Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba kızlar
Yemeğimi yedim 7gibi bi ceviz yedim açlık hissettim antibiyotik tok karnina icmem lazım sabahta öyle yapmam lazım bu sabah saatini kaçırdım

Sporumu yaptım dusumu aldım geldim
Acıkıyorsan cevizi öğünlerine ekle 1'er tane canım.

Merhaba arkadaslar annem biraz rahstsizlandi safra kesesi agriyor canım sıkıldı benim de elden bisey gelmiyo sabah ilac alacagiz inşallah.
Menümü yazayim iyi geceler herkese
Gecmis olsun canim

7 EYLÜL MENÜM
12.30: Yarım porsiyon İskender

16.00: Yarım ekmek Sandwich
1 kase cacık (acılı)

17.40: 1 küçük armut
2lt su
Spor
Ekliptik 30 dk
Kardiyo 10 dk
160 puan @zsaracoglu
Afiyet olsun canım sporda yapılmış maşallah
Afiyet olsun günü çok erken kapatmissin
Afiyet olsun
7 Eylül

Menüm

13.30

2 haşlanmış bol pul biberli yumurta

1 kk kaşar

1 kk beyaz peynir

3 zeytin

19.00

1 tabak et haşlama

1 kase yoğurt

2,5 lt su
Ilk gün menüsü gayet güzel hafif
Afiyet olsun ekmekler çok geldi gözüme ama yuzmeyle yakmissindir
Afiyet olsun canım

Öyle yaparım niran antibiyotik icmesem yine dayanirdim tok karnina icmem lazım
Tok karnına çok yanlış anlaşılıyor canım, sandığın gibi yemeğin hemen ardından demek değil, yemekten 3 saat sonraya kadar tok karnına sayılırsın.

Yemekten yarım saat -1 saat öncesine kadar da aç karnına sayılırsın

Poni Bon canoomm sen neredesin dünden beri çok mesaj birikmiş yarısına bakabildim ama seni göremedim
Geldim abla. Merhabalar herkese.
Çok yoğundum. Kendi evimizi sattık. Araba, ev alma işleriyle uğraştık yarın istediğimiz eve ekspertiz gelecek işte öyle abla bi kaç gün daha yoğunum

gelirim sen dersin ki abla gel çay içelim ben derim bananeeee çok soğuk ben çayı korum ocağa sen gel

Sagol abla insallah dediğin gibi olur evde oturunca yemegin ucu cok kaciyor .o yuzden dikkat etmeye karar verdim
bundan sonra kaçmaz daha doğrusu farkına varmadan yeme olayın atıştırman olmaz gülüm menü bildirimi yapacağın için gün boyu ne yedin ne içtin kontrollü olacaksın , farkında olmadan ara atıştırmaları bile kesmek (gizli yiyici diyoruz ) nasıl fark yaratacak kendine şaşıracaksın 2 hafta sonra iyi ki 9. takıma gelmişim diye yazacaksın buraya güle oynaya hem dee

Geldim abla. Merhabalar herkese.
Çok yoğundum. Kendi evimizi sattık. Araba, ev alma işleriyle uğraştık yarın istediğimiz eve ekspertiz gelecek işte öyle abla bi kaç gün daha yoğunum
ayyyyy hadi hayırlı uğurlu olsunnnn gülüm sonun da niyeti ,fiiliyata dökmüşsünüz rabbim gönlünüze göre çok uygun fiyata nasip etsin inşallahh

Benim mide hep aç olduğu için korktum normal degilim beynimde midemde yemek yemeyi düşünüyor surekli

Çoğu ortamda var bu resmen kurtlar sofrası gibi. En iyisi herzaman güçlü ve dişli görünmek

Merhaba arkadaslar annem biraz rahstsizlandi safra kesesi agriyor canım sıkıldı benim de elden bisey gelmiyo sabah ilac alacagiz inşallah.
Menümü yazayim iyi geceler herkese
Geçmiş olsn canm bnmde derdim safra. Taş filan mı var? Yağlı ve sindirimi zor şeyler yememeli bi süre

Sorma canım ya bakıcımızın eşinden dolayı girdiğimiz karantinadan çıktım işe başladım 3 gün sonra bizim işyerinden 3 kişide çıktı bi tanesiyle yakın temaslıydım hatta, o yüzden yine karantinaya alındık test falan yapıldı hepimize
Biz karantinaya girdik duyduk ki 2 kişi de daha çıkmış covid

balımm ben polisiye romanları çok seviyorum ama böyle içinde romantizmde geçen
Şu sıra mary higgins clarkı okuyorum
Ama neredeyse bütün kitaplarını bitirmiştim zaten geriye iki kitabı kalmıştı okumadığım o yüzden polisiye roman önerisi olan varsa sevinirim
Bi de jean jacques Rousseau nun bi kitabını sipariş verdim çok güzel dediler hem felsefi hem de psikolojik öğeler içeren bi kitapmış

güzel şeyler okudukça paylaşırım sizinle ❤❤

ayyyyy hadi hayırlı uğurlu olsunnnn gülüm sonun da niyeti ,fiiliyata dökmüşsünüz rabbim gönlünüze göre çok uygun fiyata nasip etsin inşallahh
Amin abla. Millet kudurmuş resmen bu nasıl fırsatçılıktır. Fiyatlar uçmuş daha da uçmadn bişeyler yapalım dedik

7 EYLÜL MENÜM
12.30: Yarım porsiyon İskender

16.00: Yarım ekmek Sandwich
1 kase cacık (acılı)

17.40: 1 küçük armut
2lt su
Spor
Ekliptik 30 dk
Kardiyo 10 dk
160 puan @zsaracoglu
Güzel
Günü çok erken kapatıyorsun canım. Çok yemi annesin biraz d
çok karbonhidrat yok güzel
7 Eylül

Menüm

13.30

2 haşlanmış bol pul biberli yumurta

1 kk kaşar

1 kk beyaz peynir

3 zeytin

19.00

1 tabak et haşlama

1 kase yoğurt

2,5 lt su
Güzel dengeli
Çok dengeli
Ezme deli iştah açar turşu ödem yapar dikkat
Birden gidecek sen de şoke olacaksın bak gör
Kendime de yorum yapayım. Ohoo sürekli bahane bahane bu yol bitmez ablacım. Tutcan kendini kusura bakma yani. Menü karbonhidrattan geçilmiyor. E o karbonhidratlar pıt pıt yağ löp löp et oluyor. Olmaz böyle ben sana diyim. Bak bi hafta insan gibi yedin. 2.5 kg verdin. E 2 ay tut kendini hedefine ulaş sonra ne istiyosan ye yani. Bak yemeyince veriyorsun. Olmaz böyle diyim sana cık cık cık

Ay iyi oldu böyle. Bundan sonra kendi menümüzü yorumlayıp kendimizi yerden yere vuralım. Valla süper. Herkesin aklından geçeni ben pat pat söyledim kendime
MENUM:

9:30 1 lokma ekmek, 1ck labne, 1 tavada yumurta

12:30 1 bardak süt ile yulaf, 10 fındık biraz kuru üzüm

14:30 kahve

18:30 3ks taze fasulye, yarım dilim sebzeli lasanya, 2 yk yogurt ve Salata

2lt Su
Spor yok

İyi fena değil

Resmen ağzının içine girmiş virüs evlerden ırak canım. Sizin testlerin sonucu ne zaman çıkacakmş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…