Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eşim makam mevkili canı isteyince tayin alamıyor göndermeleri lazım.
Geçmiş olsun ya ben üstüne yatınca öyle olur.

Selam kizlar cok canim skkin. calismak istemiyorum cok yoruldum insanlarin hasetlerinden kotuluklerine ses cikaramamaktan. Ama kendimi evde de dusunemiyorum. 10 kisilik bir ekipte tek bayanim. Yaptigim isle ilgili hicbir problemleri yok. Ama kurumsal bir yapida oyle ayak oyunlari goruyorumki uzerime oynanan nefret ettim artik. Ustlerim yerimizi kapar derdinde astlarim yerimi kapma derdinde. Essek gibi calisiyorum ama insan iliskilerinden anlamayanlar yuzunden boyle moralim altust oluyor. Cocuklar bebekken 5 yil kadar evde oturdum hicbizaman ev hanimi moduna giremedim. Oylebi donemdeyizki yarin ne olacagimiz belli degil. O yuzden calismaliyim diyorum ama cokta yiprandim. Varmi benim gibi olup nasihat verecek olumlu seyler duymaya ihtiyacim var.

Jasminium84 arada bir ses ver canım
canımın içiii
inan ki hep aklımdasınız
cumartesi pazar dahil olmak üzere 15 gündür aralıksız çalışıyorum çok yoruldum valla
bi de karantinadayız, zaten sapasağlam!! olan ruh halim alt üst olmuş vaziyette
amaaaa güzel haber tekrar kitap okumaya başladım, genç kızken çok okurdum, evlenip bi de çocuğum olduktan sonra çok boşlamıştım ama tekrar okumaya başladım çok ama çok özlemişim o kadar iyi geliyor ki bana okumak
sende ne var ne yok balım
herşey yolunda mı

Neden hala karantinadasınız canım, epey zaman geçti bakıcınızın eşinin pozitifliğinden.

Kitap okumaya başlamana çok sevindim canım

Ne tür kitaplar okuyorsun bilmiyorum ama arada hoşuna giden yerlerden bazı kesitleri bize yazarsan memnun oluruz

Bende ev ciceklerine bakamiyorum, sulamayi unutuyorum :)
Hediye orkide geldi yeni, hic memnun olmadim kac orkide öldürürdüm
Bebeden başka hiç bir canliya bakamıyorum bende sevmiyorum da galiba ama balkonu rengarenk çiçeklerle donatmak isterdim

Hepimiz öyleyiz canım yeni bir okula başladım evime yakın diye seviniyordum ama çok pişmanım geldiğime geçen müdürle ufak çaplı atıştık bugün bi baktım bilişim sınıfının yerini değiştirmiş kendince bana ayak oyunu yapıyor ama çalışacağım ben ne emeklerle okudum çocuğum var asla ama asla eşime sırtımı dayayamam ben babamdan bile harçlık isteyemeyen bir insanım

Merhaba arkadaslar annem biraz rahstsizlandi safra kesesi agriyor canım sıkıldı benim de elden bisey gelmiyo sabah ilac alacagiz inşallah.
Menümü yazayim iyi geceler herkese
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin en kısa zamanda inşallah cnm

Merhaba kızlar
Yemeğimi yedim 7gibi bi ceviz yedim açlık hissettim antibiyotik tok karnina icmem lazım sabahta öyle yapmam lazım bu sabah saatini kaçırdım

Sporumu yaptım dusumu aldım geldim
Antibiyotigin saatlerine dikkat et biran önce iyles arkadasim

Merhaba arkadaslar annem biraz rahstsizlandi safra kesesi agriyor canım sıkıldı benim de elden bisey gelmiyo sabah ilac alacagiz inşallah.
Menümü yazayim iyi geceler herkese
Geçmiş olsun canım doktora gittiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…