Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

MmerVveeEee acıkcası bende kızıyorum sana cunku aşırı tatlı seven biriyim ve kendimi tutuyorum ama sen yiyorsun hadi 1 kere olsa dayanamadın yedin ama 3 gundur arka arkaya menunde tatlı var. Listedeki dikkat edip yemeyen herkezin hakkına giriyorsun böylece. Takımsak hepberaber irademize sahip cikmaliyiz bazen olmiyabillir tabiki ama 3 gun arka arkaya boyle olunca neden burdasın acaba diye soruyorum ben, sende sormalısın bunu bence kendine?

Naptın kız sen
gecen haftaki emeklerini niye heba ediyorsun
Dünde menün kaçamak doluydu
oldumu şimdi canım ya
Sana gerçekten inanamıyorum Merve
Yarın tartı günümüz olduğunu bile bile bunları nasıl yedin

Bugün değil yarın yesen tek kelime etmezdim
Dolapta tatlının olması fikri beni yerimde oturtmadi offf Uzun bir süre bu eve tatlı sokmam zaten.
O kadayiflari da zaten ben almadım. Arkadaşımin görevlendirmesi çıktı burdan taaa Balikesire onu kutladik derken elimde tatlı tabağı buldum

Canım liste sorumluluğunu unutuyorsun maalesef kızlar da hatırlar belki kendi elimle baklava açıp tek bi dilim yemediğim günler oldu

Çabucak atlatırlar inş
Hem işe gidiyorsun hem evde misafir var Rabbim kolaylık versin
Allah razı olsun canım inşallah ya evde küçük çocuğu var hamile üzülüyor insan
O 7ler gelecek yarın
Allah Allah canım hiç detaylı bir muayene oldun mu ?
Ciddi olamazsın ve hala adam akıllı doktora gitmedim deme sakın
Nöroloji dr görüş içinde rahatlar
geçen aylarda gratiste doğrulama kodu için telefon numarası istedi görevli
kadının yüzüne böyle bakakaldım unuttum numarami eşim yanimdaydi söyledi
Aniden sorulunca unutabiliyor insan geçen eşimin soyadını sordu bi an kaldım İnan

Canım ben sana kızamıyorum çünkü insan bi hafta aşırı sıkıp sağlam kilo verince sonrasında bi bocalıyor. Artık rahatlama mi diyim yoksunluk krizi mi bilemiyorum.Ben de aynı şeyi yaşadım. Toparlarsın merak etme

Kafa çok dolu olunca olabiliyor böyle şeyler ama yinede kan değerlerine baktır, mide hastası olduğum için b12 im sık düşer, düştüğünü unutkanlığımdan anlarım, belki öyle bir durumdur

Zeytin yaprağı çayı zayıflatır, biberiye ile birlikte etkisi daha da artıyor
Sen ne için içiyorsun canım
annem geçen kış getirmişti bir şeylere çok iyi geliyor demişti ama neye dedi hatırlamıyorum alt büyük dolapları boşalttım geçen temizle düzenle yaparken gördüm içim bari dedim
ne zaman içince zayıflatıyormuş yaaa düzenli içiverem bari azıcık buruk tadı var rahatsız edici gelmedi bana içerim yani:)

Çok üzgünüm sabahtan beri çok su içtim midemde doğru düzgün bişi kalmadi zaten. Şimdi de grupta konuşulanlardan esinlenerek kiraz sapı çayı demledim. İçine zencefil , limon filan da attım. Metabolizmam normalde de hızlıdır benim zaten, şimdi bu çayın da etkisi olacaktır bence. Nedense fazla eksiyle gelemesem bile yarın artı gelecegimi düşünmüyorum

Canim b12 dusuk olabilir. Bende de inanilmaz dalginlik ve unutkanlik var olcturecegim insallah takviye vs almamiz lazim

Kızamıyorum sana çünkü sürekli diyet modunda yaşayamıyor insan, hiç birimiz yalnız yaşamıyoruz evde mutlaka sakıncalı birşeyler oluyor, şöyle yapsan önüne gelen zararlılardan birini seçip onu yesen ve ertesi günde dengelesen, mesela pasta ve kısır var, 1 bardaktan kısır epey çok bir miktar birinden vazgeçsen o bile kardır. Kilo vermek çok zor bir süreç yaşım ve alerji ilaçlarımdan dolayı öyle zorlanıyorum anlatamam o seviyelere gelmeden bir yeme düzeni oturtmayı denesen faydası olmaz mı

Canim kacamak bir kere yapilinca tolire edilebiliyor ama aliskanlik haline donusurse sikinti. Otokontrolunu kaybetmemeye calis canim bana da oluyor nefsimle sinaniyorum ama ne zorluklarla veriyoruz kilolari unutmamak lazim

Cık, yimedim

Sen nasilsin neler yapiyon tatlicim

Bende almak istiyomda takviye hangisi ni hangi ara icicem bilemiyom :) zaten hapi zor yutarim
bu hafta hem bedenen hem ruhen çok yoruldum mefkuşum (çok koşturmaya alışık olmayınca ) sırt ağrılarım da azıttı doktorun verdiği D vit. bitmek üzere ezcaneden doktor yazmadıkça vermiyorlar onun için de hastaneye gitmem bu dönem troid kontrolü için bile gitmiyorum :)
ben de şu üye olduğum firmadan aldım zaten kaygan kapsül gibi benim oğlana da kullandırıcam , ben de netten bu gün baktım hangisi ne ara kullanılır diye d vit. için aç karnına daha etkili yazıyor b12 fark etmiyormuş galiba sprey dil altına sıkılıyormuş (iğnelerim daha duruyor onları eşime vurdurucam sağlıkçı kökenli koca işe yarasın :) b12 spreyi oğlana kullandırmaya başladım)
c vit azıcık bakındım fazlası zararmış ama şu kesin zayıflamaya çok etkili bizim gelin annemdeyken kullanıyordu (kapsüldü onun ki) çok güzelde yiyordu sadece her gün ıvır zıvır yemedi 3 hafta da 8 kilo vermişti

bir ileri bir geri bir kaç yapıp sonra gidiyor gülüm bedenin direnmesi kırılıyor sakın bırakayım deme ben de 5 senedir kaç kere aynı şeyleri yaşadım usandım bıktım hatta hayattan soğurcasına bıraktım her şeyi (en fazla 1 hafta sürdü melankoliklik) sonra devam ettim . ne olduu ... ben kazanıyorum tabi ki hala obez katagorisindeyim daha yolvar ama artık 111 kilo değilim allaha şükür eğer her yıldığım da kendimden vazgeçseydim şimdi 80 li rakamlarda olmayı boş cer 120 leri aşmış olabilirdim.. kilo al ver de baya baya tecrübeliyim yani eni sonu gidiyor vallaha bak :)

yorulmuşsun gülüm baya hem kurutma hem konserve baya iş seni bekliyor allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…