- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.021
Acıkıyorsan cevizi öğünlerine ekle 1'er tane canım.Merhaba kızlar
Yemeğimi yedim 7gibi bi ceviz yedim açlık hissettim antibiyotik tok karnina icmem lazım sabahta öyle yapmam lazım bu sabah saatini kaçırdım
Sporumu yaptım dusumu aldım geldim
Gecmis olsun canimMerhaba arkadaslar annem biraz rahstsizlandi safra kesesi agriyor canım sıkıldı benim de elden bisey gelmiyo sabah ilac alacagiz inşallah.
Menümü yazayim iyi geceler herkese
Afiyet olsun canım sporda yapılmış maşallah7 EYLÜL MENÜM
12.30: Yarım porsiyon İskender
16.00: Yarım ekmek Sandwich
1 kase cacık (acılı)
17.40: 1 küçük armut
2lt su
Spor
Ekliptik 30 dk
Kardiyo 10 dk
160 puan @zsaracoglu
Afiyet olsun günü çok erken kapatmissin7 Eylül
10:00
1 dilim peynir
3 zeytin
4 kaşık yumurtalı patates
1 tatlı kaşığı tahin
1 dilim ekmek
3 çay bardağı şekersiz çay
15:30
1 porsiyon ciğer sote
1 kase çoban salata
1 Dilim ekmek
2.5 lt su
Spor yok
20 gibi bir kahve içerim
Afiyet olsun07 Eylül 2020
Kahvaltı 07:00
1 yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
2 ceviz
2 çeri domates
1 salatalık
2 dilim ekmek
Ara 11:00
1 fincan sütlü türk kahvesi
Öğlen 14:30
6 yk naneli kabak
1 salatalık
Akşam 18:30
1 tane etli biber dolması
1/2 kase domates çorbası (ev yapımı)
Su 2 lt
Spor yok
Ilk gün menüsü7 Eylül
Menüm
13.30
2 haşlanmış bol pul biberli yumurta
1 kk kaşar
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
19.00
1 tabak et haşlama
1 kase yoğurt
2,5 lt su
Afiyet olsun ekmekler çok geldi gözüme ama yuzmeyle yakmissindir7 Eylül
8.00
Bir yumurta yarim domates ten menemen
İki dilim beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
12.20
5-6 minik bruksel lahanasi
2 parca brokoli
4 yk yogurt
16.30
2 kuru kayısı
2 ceviz
19.00
6 yk haslanmis tavuk
1 kucuk tabak salata
2 dilim tam buğday ekmeği
Su 2 lt
Spor 1 saat yuzme
Afiyet olsun canım11.00
1 kase sütlü yulaf ezmesi meyveli olanindwn (kase küçüktü )
13.00 Kahvalti
1 dilim beyaz peynir
1 k.k kadar helim peyniri kızarması
2 yumurta kadar omlet
Domates salatalık biber
1 lokma ekmek ile incir reçeli 1 ceviz
Arada azcik sütle neskafe
Akşam 19.30
1 kepçe zeytinyağı pırasa yemeği
1 kepçe barbunya yemeği
1 kase domates ezmesi
1 kase yoğurt
3,4 parça kırmızı pancar turşusu
Bol su 2 bardak bitki cayi
Öyle yaparım niran antibiyotik icmesem yine dayanirdim tok karnina icmem lazımAcıkıyorsan cevizi öğünlerine ekle 1'er tane canım.
Tok karnına çok yanlış anlaşılıyor canım, sandığın gibi yemeğin hemen ardından demek değil, yemekten 3 saat sonraya kadar tok karnına sayılırsın.Öyle yaparım niran antibiyotik icmesem yine dayanirdim tok karnina icmem lazım
Geldim abla. Merhabalar herkese.Poni Bon canoomm sen neredesin dünden beri çok mesaj birikmiş yarısına bakabildim ama seni göremedim
gelirim sen dersin ki abla gel çay içelim ben derim bananeeee çok soğuk ben çayı korum ocağa sen gelGüzel
Ya keşke gelsen nasıl mutlu olurum
Hoş geldin aramıza canım takım kurallarını okuyup kabul ettiysen her zaman bekleriz
Safranda sıkıntı olabilir mi canım midenden rahatsız olduğunu biliyorum da safraya en çok dokunan şey yumurta imiş
bundan sonra kaçmaz daha doğrusu farkına varmadan yeme olayın atıştırman olmaz gülüm menü bildirimi yapacağın için gün boyu ne yedin ne içtin kontrollü olacaksın , farkında olmadan ara atıştırmaları bile kesmek (gizli yiyici diyoruz ) nasıl fark yaratacak kendine şaşıracaksın 2 hafta sonra iyi ki 9. takıma gelmişim diye yazacaksın buraya güle oynaya hem deeSagol abla insallah dediğin gibi olur evde oturunca yemegin ucu cok kaciyor .o yuzden dikkat etmeye karar verdim
ayyyyy hadi hayırlı uğurlu olsunnnn gülüm sonun da niyeti ,fiiliyata dökmüşsünüz rabbim gönlünüze göre çok uygun fiyata nasip etsin inşallahhGeldim abla. Merhabalar herkese.
Çok yoğundum. Kendi evimizi sattık. Araba, ev alma işleriyle uğraştık yarın istediğimiz eve ekspertiz gelecek işte öyle abla bi kaç gün daha yoğunum
Benim mide hep aç olduğu için korktumTok karnına çok yanlış anlaşılıyor canım, sandığın gibi yemeğin hemen ardından demek değil, yemekten 3 saat sonraya kadar tok karnına sayılırsın.
Yemekten yarım saat -1 saat öncesine kadar da aç karnına sayılırsın
Denizi çok özledim ya çok duygulandm şu an çok kıskandım hemİyi akşamlar arkadaşlar denizdengeldim baya yoruldumkarnimda gurultu sesleri geliyor
Çoğu ortamda var bu resmen kurtlar sofrası gibi. En iyisi herzaman güçlü ve dişli görünmekSelam kizlar cok canim skkin. calismak istemiyorum cok yoruldum insanlarin hasetlerinden kotuluklerine ses cikaramamaktan. Ama kendimi evde de dusunemiyorum. 10 kisilik bir ekipte tek bayanim. Yaptigim isle ilgili hicbir problemleri yok. Ama kurumsal bir yapida oyle ayak oyunlari goruyorumki uzerime oynanan nefret ettim artik. Ustlerim yerimizi kapar derdinde astlarim yerimi kapma derdinde. Essek gibi calisiyorum ama insan iliskilerinden anlamayanlar yuzunden boyle moralim altust oluyor. Cocuklar bebekken 5 yil kadar evde oturdum hicbizaman ev hanimi moduna giremedim. Oylebi donemdeyizki yarin ne olacagimiz belli degil. O yuzden calismaliyim diyorum ama cokta yiprandim. Varmi benim gibi olup nasihat verecek olumlu seyler duymaya ihtiyacim var.
Geçmiş olsn canm bnmde derdim safra. Taş filan mı var? Yağlı ve sindirimi zor şeyler yememeli bi süreMerhaba arkadaslar annem biraz rahstsizlandi safra kesesi agriyor canım sıkıldı benim de elden bisey gelmiyo sabah ilac alacagiz inşallah.
Menümü yazayim iyi geceler herkese
Sorma canım ya bakıcımızın eşinden dolayı girdiğimiz karantinadan çıktım işe başladım 3 gün sonra bizim işyerinden 3 kişide çıktı bi tanesiyle yakın temaslıydım hatta, o yüzden yine karantinaya alındık test falan yapıldı hepimizeNeden hala karantinadasınız canım, epey zaman geçti bakıcınızın eşinin pozitifliğinden.
Kitap okumaya başlamana çok sevindim canım
Ne tür kitaplar okuyorsun bilmiyorum ama arada hoşuna giden yerlerden bazı kesitleri bize yazarsan memnun oluruz
Amin abla. Millet kudurmuş resmen bu nasıl fırsatçılıktır. Fiyatlar uçmuş daha da uçmadn bişeyler yapalım dedikayyyyy hadi hayırlı uğurlu olsunnnn gülüm sonun da niyeti ,fiiliyata dökmüşsünüz rabbim gönlünüze göre çok uygun fiyata nasip etsin inşallahh
Güzel7 EYLÜL MENÜM
12.30: Yarım porsiyon İskender
16.00: Yarım ekmek Sandwich
1 kase cacık (acılı)
17.40: 1 küçük armut
2lt su
Spor
Ekliptik 30 dk
Kardiyo 10 dk
160 puan @zsaracoglu
Günü çok erken kapatıyorsun canım. Çok yemi annesin biraz d7 Eylül
10:00
1 dilim peynir
3 zeytin
4 kaşık yumurtalı patates
1 tatlı kaşığı tahin
1 dilim ekmek
3 çay bardağı şekersiz çay
15:30
1 porsiyon ciğer sote
1 kase çoban salata
1 Dilim ekmek
2.5 lt su
Spor yok
20 gibi bir kahve içerim
çok karbonhidrat yok güzel07 Eylül 2020
Kahvaltı 07:00
1 yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
2 ceviz
2 çeri domates
1 salatalık
2 dilim ekmek
Ara 11:00
1 fincan sütlü türk kahvesi
Öğlen 14:30
6 yk naneli kabak
1 salatalık
Akşam 18:30
1 tane etli biber dolması
1/2 kase domates çorbası (ev yapımı)
Su 2 lt
Spor yok
Güzel dengeli7 Eylül
Menüm
13.30
2 haşlanmış bol pul biberli yumurta
1 kk kaşar
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
19.00
1 tabak et haşlama
1 kase yoğurt
2,5 lt su
Çok dengeli7 Eylül
8.00
Bir yumurta yarim domates ten menemen
İki dilim beyaz peynir
12.20
5-6 minik bruksel lahanasi
2 parca brokoli
4 yk yogurt
16.30
2 kuru kayısı
2 ceviz
19.00
6 yk haslanmis tavuk
1 kucuk tabak salata
2 dilim tam buğday ekmeği
Su 2 lt
Spor 1 saat yuzme
Ezme deli iştah açar turşu ödem yapar dikkat11.00
1 kase sütlü yulaf ezmesi meyveli olanindwn (kase küçüktü )
13.00 Kahvalti
1 dilim beyaz peynir
1 k.k kadar helim peyniri kızarması
2 yumurta kadar omlet
Domates salatalık biber
1 lokma ekmek ile incir reçeli 1 ceviz
Arada azcik sütle neskafe
Akşam 19.30
1 kepçe zeytinyağı pırasa yemeği
1 kepçe barbunya yemeği
1 kase domates ezmesi
1 kase yoğurt
3,4 parça kırmızı pancar turşusu
Bol su 2 bardak bitki cayi
Birden gidecek sen de şoke olacaksın bak gör7eylül menusu
Sabah
10:00 ( tartiyi görünce morelim bozuldu)
Bi Dilim ekmek bi parca peynir bi zeytin 2ceri domates
12:30 yeşil çay bi küçük yesil elma
15:00 Sade kahve
17:30
Birer kase et sote salata
19:00 bi ceviz
21:30 soda
Su 3lt
Spor 30dk leslie
Kendime de yorum yapayım. Ohoo sürekli bahane bahane bu yol bitmez ablacım. Tutcan kendini kusura bakma yani. Menü karbonhidrattan geçilmiyor. E o karbonhidratlar pıt pıt yağ löp löp et oluyor. Olmaz böyle ben sana diyim. Bak bi hafta insan gibi yedin. 2.5 kg verdin. E 2 ay tut kendini hedefine ulaş sonra ne istiyosan ye yani. Bak yemeyince veriyorsun. Olmaz böyle diyim sana cık cık cık13:30
1 lavaş kaşar peynirli( Arasına kaşar sarıp mikro dalgada ısıtıyorum çok hoşuma gidiyor)
15.00
2 dilim ekmek
1 kase kuru fasulye
2 çatal peynir tatlısı
18.30
1 kase ev eriştesi (aslında kızıma yaptım sonra tadı çok hoşuma gitti ben de yedim)
reglim yaklaşıyor hep açım yine Allah affetsin
MENUM:
9:30 1 lokma ekmek, 1ck labne, 1 tavada yumurta
12:30 1 bardak süt ile yulaf, 10 fındık biraz kuru üzüm
14:30 kahve
18:30 3ks taze fasulye, yarım dilim sebzeli lasanya, 2 yk yogurt ve Salata
2lt Su
Spor yok
İyi bence süreci çok uzatınca insan sıkılıyor. Ver kurtul canm
Resmen ağzının içine girmiş virüs evlerden ırak canım. Sizin testlerin sonucu ne zaman çıkacakmş?Sorma canım ya bakıcımızın eşinden dolayı girdiğimiz karantinadan çıktım işe başladım 3 gün sonra bizim işyerinden 3 kişide çıktı bi tanesiyle yakın temaslıydım hatta, o yüzden yine karantinaya alındık test falan yapıldı hepimize
Biz karantinaya girdik duyduk ki 2 kişi de daha çıkmış covid
balımm ben polisiye romanları çok seviyorum ama böyle içinde romantizmde geçen
Şu sıra mary higgins clarkı okuyorum
Ama neredeyse bütün kitaplarını bitirmiştim zaten geriye iki kitabı kalmıştı okumadığım o yüzden polisiye roman önerisi olan varsa sevinirim
Bi de jean jacques Rousseau nun bi kitabını sipariş verdim çok güzel dediler hem felsefi hem de psikolojik öğeler içeren bi kitapmış
güzel şeyler okudukça paylaşırım sizinle ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?