- 8 Mart 2020
- 5.809
- 28.112
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.781
hay maşallahhhhhh niranım geçen hafta 79 demiştin kilona azimli şirine sahalara döndüüüüİlk bildirim benden gelsin
Hafta başı start vermiştim.
İzne ayrılış 69.5
Bugün 76.5
Fark +7
İzne ayrılmak isteyenlere örnek olsun
Günaydın arkadaşlar
Bildirimi yapayım.
Geçen cuma 59.9
Bugün 58.7
Fark -1.2 kilo
Yüzde 2,003
kilomu korumak istiyorum
Günaydın ablagünaydııınnnn
hızlıca 60 lara geçeceksingunaydiinnn
gecen cuma 71.8
bugun 70.9
fark -0.9
yüzde 1, 253
çok mu aldın ki yazmıyorsun gülümGünaydın kızlaaarrr ❤❤❤
Handandandan niranım yaa listeye girmeden ben de aranızda free takılsam Olur mu haftalar sonra tartıya çıktım çıkmaz olaydım
Ama kilomu söylemeyeyim sadece menü yazayım bi de verdiğim kiloyu yazayım olmaz mı
maşallah 60 lara harika eksiyle giriş yapmışsınnnnGünaydın kızlar
Geçen cuma:70.2
Bugün:69
Fark:1.2 ayıptır söylemesi
Yüzde:1.709
Nihayet 60 lara geldim. Darısı 50 lere inş
70 ler gelmiş hoş gelmişşşşş darısı banaGünaydın canlar kilo bildirimi yapayım
Geçen Cuma 80,5
Bu Cuma 79,5Eki Görüntüle 2688634
Fark eksi 1
ayy inşallah çok sürmeden 50 ler de gelsin inşallah gülümGünaydın kızlar
Geçen cuma:70.2
Bugün:69
Fark:1.2 ayıptır söylemesi
Yüzde:1.709
Nihayet 60 lara geldim. Darısı 50 lere inş
Günaydın canımGünaydın kızlaaarrr ❤❤❤
Handandandan niranım yaa listeye girmeden ben de aranızda free takılsam Olur mu haftalar sonra tartıya çıktım çıkmaz olaydım
Ama kilomu söylemeyeyim sadece menü yazayım bi de verdiğim kiloyu yazayım olmaz mı
70 ler gelmiş hoş gelmişşşşş darısı bana
hoş geldin canoommGünaydın kızlar artık diyete başlamanın vakti geldi geçiyor bile tartinin ibresi aşağı düşmüyor çıkıyor çünki daha önce gruba ilk girdiğim kilomdayim bugün tartldm güzelce kahvaltımı da yaptım hadi bismillah diyerek yediklerimi de paylaşıcam insAllah bugünden itibaren aranızdayim şöyle bı kaç ay daha kendim takilayim sonrasinda kabul ederseniz listeye girerim
Bugün başlangıç: 94 kg
70 leri garantiledin gülüm tebriklerGeçen hafta 79.4
Bu hafta 78.8
Fark 600gr
yarına kesin daha eksi çıkacaksın pazartesiye beni iyice ezeceksin :)Bildirimim:
Gecen cuma 72.8
Bugun 72.1
Fark - 700gr
Yuzde: 0.96%
Şuan okadar uzgunumki dun sabah daha fazla eksideydim birde dun tum gun ödem suyu ictim nasıl olurda daha eksiye gecicegime artı geldim aklım almiyor. Bu hafta hedefim cok daha yuksekti ama olmadı
öyle de etkisi var işte gülüm demir hapının sıvıyı arttır diycem aman aman etkisi olmuyorKızlar 3gundur demir hapi kullanıyorum çok afedersiniz kabızlık var 2gundur
aminnn inşallah hepimiz çabucak verelim gülüm .dün gece demiştim sana direniyor bir ileri bir geri amaaa eni sonu gidiyor biraz sabır lazımO 7 yi bugün görmeseydim bırakacaktım70 lerde çabucak gitsin inş, ağır gidiyo sabrım zorlanıyo hepimiz çabucak verelimm
Vaavv ne azimli sıçanmışsin ya sen kedicikBildirim yapayım açlıktan mideme kramp girdi
Geçen Hafta : 67.1
Bu Hafta : 65.3
Giden : 1.8
Yüzde : % 2.68
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?