- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.721
Naptın kız sen
gecen haftaki emeklerini niye heba ediyorsun
Dünde menün kaçamak doluydu
oldumu şimdi canım ya
Dolapta tatlının olması fikri beni yerimde oturtmadiSana gerçekten inanamıyorum Merve
Yarın tartı günümüz olduğunu bile bile bunları nasıl yedin
Bugün değil yarın yesen tek kelime etmezdim
O zaman bir nörolojiye görün benceNormal sınırlarda
Bu tarz vukuatlarım epey fazla
Canım liste sorumluluğunu unutuyorsunDolapta tatlının olması fikri beni yerimde oturtmadiofff Uzun bir süre bu eve tatlı sokmam zaten.
O kadayiflari da zaten ben almadım. Arkadaşımin görevlendirmesi çıktı burdan taaa Balikesire onu kutladik derken elimde tatlı tabağı buldum
Allah razı olsun canımÇabucak atlatırlar inş
Hem işe gidiyorsun hem evde misafir var Rabbim kolaylık versin
O 7ler gelecek yarınAkşam yemeği faslı bitti
Balıktan ötürü deli gibi helva aranıyorum yemeyeyim diye acel tecel yan komşuya verdim helvayıçayımı aldım büzüştüm koltuğa, yorulmuşum sanırım sırtım ağrıyo, ah bi zayıflasam hep geçecek bu ağrılar. Yarın tartı günü terazide 7 li bir rakam görmezsem bırakacağım artık, takıma da yazık bir ileri iki geri ben bile sıkıldım
Allah Allah canım hiç detaylı bir muayene oldun mu ?Kızlar yavaş yavaş alzaymira doğru ilerliyorum galiba.
Sabah bebeğimi alıp ekmek almaya gittim, hem yürüyüş olsun hem bebiş gezsin.
Döndüğümde yanlış katta inip alt komşunun kapısına dayanmışım.
Birde zile normal basmıyorum, bebeğime öğretiyorum diye parmak zilden kalkmadan çalışıyoruz zili ama kapı bir türlü açılmak bilmiyor.
Zili duymadılar herhalde diye kapının tokmağına elimi attım ki, baktım kapı numarası bize ait değil.
Allah'tan evde değillermiş, yoksa ciddi problem çıkabilirdi sabah sabah
Ciddi olamazsın ve hala adam akıllı doktora gitmedim deme sakınHamileyken kaybolmuştum, telefonumda yanımda değildi, kaldırıma oturup ağlamıştım.
Meraklı kalabalık yardımcı olmak istemişti de; aklıma hiç bir bilgim gelmemişti.
Bence bende ki dalgınlık ve unutkanlık hastalık yolunda ilerliyor.
Aniden sorulunca unutabiliyor insan geçen eşimin soyadını sordu bi an kaldım İnanNöroloji dr görüş içinde rahatlar
geçen aylarda gratiste doğrulama kodu için telefon numarası istedi görevli
kadının yüzüne böyle bakakaldımunuttum numarami eşim yanimdaydi söyledi
Canım ben sana kızamıyorum çünkü insan bi hafta aşırı sıkıp sağlam kilo verince sonrasında bi bocalıyor. Artık rahatlama mi diyim yoksunluk krizi mi bilemiyorum.Ben de aynı şeyi yaşadım. Toparlarsın merak etmeDolapta tatlının olması fikri beni yerimde oturtmadiofff Uzun bir süre bu eve tatlı sokmam zaten.
O kadayiflari da zaten ben almadım. Arkadaşımin görevlendirmesi çıktı burdan taaa Balikesire onu kutladik derken elimde tatlı tabağı buldum
Hamileyken kaybolmuştum, telefonumda yanımda değildi, kaldırıma oturup ağlamıştım.
Meraklı kalabalık yardımcı olmak istemişti de; aklıma hiç bir bilgim gelmemişti.
Bence bende ki dalgınlık ve unutkanlık hastalık yolunda ilerliyor.
annem geçen kış getirmişti bir şeylere çok iyi geliyor demişti ama neye dedi hatırlamıyorum alt büyük dolapları boşalttım geçen temizle düzenle yaparken gördüm içim bari dedimZeytin yaprağı çayı zayıflatır, biberiye ile birlikte etkisi daha da artıyor
Sen ne için içiyorsun canım
Çok üzgünümCanım ben sana kızamıyorum çünkü insan bi hafta aşırı sıkıp sağlam kilo verince sonrasında bi bocalıyor. Artık rahatlama mi diyim yoksunluk krizi mi bilemiyorum.Ben de aynı şeyi yaşadım. Toparlarsın merak etme
kız benim koca gider basar ona sonrada bu ortalıkta ne geziyor diye kıyamet koparırSana da bir robot lazım canım
Fiyatı bayağı düştü 2100 TL felan şimdi.
Canim b12 dusuk olabilir. Bende de inanilmaz dalginlik ve unutkanlik var olcturecegim insallah takviye vs almamiz lazimKızlar yavaş yavaş alzaymira doğru ilerliyorum galiba.
Sabah bebeğimi alıp ekmek almaya gittim, hem yürüyüş olsun hem bebiş gezsin.
Döndüğümde yanlış katta inip alt komşunun kapısına dayanmışım.
Birde zile normal basmıyorum, bebeğime öğretiyorum diye parmak zilden kalkmadan çalışıyoruz zili ama kapı bir türlü açılmak bilmiyor.
Zili duymadılar herhalde diye kapının tokmağına elimi attım ki, baktım kapı numarası bize ait değil.
Allah'tan evde değillermiş, yoksa ciddi problem çıkabilirdi sabah sabah
güle güle kullan pınarımKızlar yogun geciyor gunum ilerleyen saatlerde gelicem insallah. Mutfagi kapattim az once topsrlama vs yapicam. Bide robot reis geldi onu kurucam :)
Dolapta tatlının olması fikri beni yerimde oturtmadiofff Uzun bir süre bu eve tatlı sokmam zaten.
Canim kacamak bir kere yapilinca tolire edilebiliyor ama aliskanlik haline donusurse sikinti. Otokontrolunu kaybetmemeye calis canim bana da oluyor nefsimle sinaniyorum ama ne zorluklarla veriyoruz kilolari unutmamak lazimDolapta tatlının olması fikri beni yerimde oturtmadiofff Uzun bir süre bu eve tatlı sokmam zaten.
bu hafta hem bedenen hem ruhen çok yoruldum mefkuşum (çok koşturmaya alışık olmayınca ) sırt ağrılarım da azıttı doktorun verdiği D vit. bitmek üzere ezcaneden doktor yazmadıkça vermiyorlar onun için de hastaneye gitmem bu dönem troid kontrolü için bile gitmiyorum :)Cık, yimedim
Sen nasilsin neler yapiyon tatlicim
Bende almak istiyomda takviye hangisi ni hangi ara icicem bilemiyom :) zaten hapi zor yutarim
bir ileri bir geri bir kaç yapıp sonra gidiyor gülüm bedenin direnmesi kırılıyor sakın bırakayım deme ben de 5 senedir kaç kere aynı şeyleri yaşadım usandım bıktım hatta hayattan soğurcasına bıraktım her şeyi (en fazla 1 hafta sürdü melankoliklik) sonra devam ettim . ne olduu ... ben kazanıyorum tabi kiAkşam yemeği faslı bitti
Balıktan ötürü deli gibi helva aranıyorum yemeyeyim diye acel tecel yan komşuya verdim helvayıçayımı aldım büzüştüm koltuğa, yorulmuşum sanırım sırtım ağrıyo, ah bi zayıflasam hep geçecek bu ağrılar. Yarın tartı günü terazide 7 li bir rakam görmezsem bırakacağım artık, takıma da yazık bir ileri iki geri ben bile sıkıldım
yorulmuşsun gülüm baya hem kurutma hem konserve baya iş seni bekliyor allah kolaylık versinHayırlı akşamlar arkadaşlar. Bugün sabahtan kaynanama gitmek zorunda kaldım ani gelişen bir durum. Pazar orda yakın diye kurutmalık ve konservelk malzeme aldım. Eve gel iki çocuğumu yıka akşam yemeği hazırla sofrayı topla. Çocukları yatır. Şimdi ise kurutmalıkları ipe dizmem gerek. İşimi bitirsem geleceğim. Kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?