- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.681
Sana da bir robot lazım canımşimdiden yatıp uyuyasım var başım uyuşuk amaaa çamaşır katlama hariç işim bitti gibi , evi dip bucak sildim mopum geldi bu gün onun hevesine sildim
Yine çok çalışkansın maşallahcanım benim de kayınvalidem ve eşimin yeğeni bizde okula git gel bugün apartman grubumuza komşum yazmış dikkatli olalım diye ona da virüs bulaşmış hasta ve hamile bi iki bi şey hazırlayıp kapısının önündeki dolabın üzerine bıraktım eve geçip telefonla aradım ordan al diye şifa niyetine yesin inşallah
pazar da yeterince canın çıkmıştır sizin yemeklerde detaylı oluyordu yanlış hatırlamıyorsam bol bol malzeme taşımışsındır sağlıkla afiyetle yiyin inşallah :)
ben kapattimda doydum mu orasini Allah bilirHu huuuu
Hanımlar
Mutfaklar kapandı mı
Isini görsün insallah robotunKızlar yogun geciyor gunum ilerleyen saatlerde gelicem insallah. Mutfagi kapattim az once topsrlama vs yapicam. Bide robot reis geldi onu kurucam :)
Cık, yimedimo saate kadar yine mi yemedin mefkuşum
Sağol canım öyle yapacağım artıkCanim kiraz sapini baharatcilardan alip kendin de yapabilirsin ben oyle yaptim daha dogal
Geçmiş olsun canımÇok aşırı aşırısı zengin olduğum için o kısımla ilgilenmiyorum ilgilendiğim şey istediğim zaman ekmek arası kokoreç yemeyecek miyim börektüe pastadır zalım makarnadır
Sağolun kızlar. Midem bulanıyordu zamansız, baş dönmesi şişkinlik de vardı. Kabızlık da oluyordu.
18:00 da kapandı biraz önce kiraz sapı demleyip ictimHu huuuu
Hanımlar
Mutfaklar kapandı mı
yarınki tartini çok merak ediyorum10 Eylül 2020
16.30
2avuç içi kadar tavuk ızgara
1 şiş ciğer
1 tabak yoğurtlu köz patlıcan ve biber
Biraz salata
2.5 lt su
Tavuk günü yapmışız10eylül menusu
Sabah 09:40
1haslanmis yumurta bi dilim peynir 5zeytin
3 ceri domates bi dilim tm buğday ekmeği
Yeşil çay
12:45 yeşil çay 4catal karpuz
18:00
Bi kase acı kıl biberle kavrulmus tavuk
Bi kase domates salatası
1bardak ayran
19:00 kiraz sapı çayı
20:30 sade soda
Şu 2.5 lt
Spor yok
Afiyet olsun canım Perşembe gününe layık bir menü10 Eylül 2020
Kahvaltı 10:00
1 yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
2 ceviz
1 çeri domates+1 salatalık
2 dilim ekmek ve çay
Ara 13:30
1 fincan yeşil çay
10 çiğ badem
Ara 16:30
1 galeta
Akşam 18:30
1/2 palamut(kağıtta pişmiş)
Bol kıvırcık salata
19:30 çay
Su 2 lt
Spor 30 dk tempolu yürüyüş 90 puan @zsaracoglu
Okyayın helvası çok lezzetli yaAkşam yemeği faslı bitti
Balıktan ötürü deli gibi helva aranıyorum yemeyeyim diye acel tecel yan komşuya verdim helvayıçayımı aldım büzüştüm koltuğa, yorulmuşum sanırım sırtım ağrıyo, ah bi zayıflasam hep geçecek bu ağrılar. Yarın tartı günü terazide 7 li bir rakam görmezsem bırakacağım artık, takıma da yazık bir ileri iki geri ben bile sıkıldım
Okyayın helvası çok lezzetli ya
Dolapta duruyor. Sen deyince bi bakıştık. Git işine dedim
Ilk izlenim super cnm gercekten guzel supurdu arkasindna tum halilari kaldirdm bir de sildi miss gbi oldu :) daha kıl sac olmaz evde insallah hergun duzenli bi tur supurse tamamdirben kapattimda doydum mu orasini Allah bilirsu ve yesil cayla idare edicem artik
Isini görsün insallah robotun
Sagol cnm evet bence ilk izlenim ama deger gercktn guzel supurdu sildi esim bile oteki makineden iyi bu falan dedi ev parladı resmen :)Robotmu aldın bacım hayırlı olsunNasıl bişey güzel süpürüyormu degrrmi o fiyata
Aynen cnm :)Teknolojik bi alet ilk günün günahı olmazfena değildi. iyi öğrendikçe daHa iyi olur diye düşünüyorum canım
cumadan beri eskişehirde olup bana bir türlü gelmeyen kargomu bu gün aradılar gelin alın diye baya bir telefonda söylendikten sonra oğlum bisikletle gitti aldı , yavrum kolide az büyükmüş kolunda taşımış sırt çantasına sığmamış :))
ayyy moralim düzeldi sonun da bir sürü takviye sipariş vermiştim b12, D vit. omega3 , lif takviyesi ,C vit. hepsini kullanıciiiiz oluşumla
Afiyet olsun10 Eylül 2020
Kahvaltı 10:00
1 yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
2 ceviz
1 çeri domates+1 salatalık
2 dilim ekmek ve çay
Ara 13:30
1 fincan yeşil çay
10 çiğ badem
Ara 16:30
1 galeta
Akşam 18:30
1/2 palamut(kağıtta pişmiş)
Bol kıvırcık salata
19:30 çay
Su 2 lt
Spor 30 dk tempolu yürüyüş 90 puan @zsaracoglu
Kahvaltı 12.00
1 tane haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates salatalık
Ara neskafe
Akşam 18.30
1 kase tavuk dönerli salata
1 bardak ayran
3 lt su limonlu salatalıkli ödem atıcı su 2 bardak bitki çayı
Şekersiz icmeye çalış kahveyi10 Eylül 2020
Kahvaltı 11.30
- 1 adet haşlanmis yumurta
-1 dilim peynir
-1 adet salata
-5 adet çeri domates
-2 adet kıl biber
-2 adet zeytin
( ekmek yok)
Ara Öğün 15.30
Salata
(1 avuç semizotu, 1 adet salatalik , 1 adet nektarin ve uzerine 2 kaşik yogut )
Akşam Yemeği 18.20
-tavuklu mantarli havuçlu ve patatesli yemek ( 1 tabak)
-yarim kase yoğurt
-ince dilim kizartilmiş kepek ekmeği
Yemekten Sonra
1 fincan 1 şekerli kahve
2 litre su( gece boyu devam edilecek)
90 dk orta tempoda yuruyuş 180 @zsaracoglu
5dilim ekmek10 Eylül
13.30
4 dilim tb ekmeği
1 yk pekmez
2 sucuklu yumurta
Domates
Salatalık
Yeşil biber
19.00
2 kepçe mercimek çorbası
1 tb ekmeği
Domates salatalık
su 1 lt biraz daha içicem
Afiyet olsun10 Eylül
10:00
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 YK menemen
5 zeytin
3 çay bardağı şekersiz çay
17:00
150 gram fırında balık
Koca bir kase salata
3 lt su
40 dj yürüyüş
O b..k yiyen tahin helvası bu kilolarımın temel sebeplerindendirhelva, ekmek,çay .... Limonlu helva, fırın helva..... Günün her saati severim bendeki koskaydı komşuya verip kurtuldum, ben zayıflayacağım diye kadıncağız yusyuvarlak olacak neden kaçmaya çalışsam ona veriyorum
Hazırlıksız yakalandım canım. Okulda yerdim normalde5dilim ekmektartı öncesi olmamış
Sabahlari atistirmalik biseyler olsun mutlaka canım çantanda
Her zaman evden çıkarken çantanda ceviz ve badem olursa hem açlığı faydalı besinlerle bastırırsın, hemde günün kalan zamanında tokluk hissi yaşarsınHazırlıksız yakalandım canım. Okulda yerdim normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?