- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.741
sağ ol gülümmmSagol cnm evet bence ilk izlenim ama deger gercktn guzel supurdu sildi esim bile oteki makineden iyi bu falan dedi ev parladı resmen :)
Aynen cnm :)
Ohh saglikla kullanin insallah abla sonunda kargonu alabilmene sevindim
tövbe de niranım bazen insan dalgınlaşırsa oluyor ben de şimdiye kadar 2 kere yaptım eşim geçen sene bir üst kata gitmişti ev yerine :))Kızlar yavaş yavaş alzaymira doğru ilerliyorum galiba.
Sabah bebeğimi alıp ekmek almaya gittim, hem yürüyüş olsun hem bebiş gezsin.
Döndüğümde yanlış katta inip alt komşunun kapısına dayanmışım.
Birde zile normal basmıyorum, bebeğime öğretiyorum diye parmak zilden kalkmadan çalışıyoruz zili ama kapı bir türlü açılmak bilmiyor.
Zili duymadılar herhalde diye kapının tokmağına elimi attım ki, baktım kapı numarası bize ait değil.
Allah'tan evde değillermiş, yoksa ciddi problem çıkabilirdi sabah sabah
b12 kullan yada beynin ön korteksi (hatırlama sorunu orayla alakalı olabiliyor) için omega3Hamileyken kaybolmuştum, telefonumda yanımda değildi, kaldırıma oturup ağlamıştım.
Meraklı kalabalık yardımcı olmak istemişti de; aklıma hiç bir bilgim gelmemişti.
Bence bende ki dalgınlık ve unutkanlık hastalık yolunda ilerliyor.
benim koca da katibinin yolladığı aşureyi akşam 9 dan sonraydı az ılıt yiyeyim dedi 1 kase ılıttım bu çokmuş diye eliyle bana 2 tatlı kaşık yedirdi (bildiğin ağzıma bastı )hem de hatırım için ye diye diye hiç yapmadığı şeylerKocam sabrımı sınıyor. Tv de masterchef açık. Karşımda son 1 saatte 2 dilim kesme dondurma 1 kase çekirdek yedi ve 1 tane gazoz içtiimdat
Kocam sabrımı sınıyor. Tv de masterchef açık. Karşımda son 1 saatte 2 dilim kesme dondurma 1 kase çekirdek yedi ve 1 tane gazoz içtiimdat
benim koca da katibinin yolladığı aşureyi akşam 9 dan sonraydı az ılıt yiyeyim dedi 1 kase ılıttım bu çokmuş diye eliyle bana 2 tatlı kaşık yedirdi (bildiğin ağzıma bastı )hem de hatırım için ye diye diye hiç yapmadığı şeyler
şimdi düşün sen zayıflamaya başladın diye inadına böyle yiyip senin yoldan çıkmanı sağlamak için yapıyor olabilir o yüzden gelme bu bizans oyunlarına bacımmm(adamın öyle niyeti olmasa da sen varmış gibi düşün)
ama maşallah da demeden geçemiycem senin kocanın midesi baya sağlam ki geceleri böyle yiyebiliyor
Kızamıyorum sana çünkü sürekli diyet modunda yaşayamıyor insan, hiç birimiz yalnız yaşamıyoruz evde mutlaka sakıncalı birşeyler oluyor, şöyle yapsan önüne gelen zararlılardan birini seçip onu yesen ve ertesi günde dengelesen, mesela pasta ve kısır var, 1 bardaktan kısır epey çok bir miktar birinden vazgeçsen o bile kardır. Kilo vermek çok zor bir süreç yaşım ve alerji ilaçlarımdan dolayı öyle zorlanıyorum anlatamam o seviyelere gelmeden bir yeme düzeni oturtmayı denesen faydası olmaz mı
Bana arada abartmak iyi geliyor, hem vücudumun daha hızlı calistigini hissediyorum hem de bana enerji veriyor. Ama normalde abartmaya karar verdim mi bir gün yapardım bunu , bu sefer 3 gün oldu. Toparlanmayacak durumda değilim ama, haftaya daha iyi eksiyle devam ederim inşallahCanim kacamak bir kere yapilinca tolire edilebiliyor ama aliskanlik haline donusurse sikinti. Otokontrolunu kaybetmemeye calis canim bana da oluyor nefsimle sinaniyorum ama ne zorluklarla veriyoruz kilolari unutmamak lazim
Yiyip sonra ay bi hoş oldu midem diyorbenim koca da katibinin yolladığı aşureyi akşam 9 dan sonraydı az ılıt yiyeyim dedi 1 kase ılıttım bu çokmuş diye eliyle bana 2 tatlı kaşık yedirdi (bildiğin ağzıma bastı )hem de hatırım için ye diye diye hiç yapmadığı şeyler
şimdi düşün sen zayıflamaya başladın diye inadına böyle yiyip senin yoldan çıkmanı sağlamak için yapıyor olabilir o yüzden gelme bu bizans oyunlarına bacımmm(adamın öyle niyeti olmasa da sen varmış gibi düşün)
ama maşallah da demeden geçemiycem senin kocanın midesi baya sağlam ki geceleri böyle yiyebiliyor
çok tatlısın yaaaa dibim de olsan sarılırdım (tanımadığım insanlara dokunmayı sevmem normalde)ama seni tanıyorummm :)))Benimkinin güya bozuk midesiama bu heriflere birşey olmuyor ne kadar yeseler, ben onun yediğinin onda birini yesem akşamları sabaha kadar dolanırım ilaç falan fayda etmez, taş yeseler öğütüyor adamlar
ben hem anasını hem babasını satayım yaaavvffffYiyip sonra ay bi hoş oldu midem diyorBiz gece yarısı evde ızgarada mangal mi yapmıyorduk gece 2 de pizza mi istemiyorduk gecenin yarısı kokoreç mi yemiyorduk ikimiz de yemeyi seviyoruz.Ben de bir an önce kilo vermek ve özgürce yemek istiyorum. Yer spor yapar yakardım çünkü. Hamilelikte çok aldım Sürekli vicdan azabıyla yemek yiyoruz anasını satayım
Ay benim ki de dün masterchef izlerken midem kıyıldı dedi aksamin 11 inde yarım ekmek arası, üstüne dondurma çekirdek götürdü. Dedim kilo alacan yeme .Var mısın iddiaya almayacam dedi. Adam sabah tartildi gram oynama yok gerçekten de almamışKocam sabrımı sınıyor. Tv de masterchef açık. Karşımda son 1 saatte 2 dilim kesme dondurma 1 kase çekirdek yedi ve 1 tane gazoz içtiimdat
İyi fikirMmerVveeEee gülüm alıntı da gördüm menünü pasta tatlı karışmış biraz ya yemişsin artık olan olmuş hepsi enerjiye dönüp yansın inşallah diyerek
nacizane önerim bir daha böyle kutlama v.s. olursa iştahını kesmek nefsini daha iyi kontrol için önceden mideyi tıkatma yap misal soda yoğurt limon dan ayran v.s. gibi ki gönlün tatlıya çok kaymasın en azından bir lokmayla bırakabil çünkü böyle içecekler mideyi şişirip yeme isteğini kesiyor
arkadaşının ataması da hayırlı olsuuunnn
çok tatlısın yaaaa dibim de olsan sarılırdım (tanımadığım insanlara dokunmayı sevmem normalde)ama seni tanıyorummm :)))
benimkinin reflüsü vardı sürekli midesi ağrırdı bal yiyerek ve benim yemeklere gizliden attığım kimyon sayesin de şimdi iyi bayat yemek yerse midesi ağrır sadece ki hiç yemez , bazen akşam çok karıştırıp yer sonra gelir bana bal şerbeti yap der her şekilde dediğin gibi öğütüyor bu adamlar yavvf
çok tatlısın yaaaa dibim de olsan sarılırdım (tanımadığım insanlara dokunmayı sevmem normalde)ama seni tanıyorummm :)))
benimkinin reflüsü vardı sürekli midesi ağrırdı bal yiyerek ve benim yemeklere gizliden attığım kimyon sayesin de şimdi iyi bayat yemek yerse midesi ağrır sadece ki hiç yemez , bazen akşam çok karıştırıp yer sonra gelir bana bal şerbeti yap der her şekilde dediğin gibi öğütüyor bu adamlar yavvf
Listeye girmek sana iyi gelecek kaptanım ❤İlk bildirim benden gelsin
Hafta başı start vermiştim.
İzne ayrılış 69.5
Bugün 76.5
Fark +7
İzne ayrılmak isteyenlere örnek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?