelin küfür küfür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?