- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.001
Afiyet olsun
Ooo gizli hayran en sevdiğimSeni pek tanımıyorum ama orijinal kadınsınmesajlarını okuyunca çok gülüyorum
Şu saate kadar 3 kere banyo yaptım sıcaktan
Sağ yanım felçli gibi, kolum kalkmıyor hala
Ankara'ya görevlendirmem yapılmıştı vakti zamanında, ben gitmem diyince iptal ettirmek zorunda kalmıştım.
Senin adamda memleket sevdası yok herhal
Alayım canımOoo gizli hayran en sevdiğim
Nömeramı veriyorum ara beni boya beni
canımın içiii
Neden hala karantinadasınız canım, epey zaman geçti bakıcınızın eşinin pozitifliğinden.canımın içiii
inan ki hep aklımdasınız
cumartesi pazar dahil olmak üzere 15 gündür aralıksız çalışıyorum çok yoruldum valla
bi de karantinadayız, zaten sapasağlam!! olan ruh halim alt üst olmuş vaziyette
amaaaa güzel haber tekrar kitap okumaya başladım, genç kızken çok okurdum, evlenip bi de çocuğum olduktan sonra çok boşlamıştım ama tekrar okumaya başladım çok ama çok özlemişim o kadar iyi geliyor ki bana okumak
sende ne var ne yok balım
herşey yolunda mı
Bebeden başka hiç bir canliya bakamıyorum bendeBende ev ciceklerine bakamiyorum, sulamayi unutuyorum :)
Hediye orkide geldi yeni, hic memnun olmadimkac orkide öldürürdüm
Hepimiz öyleyiz canım yeni bir okula başladım evime yakın diye seviniyordum ama çok pişmanım geldiğime geçen müdürle ufak çaplı atıştık bugün bi baktım bilişim sınıfının yerini değiştirmiş kendince bana ayak oyunu yapıyorSelam kizlar cok canim skkin. calismak istemiyorum cok yoruldum insanlarin hasetlerinden kotuluklerine ses cikaramamaktan. Ama kendimi evde de dusunemiyorum. 10 kisilik bir ekipte tek bayanim. Yaptigim isle ilgili hicbir problemleri yok. Ama kurumsal bir yapida oyle ayak oyunlari goruyorumki uzerime oynanan nefret ettim artik. Ustlerim yerimizi kapar derdinde astlarim yerimi kapma derdinde. Essek gibi calisiyorum ama insan iliskilerinden anlamayanlar yuzunden boyle moralim altust oluyor. Cocuklar bebekken 5 yil kadar evde oturdum hicbizaman ev hanimi moduna giremedim. Oylebi donemdeyizki yarin ne olacagimiz belli degil. O yuzden calismaliyim diyorum ama cokta yiprandim. Varmi benim gibi olup nasihat verecek olumlu seyler duymaya ihtiyacim var.
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin en kısa zamanda inşallah cnmMerhaba arkadaslar annem biraz rahstsizlandi safra kesesi agriyor canım sıkıldı benim de elden bisey gelmiyo sabah ilac alacagiz inşallah.
Menümü yazayim iyi geceler herkese
Antibiyotigin saatlerine dikkat et biran önce iyles arkadasimMerhaba kızlar
Yemeğimi yedim 7gibi bi ceviz yedim açlık hissettim antibiyotik tok karnina icmem lazım sabahta öyle yapmam lazım bu sabah saatini kaçırdım
Sporumu yaptım dusumu aldım geldim
Geçmiş olsun canımMerhaba arkadaslar annem biraz rahstsizlandi safra kesesi agriyor canım sıkıldı benim de elden bisey gelmiyo sabah ilac alacagiz inşallah.
Allah şifa versin canımMerhaba arkadaslar annem biraz rahstsizlandi safra kesesi agriyor canım sıkıldı benim de elden bisey gelmiyo sabah ilac alacagiz inşallah.
Seurediyim merak ettim.Yeni program baslamis Trt1 Fazlasi Zarar diyekadin kitaplari Cok seviyormus, konusmanin sonu Dekor amacliymis Hic okumamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?