Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sagol cnm evet bence ilk izlenim ama deger gercktn guzel supurdu sildi esim bile oteki makineden iyi bu falan dedi ev parladı resmen :)

Aynen cnm :)

Ohh saglikla kullanin insallah abla sonunda kargonu alabilmene sevindim
sağ ol gülümmm
günlerdir mücadele verip kaybettikleri kargoyu buldurdum aslan oğlum da gitti aldı da getirdi ablası , senin minnak erkek de büyüsün de senin işlerine koştursun inşallah

tövbe de niranım bazen insan dalgınlaşırsa oluyor ben de şimdiye kadar 2 kere yaptım eşim geçen sene bir üst kata gitmişti ev yerine :))

b12 kullan yada beynin ön korteksi (hatırlama sorunu orayla alakalı olabiliyor) için omega3

Kocam sabrımı sınıyor. Tv de masterchef açık. Karşımda son 1 saatte 2 dilim kesme dondurma 1 kase çekirdek yedi ve 1 tane gazoz içti imdat
benim koca da katibinin yolladığı aşureyi akşam 9 dan sonraydı az ılıt yiyeyim dedi 1 kase ılıttım bu çokmuş diye eliyle bana 2 tatlı kaşık yedirdi (bildiğin ağzıma bastı )hem de hatırım için ye diye diye hiç yapmadığı şeyler
şimdi düşün sen zayıflamaya başladın diye inadına böyle yiyip senin yoldan çıkmanı sağlamak için yapıyor olabilir o yüzden gelme bu bizans oyunlarına bacımmm(adamın öyle niyeti olmasa da sen varmış gibi düşün)
ama maşallah da demeden geçemiycem senin kocanın midesi baya sağlam ki geceleri böyle yiyebiliyor

Kocam sabrımı sınıyor. Tv de masterchef açık. Karşımda son 1 saatte 2 dilim kesme dondurma 1 kase çekirdek yedi ve 1 tane gazoz içti imdat

Al bendende o kadar, meyve yedi, soda içti, akşamki balıktan bir parça daha yedi, bi galon çay içti üstüne de zayıflatıyormuş diye kombu çayı içti devrilip yattı pırıl pırıl bıraktığım mutfağı savaş alanına çevirmiş toplayıp yatıcam inş

Benimkinin güya bozuk midesi ama bu heriflere birşey olmuyor ne kadar yeseler, ben onun yediğinin onda birini yesem akşamları sabaha kadar dolanırım ilaç falan fayda etmez, taş yeseler öğütüyor adamlar

Canim kacamak bir kere yapilinca tolire edilebiliyor ama aliskanlik haline donusurse sikinti. Otokontrolunu kaybetmemeye calis canim bana da oluyor nefsimle sinaniyorum ama ne zorluklarla veriyoruz kilolari unutmamak lazim
Bana arada abartmak iyi geliyor, hem vücudumun daha hızlı calistigini hissediyorum hem de bana enerji veriyor. Ama normalde abartmaya karar verdim mi bir gün yapardım bunu , bu sefer 3 gün oldu. Toparlanmayacak durumda değilim ama, haftaya daha iyi eksiyle devam ederim inşallah

Yiyip sonra ay bi hoş oldu midem diyorBiz gece yarısı evde ızgarada mangal mi yapmıyorduk gece 2 de pizza mi istemiyorduk gecenin yarısı kokoreç mi yemiyorduk ikimiz de yemeyi seviyoruz.Ben de bir an önce kilo vermek ve özgürce yemek istiyorum. Yer spor yapar yakardım çünkü. Hamilelikte çok aldımSürekli vicdan azabıyla yemek yiyoruz anasını satayım

MmerVveeEee gülüm alıntı da gördüm menünü pasta tatlı karışmış biraz ya yemişsin artık olan olmuş hepsi enerjiye dönüp yansın inşallah diyerek
nacizane önerim bir daha böyle kutlama v.s. olursa iştahını kesmek nefsini daha iyi kontrol için önceden mideyi tıkatma yap misal soda yoğurt limon dan ayran v.s. gibi ki gönlün tatlıya çok kaymasın en azından bir lokmayla bırakabil çünkü böyle içecekler mideyi şişirip yeme isteğini kesiyor
arkadaşının ataması da hayırlı olsuuunnn

Benimkinin güya bozuk midesi ama bu heriflere birşey olmuyor ne kadar yeseler, ben onun yediğinin onda birini yesem akşamları sabaha kadar dolanırım ilaç falan fayda etmez, taş yeseler öğütüyor adamlar
çok tatlısın yaaaa dibim de olsan sarılırdım (tanımadığım insanlara dokunmayı sevmem normalde)ama seni tanıyorummm :)))
benimkinin reflüsü vardı sürekli midesi ağrırdı bal yiyerek ve benim yemeklere gizliden attığım kimyon sayesin de şimdi iyi bayat yemek yerse midesi ağrır sadece ki hiç yemez , bazen akşam çok karıştırıp yer sonra gelir bana bal şerbeti yap der her şekilde dediğin gibi öğütüyor bu adamlar yavvf

ben hem anasını hem babasını satayım yaaavvffff
gülüm senelerdir desem vallaha yalan olmaz akşamları onlara ayrı yemek kendime ayrı yemek yada karışım hazırlıyorum bu akşam kıymalı musakka pilav yediler ben tadını bile bilmem bu sene kaç kere yaptım ama hiç yemedim pilavı da en son 1 ay önce memleketteyken ablamın yaptığını yedim
biz ne zaman korkmadan kilo almayı düşünmeden yiyeceğiz yaavfff (zaten düşünmesek yediklerimiz kilo yapmayacak da orası da ayrı)

Ay benim ki de dün masterchef izlerken midem kıyıldı dedi aksamin 11 inde yarım ekmek arası, üstüne dondurma çekirdek götürdü. Dedim kilo alacan yeme .Var mısın iddiaya almayacam dedi. Adam sabah tartildi gram oynama yok gerçekten de almamış
İyi fikir

Sende çok tatlısııııınnnn

İlk bildirim benden gelsin
Hafta başı start vermiştim.

İzne ayrılış 69.5
Bugün 76.5
Fark +7

İzne ayrılmak isteyenlere örnek olsun
Listeye girmek sana iyi gelecek kaptanım ❤
Geçen hafta 78_ 79 du galiba
Maşallah ödemler gitmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…