Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

şimdiden yatıp uyuyasım var başım uyuşuk amaaa çamaşır katlama hariç işim bitti gibi , evi dip bucak sildim mopum geldi bu gün onun hevesine sildim
Sana da bir robot lazım canım
Fiyatı bayağı düştü 2100 TL felan şimdi.

Çabucak atlatırlar inş
Hem işe gidiyorsun hem evde misafir var Rabbim kolaylık versin

Canim kiraz sapini baharatcilardan alip kendin de yapabilirsin ben oyle yaptim daha dogal
Sağol canım öyle yapacağım artık
Kiraz mevsiminde yediklerimizi saplarını çöpe atmayıp kurutsaydim keşke
Çok az bişey kuruttum
Geçmiş olsun canım
Eltimin kizindanda şüphelendiler bi sürü teste girdi
Süt allerjisi çıktı
Hu huuuu
Hanımlar
Mutfaklar kapandı mı
18:00 da kapandı biraz önce kiraz sapı demleyip ictim

Akşam yemeği faslı bitti
Balıktan ötürü deli gibi helva aranıyorum yemeyeyim diye acel tecel yan komşuya verdim helvayı çayımı aldım büzüştüm koltuğa, yorulmuşum sanırım sırtım ağrıyo, ah bi zayıflasam hep geçecek bu ağrılar. Yarın tartı günü terazide 7 li bir rakam görmezsem bırakacağım artık, takıma da yazık bir ileri iki geri ben bile sıkıldım

10 Eylül 2020

16.30

2avuç içi kadar tavuk ızgara

1 şiş ciğer

1 tabak yoğurtlu köz patlıcan ve biber

Biraz salata

2.5 lt su
yarınki tartini çok merak ediyorum
Tavuk günü yapmışız
Afiyet olsun canım Perşembe gününe layık bir menü

Okyayın helvası çok lezzetli ya
Dolapta duruyor. Sen deyince bi bakıştık. Git işine dedim

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bugün sabahtan kaynanama gitmek zorunda kaldım ani gelişen bir durum. Pazar orda yakın diye kurutmalık ve konservelk malzeme aldım. Eve gel iki çocuğumu yıka akşam yemeği hazırla sofrayı topla. Çocukları yatır. Şimdi ise kurutmalıkları ipe dizmem gerek. İşimi bitirsem geleceğim. Kusura bakmayın

Okyayın helvası çok lezzetli ya
Dolapta duruyor. Sen deyince bi bakıştık. Git işine dedim

O b..k yiyen tahin helvası bu kilolarımın temel sebeplerindendir helva, ekmek,çay .... Limonlu helva, fırın helva..... Günün her saati severim bendeki koskaydı komşuya verip kurtuldum, ben zayıflayacağım diye kadıncağız yusyuvarlak olacak neden kaçmaya çalışsam ona veriyorum

ben kapattimda doydum mu orasini Allah bilir su ve yesil cayla idare edicem artik

Isini görsün insallah robotun
Ilk izlenim super cnm gercekten guzel supurdu arkasindna tum halilari kaldirdm bir de sildi miss gbi oldu :) daha kıl sac olmaz evde insallah hergun duzenli bi tur supurse tamamdir

Robotmu aldın bacım hayırlı olsun Nasıl bişey güzel süpürüyormu degrrmi o fiyata
Sagol cnm evet bence ilk izlenim ama deger gercktn guzel supurdu sildi esim bile oteki makineden iyi bu falan dedi ev parladı resmen :)
Teknolojik bi alet ilk günün günahı olmaz fena değildi. iyi öğrendikçe daHa iyi olur diye düşünüyorum canım
Aynen cnm :)

Ohh saglikla kullanin insallah abla sonunda kargonu alabilmene sevindim

Afiyet olsun

Şekersiz icmeye çalış kahveyi
Kahve hariç güzel afiyet olsun canım
10 Eylül
13.30
4 dilim tb ekmeği
1 yk pekmez
2 sucuklu yumurta
Domates
Salatalık
Yeşil biber

19.00
2 kepçe mercimek çorbası
1 tb ekmeği
Domates salatalık

su 1 lt biraz daha içicem
5dilim ekmek tartı öncesi olmamış
Sabahlari atistirmalik biseyler olsun mutlaka canım çantanda
10 Eylül

10:00

1 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 YK menemen
5 zeytin
3 çay bardağı şekersiz çay

17:00

150 gram fırında balık
Koca bir kase salata

3 lt su
40 dj yürüyüş
Afiyet olsun

O helva bana da çok çektirdi. Sabah öğlen akşam yiyebilirim yemek yemeği aşkla yapan insanlar şişko olmamalı Allahım bu haksızlık

Hazırlıksız yakalandım canım. Okulda yerdim normalde
Her zaman evden çıkarken çantanda ceviz ve badem olursa hem açlığı faydalı besinlerle bastırırsın, hemde günün kalan zamanında tokluk hissi yaşarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…